Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İii geceler kızlar perşembe nöbetteydim amma yazmışınız beklediğimde kimse yazmıo ben yokken çoşmuşunuz hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için daha iiyim şimdi dün yani cuma nöb sonrası bankaya son öğrenim kredimi vermeye gittim 5.30 kadar bekleyip nihayet ödedim ama iftara eve zor yetiştik allahtan dolapta yemeğim vardı birde arabayı götürmedik yağmura tutulmayalımmı ne zaman araba almasak ıslanıoz iftarı geçde olsa yaptık sona bir uyumuşuz saat 3de kalktık sahur derken uyku tutmadı ne namaz ne niyaz çok plan yapmıştım bu gece için ama beklenen kadir gecesi gibi gelmio bana daha önce olduğunu düşünüyorum.Kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin tezden o yüce duyguyu yaşatmayı nasip etsin inş.. KIzlar en hayırlı dua müminin mümine yaprığı duadır birbirimize edelim çünkü biz kader arkadaşlarıyız hani başkalarını tabir doğruysa kıskanıyomya doğru değil ama gebeliklerinde (GERÇİ, SON 2 ARKADAŞIMI WALLA KISKANMADIM)siz kalsanız kesinlikle kıskanmam mutluluktan ağlarım bile hiç yoktan birimiz kalalım ya ne olur diğerlerimize umut olur. adet olanlar üzülmesin yumurtluyonuz işte daha ne olsun asyacım inş. adetin düzelir asutaycım inşallahhhhhhhhh bebek haberi verirsin bebeğin olsunda boşver diğer ayrıntıları inan herşey yoluna girer bebişin hatrına Walla bu günlerde zor sınavlarım var parılcım babamın ameliyatını başka türlü yapamadılar tansiyon ve kalp hastası allah korusun uyuştursalar kötü şeyler olurdu şükür şimdi ii.hepiniz sağolun ilgniz için beauty canım sende benim gibi karalar bağlamışın arkadaşım aman diyom çoğu zaman hayat ne güzel ara ara böle bunalıma gircez ama uzatmamak bizim elimizde eşimde korkmaya başladı benim için gene kafayı taktın yapma bunu olursa olsun başkalarının bizim zamanımız var diyor.bende eşime belli etmemeye karar verdim canını sıkıo bari o üzülmesin demi aaaaaaaaaa gecenin yarısı çok uzattım demi hadi dostlarım hepinizi gece yarısı öpüyorum sabah görüşürüz tatil başladı oleyyyyyyyyyyyy

slm millet al bendende o kadar dicem hepimizaynıyız sanırım bende benden bi taen daha varmıdır diyodum isabet olsu sizi bulmam benim ilk bebeğimda bu yöntemle oldu ama ilk denemede hamile kaldım. bebeğimi doğduktan 4,5 ay sonra kaybettim. doğumun üzerinden 1,5 sene geçti şimdi uğraşıyorum ama olmuyo bende rahim duvarı kalınlaşması vardı çok şükür Rabbime o geçti ama doktor klomen ve iğne verdi gelişti... çatladı.... ama hamiş olamadım moralim bozuk ama umarım olur 1 ay ara verelim dedi doktor bu arada folic plus,glokofen , ve pregestan alıyorum ama ......

slm canım aramıza hoşgeldin.buradan inşallah hepimiz destek oluruz birbirimize.bebeğin için çok üzüldüm.Allah öbür dünyada şefaatçi eylesin inşallah ve mekanı cennet olsun.ben henüz 2 aylık hamileyken karnımda kaybettim bebeğimi.ben henüz bişey hissedemeden o kadar çok yıprandım ki sen neler yaşamışsındır.Allah yardımcın olsun.sabırlar versin.ben de düşükten sonra bi türlü hamile kalamadım.burada hepimiz annelik özlemi çekiyoruz.inşallah bize uğurlu gelirsin canım.sen de dahil hepimiz anne olduğumuz günleri en kısa zamanda görürüz inşallah......

canımcım bol bol dua ettim hepimize.inşallah hepimizin duaları kabul olur.nolur germe kendini,rahat ol bak o zaman kesin gelecek ve sen de rahatlayacaksın inşallah.kesin şu an ona yoğunlaştığın için bööle oldu.ya dur bi dakka.hamiş olabilir misin?niye bunu hiç düşünmüyoruz ki?ihtimal verilecek bi deneme oldu mu?belki de ondandır.Allahım dualarımızı kabul et artık.inan bi hamiş olan olsa mutlu olucam deli gibi.sen adet konusundan bi uzaklaş bakalım,inşallah hayırlı haberler vardır.asutaydan da ümitliyim ben.
hakkımızda hayırlısı canım.yanındayız........

