Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim bizim nargile salonumuz var ve bu konuda Allah'a şükür hatırı sayılı bi yerimiz var piyasada.o sebeple bayram çok ii geçti.Ülkemin şu zor günlerinde işimiz çok ii binlerce şükür Allah'a..
Ee ben de yuvayı dişi kuş yapar mantığıyla kasada oturuyorum,öğretmenlik yapmadığım zamanlarda,ayrıca ayak işllerine koşturuyorum(faturalar,alışveriş,elemen ihtiyaları v.s.)
işte böle parılcım...
Duaların için Allah raz olsun canım.İnşallah tadarız o duyguyu en güzelinden hepimiz...Hep dua ediyorum bize....
Bu arada kayınvalidesi olmayan ben aranızda en rahatım sanırımmmm..Bu durumda bunun içinde size dua etmek (sabır açısından)bana düşerrrrsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
Vallahi ne kaynana,ne elti,ne görümce,ne kayınpeder....Kimsecikler yok...Annesiyle babasını kuçukken kaybetmiş eşim ve ilk çocukmuş...
ee benimkiler de izmirde,vallahi ben rahatım.....Allah size bu konularda sabır versin veeeeeeeee yardımcınız olsun canlarımmmmm...

Slm kızlar neler yapıosunuz bakalım. ben incir kaynatıom annem dediydi hamileliği kolaylaştırıomuş eşimede keçi boynuzu yediriom bakalım bu aydaqn geçti ama adetime 6 gün var ben genede içicembu arada dua edin kızlar kendimimi kandırıyom bilmem ama tuhaf hissediom 2 yıl olmamış bu ay doğru çalışmadık bu aymı olcak diom ama genede heyecanlanıombelim arada ağrıo dün kasıklarıma batmalar oldu bakalım hayırlısı olmassa dok bulmak lazımgene aynı şeylerrrrr ufffffff neyse hepinizği öptüm bay

canım inşallah hamişsindir.:ecrin_bebek:inciri bende duydum . 21 gün içmek gerekiyormuş. ben şuan hastayım. bitince başlayacağım. bu arada buğday suyu doğal dhea içeriyormuş bu da hücrelerin gençleşmesini sağlıyormuş. yumurtalar iyi ve kaliteli oluyormuş yani hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. adaçayıda hormonları düzenlediği için hamileliği kolaylaştırıyormuş. herşeyi denemeli. bende yeni öğrendim hepsini içeceğim bu ay. hepimiz için hayırlısı inşaallah

merhaba kıslar...parılcım öncelikle allah bebişi sağlıklı ve hayırlı bir evleat etsin diyorum. sana da güç kuvvet ve sabır diliyorum. mevzeycim,papatya canım umarım yedikleriniz işe yarar,incirde keçi boynuzuda pek çok kişi de işe yarıyor.
asyacanım ne şanslısın,darısı başımıza.. varlıkları çekilmiyor Allah tez zaman da uzak etsin,kaynana ve görümlerimizi..
ben yine arife günü gazaplarına uğradım, o nedenle çok gerginim. haber yolladım eşimle ne yaparsa yapsın,boşatamayacak,ben de huzur bırakmazlarsa kendileri bilir dedim

Arkadaşlar merhaba neler yapıyonuz .Mevzeyciğim inşallah hamilesindir canım yaa anlattıkların hamilelik belirtisi gibi ama inan bazan vücudumuz bize oyun oynayabiliyor benimde geçen ay tam yumurtlama günümden sonra göğüs uclarım inanılmaz acıdı ama ne yazıkki hiç bişey yoktu.İnşallah sende vardır ama sen yinede kendini kaptırma canım sonra hüsrana uğrayınca çok üzülüyoruz.
Asutaycığım gerçekten haklısın bu ekonomik krizde sizin işlerinizin güzel gitmesi bir nimet Allah daha çok versin herkesin rızkını helal yoldan bol eylesin canım.

canım ya inşallah hamişsindir,Allahım artık güldürsün birimizi bari yaaa....hihoyyyt

Allah razı olsun canım.Biz de her fırsatta eşimle Allah a daha çok yaklaşıyor ve şükrediyoruz.Olmayanları gözetmeye çalışyoruz mümkün olduğunca..Allah ım ihtiyacı olann herkese versin....
çok öpüyorum...

canım benim,bu konuda en çok sen yaralısın malesef tatlım.Rabbim tez zamanda sana huzur versin,bu da senin çilen ve sınavın tatlım....

