Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah döllenmedir canım çok sağol moral verdin. Bizlere destek oluyorsun seninde isteğin gerçekleşir umarım:))
amin canım hepimizin inşallah :))

tşkr ederim cnm ..inşallah bu ay hamile kalabilirim
4 senedir uğraşıyorum bu son denememiz
27 ocak gibi belli olur heralde :)
inşallah bu ay tutsun canım.... bekletmesin daha fazla....

doğru günlerde ilişki olmuş canım tam denk getirmişsin bence...

arkadaşlar herkese selammm,
ben de ovitrelle tedavisi görüyorum bir fark ben gonal-f iğnelerini kullanıyorum bu ay 3. denememizdi. 5 ocakta çatlama iğnemi oldum. yani cuma günü 15. gün olacak evde test yapacağım inşallah. belirti ararsak belirti çok fakat umutlanmak istemediğim için kendimi dinlemiyorum.
adet günü yaklaştıkça umut-umutsuzluk arasında gidip geliyor insan. takip ettiğim kadarıyla herkes üzüntüsünü-sevincini paylaşınca çok daha kolay yeni aya adapte oluyor.
bu arada birde crirone jel kullanıyorum, sanırım birazcık geciktiriyormuş 2 çatlama iğnemde de 15. gün regl oldum(bu jeli kullanmamıstım). birde 26 yaşındayım, 14 aylık evliyim 7 8 aydır bebek istiyoruz=))
Allah hepimizin yardımcısı olsun hamile arkadaşlardan da bol bolllllll dua bekliyoruz, içinizdeki masum bebeklerin yüzü suyu hürmetine=)))
bu başlığa hoş buldummmmmm=)))

selam kızlar benimde kistlerim vardı adet olamıyordum doktor bana iğne verdi menopur yumurtalarımın büyümesi için 12. iğnemi oldum son 1 tane kaldı ondan sonra cuma günü kontrole gidicem boyutları yeterli olursa aşılama dedi ama ben kararsızım acaba catlatma iğnesinden sonra biz denesek mi ?birde yumurtanın 15-18 mm büyüme hali ne kadar süre kalıyor?denedik olmadı diyelim tekrar iğne olup büyümelerini mi beklemem gerekecek?

selam karakedi,

benim sana tavsiyem doktorunu dinle, zaten aşılama çatlama iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor ve eşinin 3 gün perhizde olması gerekiyor sperm kaliteleri için. ben hiç aşılama yaptırmadım ama ben de bu ay olmazsa düşünüyorum artık, o yüzden bol bol araştırdım=)

ve -inşallah tutar- tutmazsa regl olursun ve aynı ilaçları tekrar kullanarak aynı prosedürler devam ediyor, ben de iğne kullanıyorum ama benim doktorum 1 ay kullandırıp 1 ay kendine bıraktırıyor ben de hiç sorgulamadım nedenini.

çok kısaymış yani gebe kalmk için sadece o gün mü sansımız war

evet canım o süre içinde karşılaşmaları gerekiyor, neyse ki biz sanslı sayılırız iğneden sonraki muhtemel çatlama saatleri biliyoruz, yoksa birde ovuluasyon testleriyle uğraşıp o günü bulmaya çalışacaktık. bak her kötülükten mutluluk çıkartmaya çalışıyorum=))

aslında haklısın bende aşılama yapayım diorum bu kadar iğne oldum boşa gitmesin diyorum ama bir yandanda ne bileyim işte çok kararsız kaldım..ama benim dokturum hiç ilişki önermedi bize direk aşılama dedi.eşimin canlı sayısı az oldugu için aşılama önerdiğini söledi.

eğer böyle bir durum varsa kendini hiç yıpratma derim, normal yol düşük bir ihtimalse doktorlar genelde ilacı 3 ay denetiyorlar sonunda yine aşılamaya kalacaksa bozulacak psikolojine yazık. ben de aşılama çok istiyorum ama eşim pek istemiyor, ayrıca doktorum 3 ay denemek istedi. bakalım bu benim 3. denemem olmazsa 1 ay ara verip aşılama olur belki. hayırlısı olsun canım hepimiz için=)
ve evet iğneler haplara göre daha fazla hormon ayrıca bence asılama da cok komplike bir sey değil sadece farklı bir aşama olduğu için biraz soğuk geliyor, ay beni bıraksalar hiç uğraşmadan tüp bebeğe başlardım ama doktorlar adım adım gitmek istiyor işte=)

eğer böyle bir durum varsa kendini hiç yıpratma derim, normal yol düşük bir ihtimalse doktorlar genelde ilacı 3 ay denetiyorlar sonunda yine aşılamaya kalacaksa bozulacak psikolojine yazık. ben de aşılama çok istiyorum ama eşim pek istemiyor, ayrıca doktorum 3 ay denemek istedi. bakalım bu benim 3. denemem olmazsa 1 ay ara verip aşılama olur belki. hayırlısı olsun canım hepimiz için=)
ve evet iğneler haplara göre daha fazla hormon ayrıca bence asılama da cok komplike bir sey değil sadece farklı bir aşama olduğu için biraz soğuk geliyor, ay beni bıraksalar hiç uğraşmadan tüp bebeğe başlardım ama doktorlar adım adım gitmek istiyor işte=)

