Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın nevinmat, sende benim gibi bu sabah erkencilerdensin galiba:) naptın nasıl gidiyor, varmı değişik bi durum

günaydın canım alışkanlık tatildeyim ama uyayamıyorum...valla beklemedeyim ayın sonu adet olmam gerekiyor bakalım pek içimde olumlu olacakmış gibi his yok...sadece akıntım var , sen de ne var ne yok:))

çok teşekürler canım çok bilgilisin allah hepimizin hakkında hayırlsını versin bakalım pazartesi sonuç ne olacak eğer yoksa kendi haline bırakıcam rabbim ol demeden olmaz

günaydın canım alışkanlık tatildeyim ama uyayamıyorum...valla beklemedeyim ayın sonu adet olmam gerekiyor bakalım pek içimde olumlu olacakmış gibi his yok...sadece akıntım var , sen de ne var ne yok:))

öğretmensin dimi canım sen, öyle düşünme olacak inşallah bu kez, 9 ay sonra da bebişini almış olacaksın, bunları düşün bence:)) sen nerde oturyorsun pendikte misin?

öğretmensin dimi canım sen, öyle düşünme olacak inşallah bu kez, 9 ay sonra da bebişini almış olacaksın, bunları düşün bence:)) sen nerde oturyorsun pendikte misin?

evet öğretmenim canım ben göstepe libadiyede oturuyorum , moral verdin sağol tatlım, inşallah dediğin gibi olur...

slm arkadaşlar nasılsınz.bu ğün gece 1 de ovitrali yapcam.cumartesi 1 de aşılamam yapılacak.adetimin 10. günü olacak biraz erken sizce sorun olurmu......

yaklaşık 10 dakika önce iğnemi oldum yumurtam inşallah çatlar ve ben hamile kalırım Allahım kimseye bebek aratmasın her isteyenin bebeği olsun çatlatma iğnesini ilk defa oluyorum sizce hemen tutarda hamile kalırmıyım

yaklaşık 10 dakika önce iğnemi oldum yumurtam inşallah çatlar ve ben hamile kalırım Allahım kimseye bebek aratmasın her isteyenin bebeği olsun çatlatma iğnesini ilk defa oluyorum sizce hemen tutarda hamile kalırmıyım

hayırlı olsun inşallah tutar ilişki saatlerini kaçırma önemli, çatlarken kasıklarında ağrı olur anlarsın zaten dr. ilişki programını vermiştir...iyi haberlerini alırız umarım:))

selam arkadaşlar...hepinize yürekten bir merhaba demek istedim.yeni arkadaşlar umutlarınız daim,sonuçlarınız mutlu olsun inşallah...2008de bu konuyu ilk açtığımda ben de umutla bekleyenler listesindeydim.vay beee....nerdeyse 4 yıl geçmiş...şu an ELHAMDÜLİLLAH 2,5 yaşında bi kızım var Kayra Sena'm var.sizlere de sabırlar ve umutlar diliyorum.etrafın sözlerine de hiç kulak asmamanızı tavsiye ediyorum.Rabbim herşeyin zamanın ıçok iyi biliyo.emin olun en doğru zamanda gelecektir bebişleriniz..yaşayan biri olarak söylüyorum(dile kolay değil elbet)...burada bulunan arkadaşlarımızdan çoğu bebişine kavuştu çok şükür..inşallah Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin...
bu arada eski dostlarım sizler nerelerdesiniz?sizleri çok özledim ve burada bulurum belki dedim.asyacanla görüşüyoruz onun ikinci bebişi de oldu maşallah...parıl,mevzey,elif,tiramisu,asutay,beryal ve sayamadığım arkadaşlarım...sizler nasılsınız?inşallah bu mesajımı görürsünüz ve yeniden sizlerle doya doya sohbet edebiliriz eskisi gibi...
2 yıldır neredeydin derseniz;çok şeyler yaşadım çooookkk....inşallah size yeniden kavuşurum da dertleşiriz..hepinizi çok özledim.çok da merak ediyorum sizi..umarım görürsünüz notumu.öptüm canlarım.ben artık buralardayım

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım benimde pazaertesi belli olacak gaz sancısı gibi oldu beniim kasık ağrısı değildi sanki kaç yumurtan olmuştu canım bende hiç bir his yok 4şubat adet günüm

slm arkadaşlar nasılsınz.bu ğün gece 1 de ovitrali yapcam.cumartesi 1 de aşılamam yapılacak.adetimin 10. günü olacak biraz erken sizce sorun olurmu......

canım endişe yapma uygun görmeseler yapmazlardı...demekki istenilen boyuta geldi...kafanı takma hatta zor ama hiç düşünme hadi bakalım dualarımız seninle:))

arkadaşlar ben de dün sabah çatlatma iğnemi oldum.şu 3- 4 gün önemli.yarın da evlilik yıldönümüm.aşkımızın meyvesi olarak bakalım bu ay gelcek mi bebiş..hayırlısı,sağlıklısı..

inanmıyorum kimleri görüyorum burda ne zaman gelceksiniz derken nihayet 2 sene olmuş girmeyeliumarım kötü şeyler yaşamamışsındır canım bende çok özledim seni..benden haber vereyim 2. bebişimide eylülde kucağıma aldım,2kızım oldu çok şükür bu süpriz bebekti,beryal bu ay başında 2. çocuğunu aldı kucağına ,hazanyağmuru aralıkta doğum yaptı 1 kızı oldu tramisu şubatta kızına ,elifte ağustosta 2. bebişini dünyaya getirecek inş. ve hepsi rabbimin istediği zamanda kendiliğnden oldu çokkk şükür bütün güzel haberleri verdim onlar bişi kalmadı ben raporla uğraşıom tayinimiz izmite çıktı annemlerin yanına öyle işte sen anlat ben çok merak ettim ulaşabilecek bir yolda yoktu malesef kayram nasıl annesi çok öptük görüşmek üzere

cnm tedavin hayırlı olsun kocaelinde tedavi görüyorsun sanırım hangi hastanede hangi doktorda tedavidesin? bende kocaelinde üniverstede tedavi görüyorumda..yumurtlama sorununmu var seninde

tsk ederim canım konak hastanesinde tedawi görüyorum ben dr kazım gündoğdu cok tawsiye ediliyor sehir dısından gelen bile war bu dr için sana da tawsiye ederim.. sanırım benm çatlamasıyla ilgili bi problemim war 2 ay daha olmazsa ovitrelleylle rahim filmi çekecekmiş..

bencede test yapma olumsuzda cıksa hala umut bağlıyorsun iyi haberlerini bekliyorum canm

adetime 3 gün kaldı, sadece göğüs uçlarımda biraz sızı var ama çok akıntım var normalde yumurtlama dönemi olurdu sonra adete kadar kuru olurdu bilmiyorum ki herşeyi hamileliğe yoruyorum herşeyden bir ümit çıkarıyorum galba..

bu arada kusura bakma kendi derdime düştüm sen neler yapıyorsun...

benm adet olmadan önce ne göğüslerimde ağrı wardı nede bel ağrısı :) umudunu kırmak istemem ama.. sadece akıntım coktu neyse az kalmış beklemek zor ama napalm mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…