Canım Allah onlara merhamet sanada sabır versin:1hug:.Hakikatten laf anlamaz vicdansız insanlarla uğraşmak zor ne diyebilirim eşin senden tarafsa salla gitsinkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu derim ben.
Hadi sıkma canını düşünmemeye :uhm:çalış en iyisi bu oluyor inan

slm kızlar.tatil bitti eve döndüm.ama feci bunalımdayım.görümcem 10 güne doğuruyo.ciciler almış bebeğine.çoook güzeller.onunla çok ilgilendim ama içim kan ağladı.dayanamadım.eşim yine testi yaptıramadı.canım çok sıkkın.sanırım bu maceradan vazgeçme vakti.yakın bi arkadaşıma gittim çocuğu 2,5 yaşında.sürekli onu anlatıp durdu.çoook kötüyüm çook.benim anlatabileceğim tek kelimem yoktu.iğrenç bi durum.Allahtan kayınvalidemler iiidi.sorun yaşamadım o yönden.ama eridim bittim.ben pes ediyorum arkadaşlar.şuanki psikolojim heralde elvermiyo,alıngan oldum.beni sormamışsınız diye de üzüldüm.daha fazla yazamıycam...boğazıma kelimeler tıkanıyo...Allaha emanet olun....

canım benim benimde çevremde sık görüştüğüm samimi arkadaşlarım hamile bazılarıda yeni doğum yaptılar..bir araya geldiğimizde ya hamileliklerinden ya da bebeklerinin durumlarından bahsediyorlar. dediğin gibi bizi düşünen yok. bende çok kötü hissediyorum kendimi. hep aklıma geçen sene 6 aylık erken doğum sonrası kaybettiğim bebeğim geliyor aklıma. kalbim sıkışıyor. birşeyde diyemiyorum onlara. desem kıskanıyorum zannedecekler. halbuki ben kıskanmıyorum sadece benim bebeğim olmadığı için konuşacak birşey bulamıyorum ve üzülüyorum. üzüntü ve kıskançlık farklı şeyler ama onlar bizi anlamıyorlar ve hiç anlayacaklarınıda zannetmiyorum.Allahım inşallah bizede bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah. canımızı sıkmayalım umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Eğer bir bebeğim olur ve erkek olursa adını umut koyacağım zaten.

Beauty canım seni sormamamızın nedeni hemen açıklama yapayım bayram telaşesi kim girdiyse onu konuştuk sen unutulacak kadar değersiz değilsin bu arada neden bu karalar bağlanmış sana hiç yakıştıramadım sen bir hamilelik yaşamıştın demi yanlış hatırlamıyosam beni düşün o varlığı içimde hiç hissetmedim allahım acısını göstermesin ama kıs bir sürede doğurgan olduğunu bilmek güzel bişi esas ben ümitsiz olmalıyım hiç bir umudum yok allaha duamdan başka unutma allah vereceği zaman bebişimiz olacak senden rica ediyorum kendini topla moral çok önemli biliosun eşin bu testi çok kısa sürede verebilir nie üstüne düşmüosun sen düşmessen boşveriolar.bak ben ilk önce eşime baktırdım onda bişi yoksa kieşimde öle düşündü benim alıcam ilaçlar için endişelenmicektik.Nitekimde öle oldu problem bende ve benim için uğraşıoz. Galiba ben bu ayda adet olucam belim ağrıokasıklarıma ara ara sancı vuruo dün ümitlenmiştim bana fazla ümitlenmiyeyim die bugün uyarı verio neyse adet olcaksam gecikmesin değilmi hadi cicim seni çokkkk öptüm kendine ii bak bize lazımsın

