slm canım aramıza hoşgeldin.buradan inşallah hepimiz destek oluruz birbirimize.bebeğin için çok üzüldüm.Allah öbür dünyada şefaatçi eylesin inşallah ve mekanı cennet olsun.ben henüz 2 aylık hamileyken karnımda kaybettim bebeğimi.ben henüz bişey hissedemeden o kadar çok yıprandım ki sen neler yaşamışsındır.Allah yardımcın olsun.sabırlar versin.ben de düşükten sonra bi türlü hamile kalamadım.burada hepimiz annelik özlemi çekiyoruz.inşallah bize uğurlu gelirsin canım.sen de dahil hepimiz anne olduğumuz günleri en kısa zamanda görürüz inşallah......slm millet al bendende o kadar dicem hepimizaynıyız sanırım bende benden bi taen daha varmıdır diyodum isabet olsu sizi bulmam benim ilk bebeğimda bu yöntemle oldu ama ilk denemede hamile kaldım. bebeğimi doğduktan 4,5 ay sonra kaybettim. doğumun üzerinden 1,5 sene geçti şimdi uğraşıyorum ama olmuyo bende rahim duvarı kalınlaşması vardı çok şükür Rabbime o geçti ama doktor klomen ve iğne verdi gelişti... çatladı.... ama hamiş olamadım moralim bozuk ama umarım olur 1 ay ara verelim dedi doktor bu arada folic plus,glokofen , ve pregestan alıyorum ama ......
canımcım bol bol dua ettim hepimize.inşallah hepimizin duaları kabul olur.nolur germe kendini,rahat ol bak o zaman kesin gelecek ve sen de rahatlayacaksın inşallah.kesin şu an ona yoğunlaştığın için bööle oldu.ya dur bi dakka.hamiş olabilir misin?niye bunu hiç düşünmüyoruz ki?ihtimal verilecek bi deneme oldu mu?slm kızlar,kandiliniz mubarek ola.Allah'ım inşallahhh dualarımızı bu gece kabul eder canım arkadaşlarım...
beauty canım ben de bu kurbana kadar uzak kalacağım bizimkilerden maleseff....
Ahhh ahhh....napalım bu bayramda bole olsun.....
inşallah ramazan uğurlu gelmiştir bize değil mi???*
ve ben adet olmak istiorummmmm...tüm belirtilerim gitti bugün,ilaçlar bile adetimi düzenlemeye yetmedi ya sinir oluyorummm...nabıcam benn...
slm kızlar...ben birazdan iftar yemeğine gideceğim ama bi ugrayım dedim ayaküstü..
asutaycım,kararına saygı duyarım ama canım,ılerde bi bebek istediğinde ya geç olursa...anne olmayı ne kadar çok istiosun ama şartlar seni zorluyo değil mi?ama senin için tek endişem ileri de bu kararın yuzunden geç kalmamamn...
parılcım,kuzum adetin hoşgele,gele gele bitiremedik adetleri...hayırlısı bakalım canım...
mevzey hoşgeldin canım,dün ben çoookkk dua ettim üzülme,hem her gün dua etmeli....
deesing hoşgeldin den de.bebeğin için çok üzüzldüm,ben de glukofene başladım 1 ay oldu.4 ay daha olmazsa aşılama dedi dr.den neden aşılama denemiosun???
vee beauty canımm hamişlik zor be güzelim,yani olmaması için bi sebep yok ama ,daha ilaçların etkisi için çok erken be gülüm,yani daha erkennnn..umutlanmak saçma olur.ama canım sıkıldı keşke düzene girse artık...
biz bugün eşimle durumu kötü iki çocugu götürdük mağazaya bayramlık falan aldık.ayyy biri kız biri erkek...çok güzel bi duygu ya anne gibi hissettim kendimi onlara kıyafet denetirken...Allahım bu bile çok güzeldi,çok mutlu oldular tabii bizde...Hepimiz bi gün anne olacağız değil mi kızlar....?????????
