slm kızlar.ben bu ay ilk kez aşılama yaptırcam.gonal f kullanıyorum adetimin 6. gününde 16-17mm oldu yumoşum.ilk kez sol overde yumurta gelişti.benim sol overde kist vardı. 4 ay önce laparoskopi oldum.endometriozis hastası olduğumu öğrendim.bu nedenle solda hiç yumurta olmazdı.neden bilmiyorum ama bu beni çok heyecanlandırdı.belki sol taraf uğurlu gelir.doktorum bu ay olmazsa tüp bebek yapalım diyor.seni daha fazla bekletemem hastalığın tekrarlayacak diyor.ne olur dua edin bana aşılamada olsun.....
kızlar merhaba,ovitrelleyi daha önce kullananlar yardım lütfen.ben 15 gün önce oldum iğneyi ve testlerim pozitif çıkıyor.ayrıca silik de sayılmaz son iki gündür iyice belirginleşti.acaba hala iğnenin etkisi olabilirmi,daha doğrusu kaçıncı günde gerçek neticeyi öğrendiniz?yalancı pozitif gören oldu mu?duymaya ihtiyacım var..
kızlar sizinle bugun bana doktorumun söylediği çooooookk ilginç birşeyi paylaşmak istiyorum
bir kere daha tekrar edeyim ben gonal-f+ovitrelle tedavisi görüyordum 3. denemem bu aydı ve pazar regl oldum bugun 3. gün doktoruma gittim artık bende tüp bebek istiyordum ama o aşılamada ısrar etti bu ay rahim filmi çekecek ve bir dahaki reglimde aşılamaya başlayacağız allahtan bir mani çıkmazsa, yeni tedavim inşşallah bana hayırlı bir sekilde evladımı getirir ve aynı zamanda hepinize
neyse ilginç olan kısım su bu iğnelele bende bir sürü yumurta olusmustu ve bugun doktorum halaaa bir yumurtamın yeni çatladığını soyledi yani adet olmasam bu gece beraber olsak olma ihtimali var, yani kızlar paylaşmak istediğim ilişki günlerinde beraber olup, diğer günleri es geçmeyin belki geç yumurtayacaksınız lütfen bunu da göz onunde bulundurun adete kadar gün aşırı beraber olun, bu bilgi bir arkadaşa bile vesile olursa cok sevinirim=)
canım benim inşallah bebişine kovuşursun aşılama ücretini biliyormusun
bende sana diyorum ama haftaya kırmızıyı gördümmü ağlama krizine girerim..dr. aşılama seni yıpratır tüp bebek yap diyor,,,onada eşimi ikna edemiyorum
hayırlısı olsun enterasan41 yeni ayın sana bebekğini getirsin inşallah. ben de yeni bir aya başladım zor oluyor ama bir seye karar verince güçleniyorsun ve ona odaklanıyorsun kendini çok yıpratmadan doktoruna git ve yeni yol haritanı belirle canım. allah yardımcın olsun
kızlar sizinle bugun bana doktorumun söylediği çooooookk ilginç birşeyi paylaşmak istiyorum
bir kere daha tekrar edeyim ben gonal-f+ovitrelle tedavisi görüyordum 3. denemem bu aydı ve pazar regl oldum bugun 3. gün doktoruma gittim artık bende tüp bebek istiyordum ama o aşılamada ısrar etti bu ay rahim filmi çekecek ve bir dahaki reglimde aşılamaya başlayacağız allahtan bir mani çıkmazsa, yeni tedavim inşşallah bana hayırlı bir sekilde evladımı getirir ve aynı zamanda hepinize
neyse ilginç olan kısım su bu iğnelele bende bir sürü yumurta olusmustu ve bugun doktorum halaaa bir yumurtamın yeni çatladığını soyledi yani adet olmasam bu gece beraber olsak olma ihtimali var, yani kızlar paylaşmak istediğim ilişki günlerinde beraber olup, diğer günleri es geçmeyin belki geç yumurtayacaksınız lütfen bunu da göz onunde bulundurun adete kadar gün aşırı beraber olun, bu bilgi bir arkadaşa bile vesile olursa cok sevinirim=)
bence etkisi çoktan geçmiştir 15 güne kadar regl olman gerekirdi, deneyimlerime dayanarak bence hamilesin canım. inşallah kesin sonucu alıp rahatlarsın. darısı buradaki bütün kızların başınaaaaaaaaaaa.
