Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bişey merak ediyorum klomen we ovitrellenin adet geciktirme gbi yan etkisi war mıdır ?

canım bildiğim kadarıyla yok. iğneyi vurulduktan sonra 14 veya 15. gün gelmesi gerekiyor. nadir bir kaç kişi okumustum forumda ama genellikle böyle oluyor. hayırdır canım insallah güzel haberlerin vardır, umuda ihtiyacımız varrr=))

kızlar mrb ben 3.kez klomen ve ovitrelle kullandım bu ay ama malesef yine olmadı sanırım 5 ocakta iğnemi olmuştum.hala adet olmadım ama zaten ilk klomen kullandığımdada adetim kist olduğu için 1 hafta geçikmişti.idrar testi yaptım dün malesef negatif.yani klomen ve iğneden snr adet geçikmesi olabiliyor.inşallah hepimizin yüzü güler bir gün:)

adetim yarın baslayacak normalde benm ama ben adet olmadan 3 gün önce siyah akıntı gelmeye baslıyordu bu ay gelmedi ne bilim ya umut etmek istemiyorum ben

slm ya ben yeni kulanacam klomeni adet düzensizliğim var, hamileyim sanıyordum test yaptım negatif çıktı emin olmak için dr gittim cumartesi , bişe çıkmadı demirim ve kan değerlerim çok düşük çıktı onlar için ilaç verdi. 9 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz adetim 20 gündür geçikti dr ilaç verdi ama ne ne için bilmiyorum.. kan testi yaptırdım hormonlarda sorun yok dedi yumurtalıklarımda kist yok dedi allaha şükür.çocuk isteyip istemedimi sordu.klomen adetinin 5. günü baslıcamı 2 gün ara vereceğimi 3. günüde kontrole gelmemi söledi anlamadığım 2 kutuya mı baslıcam onun 3 .gününde mi gidecem nie 5 günü gel demiyor.(şoktaydım aklıma sormak gelmedi 2saat önce kaza yapmıştık hala şoktayım nsl kurtuldumuza) birde okudum sayfada aşı falan yazıyor nasıl bir tedavi bilmiyorum aç karnına mı içeceğiz daha almadım ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. son soru farlutal da verdi adet düzensizliğim için bu kadar .... of ya ne zormuş çocuk yapmak... Allah isteyen herkese nasip etsin ve bana da nasip etsin............

slm ya ben yeni kulanacam klomeni adet düzensizliğim var, hamileyim sanıyordum test yaptım negatif çıktı emin olmak için dr gittim cumartesi , bişe çıkmadı demirim ve kan değerlerim çok düşük çıktı onlar için ilaç verdi. 9 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz adetim 20 gündür geçikti dr ilaç verdi ama ne ne için bilmiyorum.. kan testi yaptırdım hormonlarda sorun yok dedi yumurtalıklarımda kist yok dedi allaha şükür.çocuk isteyip istemedimi sordu.klomen adetinin 5. günü baslıcamı 2 gün ara vereceğimi 3. günüde kontrole gelmemi söledi anlamadığım 2 kutuya mı baslıcam onun 3 .gününde mi gidecem nie 5 günü gel demiyor.(şoktaydım aklıma sormak gelmedi 2saat önce kaza yapmıştık hala şoktayım nsl kurtuldumuza) birde okudum sayfada aşı falan yazıyor nasıl bir tedavi bilmiyorum aç karnına mı içeceğiz daha almadım ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. son soru farlutal da verdi adet düzensizliğim için bu kadar .... of ya ne zormuş çocuk yapmak... Allah isteyen herkese çocuğunu kucağına almayı nasip etsin ve bana da nasip etsin............

merhaba , klomeni 5 gün sabah-akşam saatlerine dikkat ederek iç,sabah aç karnına içtim ben dr. öyle demişti....ara verip çağırması yumurtaların büyümesi için zaman vermiştir...sonra yumurta takibine başlıcak gerekli gördüğü zamanda çatlatma iğnesi vurur sonra düzenli ilşki programı verir...evet haaklısın çok zormuş allah hepimizin yardımcısı olsun..o sorduğun ilacı bilmiyorum kusurabakma:))hoşgeldin aramıza....