slm kızlar...ben birazdan iftar yemeğine gideceğim ama bi ugrayım dedim ayaküstü..
asutaycım,kararına saygı duyarım ama canım,ılerde bi bebek istediğinde ya geç olursa...anne olmayı ne kadar çok istiosun ama şartlar seni zorluyo değil mi?ama senin için tek endişem ileri de bu kararın yuzunden geç kalmamamn...
parılcım,kuzum adetin hoşgele,gele gele bitiremedik adetleri...hayırlısı bakalım canım...
mevzey hoşgeldin canım,dün ben çoookkk dua ettim üzülme,hem her gün dua etmeli....
deesing hoşgeldin den de.bebeğin için çok üzüzldüm,ben de glukofene başladım 1 ay oldu.4 ay daha olmazsa aşılama dedi dr.den neden aşılama denemiosun???
vee beauty canımm hamişlik zor be güzelim,yani olmaması için bi sebep yok ama ,daha ilaçların etkisi için çok erken be gülüm,yani daha erkennnn..umutlanmak saçma olur.ama canım sıkıldı keşke düzene girse artık...
biz bugün eşimle durumu kötü iki çocugu götürdük mağazaya bayramlık falan aldık.ayyy biri kız biri erkek...çok güzel bi duygu ya anne gibi hissettim kendimi onlara kıyafet denetirken...Allahım bu bile çok güzeldi,çok mutlu oldular tabii bizde...Hepimiz bi gün anne olacağız değil mi kızlar....?????????
canım inşallah bir gün kendi evlatlarınla da bayram alış veriişine çıkarsın. ben bu yaz çok yıprandım, cenaze sırasında eşimin yedi sülalesi komşuları ile..vs tanışma fırsatım oldu. o kadar farklı ki iki aile. ailem evlenirken kendini yakıyorsun .demişti,aklımda soru işaretleri vardı ama evlenince geçer dedim. çok seviyordum iki aile arası farkı önemsemedim.cenazede kayın validemin arkadaşları bile halime acıdı,kızım biz yanındayız,hiç bişeyi takma deyiip öpüp gittiler. tamam tartışmalı bir ortam,gözle görünür bir şey yok. ama devamlı bir ezmeye çalışma,hizmetçi gibi kullanma,iş beğenmeme söz konusu.eşimin gözünde zaten ben yokum,sadece işi düşünce canım cicim bebeğim. üstelik gizli saklı pek çok şey üzerine kurulmuş bir evlilik. ben ilk buluşmamızda dürüst ve açık davrandım ama evlendikten 6 ay sonra eski sevgililer,1buçuk yıl sonra annesinin zorla ayırdığı sözlüsünü öğreniyorum. NASIL BEBEK İSTEYEYİM.çok seviyorum,gözüm başka göz görmez ama çok yıprandım asyacım.maaşını 8 ay eksik söyledi,maaş kartım onda ve kadrolu okulumda olmadığım için bordroma bakamıyordum,benim maaşşımı da eksik söylemiş. o para da yok ortada. içki,sigara, kumar yok ama giden nereye gitti bilmiyorum. habire sende problem var lafı ve gelinin çocuğu olmuyor lafıyla durdum hastaanede,babamın başında. çok doluyum. en son dün değil evelsi gün konuştuk eşimle,beni gerçekten sevdiğine inanırsam,değer verirse çocuk isteğim yerine gelir belki. bu ara çevresindeki arkadaşları baş sağlığını geldikçe arkadaşlarının eşlerini gördü,bende açık açık söyledim bu sefer :böyle sert,yemek bilmez,iş bilmez,hizmet bilmez bir eşin olsa ne yapacaktın.ne zaman değerimi anlayacaksın dedim.inşallah herşey geçer. hiç birşeye gücüm kalmadı. bayram temizliği olarak yarın sadece perde yıkayacam.1. günde dip bucak siler süpürürüm.
slm millet al bendende o kadar dicem hepimizaynıyız sanırım bende benden bi taen daha varmıdır diyodum isabet olsu sizi bulmam benim ilk bebeğimda bu yöntemle oldu ama ilk denemede hamile kaldım. bebeğimi doğduktan 4,5 ay sonra kaybettim. doğumun üzerinden 1,5 sene geçti şimdi uğraşıyorum ama olmuyo bende rahim duvarı kalınlaşması vardı çok şükür Rabbime o geçti ama doktor klomen ve iğne verdi gelişti... çatladı.... ama hamiş olamadım moralim bozuk ama umarım olur 1 ay ara verelim dedi doktor bu arada folic plus,glokofen , ve pregestan alıyorum ama ......