birde kaçıncı tedavin ne kullanıyordun ve hastalığın neydi canım. bizim gibi yeni aya başlayanlar için umut olsun
bide ben bişeyi merak ediyorum bu rahim filmi neden çekiliyor ? ne gbi durumlarda söylüyor bunu dr ? ona göre yarın gidecem söliyim bana da cektirsin
kanallar da tıkanıklık varsa gebelik oluşmuyor o yüzden bakıyorlar canım
samsun medikal parkta olacak ama fiyatı bilmiyorum.bana rapor çıkarda ilaçlar için 3 kutu gonal f yazdı.ama ben 1 kutu kullanacağım.geri kalanını tüp bebekte kullanırız dedi.ilaçlara 450 verdim.aslında bende fiyatı merak ediyorum. yarın kontrolüm var öğrenirim sana yazarım.
kanalda tıkanıklık warsa alttan muayeneyle belli olur mu ? tıkanıksa eğer çözümü ne ?
yok olmuyor filimle görüyor bi ilaç varmış onla acıyorlarmış çok şükür bende gerek kalmadı acık çıkmıştı
sewindim umarım bende de öle bişeye gerek kalmaz
işallah canım acıktır tüpler:)
yarın gidecem dr.a ama işte aksam sehir dısına gidecem 2 hafta yokum tedawim nasıl dewam edecek eşim burda ben adanada olacam yani bebek hayalim 1 ay daha ertelenmiş olacak
yüce allahım bizi böyle sınıyor demekki isyan etmemek lazm.. neden doktorun aşılamada ısrar etti tüp bebek daha etkili degil mi amaaaaaannnn dr.lar ne anlar bizim halimizden asama asama ilerliyorlar
ay canım sağol,içimi rahatlattınbenim aslında pco değildi tam ama yumurtlamıyodum da,adetim de olunca bitmiyodu,sorunum vardı yani bayağı.geçen aylarda klomen kullanmıştım ama yumurta oluşmamıştı,o yüzden de iğneyi ilk defa kullanıyorum.ben 15 ay filan oldu korunmuyodum ama adam akıllı bi tedavi olmamıştım hep yarım bırakıyodum,demekki zamanı şimdiymiş.inşallah darısı hepinizin başına kızlaarr
benim de bu ay iptal canım rahim filmi cekileceği için hatta rahim filmine kadar beraber olmayın olacaksanızda korunun dedi ben de bir şey anlamadım...rahim filmi ultrasyondan birazdaha zahmetli bana doktor anestezi yapmıcakmıs ama anesteziyle yaptıranlar bile var..hatta o kadar etkiliymiş ki kücük tıkanıklıkları bile açılıyormus o sırada.
ay canım ben de tüp bebek diye gittim bugun illa önce aşılama yapalım dedi sabah kabul etmiştim ama akşam olunca boş eve gelince yine bir sabırsızlık aldı beni=)) rahim filmine gidince tekrar bir konuscam inşallah.bu adım adım ilerlemede her ay ömrümüzdem ömür gidiyor..
her doktor muayenesi bir stress, ben çözümü buldum eşimi götürmüyorum ve sanki hiç gitmemiş gibi davranıyorum=))
bu ayrılıklar, aynı sehirde olmamalar felan bahanemiz canım, allah nasip ederse tek bir ilişkiyle bile olur, inşallah bu ay seni böyle bir mucize bulur canım, sevgilerrr
doğru diyorsun benm bi ark.ımda tek seferde gebe kalanlardanforumda okumuştum sadece tüp girerken ağrı oluyormuş yani korkulacak bişi yokmuş bende söliyim de baksın yarın dr... bende götürmüyorum eşimi beklerken boşu boşuna sinirleniyor umarım olur canm ya sana da bol sanslar (;
doğru diyorsun benm bi ark.m tek ilişkide gebe kalanlardan (; forumda okumuştum sadece tüp girerken hafif bi agrı oluyormuş yani korkulacak bişi yokmuş bende diyeym yarın dr.a da bana da bi baksın bari.. bende götürmüyorum eşimi sinirleniyor beklerken :) ins olur sana da bol sanslar (;
slm kızlar.ben bu ay ilk kez aşılama yaptırcam.gonal f kullanıyorum adetimin 6. gününde 16-17mm oldu yumoşum.ilk kez sol overde yumurta gelişti.benim sol overde kist vardı. 4 ay önce laparoskopi oldum.endometriozis hastası olduğumu öğrendim.bu nedenle solda hiç yumurta olmazdı.neden bilmiyorum ama bu beni çok heyecanlandırdı.belki sol taraf uğurlu gelir.doktorum bu ay olmazsa tüp bebek yapalım diyor.seni daha fazla bekletemem hastalığın tekrarlayacak diyor.ne olur dua edin bana aşılamada olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?