Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim seni çok iyi anlıyorum üzelme demekte boş ama çok yıpratma kendini en kısa zaman da kovuşursun bebişine dualarım seninlede olacak:)

kesinlikle katılıyorum sana (; adet olmama 2 gün kaldı ama göğüslerim ağrımıyor inş hamileymdir ya yine de kendimi fazla umutlandırmak istemiyorum ama dayanamıyorum da bunu hemen anlamanın yolu yokmuuuuuuuuuu :)

mrb nevinmat benm adet günüm 24. ocak akıntım war ama göğüslermde agrı bel agrım yok yanihiçbir adet belirtisi yok 2 gün kalmasına ragmen dayanamıyorm ben çok da umutlanmak istemiyorum ama ins olur aynı zamanda ben guatr hastasıyım oda etkiler korkuyorum ew hanımı mısın ne zaman giriyorsun nete ?

mrb hosgeldn aramıza gerçi bende katılalı çok olmadı (; ewet bende warm dua edelim nasıl yapacağız peki ? allah duysun sesimizi kabul eder ins hepimizin dileklerini

bence göstermez arkadasım yapmıştı adetne 3 gün kala bişi cıkmadı günü geçtikten 1 hafta sonra belli oldu...

Merhaba hepinize.
Ben 3 yıllık evliyim 2 senedir denedik olmadi yumurta catlamasi olmuyordu sanirim cunku hep yumuryalarim görünüyordu
Gecen ay gunde 1 defa klomen kullandım hicbir işe yaramadı
Bu ay gunde2 defa 3,4 yumurtam olmus. Pregnly verdi bulamadim ovitrella vuruldum dun.
Zaten yumurtalarim sanci yapiyordu bu igne bana agir geldi
. Sistim ve cok psikolojimi.bozdu. Cok sinirli vr depresif oldum
Iki gundur herşeye ağlıyorum ve kasiklarim adetmisim gibi agriyor.akintimda cok. Bu sancilar ins deger. Sizde de boyle
Yan etkileri oluyormuydu,? Insallah tutar cocuk birdahaki ay yine igne ilâç istemiyotum ya
Stres olmamak lazim ama ilaclar bana agir geldi mahvetti beni. Ben cok hassasim galiba

canım benim seni çok iyi anlıyorum üzelme demekte boş ama çok yıpratma kendini en kısa zaman da kovuşursun bebişine dualarım seninlede olacak:)

aminn canım hep beraber kavusuruz insallah...dün üzüntüden öldüm bugun sabah uyandım ve yeni ay için heyecanlanmaya başladım bile, sanırım allah sabrını ve gücünü veriyor gercekten=))inşallah bu ay olur ne diyelim

inşallah hamilesindir canım bu sınavdan yeni çıkmıs biri olarak sana tavsiyem asla ama asla vucudunu dinleme, insan ne belirtiler bulabiliyor şaşırırsın=))belirti olmaması sanırım cok daha iyi en azından kafan karışmıyor. çok az kalmıs canım biraz sabır güzel haberle ödüllendirilir inşallah sabrın. 1 gün gecsin hemen kan testine git..haydi hayırlısı

ozaman inşallah bu ilk ve son olur diyelim, güzel yumurta oluşmuş sende. iğnenin etkilerini bence cok takma bir kaç güne gececek evet ilk günler çok etkili oluyor ama garip bir şey söyleyeyim sana ben o ağrıları hissettikçe sinir olmuyorum da inşallah yumurtalar çatlıyor bu ay olacak diye kendimi motive ediyorum...bunlar doğuma hazırlık bu kadar hassas olma daha doğum yapacağız=))

ilaçları kafana takma, vucudumuzda bir seyler eksikse tabii ki ilaçlarla onu tedavi edeceğiz cok sükür dertlerimizin dermanı var diyelim. bu arada ben tam 3 kere kullandım 3. ilacımın reglisinide dün oldum=( ne diyelim hepimize allah sabır versin.

adet günün çok yakın inşallah hamilesindir...benim daha ayın sonu ...arkadaşım bahsetmişti tiroit bezleri çalışmadığı için tedai görmüş sonra hemen hamile kalmış...sen baktırmışsındır zaten, öğretmenim şimdi tatil hep nettteyim ...

ağrı yapması çok normal çatlıyor demektir...sen moralini yüksek tut , bende çok kötü günler geçirdim 3 aydır ilaç iğne yıprandım...ama ne yapalım bizde sabrederek kavuşacağız bebişlerimize inşallah....

