neden ikna edeiyorsun en iyisi bu bence böyle uğraşınca stres yapıyz oda olmamasının bi nedeni yarın gidecem dr.a bakalım ne dicek sen hangi şehirdesin ?
selam arkadaşlar bugun dr a gittim.. test yaptı hormanların normal bir sorun yok dedi çocuk olması için..ama klomen adlı bir hap verdi iletişim halinde bu hapı kullanıcakmışım
tabi adetten sonra...nedir bu hap ne işe yarar ?kafam karıştı[/QUOTy
yumurtalarının gelişmesi için veriyor...4 veya 5. gün içmeye başlamanı söylemiştir herhalde, yumurta takibi yapar meraklanma hepimiz bu ilacı içiyoruz...umarım sana yarar hamile kalırsın:))
çok teşekkür ederim canım allah yardımcın olsun bebişine hemen kavuştursun seni
Inşallah hemen tutar mutlu haberlerini bekliyorum.
canım nasılsın.senin bata az kaldı değilmi....
evet az kaldı cumartesi günü iğne olalı 14 gün oluyor, adetimde ayın biri gibi...bakalım ne olacak içimde hiçbir his yok olmadı herhalde...
kötü düşünme neden olmasın.inşallah bebeğin seninledir.cumartesi test yapacakmısın.
adetin geçmesini beklesemmi tek çizgi görürsem çok kötü olabilirim canım
şuanda hiçbirşey hissetmemem normal mi sence..
canım nasılsın.senin bata az kaldı değilmi....
mrb artık her yere yazmaya başladım ama kimseden cvp yok.benim 7 yaşında 1 kızım var 2 senedirde kardeş istiyorduk olmadı en son 6 ay önce dış gebelik geçirdim 3 aydır yine olmadı geççen ay yumurta takibi oldu bu ayda klomen+çatlatma iğnemi geçen çarşamba vuruldum birde lutenly diye bir ilaç verdi 10 gün için 10.gün gel bakalım testini burda yaparız dedi acaba ultrasonda neye bakacak idrar testi 12.günde pozitif çıkabilir iğneden dolayı yazıyordu siz hiç ne düşünürsünüz:26:
canım gebelik oluşmuş ise rahim kalınlaşmaya başlıyor ultrasonda buna bakıyolar.idrar değil kan testi yapacaktır.ama bencede erken çağırmış.benim doktorum 14. gün çağırmıştı.
bu gün sordum 750tl dediler.
rahim duvarı adet döneminde kalınlaşmıyormuydu özel muayenehane sanırım idrar testi yapar?bilgin için teşekkürler senin bebeğin varmı?
teşekkürler canım senden de iyi haberler duyarız inş.
inşallah canım.yarın yine kontrolum var.sanırım yarın ovitralı yapacağım.cumartesi aşılama olacak..ama bu gün doktorum küçük polipler var dedi.gebelik olmazsa bir daha ki ay histereskopi yapacağım dedi.biraz morelim bozuldu sürekli bi engel çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?