kızlar bişey merak ediyorum klomen we ovitrellenin adet geciktirme gbi yan etkisi war mıdır ?
canım bildiğim kadarıyla yok. iğneyi vurulduktan sonra 14 veya 15. gün gelmesi gerekiyor. nadir bir kaç kişi okumustum forumda ama genellikle böyle oluyor. hayırdır canım insallah güzel haberlerin vardır, umuda ihtiyacımız varrr=))
slm ya ben yeni kulanacam klomeni adet düzensizliğim var, hamileyim sanıyordum test yaptım negatif çıktı emin olmak için dr gittim cumartesi , bişe çıkmadı demirim ve kan değerlerim çok düşük çıktı onlar için ilaç verdi. 9 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz adetim 20 gündür geçikti dr ilaç verdi ama ne ne için bilmiyorum.. kan testi yaptırdım hormonlarda sorun yok dedi yumurtalıklarımda kist yok dedi allaha şükür.çocuk isteyip istemedimi sordu.klomen adetinin 5. günü baslıcamı 2 gün ara vereceğimi 3. günüde kontrole gelmemi söledi anlamadığım 2 kutuya mı baslıcam onun 3 .gününde mi gidecem nie 5 günü gel demiyor.(şoktaydım aklıma sormak gelmedi 2saat önce kaza yapmıştık hala şoktayım nsl kurtuldumuza) birde okudum sayfada aşı falan yazıyor nasıl bir tedavi bilmiyorum aç karnına mı içeceğiz daha almadım ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. son soru farlutal da verdi adet düzensizliğim için bu kadar .... of ya ne zormuş çocuk yapmak... Allah isteyen herkese çocuğunu kucağına almayı nasip etsin ve bana da nasip etsin............
farkında olmadan cok hazırlamışım kendimi ama olmadı adet oldum bugün
hoşgeldin canım, neden gecikti acaba muhakkak o içtiğimiz ilaçların yan etkileri var belki ondandır,hamilelik olma ihtimali varmı inşallah öyledir...bende ayın sonunu bekliyorum pek belirti yok diğer aylardan farklı zaten çok da çalışmadık eşim biaz bu konuda sıkıntı yapıyor çok kafana takıyorsun öyle saatle olsaydı bu kadar nufüs olmazdı bizimki biraz değişik anlayacağın...senin inanman bana moral verdi sağol tatlım...
slm ya ben yeni kulanacam klomeni adet düzensizliğim var, hamileyim sanıyordum test yaptım negatif çıktı emin olmak için dr gittim cumartesi , bişe çıkmadı demirim ve kan değerlerim çok düşük çıktı onlar için ilaç verdi. 9 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz adetim 20 gündür geçikti dr ilaç verdi ama ne ne için bilmiyorum.. kan testi yaptırdım hormonlarda sorun yok dedi yumurtalıklarımda kist yok dedi allaha şükür.çocuk isteyip istemedimi sordu.klomen adetinin 5. günü baslıcamı 2 gün ara vereceğimi 3. günüde kontrole gelmemi söledi anlamadığım 2 kutuya mı baslıcam onun 3 .gününde mi gidecem nie 5 günü gel demiyor.(şoktaydım aklıma sormak gelmedi 2saat önce kaza yapmıştık hala şoktayım nsl kurtuldumuza) birde okudum sayfada aşı falan yazıyor nasıl bir tedavi bilmiyorum aç karnına mı içeceğiz daha almadım ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. son soru farlutal da verdi adet düzensizliğim için bu kadar .... of ya ne zormuş çocuk yapmak... Allah isteyen herkese çocuğunu kucağına almayı nasip etsin ve bana da nasip etsin............
Bugün regl oldum, yarın doktora gidecem bakalım canım iğnelere başlayacakmıyız hemen... benimde eşim aynı şeyi söyüyor biz kadınlar onlardan daha farklı düşündüğümüz için, herşey tam olsun saati, günü diyoruz. onlar kısmet diyor daha çok:)) Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah, ben iyi düşünelim iyi olsun diyorum hep, secret gibi yani:))bu sıralar bence sende moralini yüksek tut, önemli zamandasın, hayırlısıyla inşallah güzel şeyler olacak
merhaba , klomeni 5 gün sabah-akşam saatlerine dikkat ederek iç,sabah aç karnına içtim ben dr. öyle demişti....ara verip çağırması yumurtaların büyümesi için zaman vermiştir...sonra yumurta takibine başlıcak gerekli gördüğü zamanda çatlatma iğnesi vurur sonra düzenli ilşki programı verir...evet haaklısın çok zormuş allah hepimizin yardımcısı olsun..o sorduğun ilacı bilmiyorum kusurabakma:))hoşgeldin aramıza....
( canım çok üzüldüm ama lütfen kendini çok üzme , benimde sonum kırmızı kart olacak ... biz tüp bebek yapalım en iyisi....
Bende adetin 5. günü kullandım, dr 5ile 10. gün arası kullan 11. günü gel demişti, bende öyle yaptım, sabah- akşam içtim. bence sen tekrar doktorunu ara ve net bi şekilde öğren, daha doğru olur. farlutalda adet olman için vermiştir. amin inşallah hayırlısıyla her isteyene, hepimize nasip etsin.
sen aşılama yaptırdın mı önce aşılama dener bence doktorlar :s üzmemek elde mi buna da hazırlamıştım kendmi ama içten içe umutluydum da yine de çok sarstı
farkında olmadan cok hazırlamışım kendimi ama olmadı adet oldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?