Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Arkadaşım bence kontrol altında kullansan daha iii olur bende 3 ay kullandım iğneyle beraber ama 3 ayın sonunda rahmim incelmişti , bende yapmadı çok şükür ama bazılarında kist de yapıyor bunları değerlendirerek tekrardan veriyor doktor ilacı.Yani bence bir doktora görün öyle devam et derim ben .geçmiş olsun canım

Asyacancım bende ne yapayım abim geldi çok mutlu olduk şırnakta görev yapıodu yalnız değiliz bu bayram erkeklere hizmet ediyom yemek temizlik bugün birde alışvverişe çıkarsak ii olcak bayramlık malumsanada kolay gelsin canım şimdiden ii bayramlar allahım bu bebişsiz son bayramımız olur inş.:ecrin_bebek: herkesi kocaman öpüyorum şekerlerimden alın kızlarkaydirigubbakcemile3a.s.:icecream:

canım benim kolay gele.Ben bitirdim bi tek mutfak kaldı ama malum ramazan bizim dükkanda işler yoğun,hala çalışırımm.kasa bana bakıo da...artık yarın gündüz temizleyeceğim..çok öpüyorum..

canım benım yazdıklarından konyalıoldugunu anladım konya şivesi var sende eşimde konyalı da :)

ne haber kızlar bakıyorum herkezde bir temizliktir gidiyor bende daha şimdi oturabildim camlar tüller derken akşam olmuş çokda yoruldum.Görümcemde şuan doğumhanede suni sancıyla doğum yapacak dua edin kızlar hayırlısıyla doğursun.

canım benım yazdıklarından konyalıoldugunu anladım konya şivesi var sende eşimde konyalı da :)

canım ben izmirliyim ama konya da okudum ve eşimle burda tanıştım ve dolayısıla buraya gelin geldim.eşim benim konyalı.aynıyız anlayacağın..Ama tabi yıllardır burdayım,bi nevi konyalı oldum tatlım..

Allah yardımcıdı olsun,inşallah sağlıklı olur bebiş.bayram da doğmuş olacak haaa,ne güzel..

gözün aydın arkadaşım..ii bayramlar şimdiden...

kızlar slmm.ii bayramlar.....hepinizi çok seviorummm..
bu arada hasta olabildim sonundaa.şükür,bi ara erken menpoza giriorum sandımdı yaaa,çok şükürr...

Kızlar hayırlı bayramlar hepinizi öpüyorum.Buarada görümcem doğum yaptı ve tavşan kadar bir bebeği var o kadar tatlıki anlatamam Allah sizede banada en yakın zamanda nasip eder inşallah.

konya merkezmi canim eşim seydişehirli onlarda yillardir izmirdeler ama kayinnvalidemde şive hala var ayni yani :) bizde 3kez gittik konyaya aslinda çok hoş sivelri çok doğal sakin yanliş anlasilmasin kusumsemk falan değil canim benimki

yok arkadaşım bunda alınacak ne var ki...ben merkezdeyim evet.Buralar güzeldir ya...Konya iidir yani bi çok Anadolu şehrine göre...
neyse bakalım kendine ii bak bakalım...Şeniz

slm kızlar,naparsınız yahu...telaşe değil mi bizde de aynı.Dükkan ana baba günü maşallahh...gelsin paracıklar...gelsinde arkadaşınız en kısa zamanda bi ev sahibi olsun dua edin bol bol.Sevgiler...
Parılcım hayırlı olsun bu arada,inşallah bizde tadarız bu duyguları....

Napalimmesajalriniokuruzcanim bnim ozledim oranin etli ekmeğini tadi damagimda kaldi

Napalimmesajalriniokuruzcanim bnim ozledim oranin etli ekmeğini tadi damagimda kaldi

hayat bu sanırım hep özlem.ben de izmiri çok özledim yaaaa.Ama hayat telaşesi işte çok az gidebiliorum,bayrmda bile gidemedim,dükkanımızın yoğunluğundan.kurbana inşallahhhh....
konyaya geldiğinde ararsın beni,haber edersin ben sana bi dolu ısmarlarımm.yolluyayım dicem ama bayatlar,bişeye benzemz....ama ben etliekmnekten ziyade mevlana böreği var ona deli oluyorummmmm..

canım benım çok sğl yaza inş gelrız oraya görüeşim inş ozman bende burdan kumru göndereyim yada gelrken getirim snaa canım benım karsıyaka simidi de istermisn

canım benım çok sğl yaza inş gelrız oraya görüeşim inş ozman bende burdan kumru göndereyim yada gelrken getirim snaa canım benım karsıyaka simidi de istermisn

saol canım burda bi fırın var ve ustası kumru yapıo sağolsun.bi tek boyoz yok işte...çok saol çok düşüncelisin....konya hep et seviyo malesef,bizim oralar daha otçuldur bilirsin.ben ordan gelirken bi dolu sebze,ot ve vazgeçilmezim zeytinyağ dolduruyorum.saolsun bbacımda bittikçe yolluyo,aralara da boyoz gevrek vs.. sıkıstırıo....
mahrum kalmıorum anlıyacağın...sevgiler canım

Amin arkadaşım inşallah önce siz sonra ben en yakın zamanda.

Çoooo yoruldum kızlar yaa kayınvalidemlerdeydim bir gecede kaldık maaşalllah gelen giden birde uzaktan gelenlere yemek faslı vallahi yoruldum ancak eve gelebildim.Sizlerin nasıl geçti.
Asyacan siz ne satıyonuz kuzum anlaşılan peynir ekmek gibi gitmiş Allah daha fazlasını versin ve en kısa zamandada bir ev evin içindede viyak viyak ağlayan bir bebiş versin.

negyuzel dua etmişin canim öle :) yuregine saglik bende dua istiyorum banada dua edermisin. Tek gelinmisn canim ben şimdiye kadr 3yildir oleydim çok zor oluyo anliyorum snei şimdi eltim oldu ama durm pek değişmedi şimdi yorulmaktan çok sinir oluyorum (eltime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…