arkadaşlar ben bir şey merak ettim glukofen,glukophage gibi ilaçlar kullanan oldu mu aranızda. cok sık duymaya başladım hem kilo verdiriyormus hem hormon seviyesini düzenliyormus hem de regliyi düzenliyormuş yarın doktor yolu göründü yine bana bunu da bir danışayım diyorum. cünkü ara vermeye karar verdim bahara kadar ruhen kaldıramadığımı fark ettim gün içinde cok git gel oluyor kararlarımda ama bende sıkıldım artık. tabii bu şimdiki düşüncem her an zaman aleyhime işliyor diye telaşa kapılıp doktordan ilaç isterkende bulabilirim kendimi=)) amannn işte beni en iyi siz anlarsınız hepinize oluyordur zaman zaman eminim...

canım ben glukophage kullanıyorum pko var bende doktorum kilo vermeye de yardımcı olaacağını söylemişti ilacın hergün 1 tane alıyorum.

bende de pko var ben de söyleyeyim bakalım niçin vermemiş bugune kadar.senin tedavin ne asamada?

Selam canım, evet giremedim bikaç gündür hafta sonu eşimin memleketine gidip geldik, şimdi biraz da sıkıntım var, reglim 3-4 gün gecikti, hiç böyle olmazdı, ona takıldım. geçen ay klomen kullandım ya acaba onun etkisi mi var anlamadım. sen de var mı bişeyler durumlar nasıl, hadi hayırlı haberlerini bekliyourm sabırsızlıkla, ben inanıyorum bu kez olacak, bebişiniz gelecek Allahın da izniyle:))

bende de pko var ben de söyleyeyim bakalım niçin vermemiş bugune kadar.senin tedavin ne asamada?

canım ben 1,aşılamamı yaptırdım 2 ocakta ama sonuç negatif c.tesi doktora gittim.ilaçlar etkisini gösterir iki ay sadece klomen tedavisi yapalım dedi normalde adet düzensizliğim var pko dan dolayı ama ilaçların etkisi ile herhalde hiç sekmeden geldi bu ay bugün ilk günüm 3,günü klomen e başlıcam artık sonrası da sık sık ilişki dedi doktor bakalım kısmet ümitli değildim ama adetim düzenli geldi diye sevindim bugün inş. bu sefer düzelmeden dolayı yumurtalarım da düzenli gelişirde hamile kalabilirim canım sen hangi aşamadasın,
bu arada sen dua sayfasında varmıydın adını ilk listede görmüştüm ama son listede yoktu.sayfa değişti o yüzden kaçırdın mı acaba istersen katılabilirsin tatlım

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/253388-dua-edelim-mit252m-kalbimizle-661.html

hoşgeldin canım, neden gecikti acaba muhakkak o içtiğimiz ilaçların yan etkileri var belki ondandır,hamilelik olma ihtimali varmı inşallah öyledir...bende ayın sonunu bekliyorum pek belirti yok diğer aylardan farklı zaten çok da çalışmadık eşim biaz bu konuda sıkıntı yapıyor çok kafana takıyorsun öyle saatle olsaydı bu kadar nufüs olmazdı bizimki biraz değişik anlayacağın...senin inanman bana moral verdi sağol tatlım...

inş öyledir haklısın aslında dinlememek lazm son 1 gün ins olmam geceleri uyuyamıyorum ya sürekli bölük rüyalar görüyorum umarm alllahm hepimzin emeklerni boşa cıkarmaz dualarm hepimize

umarım öle olur tedawiye basladm tabi ama nette okudum zormus gebe kalmak son 1 gün umarım olmam ins alllahm cabalarımızı bosa cıkarmaz.. seninde az kalmış sabır.. gerci diyene bak :)

canommmm ben de pazar regl oldum 3. ovitrelle tedavisindeydim, aşılama değil yalnız, yarın ben de doktora gideceğim artık karar vereceğiz, yaklaşık aynı zamanlarda beklemişiz yani adetlerimizi. hayırlısı canım ben bugun yarı umutlu yarı ağlayarak geçirdim doktordan sonra yeni aya adpte olurum heralde.. benim iğnelerden sonra hiç ilaç vermiyor 1 ay dinlendiriyor benim iğnelere cok tepki verdi 5 yumurtam olusmustu biri 24 mm inşallah o kist olmamıstır su an korkum o.

evet bir kaç gündür üzgündüm biraz kaçırmısım duayı. hemen katılacağım inşallah. yeni ayımız ikimiz içinde hayırlı olsun inş. adetlerini bekleyen arkadaslarımızında inşallah gelmez adetleri=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…