Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Catlatma ignesinden 5 gun geçti adet olacagim sanirim

Karnim adet olacakmisim gibi oluyor. Birde sunu farkettim yumurtalarim varke
hatta catlamaya yakin akintim cok oldu. Igneyi vurulduktan 36 saat sonra agrilarim ve akintim kesildi
Şu ilaclari kullaninca vucudumun tepkilerini anlamaya basladim.
Klomaen yumurtlamami duzeenledi sanki. Adetlerim 30-35gunu bulurdu.
Kizlar hersey guzelde ben yine klomen kullansam igne vurulmasam ne olur.klomen guzel yumurtami
Olusturdu ama igne beniim psikolojimi bodugundan stres yapti. Esimle hep kavga eetim. Aramazi siki tutacagimiza
Iliskiye bile giremedik. Belki sonrasinda catlatma olmuştur ins. Onu tutturmusuzdur.
Ama hic oyle hissetmiyom. Karnim agriyor. Ins adet olmam hamile olurum..

selam arkadaşlar bugun dr a gittim.. test yaptı hormanların normal bir sorun yok dedi çocuk olması için..ama klomen adlı bir hap verdi iletişim halinde bu hapı kullanıcakmışım

tabi adetten sonra...nedir bu hap ne işe yarar ?kafam karıştı

canım nasılsın.senin bata az kaldı değilmi....

mrb artık her yere yazmaya başladım ama kimseden cvp yok.benim 7 yaşında 1 kızım var 2 senedirde kardeş istiyorduk olmadı en son 6 ay önce dış gebelik geçirdim 3 aydır yine olmadı geççen ay yumurta takibi oldu bu ayda klomen+çatlatma iğnemi geçen çarşamba vuruldum birde lutenly diye bir ilaç verdi 10 gün için 10.gün gel bakalım testini burda yaparız dedi acaba ultrasonda neye bakacak idrar testi 12.günde pozitif çıkabilir iğneden dolayı yazıyordu siz hiç ne düşünürsünüz:26:

canım gebelik oluşmuş ise rahim kalınlaşmaya başlıyor ultrasonda buna bakıyolar.idrar değil kan testi yapacaktır.ama bencede erken çağırmış.benim doktorum 14. gün çağırmıştı.

canım gebelik oluşmuş ise rahim kalınlaşmaya başlıyor ultrasonda buna bakıyolar.idrar değil kan testi yapacaktır.ama bencede erken çağırmış.benim doktorum 14. gün çağırmıştı.

rahim duvarı adet döneminde kalınlaşmıyormuydu özel muayenehane sanırım idrar testi yapar?bilgin için teşekkürler senin bebeğin varmı?

rahim duvarı adet döneminde kalınlaşmıyormuydu özel muayenehane sanırım idrar testi yapar?bilgin için teşekkürler senin bebeğin varmı?

rahim duvarı adet dönemin incelir ve kendini yeniler.bebeğin tutunması için tekrar kalınlaşır 7mm-12mm olması lazım.gebelik oluşursa kalınlaşması artar.benim bebeğim yok canım yaklaşık iki yıldır bekliyorum.

teşekkürler canım senden de iyi haberler duyarız inş.

inşallah canım.yarın yine kontrolum var.sanırım yarın ovitralı yapacağım.cumartesi aşılama olacak..ama bu gün doktorum küçük polipler var dedi.gebelik olmazsa bir daha ki ay histereskopi yapacağım dedi.biraz morelim bozuldu sürekli bi engel çıkıyor.

çok iyi şeyler olacak sevefecim aşılama tutacak inanıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…