Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım herşey gönlüne göre olur bebişini önce göbegine sonra kucagına alırsın:)

okadar iyi anlıyorum ki seni busefer sevinç göz yaşların akar inşallah

ben doktorların aşılamaya niçin yanasmadıklarını anlamıyorum benimkide hiç istemiyor ama aslında okadar ilaç kullanıyoruz son aşamasıda doğal olmasada olur yani=))

ben doktorların aşılamaya niçin yanasmadıklarını anlamıyorum benimkide hiç istemiyor ama aslında okadar ilaç kullanıyoruz son aşamasıda doğal olmasada olur yani=))

bızler bebek ozlemı ceken ınsanlar oldugumuz ıcın sabırsısız hemen olsun bıtsın ıstıyoruz doktorda bunun tam aksını yapıyorlar agırdan alıyorlar yada baslarından savmak ıstıyorlar

Slm kızlar bende aranıza yenı katıldım gecen ay serophen kullandım ama ovulasyon olmadı bu ay sogan suyu kuru ve serophen kullanıcam tekrar ve doktorum catlama ıgnesı vurucak arkasından da asılamamız var subat ayının ılk haftası ınsallah hersey yolunda gıder kızlar gecen sene bız bır topıkte boyle arkadaslarla konusup sohber edıyorduk bır dua var salatı tefrıcıye 4444 defa okunuyor tam 24 kısıydık paylasarak okuduk hemen bıttı kızlar ve bende dahıl 8 kısı hamıle kaldı yalnız benım dıs gebelık olustu dıger arkadaslarımınsa hepsnı bebıslerı kucagında ben yazın asılama yaptırdım onuda kaybettım hala beklemedeyım kızlar eger ıstersenız bu duayı deneyebılırız bence ınternetten ınceleyın ve okumak ısteyen arkadaslarımızlar paylasalım ortak okuyalım bakarsınız belkı bırkacımız hamıle kalırız bu vesıle ıle katılmak ısteyen olursa bana ısımlerını ozelden mesaj atabılırler kızlar ne dersınız....

1 keremi okunacak yoksa her kişiye ayrı ayrımı okuyacagız

hoş bulduk nevinmat, amin hepimizin gönlünce olsun her sey..sırasıyla güzel haberleri ve deneyimlerimizi paylasalım. 1 hafta olmus seninde iğneden sonra zorlu bekleme süreci başlıyor insallah su gibi geçer ve sonundada güzel haberi alırsın. ben de bu ay için yüzdüm yüzdüm kuruğuna geldim son günler, şimdi oldum, aman oluyorum durumlarıda çooookk zor=) allah hepimize sabır versin.

dr devlet hastanesınde. devlet hastanesınde ınfertılıte bolumu acıldı cocugu olmayanlar hep orya gıdıyor ben cok memnunum

ben devlete gitmedim hiç beceremem orada diye korkuyorum duydugum kadarıyla rapor istiyorlarmış yaş sınırı koyuyorlarmış die duydum hep

rb85 o jeli ne için kullanıyorsun.klomen kullananlar progestan kullanmalımı sizce.

canım bende ilk kez kullanıyorum iğnenin 5. günü başladım sanırım eğer bir döllenme olursa rahme daha sıkı tutunsun rahmi beslesin diye verdi doktor bana böyle soyledi her doktor farklı yollar izliyor. ama bizler bukadar uğraşıyorken hamile kalmak için hamile kalınca da biraz tedbirli olmakta fayda var bence.

jeli bende ilk duydum bana vermedi dr aa niyeki acaba sorıyım bakim ne diycek

hoşgeldin sedosummm, güzel bir teklifle geldin ben biliyorum o duayı duymustum daha once ben varım, zaten müslümanın müslümana yaptığı dua her zaman daha makbulmus, bizlerde burda birbirimizi hiç tanımadan ortak bir sebeple dua okumamız inşallah allah katında makbul olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…