Günaydın nevinmat, sende benim gibi bu sabah erkencilerdensin galiba:) naptın nasıl gidiyor, varmı değişik bi durum
rahim duvarı adet dönemin incelir ve kendini yeniler.bebeğin tutunması için tekrar kalınlaşır 7mm-12mm olması lazım.gebelik oluşursa kalınlaşması artar.benim bebeğim yok canım yaklaşık iki yıldır bekliyorum.
günaydın canım alışkanlık tatildeyim ama uyayamıyorum...valla beklemedeyim ayın sonu adet olmam gerekiyor bakalım pek içimde olumlu olacakmış gibi his yok...sadece akıntım var , sen de ne var ne yok:))
öğretmensin dimi canım sen, öyle düşünme olacak inşallah bu kez, 9 ay sonra da bebişini almış olacaksın, bunları düşün bence:)) sen nerde oturyorsun pendikte misin?
yaklaşık 10 dakika önce iğnemi oldum yumurtam inşallah çatlar ve ben hamile kalırım Allahım kimseye bebek aratmasın her isteyenin bebeği olsun çatlatma iğnesini ilk defa oluyorum sizce hemen tutarda hamile kalırmıyım
yaklaşık 10 dakika önce iğnemi oldum yumurtam inşallah çatlar ve ben hamile kalırım Allahım kimseye bebek aratmasın her isteyenin bebeği olsun çatlatma iğnesini ilk defa oluyorum sizce hemen tutarda hamile kalırmıyım
slm arkadaşlar nasılsınz.bu ğün gece 1 de ovitrali yapcam.cumartesi 1 de aşılamam yapılacak.adetimin 10. günü olacak biraz erken sizce sorun olurmu......
arkadaşlar ben de dün sabah çatlatma iğnemi oldum.şu 3- 4 gün önemli.yarın da evlilik yıldönümüm.aşkımızın meyvesi olarak bakalım bu ay gelcek mi bebiş..hayırlısı,sağlıklısı..
selam arkadaşlar...hepinize yürekten bir merhaba demek istedim.yeni arkadaşlar umutlarınız daim,sonuçlarınız mutlu olsun inşallah...2008de bu konuyu ilk açtığımda ben de umutla bekleyenler listesindeydim.vay beee....nerdeyse 4 yıl geçmiş...şu an ELHAMDÜLİLLAH 2,5 yaşında bi kızım var Kayra Sena'm var.sizlere de sabırlar ve umutlar diliyorum.etrafın sözlerine de hiç kulak asmamanızı tavsiye ediyorum.Rabbim herşeyin zamanın ıçok iyi biliyo.emin olun en doğru zamanda gelecektir bebişleriniz..yaşayan biri olarak söylüyorum(dile kolay değil elbet)...burada bulunan arkadaşlarımızdan çoğu bebişine kavuştu çok şükür..inşallah Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin...
bu arada eski dostlarım sizler nerelerdesiniz?sizleri çok özledim ve burada bulurum belki dedim.asyacanla görüşüyoruz onun ikinci bebişi de oldu maşallah...parıl,mevzey,elif,tiramisu,asutay,beryal ve sayamadığım arkadaşlarım...sizler nasılsınız?inşallah bu mesajımı görürsünüz ve yeniden sizlerle doya doya sohbet edebiliriz eskisi gibi...
2 yıldır neredeydin derseniz;çok şeyler yaşadım çooookkk....inşallah size yeniden kavuşurum da dertleşiriz..hepinizi çok özledim.çok da merak ediyorum sizi..umarım görürsünüz notumu.öptüm canlarım.ben artık buralardayım
cnm tedavin hayırlı olsun kocaelinde tedavi görüyorsun sanırım hangi hastanede hangi doktorda tedavidesin? bende kocaelinde üniverstede tedavi görüyorumda..yumurtlama sorununmu var seninde
Bencedecen iyisi, böyle stres, hayalkırıklığı yaşıyoruz ben istanbul anadolu yakasındayım canım,sen.?
adetin geçmesini beklesemmi tek çizgi görürsem çok kötü olabilirim canım
bencede test yapma olumsuzda cıksa hala umut bağlıyorsun iyi haberlerini bekliyorum canm
adetime 3 gün kaldı, sadece göğüs uçlarımda biraz sızı var ama çok akıntım var normalde yumurtlama dönemi olurdu sonra adete kadar kuru olurdu bilmiyorum ki herşeyi hamileliğe yoruyorum herşeyden bir ümit çıkarıyorum galba..
adetime 3 gün kaldı, sadece göğüs uçlarımda biraz sızı var ama çok akıntım var normalde yumurtlama dönemi olurdu sonra adete kadar kuru olurdu bilmiyorum ki herşeyi hamileliğe yoruyorum herşeyden bir ümit çıkarıyorum galba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?