Merhaba papatya canım bu buğday suyu ne zaman nasıl içilio nasıl yapılıo daha açıklama yaparmısın birde incir suyu 21 gün içiliomuş ne zamandan başlayıp içicez annem ibrahim saraçoğlundan dinlemiş sites,ine giriom bilgi yok .ha bu arada yıllardır çektiğim kabızlık sorununun çözümünü buldum keçi boynuzu günde bir tane tamam bu yaşıma kadar ne denediysem işe yaramadı aman nazar değmesin bu ilaçdan vazgeçmem hemde kan yapıo hadi canım kendine ii bak

Yapma beauty yaa ne demek seni sormadık diye üzülmek beni yaz boyunca kimsenin sorduğunu hatırlamıyorum:1no2: ama ne yapım bendemi küseyim:dilcikar:."ıı cık sositosositoküsmem ben, burada hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve her ay hüsrana uğradığımızda birbirimize dayanarak tekrar canlanıyoruzkaydirigubbakcemile5.
Üzülme diyemeyeceğim ama ne olur kendini bu kadar salma Allah en kısa zamanda kavuştursun seni yavruna.Hadi kendine gel sonrada aramıza dön canım yoksa kızacam haa:mymeka:

beauty canım benim,alınagnlık yapma kuzuzm çoooookkkk seviyoruz hepimiz seni,bu topiği sen açtın,arkadaşlığımız sayendedir.Hem memlekete gidecektin ya söylemiştin,o sebeple yani bildiğimizden sormadık,bitanemmmm..
etraf hamile ve bebeklilerle doluyken yaşamak,ii olmak gerçekten çok zor ama yapacak hiç bişey yok..Sana daha öncede söyledim sen daha tedaviye başlayalı kaç zaman oldu,bak ben 1 yıldır uğraşıyorum..ilçede kaldığım ev arkadaşlarım gecen yıl bekardı,şimdi babak düşünmeye başladılar.Allah günah yazmasın ama benden önce hamiş kalacaklar diye çok korkuyorum..bu içimdeki ne aptalca bi duygu aslında ve de yanlış ama olmuyo düşünmeden...Bu yüzden mantıklı olmak gerek ve güçlü canım.Sana üzülme diyemeyeceğim,çünkü bunu kendimde yapamıyorum.Üzül çok üzül ama bi yerde bitir bu üzülmeyi çünkü bu sadece vakit kaybettirio boş yere ...
Tevekkül etmeli Allah'a...Bunu unutma,bu bi sınav ve bigün bitecek inşallah..sabır..Bak evliyaların hayatına ne çile,ne keder...Bizimki çile mi sence tatlım???
biraz geniş ol lütfen arkadaşım,geniş olmaya çalış ve metanetli,bu bi sağlık sorunu.grip olmak gibi...sadece tedavisi zor o kadar....
diyeceğim o ki canım arkadaşım eğer bunca uğraştan sonra bırakacaksan sadece emeğine yazık edersin.ve yaşam enerjine...pes ettiğinde herşeyin şu yaşadığın durumdan daha mı ii olacağını sanıyosun tedaviyi bırakınca.Aklından çıkıp gidecek bu sorun ve sen şu ankinden daha mı mutlu olacaksın????Hem daha eşine bile test yaptırmadın???
seni çok seviyorum beauty,burda yaşadığımız arkadaşlık daha önceki dostluklarımızdan başka.sorunumuz ortak ve burdaki herkes birbirini hesapsız seviyo ve merak ediyo.hepimizin umutsuz olduğu anlar ve böle olunca diğerlerimizde üzülüyoruz bunu sakın unutma....

