Canım üzme kendini moral çok önemli bu durumda..aşılman inşallah tutar dualarım seninle..
teşekkür ederim.rabbim hepimizin göbüşlerini doldorur inşallah.
canım bende ilk kez kullanıyorum iğnenin 5. günü başladım sanırım eğer bir döllenme olursa rahme daha sıkı tutunsun rahmi beslesin diye verdi doktor bana böyle soyledi her doktor farklı yollar izliyor. ama bizler bukadar uğraşıyorken hamile kalmak için hamile kalınca da biraz tedbirli olmakta fayda var bence.
SADECE BIR KERE CANIM HERKESIN ADINA TOPLU OLARAK OKUYACAGIZ ALLAH kabul eder insallah kac kisi olursak paylasiriz 1 hafta icinde herkes katilmak isteyenler toplaniriz ve niyetimizi yapar baslariz ben fazladan okuyabilirim...1 keremi okunacak yoksa her kişiye ayrı ayrımı okuyacagız
canım bende ilk kez kullanıyorum iğnenin 5. günü başladım sanırım eğer bir döllenme olursa rahme daha sıkı tutunsun rahmi beslesin diye verdi doktor bana böyle soyledi her doktor farklı yollar izliyor. ama bizler bukadar uğraşıyorken hamile kalmak için hamile kalınca da biraz tedbirli olmakta fayda var bence.
SADECE BIR KERE CANIM HERKESIN ADINA TOPLU OLARAK OKUYACAGIZ ALLAH kabul eder insallah kac kisi olursak paylasiriz 1 hafta icinde herkes katilmak isteyenler toplaniriz ve niyetimizi yapar baslariz ben fazladan okuyabilirim...1 keremi okunacak yoksa her kişiye ayrı ayrımı okuyacagız
SADECE BIR KERE CANIM HERKESIN ADINA TOPLU OLARAK OKUYACAGIZ ALLAH kabul eder insallah kac kisi olursak paylasiriz 1 hafta icinde herkes katilmak isteyenler toplaniriz ve niyetimizi yapar baslariz ben fazladan okuyabilirim...yeterki bebislerimiz artik bizlerle olsunlar....
ben kaçırdım sanırım konuyu sevefe aşılama mı yaptırdın? hayırlı olsun canım, allah güzel sonuclar versin
henüz yaptırmadım canım.bu ay yapılacak bu gün ilk iğnemi yaptırdım.geçen ay klomen +ovitral kullanmıştım olmadı.
haklisin canim son derece haklisincunki baskasi icin okunan dualar en hizli sekilde kabul oluyor allahin izniyle ve ben hala o arkadaslarimla gorusuyorum ordan okuma icin yardimci olacak iki arkadasim var cunki onlarda bu dua ile hamis kaldilar ve yillarca bebk ozlemi cekenlerden ben zaten infertilite bolumunde konu actim topigime beklerim kizlar toplanalim ve okuyalim derim ....hoşgeldin sedosummm, güzel bir teklifle geldin ben biliyorum o duayı duymustum daha once ben varım, zaten müslümanın müslümana yaptığı dua her zaman daha makbulmus, bizlerde burda birbirimizi hiç tanımadan ortak bir sebeple dua okumamız inşallah allah katında makbul olur diye düşünüyorum
rb85 merhaba tamam canim onemli degil ben topik acmistim orda toplanalim ve 1 hafta icinde baslayali diyorum...linki az once msj olarak yazdim burdasedosummm tefriciye için özelden mesaj at demişssin ama ben özel mesaj atamıyorum ama ben de okumak istiyorum=)
canim ben cuma gecesi haftaya baslayalim diye dusunuyorum belki katilmak isteye olabilir paylasiriz hem ne kadar cok kisi okursa okadar cabuk gerceklesir tabi ki oncelikle allahinda izniylebende okurum seve seve hemde ne zaman başlıycaz onuda yeterli:)
canım uzulme ne olur ben 2.5 yıldır denıyoruz 3 asılamam yapıldı umudunu bıtırme ne olur
Aslında ne tedavi olursak olalım moralimiz bozuk olduğundan kendimizi rahat bırakamıyoruz ve sonuç olumsuz.bende 1,5 senedir deniyorum olmuyor....inşallah bu ay iğneler iyi gelir ve tutar...
zeynepcim 3 gün kaldı desene :) hadi inşallah tutar bu sefer..
nevinmat, sağol tatlım..çok zor valla yaa bizi bizden daha iyi kim anlar..ben 28 yaşındayım..doktorum halaaa gençsin acele etme diyor..Ne genci saçmalama diyesim geliyor..kızıyorum..ama tabi daha uzun yıllar bekleyenler var..onları düşünüyorum sabırlı ol kızım diyorum kendi kendime..bekliyoruz bakalım..Allahın bi bildiği vardır diyorum..
arkadaşlar iyi akşamlar..merak ettiğim birşey var, ben şüpheli ilişkiden 5 gün sonra ovulasyon testi yaptım çok belirgin çift çizgi çıktı iğneden yaklaşık 6 gün sonra filan sizce bu ovulasyonun devam ettiğini mi gösterir, gebelik varsa gösterir mi daha adetime yaklaşık 8 gün var ....
canım iğnenin etkiside olabilir, yalnız bazı doktorlar regl olana kadar gün aşırı ilişki öneriyorlar ya belkide bu gibi durumlar içindir, bence regl olana kadar deneyin derim. mesela ben iğnenin 18. günü regl oldum demek iğneden 2 3 gün sonra çatlamış ama ben hep iğneden sonraki ilk ilişkiye adapte oluyordum diğerleri formalite gibi geliyordu, yani gün aşırı düzenli devam etmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?