Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hadi hayırlısı olsun inşallah, bence bu ay güzel haberler alacağız senden inşallah Allahın da izniyle... bu haftayı çok iyi değerlendirin hadi bakalım, bebiş gelsin artık:)))benim de iğneleri sorabildin mi canım doktora

canımmm sağol dileklerin için sordum daha etkili iğne o yüzden vermiştir dedi...ama yinede hastayı bilmeden yorum yapmam doğru olmaz dedi...inşallah işe yarar büyük büyük yumoşlar olur:)))))

ben 5 defa takip yaptırdım bende olmadı canım, ama akıntı eğer şeffafsa bu iyi bir şey senin adına...

şeffaf değil beyaz sürekli çamaşırım ıslanıyor.hiç bir belirtim yok.ovitralden 11 gün sonra kanda baktırdım yok.yarın 15. gün yine baktırcam.inşallah vardır.

selam canım yumurtaların baya gelişmiş erken çatlamıştır iğneden sonra hemen çatlamış olabilir....
hayırlısı olsun

çatlarken kasıkta sancı olur ya da yerleşmeden önce tüplerde döllenme oluyor ya o da sancı olarak hissedilebilir... bazı kadın hissediyor bazısı hiç bişey hissetmiyor kişiden kişiye değişir...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben de size katılabilirmiyim? bende iki aydır klomen kullanıyorum bu üçüncü ayım. yumurta gelişiminde bir problem yok ama dr. bana büyüklüğünden çapından hiç bahsetmiyo. sadece çok güzel mesela iki tane veye üç tane yumurtan oluşmuş diyo geçen aydan kalan yumurta yok diyo yumurtalarının çatlamasında bir problem yok diyo. 2. ayda çatlatma iğnesi yapacaktı ama zaten çatlıyosa neden olsun diye ben istemedim ama bu ay iğne yaptırırım. Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin.

Inşallah döllenmedir canım çok sağol moral verdin. Bizlere destek oluyorsun seninde isteğin gerçekleşir umarım:))

Hoşgeldin aramıza bir dahaki gidişinde sor boyutunu ona göre iğne olunuyor.inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz canım sağol.

tşkr ederim cnm ..inşallah bu ay hamile kalabilirim
4 senedir uğraşıyorum bu son denememiz
27 ocak gibi belli olur heralde :)

kızlarrr ( nasılsınız siz bana değerlindir çatlamış olbilir dediniz ama dün misafir bonbardımanına uğradık haliyle olmadı...benim tahminin pazartesi günü 4 gibi çatladı sizce bu akşam geç kaldım mı...böylede herşeyi soruyorum ama sizlede paylaşınca rahatlıyorum en iyi biz birbirimizi anlarız. birde iğnemi cumartesi oldum cuma ve pazar ilişki oldu....:18:

Slm hoşgeldin aramıza ilişkileri aman aksatma iyi çalışın yani:))çok önemli az bir zamanımız var çatladıktan sonra hadi inşallah iyi haberlerini alırız.....

slm hosbulduk bir yumurtam 18 mm diğerleri 15 mm di cuma günü çatlamış dedi doktor gün aşırı ilişki dedi 24. adet olma tarihim geçikirse de olursan da gel dedi allahm inş hepimize nasip eder..

Son düzenleme:
Slm hoşgeldin aramıza ilişkileri aman aksatma iyi çalışın yani:))çok önemli az bir zamanımız var çatladıktan sonra hadi inşallah iyi haberlerini alırız.....

slm hosbulduk bir yumurtam 18 mm diğerleri 15 mm di cuma günü çatlamış dedi doktor gün aşırı ilişki dedi 24. adet olma tarihim geçikirse de olursan da gel dedi allahm inş hepimize nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…