arkadaşlr bıde szıe bışı sormk istıyorum klomenı eczanedne alıp başlasam nasl olur acaba 2ay catlatma tedavsı gördumnaısl kullanıldıgını biliyorumiğne değilde ilaç kullansamsadece bu konuda fikri olan vara paylaşabılırmı acaba benımle
canım benim kolay gele.Ben bitirdim bi tek mutfak kaldı ama malum ramazan bizim dükkanda işler yoğun,hala çalışırımm.kasa bana bakıo da...artık yarın gündüz temizleyeceğim..çok öpüyorum..
canım benım yazdıklarından konyalıoldugunu anladım konya şivesi var sende eşimde konyalı da :)
ne haber kızlar bakıyorum herkezde bir temizliktir gidiyor bende daha şimdi oturabildim camlar tüller derken akşam olmuş çokda yoruldum.Görümcemde şuan doğumhanede suni sancıyla doğum yapacak dua edin kızlar hayırlısıyla doğursun.
Asyacancım bende ne yapayım abim geldi çok mutlu olduk şırnakta görev yapıodu yalnız değiliz bu bayram erkeklere hizmet ediyom yemek temizlik bugün birde alışvverişe çıkarsak ii olcak bayramlık malumsanada kolay gelsin canım şimdiden ii bayramlar allahım bu bebişsiz son bayramımız olur inş.:ecrin_bebek: herkesi kocaman öpüyorum şekerlerimden alın kızlarkaydirigubbakcemile3a.s.:icecream:
canım ben izmirliyim ama konya da okudum ve eşimle burda tanıştım ve dolayısıla buraya gelin geldim.eşim benim konyalı.aynıyız anlayacağın..ama tabi yıllardır burdayım,bi nevi konyalı oldum tatlım..
konya merkezmi canim eşim seydişehirli onlarda yillardir izmirdeler ama kayinnvalidemde şive hala var ayni yani :) bizde 3kez gittik konyaya aslinda çok hoş sivelri çok doğal sakin yanliş anlasilmasin kusumsemk falan değil canim benimki
Napalimmesajalriniokuruzcanim bnim ozledim oranin etli ekmeğini tadi damagimda kaldi
hayat bu sanırım hep özlem.ben de izmiri çok özledim yaaaa.Ama hayat telaşesi işte çok az gidebiliorum,bayrmda bile gidemedim,dükkanımızın yoğunluğundan.kurbana inşallahhhh....
konyaya geldiğinde ararsın beni,haber edersin ben sana bi dolu ısmarlarımm.yolluyayım dicem ama bayatlar,bişeye benzemz....ama ben etliekmnekten ziyade mevlana böreği var ona deli oluyorummmmm..
canım benım çok sğl yaza inş gelrız oraya görüeşim inş ozman bende burdan kumru göndereyim yada gelrken getirim snaa canım benım karsıyaka simidi de istermisn
slm kızlar,naparsınız yahu...telaşe değil mi bizde de aynı.Dükkan ana baba günü maşallahh...gelsin paracıklar...gelsinde arkadaşınız en kısa zamanda bi ev sahibi olsun dua edin bol bol.Sevgiler...
Parılcım hayırlı olsun bu arada,inşallah bizde tadarız bu duyguları....
çoooo yoruldum kızlar yaa kayınvalidemlerdeydim bir gecede kaldık maaşalllah gelen giden birde uzaktan gelenlere yemek faslı vallahi yoruldum ancak eve gelebildim.sizlerin nasıl geçti.
Asyacan siz ne satıyonuz kuzum anlaşılan peynir ekmek gibi gitmiş allah daha fazlasını versin ve en kısa zamandada bir ev evin içindede viyak viyak ağlayan bir bebiş versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?