Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar crirone jel kullanıyorum progesteron hormonu çatlama iğnesinin 5. günü başladım, kullanan arkadaslar regli geciktirir mi bu jel????

kızlarr nasılsınız menac,samiramiss,sevefe,enteresan41 sizden uzun zamandır haber almıyorum...ne var ne yok...bana gelince iğne olalı bir hafta oldu çok fazla çalışamadık malesef ama iğneden önce ve sonra oldu bakalım sonuç ne olacakşu anda sadece akıntım var...ama daha erken belirtiler için ayın sonunu bekliyorum bakalım,,,,sizleri merak ediyorum...yeni katılan arkadaşlarımız rb85,karakedi hoşgeldiniz herşey gönlünüzce olsun...

canım ben kırmızı kartı yedim.bu gün gonal f başaladı doktorum.bu ay aşılama yapacak.bu ilk aşılamam olacak.inşallah bu sefer olur.

kaç gün geçiktin ayyy inşallah bebiş geliyordur ben okurken sabırsızlandım seni düşünemiyorum bileee:)

4 gün boyunca senin içinde ayrı dua edicem 3 senedir ugraşıyorum sorun yok olur diyip duruyor dr

allah razı olsun canım saol cok ıhtıyacım var duaya bende sana edıcem bende aynı 2.5 yıldır denıyoruz bızdede hıcbır sorun yok doktor erken dıyor ben asılama ıstıyorum 4 hakkım var ınsaallah 4 cuye gerek kalmaz senınde asılama yapmana gerek kalmadan bebısını alırsın kucagına

dr bende de aşılamaya yanaşmıyor herşey yolundayken gerek yok bekle diyor ama beklerken neler yaşadıgımı tahmin edemiyor umarım gerek kalmaz 4 gün sonra inşallah verirsin güzel haberi

ay lamazicim daha olmadım regl 16. günüm iğneden sonra. daha önce 2 sindede 15. gün olmustum ama bu sefer ek olarak crirone progesteron jel kullandım sanırım o geciktiriyormus, ne regl belirtisi nede hamilelik belirtim var suan sadece sol kasığım acayip bir şekilde ağrıyor ve ara ara kramp giriyor. tek farklılık bu. inşallah çatlamıştır yumurtalar.

bu arada 2 gündür buradayım biraz kalabalık bu aksam sanırım cuma akşamı bereketi=)

günler geçmekte bilmez sana şimdi

bırıncı ve ıkıncı asılamamda dedıgın gıbı gecmek bılmedı sımdı ole degıl uzulmekten korkuyorum onun ıcın aklıma getırmıyorum alısılmıs bır durum gıbı bakıyorum obur turlu olursa cok aglarım uzulmekte ıstemıyorum cok da dıkkkat edıyorum kendıme evden dısarı bıle cıkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…