kızlar nasılsınız....... ben dün doktora gittim iki tane 22 mm yumoş olmuş iğnemi akaşam 5 gibi oldum ...bu sabah için ilişki önerdi...hemşire iğneyi koldan yaptı her zaman göbekten oluyordum faretmez dedi...aklıma şüphe düştü birşey olur mu... birde ben çatlayıp çatlamadığını anlamıyorum...kaçırmam umraım bu hafta iyi çalışmamız lazım...:))dualarım sizlerle.
klomen +ovitral ve estrofem progestan kullanan arkadaşlar akıntınız varmı?????????
Hadi hayırlısı olsun inşallah, bence bu ay güzel haberler alacağız senden inşallah Allahın da izniyle... bu haftayı çok iyi değerlendirin hadi bakalım, bebiş gelsin artık:)))benim de iğneleri sorabildin mi canım doktora
ben 5 defa takip yaptırdım bende olmadı canım, ama akıntı eğer şeffafsa bu iyi bir şey senin adına...
bugün çok kasık ağrım var sanki taş koymuşlar gibi...sizce neden olabilir...iğne oldum cumartesi ondan herhalde
kızlar nasılsınız....... ben dün doktora gittim iki tane 22 mm yumoş olmuş iğnemi akaşam 5 gibi oldum ...bu sabah için ilişki önerdi...hemşire iğneyi koldan yaptı her zaman göbekten oluyordum faretmez dedi...aklıma şüphe düştü birşey olur mu... birde ben çatlayıp çatlamadığını anlamıyorum...kaçırmam umraım bu hafta iyi çalışmamız lazım...:))dualarım sizlerle.
selam canım yumurtaların baya gelişmiş erken çatlamıştır iğneden sonra hemen çatlamış olabilir....
hayırlısı olsun
çatlarken kasıkta sancı olur ya da yerleşmeden önce tüplerde döllenme oluyor ya o da sancı olarak hissedilebilir... bazı kadın hissediyor bazısı hiç bişey hissetmiyor kişiden kişiye değişir...
bence yumurtan çatlıyor.benimde öyle olmuştu.iyi değerlendir
selam arkadaşlar ben de size katılabilirmiyim? bende iki aydır klomen kullanıyorum bu üçüncü ayım. yumurta gelişiminde bir problem yok ama dr. bana büyüklüğünden çapından hiç bahsetmiyo. sadece çok güzel mesela iki tane veye üç tane yumurtan oluşmuş diyo geçen aydan kalan yumurta yok diyo yumurtalarının çatlamasında bir problem yok diyo. 2. ayda çatlatma iğnesi yapacaktı ama zaten çatlıyosa neden olsun diye ben istemedim ama bu ay iğne yaptırırım. Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin.
bence 15mm lik yumurtanın da gebelik şansı yüksek çünkü çatlayana kadar 19mm olacak ve içindeki hücrenin oluşması için bu yeterli... inşallah 2 sinden biri tutsun :))
akıntı ilişki ile ilgilidir ya da yumurtlama akıntısıdır çünkü 15mm lik 2. yumurtan daha geç çatlayacak ilişki her gün de olabilir gün aşırı da o farketmez canım 2. yumurtayı da kaçırma derim ben :))
iyi haberini 14 gün sonra bekliyorum :))
Slm hoşgeldin aramıza ilişkileri aman aksatma iyi çalışın yani:))çok önemli az bir zamanımız var çatladıktan sonra hadi inşallah iyi haberlerini alırız.....
slm hosbulduk bir yumurtam 18 mm diğerleri 15 mm di cuma günü çatlamış dedi doktor gün aşırı ilişki dedi 24. adet olma tarihim geçikirse de olursan da gel dedi allahm inş hepimize nasip eder..
inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum...
kıızlar bilen war mı çatladıktan sonra kaç gün zamanımız war ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?