canım arkadaşlarım.Allah sizlerden razı olsun.destekleriniz için çok teşekkürler.mevzeycim,parılcım,asyacancım,paptyacım...hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız.beni unutmadığınızı hatırlattınız.kendimi ööle yalnız hissediyorum ki bu kalabalığın içinde.kimse anlamıyo.siz hariç tabi.bunları duymaya ihtiyacım vardı.hepiniz var olun.
mevzeycim canım,evet geçen sene hamile kaldım ama 2 aylıkdı,hiç bişey hissedemeden veda ettim bebeğime.onu benden söküp alırken canım ruhum çok acıdı.ama daha da yaşayamadım o güzel duyguları.bu doğurganlığımı ispatlamaz.inşallah sen mucizene kavuştuğunda daimi olur.ümitsiz olma lütfen.benden daha şanslı görüyorum seni.beni önemsediğin ve değerli bulduğun için çok mutlu oldum.sen de benim için aynısın...sağol var ol canımcım...
parılcım kızma nolur.içim kan ağlarken size biraz naz naptım sanırım.yalnızlıktan olsa gerek.seni de hiç unutmadık yazın canım.unuturmuyuz.ben hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum hergün.
asyacancım.mesajlarınla da yalnız bırakmıyorsun beni Allah razı olsun.beni ancak siz anlarsınız.evet bizimki kıskançlık değil ama burukluk işte.güçlü olmaya çalışıcam söz.eşim dün testi yaptıracaktı.yine olmadı gerginlikten.ben sürekli ona destek veriyorum bu konuda ama başaramadı bi türlü işimiz çok zor.hele aşılama derse dr yandım ki ne yandım.ne zormuş ya...vallahi bu yılki kadar çöktüğümü hatırlamıyorum.
papatyacım..sağol desteğin için.çok tatlısın.senin durumun da zor gerçekten.Allah hepimize sabır versin.insanlar farkedemiyorlar nasıl yıprandığımızı canım.aldırış etmemek mümkün değil.
bugün yakın arkadaşım aradı evine dönmüş.o da hamile demiştim ya.haftaya cinsiyeti belli olacakmış.ona biraz dert yanayım dedim beni anlamadı.millet sürekli bebeğini anlattı görümcem kıyafetlerini gösterdi benimse yapacak hiç bişeyim yoktu dedim tuhaf tuhaf konuşma dedi.düşünebiliyo musunuz.sözde teselli.sert bi yöntem benim için.daha da kötü hissettim.3 ay öncesine kadar arkadaşlarının çocuklarının davranışlarını dinlemekten şikayet eden insan unuttu herşeyi bebeğe kavuşunca.inanın çok yalnızım burada.herkes abarttığımı çok takıntılı olduğumu düşünüyo.teselliden bıktılar.ben de konuşmama kararı aldım en yakınlarımla bile.kaldıramıyorum artık.hakkınızı helal edin.sanırım bi nazım size geçiyo.iyi ki varsınız.birbirimizi hiç bırakmamak dileğiyle....hepinizi çok seviyorum..

canım buğday suyunu yeni öğrendim. annem köyden getirdi henüz yapmadı yapınca sizede anlatırım nasıl yapıldığını. buğday suyu doğal dhea içeriyormuş bu da hücrelerin yenilenmesini ve yumurtaların daha kaliteli olmasını sağlıyormuş bu yüzden zamanının önemli olmadığını düşünüyorum. yani herzaman içilebilir. inciride tam olarak bilmiyorum ama ben adetimin 5. günü başlayacağım 21 gün kullanınca da yumurtlama dönemi içmiş olurum diye düşünüyorum. ama bu sadece benim fikrim ben böyle yapacağım yani. inşallah faydası dokunur. birde bizim inanca ihtiyacımız var inandığımız sürece olur diye düşünüyorum. ben bu ay bu doğal tedaviye gerçekten inanıyorum hayırlısı inşallah hepimiz için... :ecrin_bebek:

