kızlar nerelerdesinin kimse girmiyor artık.ben dün aşılamamı yaptırdım.geri sayım başladı.doktorum 12 gün sonra bakalım dedi ama ben 14 gün beklemek istiyorum.aşılamada çok korktum canım yanacak diye doktorum beni sakinleştirmeye çalışsada olmadı kendimi çok kastım.doktorum prof. ona çok güveniyorum.elinden geleni yapıyor.şimdi dua etme zamanı allah bana ve isteyen herkeze nasip eder inşallah.samsunda olanlara tavsiye ederim medikal parkta mehmet bilge çetinkaya.
Çok sevindim hadi hayırlısıyla tutar inşallah 14 gün sonra kocaman hamileyim yazısını burada görmek işstiyorum sevefecim...evet haklısın kimse girmiyor(
canım sen ne yaptın.belirtin varmı.senden haber bekliyorum...
Canım adet günüme 2gün kaldı test yapmadım daha aslında kasık ağrısı filan yok dedikleri gibi çok hafif göğüslerimde sızı var sanki birşey yok gibi geliyor
her insanda kasık ağrısı olmaz ki....canını sıkma.umudunu kaybetme.sen ne zamandan beri çocuk istiyorsun....
Yaklaşık 1,5 senedir istiyoruz. Aşılaman kolay geçtimi..
bende iki yıldır uğraşıyorum.ya ben çok paniktim bacaklarım titriyodu.çok korktum.ama hiç acı hissetmedim.daha doğrusu hiç bir şey hissetmedim.doktor bitti dediğinde çok şaşırdım.
bende iki yıldır uğraşıyorum.ya ben çok paniktim bacaklarım titriyodu.çok korktum.ama hiç acı hissetmedim.daha doğrusu hiç bir şey hissetmedim.doktor bitti dediğinde çok şaşırdım.
inanmıyorum kimleri görüyorum burda ne zaman gelceksiniz derken nihayet 2 sene olmuş girmeyeliumarım kötü şeyler yaşamamışsındır canım bende çok özledim seni..benden haber vereyim 2. bebişimide eylülde kucağıma aldım,2kızım oldu çok şükür bu süpriz bebekti,beryal bu ay başında 2. çocuğunu aldı kucağına ,hazanyağmuru aralıkta doğum yaptı 1 kızı oldu tramisu şubatta kızına ,elifte ağustosta 2. bebişini dünyaya getirecek inş. ve hepsi rabbimin istediği zamanda kendiliğnden oldu çokkk şükür bütün güzel haberleri verdim onlar bişi kalmadı ben raporla uğraşıom tayinimiz izmite çıktı annemlerin yanına öyle işte sen anlat ben çok merak ettim ulaşabilecek bir yolda yoktu malesef kayram nasıl annesi çok öptük görüşmek üzere
merhaba nasılsınız
Merhaba iyi sayılırtım endişeyle adet günümü bekliyorum,sen de gelişmeler nasıl...
Bende seni bulduğuma çok sevindim arada senin profile girer en son ne zaman girmişsin bakardım hep 2010 derdi üzülürdüm face adresimide yollucam sana bir daha kaybolma diyee:))kızımın adı ayşe duru oldu resimlerini koydum canım bak istersen 4.6 aylık oldu canım cemrem abla oldu evet ama haşin abla seviyomu dövüyomu belli değil çocuk o yanına gelince bas bas bağırıyor tacı alınmış prenses gibi hırçın arayı bulmaya çalışıyoruz işte..elif daha yeni 3 aylık falan olmuştur tramisu şubatta doğuracak kızını beryalinde defne si oldu..raporlabu dönem kapatmam zor canım annemler merkezde bende karamürseldeyim eşimde merkezde anneme yakın olmak için merkeze göreevlendirme için uğraşıoz canım o zaman rapor almıcam ama anneme güvenmiom bu gün kızları bırakıp dişciye gittim geldim allah yardımcın olsun diyoo çok zor diyo sanki sona kendi bakmıcakmış gibi konuşuo ama güvendiğim komşularımız var hiç yoktan onlara baktırtırım diye güveniom bakalım çok zor canım ya 2 çouklu olup bakımını düşünmek 2 sine 1 adam yetmez ben tek başımayken resmen koşuyorum gün boyu kilo verdiriyor ama sinir bırakmıyorrrayyyyy,,,,süppperr yaaa.