Asutaycım verdiğin örnekler gerçekten mucize şeyler rabbim neler göstermiyoki biz anlamıoz. Canım senin adına çoküzülüyorum seni haketmiyorlar senin gibi bir arkadaşım vardı eziliyodu herkesce ben konuşa konuşa bir hal olmuştum baktım bu iş bitmeyecek ne halin varsa gör dedim ama resmen eziyet çekio insanın başında olmayınca bilmio sen çok önemlisin başka sen yok artık klarşılarına dikil bence izin verme ne olur sen kendine acımassan kimse acımaz valla çekip alasım var seni ha bu arada arkadaşım ayrıldı başkasıyla evlendi vede çokkk mutlu boşuna beni üzüp durdun dedim hayırlısı rabbim tez zamanda sana yardım etsin inş. çok öptüm
canım benim nişanlılıkta dahil 2 yıl çekktim. yavaşş yyavaş tavrımı koyuyorum,tavrım sertleşiyor.o da farketmiş,sen sert tepki veriyorsun diyor.bende tepkim sert değil sadece fark etmediğin şeyleri fark ediyorsun dedim. hayırlısı artık.ben seviyorum , çok duygusalım şu günleri atlatmam çok zor.ocaktan sonra çocuk yapmazsam,. hala değer vermiyor ve ailesini benden çok önemsiyor demektir.bu şekilde de çok sürmez herhalde.ağlayarak ta olsa alır başımı giderim.kıymetim yokSA çile çekemem.
slm kızlar.nabersiniz?ben alışverişten geldim.belim ağrıyo.yarın eşimin memleketine gidiyoruz sabah yola çıkıcaz inşallah.şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.inşallah güzel bi bayram geçiririz hepimiz de..
asyacancım çocukları nasıl da mutlu etmişsiniz şu mübarek gün.Allah razı olur inşallah senden ve eşinden.çok güzel bişey yapmışsınız.tebrik ederim canı gönülden....inşallah en kısa zamanda kendi bebişlerin için alırsın cicileri...
asutaycım çok üzülüyorumllah duala canım senin adına.aslında ben de eşimin ailesinden çok çektim ama artık takmıyorum onları ve biraz da merhamete geldiler çok şükür.inşallah sen de kurtulursun bu sıkıntılarından.Allah eşinin gözünü açsın ve senin tüm güzelliklerinin farkına vardırsın inşallah.sabret güzelim.sabır ve zaman herşeyin ilacı...tüp bebek için bence de biraz bekle belki Allah bi mucize verir o ana kadar.belli mi olur.senin en azından sorunun ne olduğu belli. benim eşim daha testi bile yaptıramadı.ne durumdayız bilmiyoruz hala.Allah yardımcımız olsun canım.dualarımdasın...
Merhaba kızlar ben geldim ii bayram öncesi bayaa uğrayan olmuş buraya.
Asutaycığım yuvanda mutlu olmanı yürekten diliyorum ve rabbim sana herşeyin en hayırlısını versin ama bişey söyleyeyimmi iyi niyet ve sabır da biryere kadar bazen birazda olsa diş göstermek gerekiyor.Tüp bebeğe gelince bence iice düşün derim ben eşinin yalan söylemesi beni çok tedirgin etti hemde bir gün ortaya çıkacağını bile bile daha çok detaya inerimde kafan karışmasın ,Allaha sıüın o en doğrusu neyse onu nasip etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?