slm kızlar.napıyonuz?nerelerdesiniz?ben dün dr'a gittim.demiştim ya 23.gün progesteronuma bakacak diye.gidip tahlil yaptırdım.yanında bhcg'ye de bakın dedim.sonuç her zamanki gibi 0.100.progesteronum da 31 küsur çıktı.ben de çok önemli bi olay sandım bu 23.gün olayını.meğer hiç bişey değilmiş.sadece çok güzel progesteronun iii dedi.bu sadece güzel bi yumurtlamanın olduğunu gösterirmiş.bhcg benim için önemli değil dedi.hiç bi şey anlamadım.yani hala hamile olabilir miyim şuan dedim evet dedi salak dr.adteim geçerse ya da 3.gün gel dedi.naptı şimdi bu adam.anlayan var mı.diğer drlar 12.gün gel yumurtlamışmısın bakalım diyo.bu da yumurtlamayı 23.günkü testten anlıyo.iş işten geçip yumurtlama haftam çoktan geçince yani.yine bu ay da ilaca devammış.offf offf.bıktım.kısır döngü içinde boğuluyorum.neyse çok uzattım.siz de merak ettirmeyin.sesinizi duyalım canlarım...öpüyorum çok..

Slm beautycim seni çok bunaltmışlar gülüm ya şöle yakın olsakta yan yana dertleşsek demi ne ii olurdu.Kimseye anlatma en yakının vede bizim dışımızda bizi ancak bizim gibiler anlarbenimde seninki gibi bir arkadaşım vardı nie olmuo zeynep deyip dururdu şimdi eşi kadfın hamile yok şöle hamile deyip döküyolar herkes unutuyo çekilenleri çekenleri unutmamak lazım veren allah kimse böbürlenmesin rabbim verdiği gibi almasınıda bilir rabbim kimseye acı göstermesin ama kendi marifetleri zannediolar hamileliği.yumurtlamana sevindim canım dok belki emin olmak için yapmıştır canım böle devam etme çok gerginsin geçen gün tüp bebek tedavisi ile ilgili haber vardı kadınlar kasılınca bebek tutunamıomuş die hipnoz tedavisi uyguluyolardı çoğu kişi böle gevşemiş vede gebe kalmış sende bu gerilmeyi bırak ben sizle rahatlıyorum walla sende dök içini rahatla biz seni her zaman dinleriz tamammı cicim hadi öptüm .EEEE kızlar napıonuz

beauty can sana kızarmıyım canım emin ol kıyamam :1hug:neler yaşaadığını ben bilmezmiyim ama sadece kendini bırakman beni üzüyor.Bak herşeyin normalmiş e ne güzel.KK dan daha önce yazıştığım bir arkadaş vardı hürrem2000 diye şuan 2 aylık :CüvCüv:hamileymiş hangi tedaviyi uyguladığını sordum oda anlattı.Fsh 19.6 ya çıkmışken ki bu fsh ile tüp bebek bile zor olur herneyse doktor dinlenmeye almış ve yaz tatilinden sonra tüp bebeğen başlayacağız demiş.Eşini bile sadece haftasonları görebildiği yaz tatilinde hamile kalmış düşüne biliyormusun :1shok:tedavisiz bunu az önce öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim bana çok büyük ümit oldu.sadece harnup pekmezi birde cevizli bir karışım yedim dedi.
Tarifini alırsam size yazarım.Anlayacağın yine tevekkül etmekden başka çare yok Allah vereceği zamanı ve yeri biliyor bize sadece o kapıya ısrarla vurmak kalıyor.
Bütün dualar mevlanın katına yükselirmiş mevlam kulum ben seni duydum istediğini vereceğim ama zamanı gelince dermiş tabi bu bekleme esnasında isyandanda uzak durmak asıl zor olan Allah bizim yardımcımız olsun Yüreği yananları duysun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…