çok şaşırdım çok sevindim senden mesaj ve bööle güzel haberler görünce.harika.nasıl mutlu oldum bilemezsin.canım yaaaçok mutlu oldum diğerleri için de.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepinize ikinci bebişlerinizi de.valla herkes ikinciyi de çıkarmış aradan sanırım bizim gruptan bi benkalmışım tek çocuklu cidden çok mutlu oldum ya.nasıl özledim hepinizi.ilk attığımda mesajı bi baktım kimseden cevap yok,az önce de bi bakiim dedim yine kimse yazmamıştır heralde dedim,bi baktım ki sen yazmışsın çok duygulandım inan ki.canım bebişinin adı ne?ne kadarlık oldu?tayin işine çok sevindim,hayırlı olsun.bütün herkesin kızı olmuş anlaşılan,ilknurun da kızı olacaktı.onu son olarak hamileyken aramıştım çoktan doğum yapmıştır.elif ve tiramisu henüz hamile anladığım kadarıyla.Allah tamamına erdirir inş.beryalin de oğlu vardı inş kızı olmuştur valla ööle güzel haberlerle döndün ki çok sevindim.rapor derken?bu dönemi kapatmak mı istiyosun?inş mümkün olur da iki yavruşunla güzel vakitler geçirirsin gönlünce..hatice cemrem nasıl?kocaman olmuştur.abla da olmuş yavrum,ne güzel ya.çok çektik hepimiz ama Rabbim heepimizi sevindirdi sonunda çok şükür.hatta sizin sevinçler ' çifte kavrulmuş' olmuş artık
kayra senam da bu ay 2,5 yaşına geldi.konuşuyo,anlatıyo ha bire.kafamı şişiriyo hergün ama çok memnunum bu durumdan.çok şükür bugünleri gördük.ben çok güzel haberler veremiycem kendimden maalesef ama...mayıs 2011de babamı kaybettim kanserden.son evresinde yakaladı doktorlar maalesef.son 1 ayını yanında geçirdim rapor alıp.çok zor günlerdi.öleceğini bile bile kendi babana umut vermek çok zor.son anında da ben vardım yanında.Hakkın rahmetine kavuşurken helalleştik,öptüm onu.o benim en sevdiğimdi.kollarımdan uçtu gitti...neyse sıkmıyım daha fazla.anlattıkça üzülüyorum...
2010 ağustosta buradan ev aldık.tek ii haber bu sanırım hayatımdaki(görüşmeyeli). okulum yoğun.5 gün dersim var ve ilk etapta bakıcı sorunu yaşadık.önce bi öğrenci velisine bıraktım.kış başlayınca çok şükür eve gelen tanıdık birini bulduk.çok şükür o sorunumuz da kalmadı.ben ikinci bebişi düşünemiyorum anlıycan.birine baktırmak zorken,ikincisini naparım bilmiyorum.eşimle de zaman zaman sorunlar yaşıyoruz henüz herşey çözülmeden de yeni bi sorumluluk almak hata olur.Allah herşeyin hayırlısını versin.sizlere gerçekten çok sevindim.çok ii yapmışsınız.iki evladınızı da bir an evvel büyütürsünüz,ne güzel.benim için hnüz zaman var sanırım..
canım benim yine görüşelim.bu sefer irtibatı kesmeyelim.özelden de mesaj atıcam.çok öpüyorum.bebişlerini kocaman öp benim için.her zaman güzel haberlerinizi alabilmek ümidiyle...
