kızlarr nasılsınız menac,samiramiss,sevefe,enteresan41 sizden uzun zamandır haber almıyorum...ne var ne yok...bana gelince iğne olalı bir hafta oldu çok fazla çalışamadık malesef ama iğneden önce ve sonra oldu bakalım sonuç ne olacakşu anda sadece akıntım var...ama daha erken belirtiler için ayın sonunu bekliyorum bakalım,,,,sizleri merak ediyorum...yeni katılan arkadaşlarımız rb85,karakedi hoşgeldiniz herşey gönlünüzce olsun...
canım ne güzel kendi kendine yumurta olusturuyor demekki vucudun ben yumurta büyütmek için de iğne kullanıyorum, ama cok sukur 6-7 iğnede gerekli büyüklüğe geliyorlar. benimde doktor iğneden bir gün önce ve bir gün sonrada üst üste 3 gün ilişki veriyor. ben hala regl olmadım ama crirone jel kullanıyordum progesteron hormonu sanırım o da geciktiriyormus o yüzden elim testlere gitmiyor=(
ben ev hanımıyım bilg hep açık akşama kadar, günde bir kaç kez bakıyorum=))
lamazicim selam hoş geldin ben de yeniyim senden 1 gün büyüğüm sanırım=)) inşallah hepimize uğur getirir. sen de kendinden biraz bahset ne tedavisi görüyorsun kaç yıldır istiyorusun kaç yaşındasın ve su an hangi aşamadasın birbirimize destek olalım. cünkü bugun regl günüm desteğe ihtiyacım olabilir gün sonunda.
bahardagel çatlama iğneni olalı kaç gün oldu yani canım bir kaç yerde okumustum doktor iğneden 2 3 gün sonra çağırıp bakıyormus catladı mı catlmadı mı diye yalnız benim doktorum beni daha
hiç çağırmadı. doktora gitmekten, sıra beklemekten oyle sıkılıyorum ki sanırım doktor benim gözlerimde bunu gördü ve cok gerek kalmadıkca cağırmıyor=) bir de iğneye ragmen catlamama durumu beni çok korkutuyor açıkcası insallah coook güzel haber alırsın
tabii anlayabilir...çatlayınca bir sıvı oluyormuş benim doktorum sıvı var çatlamış demişti....iyi haberlerini bekliyoruz....[/QUO
Çok sağolun kızlar ancak güzel haberlerim yok maalesefçatlatma iğnemi olmamın 10.günüydü dün.bhcg bakalım dedi doktorum rahmin görüntüsü çok iyi, yumurtlama sonrası olan görüntü dedi ama sonuç negatif çıktı bir dahaki ay iğne deneyelim dedi..biraz ara mı versem naapsam kararsızım 2 kere klomen denedim 1 keresinde de + çatlatma iğnesi..ama işte sonuçlar başarısız.metformin içiyorum 6-7 aydır,pko var bende..1 yıldır korunmuyoruz ne zaman olcak inanın yoruldum..biliyorum benden daha uzun zamandır bekleyenler var..ama benim de az değil kızlar..arkadaşlarımın hepsi ilk aydan hamile kaldılar..peki ben ne zaman ((
canım ben kırmızı kartı yedim.bu gün gonal f başaladı doktorum.bu ay aşılama yapacak.bu ilk aşılamam olacak.inşallah bu sefer olur.
tabii anlayabilir...çatlayınca bir sıvı oluyormuş benim doktorum sıvı var çatlamış demişti....iyi haberlerini bekliyoruz....[/QUO
Çok sağolun kızlar ancak güzel haberlerim yok maalesefçatlatma iğnemi olmamın 10.günüydü dün.bhcg bakalım dedi doktorum rahmin görüntüsü çok iyi, yumurtlama sonrası olan görüntü dedi ama sonuç negatif çıktı bir dahaki ay iğne deneyelim dedi..biraz ara mı versem naapsam kararsızım 2 kere klomen denedim 1 keresinde de + çatlatma iğnesi..ama işte sonuçlar başarısız.metformin içiyorum 6-7 aydır,pko var bende..1 yıldır korunmuyoruz ne zaman olcak inanın yoruldum..biliyorum benden daha uzun zamandır bekleyenler var..ama benim de az değil kızlar..arkadaşlarımın hepsi ilk aydan hamile kaldılar..peki ben ne zaman ((
canım uzulme ne olur ben 2.5 yıldır denıyoruz 3 asılamam yapıldı umudunu bıtırme ne olur
Aslında ne tedavi olursak olalım moralimiz bozuk olduğundan kendimizi rahat bırakamıyoruz ve sonuç olumsuz.bende 1,5 senedir deniyorum olmuyor....inşallah bu ay iğneler iyi gelir ve tutar...
merhaba aşılama ücretleri ne kadar
ben devlette yaptırdım ucret odemedım sadece ılaclara verdım para
teşekkürler devlette zor oluyor diye duyuyorum hep
benım bu aykı yaptırdıgım 3 asılamam benım ıcın hıc bır konuda zor olmadı nasıp ısı bu ısler 2 sı tutmadı 3 de beklemedeyım
inşallah tutmuştur:)
amin insllh son 4 gunum kaldı fazla umutlanmakta ıstemıyorum umudumu yıtırmekte ıstemıyorum sen ne zamandır ıstıyorsun bebıs
4 gün boyunca senin içinde ayrı dua edicem 3 senedir ugraşıyorum sorun yok olur diyip duruyor dr
allah razı olsun canım saol cok ıhtıyacım var duaya bende sana edıcem bende aynı 2.5 yıldır denıyoruz bızdede hıcbır sorun yok doktor erken dıyor ben asılama ıstıyorum 4 hakkım var ınsaallah 4 cuye gerek kalmaz senınde asılama yapmana gerek kalmadan bebısını alırsın kucagına
dr bende de aşılamaya yanaşmıyor herşey yolundayken gerek yok bekle diyor ama beklerken neler yaşadıgımı tahmin edemiyor umarım gerek kalmaz 4 gün sonra inşallah verirsin güzel haberi
günler geçmekte bilmez sana şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?