ay lamazicim daha olmadım regl 16. günüm iğneden sonra. daha önce 2 sindede 15. gün olmustum ama bu sefer ek olarak crirone progesteron jel kullandım sanırım o geciktiriyormus, ne regl belirtisi nede hamilelik belirtim var suan sadece sol kasığım acayip bir şekilde ağrıyor ve ara ara kramp giriyor. tek farklılık bu. inşallah çatlamıştır yumurtalar.
bu arada 2 gündür buradayım biraz kalabalık bu aksam sanırım cuma akşamı bereketi=)
bırıncı ve ıkıncı asılamamda dedıgın gıbı gecmek bılmedı sımdı ole degıl uzulmekten korkuyorum onun ıcın aklıma getırmıyorum alısılmıs bır durum gıbı bakıyorum obur turlu olursa cok aglarım uzulmekte ıstemıyorum cok da dıkkkat edıyorum kendıme evden dısarı bıle cıkmıyorum
allah razı olsun canım saol cok ıhtıyacım var duaya bende sana edıcem bende aynı 2.5 yıldır denıyoruz bızdede hıcbır sorun yok doktor erken dıyor ben asılama ıstıyorum 4 hakkım var ınsaallah 4 cuye gerek kalmaz senınde asılama yapmana gerek kalmadan bebısını alırsın kucagına
okadar iyi anlıyorum ki seni busefer sevinç göz yaşların akar inşallah
ben doktorların aşılamaya niçin yanasmadıklarını anlamıyorum benimkide hiç istemiyor ama aslında okadar ilaç kullanıyoruz son aşamasıda doğal olmasada olur yani=))
ben doktorların aşılamaya niçin yanasmadıklarını anlamıyorum benimkide hiç istemiyor ama aslında okadar ilaç kullanıyoruz son aşamasıda doğal olmasada olur yani=))
dimi ama bekleyen onlar degil ya yanaşmıyorlar işte:)
bızler bebek ozlemı ceken ınsanlar oldugumuz ıcın sabırsısız hemen olsun bıtsın ıstıyoruz doktorda bunun tam aksını yapıyorlar agırdan alıyorlar yada baslarından savmak ıstıyorlar
devlette yaptırdım dedmiştin dr devlet hastanesinde görevlimi aşılama içinmi orası
Slm kızlar bende aranıza yenı katıldım gecen ay serophen kullandım ama ovulasyon olmadı bu ay sogan suyu kuru ve serophen kullanıcam tekrar ve doktorum catlama ıgnesı vurucak arkasından da asılamamız var subat ayının ılk haftası ınsallah hersey yolunda gıder kızlar gecen sene bız bır topıkte boyle arkadaslarla konusup sohber edıyorduk bır dua var salatı tefrıcıye 4444 defa okunuyor tam 24 kısıydık paylasarak okuduk hemen bıttı kızlar ve bende dahıl 8 kısı hamıle kaldı yalnız benım dıs gebelık olustu dıger arkadaslarımınsa hepsnı bebıslerı kucagında ben yazın asılama yaptırdım onuda kaybettım hala beklemedeyım kızlar eger ıstersenız bu duayı deneyebılırız bence ınternetten ınceleyın ve okumak ısteyen arkadaslarımızlar paylasalım ortak okuyalım bakarsınız belkı bırkacımız hamıle kalırız bu vesıle ıle katılmak ısteyen olursa bana ısımlerını ozelden mesaj atabılırler kızlar ne dersınız....
kızlarr nasılsınız menac,samiramiss,sevefe,enteresan41 sizden uzun zamandır haber almıyorum...ne var ne yok...bana gelince iğne olalı bir hafta oldu çok fazla çalışamadık malesef ama iğneden önce ve sonra oldu bakalım sonuç ne olacakşu anda sadece akıntım var...ama daha erken belirtiler için ayın sonunu bekliyorum bakalım,,,,sizleri merak ediyorum...yeni katılan arkadaşlarımız rb85,karakedi hoşgeldiniz herşey gönlünüzce olsun...
dr devlet hastanesınde. devlet hastanesınde ınfertılıte bolumu acıldı cocugu olmayanlar hep orya gıdıyor ben cok memnunum
ben devlete gitmedim hiç beceremem orada diye korkuyorum duydugum kadarıyla rapor istiyorlarmış yaş sınırı koyuyorlarmış die duydum hep
rb85 o jeli ne için kullanıyorsun.klomen kullananlar progestan kullanmalımı sizce.
ben 25 yasındayım hıc ole bısı demedıler ılaclar ıcın bır kere heyete gırdım o kadar
sakıncası yoksa hangi devlet hastanesine gidiyorsun memnunum dedin ya ondan merak ettim
canım bende ilk kez kullanıyorum iğnenin 5. günü başladım sanırım eğer bir döllenme olursa rahme daha sıkı tutunsun rahmi beslesin diye verdi doktor bana böyle soyledi her doktor farklı yollar izliyor. ama bizler bukadar uğraşıyorken hamile kalmak için hamile kalınca da biraz tedbirli olmakta fayda var bence.
Slm kızlar bende aranıza yenı katıldım gecen ay serophen kullandım ama ovulasyon olmadı bu ay sogan suyu kuru ve serophen kullanıcam tekrar ve doktorum catlama ıgnesı vurucak arkasından da asılamamız var subat ayının ılk haftası ınsallah hersey yolunda gıder kızlar gecen sene bız bır topıkte boyle arkadaslarla konusup sohber edıyorduk bır dua var salatı tefrıcıye 4444 defa okunuyor tam 24 kısıydık paylasarak okuduk hemen bıttı kızlar ve bende dahıl 8 kısı hamıle kaldı yalnız benım dıs gebelık olustu dıger arkadaslarımınsa hepsnı bebıslerı kucagında ben yazın asılama yaptırdım onuda kaybettım hala beklemedeyım kızlar eger ıstersenız bu duayı deneyebılırız bence ınternetten ınceleyın ve okumak ısteyen arkadaslarımızlar paylasalım ortak okuyalım bakarsınız belkı bırkacımız hamıle kalırız bu vesıle ıle katılmak ısteyen olursa bana ısımlerını ozelden mesaj atabılırler kızlar ne dersınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?