:) ne yalan söyliyeyim ben okadar cesaretli değilim gercekten hüsrana ugramaktan çok ama çok korkuyorum tabi maddi olarakta cekincelerim var hem maddi hem manevi göçüyorsunuz yani...eşim istersen aşılama yapmadan normal yolla deneyelim bir süre yumurtaların büyümüşken diyor ama oda kararsız halimi görüyor çünkü.zaten canlı sayısınına z oldugun söledikelrindede çok üzüldü pek belli etmemeye çalışıyor ama yıprandı resmen..rabbim herkesin gönülüne göre versin

canım yumurtalar sadece bu ay için büyüyor normal deneyip olmazsa regl olduktan sonra her sey tekrar sil baştan başlıyorsun, senin iğneleri bilmiyorum ama benimkiler gerçekten pahalı iğneler bence hazır büyütmüşken yumurtaları bismillah de ve aşılamaya başla. bence bu sürecte en kötüsü moral çöküklüğü, parayı yine buluyoruz ama çöken moralimizi, saatlerce göz yaşı dökmemizi en iyi bizler bu topic de ki kızlar bilir ve o anları kimse geri getiremez. ama sadece tek umudum inşallah istediğimiz sonuca ulaştığımızda (burada olan veye olmaya tüm anne adayları için aminnnnnnn) her seyi unutacağız buna eminim. allah hepimizin yardımcısı olsun sabır versin.

amin canım benim rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah..haklıısn bende bu kadar sürecten sonra denemenin daha doğru olacağını düşünüyorum hem eşimin hemde benim aşılama sırasında tahlillerimizde tekrar yapılıcak.en azında ikinci sefere dahada bilinçle başlarız böylelikle belkide ikinci sefere geerek kalmadan rabbim yüzümüze güler..inşallah hepimiz en kısa sürede bebeklerimizi kucagımıza alırız canım benim.

amin canım benim rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah..haklıısn bende bu kadar sürecten sonra denemenin daha doğru olacağını düşünüyorum hem eşimin hemde benim aşılama sırasında tahlillerimizde tekrar yapılıcak.en azında ikinci sefere dahada bilinçle başlarız böylelikle belkide ikinci sefere geerek kalmadan rabbim yüzümüze güler..inşallah hepimiz en kısa sürede bebeklerimizi kucagımıza alırız canım benim.

merhaba bende aranıza katılabilirmiyim?bu konuda kendimi çok yanlız hissediyorum kadınlar kulübünü nü yeni keşfettim ve çok mutlu oldum benim halimden duygularımdan anlayabilcek birilerinin olması bile mutlu etti beni tabi benide aranıza alırsanız:)

Hoşgeldin..
Burda bulunma gayesi hepimizde aynı O yüzden senin aramıza alınmaman gibi bir durum olamaz tatlım..Ben de burayı keşfedeli 1 yıl oldu..öyle mutlu olmuştum ki..

Kızlar bir sorum var;adetimin 21.günü bugün çatlatma iğnesi oldum bu ay,bugün doktorum muayeneye çağırdı,vajinal muayene ile çatlama olup olmadığını anlayabilir mi?

lamazicim selam hoş geldin ben de yeniyim senden 1 gün büyüğüm sanırım=)) inşallah hepimize uğur getirir. sen de kendinden biraz bahset ne tedavisi görüyorsun kaç yıldır istiyorusun kaç yaşındasın ve su an hangi aşamadasın birbirimize destek olalım. cünkü bugun regl günüm desteğe ihtiyacım olabilir gün sonunda.

bahardagel çatlama iğneni olalı kaç gün oldu yani canım bir kaç yerde okumustum doktor iğneden 2 3 gün sonra çağırıp bakıyormus catladı mı catlmadı mı diye yalnız benim doktorum beni daha
hiç çağırmadı. doktora gitmekten, sıra beklemekten oyle sıkılıyorum ki sanırım doktor benim gözlerimde bunu gördü ve cok gerek kalmadıkca cağırmıyor=) bir de iğneye ragmen catlamama durumu beni çok korkutuyor açıkcası insallah coook güzel haber alırsın

tabii anlayabilir...çatlayınca bir sıvı oluyormuş benim doktorum sıvı var çatlamış demişti....iyi haberlerini bekliyoruz....

hoşgeldin aramıza.... hepimiz aynı sorunla birbirimizle paylaşarak savaşmaya çalışıyoruz...allah hepimize anne olmayı nasip eder inşallah...

hb canım biraz geç girdim kimse yok sizler kaç gibi giriyorsunuz genel buraya acababen 8 yıla girecek evliligim 3 yıldır bebebk için cabalıyorum 30 yaşındayım bütün testleri yaptık bende eşimde hepsi temiz çıktı olmaması için sorun yok dedidler tek dr kalmadım bir çok dr gözüktüm hepsi aynı cvp verdi4 aydır ovitrelle diye igne vuruluyorum yumurta çatlama saati belli olsun daha iyi sonuc alırız dedi dr ama malesef yine alamadı sonuçbeni genelde bir adetimin 2, günü birde adetimle beraber 9 .gün cagırıyor yumurtaya bakmak için ogün inemi vuruluyorum ve 36 saat sonra halvet diyor dr ondan sonra gün aşırı ama hala tık yok umarım regli olmazsın dualarım seninle

canım ne güzel kendi kendine yumurta olusturuyor demekki vucudun ben yumurta büyütmek için de iğne kullanıyorum, ama cok sukur 6-7 iğnede gerekli büyüklüğe geliyorlar. benimde doktor iğneden bir gün önce ve bir gün sonrada üst üste 3 gün ilişki veriyor. ben hala regl olmadım ama crirone jel kullanıyordum progesteron hormonu sanırım o da geciktiriyormus o yüzden elim testlere gitmiyor=(

ben ev hanımıyım bilg hep açık akşama kadar, günde bir kaç kez bakıyorum=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…