bu arada kızlarrrrrr...elif,tiramisu,beryal,hazanyağmuru hepinizi çooook çooook tebrik ediyorum.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN İNŞ...sizleri de çok özledim.sizler de uğrarsınız buralara inş. da yeniden görüşürüz umarım...Allaha emanet olun.öptüüüümmmm
ben kırmızı kartı yedim malesefinşallah adet günün gelmez hiç görmezsin kırmızıyı
ben kırmızı kartı yedim malesefinşallah adet günün gelmez hiç görmezsin kırmızıyı
Bende seni bulduğuma çok sevindim arada senin profile girer en son ne zaman girmişsin bakardım hep 2010 derdi üzülürdüm face adresimide yollucam sana bir daha kaybolma diyee:))kızımın adı ayşe duru oldu resimlerini koydum canım bak istersen 4.6 aylık oldu canım cemrem abla oldu evet ama haşin abla seviyomu dövüyomu belli değil çocuk o yanına gelince bas bas bağırıyor tacı alınmış prenses gibi hırçın arayı bulmaya çalışıyoruz işte..elif daha yeni 3 aylık falan olmuştur tramisu şubatta doğuracak kızını beryalinde defne si oldu..raporlabu dönem kapatmam zor canım annemler merkezde bende karamürseldeyim eşimde merkezde anneme yakın olmak için merkeze göreevlendirme için uğraşıoz canım o zaman rapor almıcam ama anneme güvenmiom bu gün kızları bırakıp dişciye gittim geldim allah yardımcın olsun diyoo çok zor diyo sanki sona kendi bakmıcakmış gibi konuşuo ama güvendiğim komşularımız var hiç yoktan onlara baktırtırım diye güveniom bakalım çok zor canım ya 2 çouklu olup bakımını düşünmek 2 sine 1 adam yetmez ben tek başımayken resmen koşuyorum gün boyu kilo verdiriyor ama sinir bırakmıyorrrCanım başın sağolsun çok üzüldüm allah mekanını cennet eylesin ne denirki baba daha gelmez başka tüğlerim diken diken oldun ne güzel hellalleşip uğurladı hee bizde ağustos 2010 da kayınpederi kaybettik eşim göremedi o gece yola çıkacaktı sabah görecekti bizim gene tayin saçmalığıyla uğraşmamız gereken ve dönemde babsına gitmeyi geçiktirdiğimiz bir dönemdi ama malesefffff ağustos ayını sevmem çok ölüm olur allahım taksiratlarını affetsin ...bal oldu kayram desene annesi bayılıyorum cemre konuşurken herşeyi anlıyorlar soruyorlar inat ediyorlar taklit ediyorlar yiyesim gelio balından wwalla ama öpdürmeyi sevmio en azından bana pek öptrmüyor baba fanı bizimki ayşe beni sevse bari kayra kime daha düşkün hamileliğimde oldu ne olduysa cemre babaya kaydı kucağıma falann alamdım baba daha çok ilgilenince ama bazen çok bozuluyorum babadan bile kıskandığım oluyor hayırlı olsun eviniz canım huzurlu güzel güzel oturmak nasip etsin yavrunuzla bizde aynı yere tayinimizi aldırabilirsek ki sanmıyorum bu bakan efendiden ok çekicezz daha o zaman ev alabilcez yerleşik düzen kurabilcez 2. evlat konusuna gelince en iyisi sensin canım kayranın en güzel zamanlarını rahat rahat yaşıosun şikayetci değilim çok şükür rabbime binlerce kez ama ikisinide ihmal etmemek yakalamak çok zor umarım hakkıyla büyütüyorumdur çocuklarımı hiç bir anlarını kaçırmadan neyse çenem düştü bizde sizi öptük iyi gecelerrrr
canım benim ya demek baende kıcıyı seviyor oda çok güzel bişi ama anne dit deyincee bende çok bozuluyorum benimki babayı kullanıyorda canım her istediğini yaptırdığından ben da hayır çok var çok yaramaz ya aklı hep muzurlukta seninki nasıl??duru inş. daha uslu olur ama ablasını göre göre aynısını yapar:2:..inş. canım ya dediğin gibi tayinimiz ufaklığın şansına olur ..haklısın annem 5 çocuk büyüttü ama hala ben hariç onlarla uğraşıyor birde 2 torun beni artık rahat bırakın diyor ama bazen alınıyom bazen de hak vermiyor değilim babam çok titizdir eskiden beri haliyle annem çok yoruldu 2 düğün atlattık bu sene ev yenilendi fena yorgun ama yüzsüzlüğe vurup bakıcaklar diyom bakmazlarsa komşularımıza baktırıcam offff allahım çocuklarımızın şansını iyi etsin..maşşallah canım çok fitsin ben daha çokkk şişkoyum aslında vermeye başlamıştım annemlerde alıyom yapıolar hamur işlerini güzel güzel yemekleri evde tek olunca yemek yemek bile lüks oluyor benim için ..düzenle canım yeni evi benim yerimede ahh bir alsam kafamda hazır neler yapacağım ilk öncede kızlarıma oda yapıcam malum kira diye hiç bir hevesimi alamıyorum işn. hayırlılsıyla bizde ev leniriz görüşürüz canım benimkilerde beni rahat bırakmıyorcanım Allah bağışlasın.Allah analı-babalı sağlıklı sihhatli büyütmeyi nasip etsin.adı da çok güzel kızlarının adları gibi olur kaderleri de inş..cemre istemeden kıskanıyodur tabi kolay değil kuma geldi miniğimin üstüne,tüm ilgi ondaykeninş tiramisu ve elif de sağ salim kavuşurlar bebişlerine.