Bugün regl oldum, yarın doktora gidecem bakalım canım iğnelere başlayacakmıyız hemen... benimde eşim aynı şeyi söyüyor biz kadınlar onlardan daha farklı düşündüğümüz için, herşey tam olsun saati, günü diyoruz. onlar kısmet diyor daha çok:)) Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah, ben iyi düşünelim iyi olsun diyorum hep, secret gibi yani:))bu sıralar bence sende moralini yüksek tut, önemli zamandasın, hayırlısıyla inşallah güzel şeyler olacak

Bende adetin 5. günü kullandım, dr 5ile 10. gün arası kullan 11. günü gel demişti, bende öyle yaptım, sabah- akşam içtim. bence sen tekrar doktorunu ara ve net bi şekilde öğren, daha doğru olur. farlutalda adet olman için vermiştir. amin inşallah hayırlısıyla her isteyene, hepimize nasip etsin.

canım sende üzme kendini .... pes etmeyelim inşallah bizimde birgün yüzümüz gülecek.bende bazen ümitsizliğe kapılıyorum hiç olmayacak gibi geliyor...sonra tekrar kendime ümit veriyorum...sanki bizim tedavi yöntemiyle hamile kalan hiç yok gibi geliyor...birazda eşler gayretli olsa saat filan umurlarında değil yine kendi bildiklerini okuyorlar...

çok teşekkür ederim,farlutal araştırdım adet söktürücümüş... çatlatma iğnesini nerden vuruyorlar ay Allahım bunlara gerek kalmasa keşke klomen yazılıyor mu , yoksa eczaneden alıyor muyuz?

( canım çok üzüldüm ama lütfen kendini çok üzme , benimde sonum kırmızı kart olacak ... biz tüp bebek yapalım en iyisi....

sen aşılama yaptırdın mı önce aşılama dener bence doktorlar :s üzmemek elde mi buna da hazırlamıştım kendmi ama içten içe umutluydum da yine de çok sarstı

bence de dr arayim bana 5.gün başla , 2 gün ara ver , 3 gün sonra gel dedi... benim anlamadığım 2 gün ara veriyorum yeni kutuya mı baslıcam nie direk demiyor bittirdikten sonra ilacı 5 .gün gel kafam ona takıldı klomen ayda 1 mi kullanılıyor onu anlamaya çalışıyorum Amin teşekkür ederim yazdığın için...........

sen aşılama yaptırdın mı önce aşılama dener bence doktorlar :s üzmemek elde mi buna da hazırlamıştım kendmi ama içten içe umutluydum da yine de çok sarstı

bende sana diyorum ama haftaya kırmızıyı gördümmü ağlama krizine girerim..dr. aşılama seni yıpratır tüp bebek yap diyor,,,onada eşimi ikna edemiyorum

farkında olmadan cok hazırlamışım kendimi ama olmadı adet oldum bugün

hayırlısı olsun enterasan41 yeni ayın sana bebekğini getirsin inşallah. ben de yeni bir aya başladım zor oluyor ama bir seye karar verince güçleniyorsun ve ona odaklanıyorsun kendini çok yıpratmadan doktoruna git ve yeni yol haritanı belirle canım. allah yardımcın olsun

kızlar sizinle bugun bana doktorumun söylediği çooooookk ilginç birşeyi paylaşmak istiyorum

bir kere daha tekrar edeyim ben gonal-f+ovitrelle tedavisi görüyordum 3. denemem bu aydı ve pazar regl oldum bugun 3. gün doktoruma gittim artık bende tüp bebek istiyordum ama o aşılamada ısrar etti bu ay rahim filmi çekecek ve bir dahaki reglimde aşılamaya başlayacağız allahtan bir mani çıkmazsa, yeni tedavim inşşallah bana hayırlı bir sekilde evladımı getirir ve aynı zamanda hepinize

neyse ilginç olan kısım su bu iğnelele bende bir sürü yumurta olusmustu ve bugun doktorum halaaa bir yumurtamın yeni çatladığını soyledi yani adet olmasam bu gece beraber olsak olma ihtimali var, yani kızlar paylaşmak istediğim ilişki günlerinde beraber olup, diğer günleri es geçmeyin belki geç yumurtayacaksınız lütfen bunu da göz onunde bulundurun adete kadar gün aşırı beraber olun, bu bilgi bir arkadaşa bile vesile olursa cok sevinirim=)

kızlar merhaba,ovitrelleyi daha önce kullananlar yardım lütfen.ben 15 gün önce oldum iğneyi ve testlerim pozitif çıkıyor.ayrıca silik de sayılmaz son iki gündür iyice belirginleşti.acaba hala iğnenin etkisi olabilirmi,daha doğrusu kaçıncı günde gerçek neticeyi öğrendiniz?yalancı pozitif gören oldu mu?duymaya ihtiyacım var..

slm kızlar.ben bu ay ilk kez aşılama yaptırcam.gonal f kullanıyorum adetimin 6. gününde 16-17mm oldu yumoşum.ilk kez sol overde yumurta gelişti.benim sol overde kist vardı. 4 ay önce laparoskopi oldum.endometriozis hastası olduğumu öğrendim.bu nedenle solda hiç yumurta olmazdı.neden bilmiyorum ama bu beni çok heyecanlandırdı.belki sol taraf uğurlu gelir.doktorum bu ay olmazsa tüp bebek yapalım diyor.seni daha fazla bekletemem hastalığın tekrarlayacak diyor.ne olur dua edin bana aşılamada olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…