Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

peki canım teşekkür ederim.diğer ay kullandığımda isteyeceğim verirse tabi.

1 keremi okunacak yoksa her kişiye ayrı ayrımı okuyacagız
SADECE BIR KERE CANIM HERKESIN ADINA TOPLU OLARAK OKUYACAGIZ ALLAH kabul eder insallah kac kisi olursak paylasiriz 1 hafta icinde herkes katilmak isteyenler toplaniriz ve niyetimizi yapar baslariz ben fazladan okuyabilirim...yeterki bebislerimiz artik bizlerle olsunlar....

peki canım teşekkür ederim.diğer ay kullandığımda isteyeceğim verirse tabi.

1 keremi okunacak yoksa her kişiye ayrı ayrımı okuyacagız
SADECE BIR KERE CANIM HERKESIN ADINA TOPLU OLARAK OKUYACAGIZ ALLAH kabul eder insallah kac kisi olursak paylasiriz 1 hafta icinde herkes katilmak isteyenler toplaniriz ve niyetimizi yapar baslariz ben fazladan okuyabilirim...yeterki bebislerimiz artik bizlerle olsunlar....

bende okurum seve seve hemde ne zaman başlıycaz onuda yeterli:)

Son düzenleme:
haklisin canim son derece haklisincunki baskasi icin okunan dualar en hizli sekilde kabul oluyor allahin izniyle ve ben hala o arkadaslarimla gorusuyorum ordan okuma icin yardimci olacak iki arkadasim var cunki onlarda bu dua ile hamis kaldilar ve yillarca bebk ozlemi cekenlerden ben zaten infertilite bolumunde konu actim topigime beklerim kizlar toplanalim ve okuyalim derim ....

sedosummm tefriciye için özelden mesaj at demişssin ama ben özel mesaj atamıyorum ama ben de okumak istiyorum=)

sedosummm tefriciye için özelden mesaj at demişssin ama ben özel mesaj atamıyorum ama ben de okumak istiyorum=)
rb85 merhaba tamam canim onemli degil ben topik acmistim orda toplanalim ve 1 hafta icinde baslayali diyorum...linki az once msj olarak yazdim burda

bende okurum seve seve hemde ne zaman başlıycaz onuda yeterli:)
canim ben cuma gecesi haftaya baslayalim diye dusunuyorum belki katilmak isteye olabilir paylasiriz hem ne kadar cok kisi okursa okadar cabuk gerceklesir tabi ki oncelikle allahinda izniyle

Gerçekten inanarak yapılmış bir duanın kabul olmayacağını kim söyleyebilir.

arkadaşlar iyi akşamlar..merak ettiğim birşey var, ben şüpheli ilişkiden 5 gün sonra ovulasyon testi yaptım çok belirgin çift çizgi çıktı iğneden yaklaşık 6 gün sonra filan sizce bu ovulasyonun devam ettiğini mi gösterir, gebelik varsa gösterir mi daha adetime yaklaşık 8 gün var ....

arkadaşlar selam, ne yazııki 3. ovitrelle tedavimde tutmadı, bugun iğnenin 18. günü regl oldum=((( crirone jelin geciktirip geciktirmeyeceğini merak ediyordum ya evet geciktiriyormus kötü bir tecrübe oldu buraya yazayımda en azından kullanan yada kullanacak arkadaslar benim gibi olmasın.

regl olunca bir süre hayattan soğuyorum ağlıyorum zırlıyorum ama mecburen yeni aya adapte oluyoruz, cok zor allah hepimize sabır versin..benim doktorum 1 ay ara veriyordu bakalım neler olacak belki aşılama start alır..hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar, inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız.

canım iğnenin etkiside olabilir, yalnız bazı doktorlar regl olana kadar gün aşırı ilişki öneriyorlar ya belkide bu gibi durumlar içindir, bence regl olana kadar deneyin derim. mesela ben iğnenin 18. günü regl oldum demek iğneden 2 3 gün sonra çatlamış ama ben hep iğneden sonraki ilk ilişkiye adapte oluyordum diğerleri formalite gibi geliyordu, yani gün aşırı düzenli devam etmek gerekiyor

canım teşekkür ederim sende üzülme her ay bir umut bizim için en azından adet oluyoruz yani ümit var....bende senin gibi iğne günleri dikkat ediyorum sonraları pek düzenli olmuyor hakkımızda hayırlısı inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…