bakım konusunda Allah yardımcın olsun.anneanneler de bıkıyolar zamanla.kendileri büyütüyo,bi de bizimkileri büyütmek zor geliyo yıllar sonra.onlara da denecek bişey yok.sağ olsunlar yeter ki.inşallah hayırlı bi bakıcı bulursun sorunsuz bi şekilde.
kiloları sorma valla ben kayroşla bile uğraşırken doğumun kilomun bile gerisine düştüm.şuan 56 kiloyum.60la hamile kalmıştım.16 kilo aldım.şimdi 20 kilo vermişim şu iki yılda.neyse onlar iii olsun da .aslında fena da olmadı.güvenim geldi geri.eski formuma kavuştum çok şükür.bi de sıkıntılar olmasaydı...
canım size de Allah sabır versin.başınız sağolsun.ölümler gerçek ve gerçekler can yakıyo hep.Rabbim cennetinde buluşturur bizleri inşallah..
cemrecim haklı olarak babaya kaymış annesi.hiç üzülme.biz onların ilk aşkıyız bizi unutmaları mümkün mü?bazen eve geldiğimde bakıcı kızla çok ii oynamış oluyo kzım,'anne sen dit' diyo daha kapıda.ööle bozuluyorum ki.çok gücüme gidiyo.sonra toparlıyoruz.bazen de çok mutlu karşılıyo,sarılıyo öpüyo...çok hoşuma gidiyo.biz 1.sıradayız herzaman.babsına da düşkün,ama benimle daha çok bir arada.
canım inşallah Allah yeni doğmuş bebeğinin hürmetine tayin işinizi mümkün kılar.bebek kısmetyle gelirmiş,belli mi olur bi bakmışsın oluvermiş.Allah işlerini rastgetirsin
biz evi aldık ama sıkıntılardan daha tadını anlamadım.kendimce dekore etmeye çalışıyorum bu aralar.hem de kafamı dağıtıyorum yeniliklerle.Rabbim size de nasip etsin en hayırlısından.huzurla mutlulukla oturacağınız bir ev,yuva nasip etsin en önemlisi.
hayatım sen bebişlerini istekle sevgiyle dünyaya getirdin.ilgilenmez olurmusun hiç.mutlaka eksiklerimiz olacaktır ama çalışan annenin hali de bööle oluyo.ama bak her an onları düşünüyosun,bakımları için endişe ediyosun.bi arkadaşım var.'sütten bi keseyim' anneme verecem oğlumu,hafta sonları alıcam sadece,yoruldum artık.bana çok düşkün olmasın ' diyo.bööle düşünenler de var.eleştirmek istemiyorum onu da ama inan bana hakkıyla ilgileniyosun bence..
bebişleri çok öpüyoruz biz de.kayra senadan rahat yok bana şuan.ilgi istiyo.yine görüşüleim canım.seni bulmak bana çok ii geldi.Allah sendenrazı olsun..selam ve dua ile..
daha gelmedi ama geliyorum diyor sanki(sende üzme kendini elbet bizimde yüzümüz gülecek...
lamazi77 ,seni teselli ediyordum bende kırmızı kartı yedim( çok üzgünüm,olmayacak böyle bu ay tedavide görmicem. eşim aşılama ve ya tüp bebeğe sıcak bakmıyor yani hiç çıkış yolum kalmadı...biraz karamsarım bugece kusuruma bakmayın (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?