merhaba kızlar,tahlilleri verdim doğal olarak gebelik kısmı negatif. hormonlar tsh falan normal gelmiş,kolesterol daha belli değil. dr eşimle ve benle konuştu.benimde kısırlık yaratan bir durumummun olması söz konusu ama eşimin morfolojisinin kötü olması bizim için tüp bebeği tek çare olarak ortaya koyuyormuş. elazığa yönlendirebilirim. oradan raporunun çıkması için yardımcı oluruz,2000 e halledersiniz,yaşınız geçmeden deneyin dedi. rahim filmi falan şu durumda gereksiz dedi. eşimden dolayı daha zorlu bir infertilite durumu var dedi. şu sıra çocuk istemiyorum. çok gergin ve yorgunum. ocaktan sonra tekrar düşünelim dedim eşime.durum bu arkaddaşlar. ben sizin haberlerinizle sevineceğim. hepinize teşekkürler. dün dualarım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olması yönündeydi hayırlısı bakalım.öptüm şekerler

slm kızlar...ben birazdan iftar yemeğine gideceğim ama bi ugrayım dedim ayaküstü..
asutaycım,kararına saygı duyarım ama canım,ılerde bi bebek istediğinde ya geç olursa...anne olmayı ne kadar çok istiosun ama şartlar seni zorluyo değil mi?ama senin için tek endişem ileri de bu kararın yuzunden geç kalmamamn...
parılcım,kuzum adetin hoşgele,gele gele bitiremedik adetleri...hayırlısı bakalım canım...
mevzey hoşgeldin canım,dün ben çoookkk dua ettim üzülme,hem her gün dua etmeli....
deesing hoşgeldin den de.bebeğin için çok üzüzldüm,ben de glukofene başladım 1 ay oldu.4 ay daha olmazsa aşılama dedi dr.den neden aşılama denemiosun???
vee beauty canımm hamişlik zor be güzelim,yani olmaması için bi sebe yok ama

canım benim Allah hayırlısını versin. hiç olumsuz düşünme,bu bir sınav. inşallah o bebişinle cennette buluşursunuz. kaç tane bebeğini kaybeden anne duyduysam metanetli davrananların ikinci gebelikkleri ikizle sonuçlandı. herşeyin hayırlısı,biz yanındayız.

kuzenimin hindu bir arkadaşı vardı,kızbebekleri doğduktan bir süre sonra öldü. 6 ay sonra tekrar hamile kaldı eşi. ama haberleri olmamış. 3 aylıkken öğrendiler. yanılmıyorsam 6 aylıkken ultrasona girdikleri gün bebeklerinin öldüğ günle çakışmmiş. o gün ikizler ilkkez cinsiyetlerini göstermişler ve kız olan el sallamış,hemde 1 dakika boyunca

başka bir örnek, kalp problemi nedeniyle arkadaşımın bebeği1 günlükken öldü. kız gayet soğuk kanlılıkla Allah verdi Allah aldı dedi veeee 40 gün sonra doğal yolla ikizlere hamile kaldı,şuan bebişler 6 aylık ve sağlıklı..
Allahın mucizeleri bitmez
dua et canım benim

Asutaycım verdiğin örnekler gerçekten mucize şeyler rabbim neler göstermiyoki biz anlamıoz. Canım senin adına çoküzülüyorum seni haketmiyorlar senin gibi bir arkadaşım vardı eziliyodu herkesce ben konuşa konuşa bir hal olmuştum baktım bu iş bitmeyecek ne halin varsa gör dedim ama resmen eziyet çekio insanın başında olmayınca bilmio sen çok önemlisin başka sen yok artık klarşılarına dikil bence izin verme ne olur sen kendine acımassan kimse acımaz valla çekip alasım var seni ha bu arada arkadaşım ayrıldı başkasıyla evlendi vede çokkk mutlu boşuna beni üzüp durdun dedim hayırlısı rabbim tez zamanda sana yardım etsin inş. çok öptüm

canım benim nişanlılıkta dahil 2 yıl çekktim. yavaşş yyavaş tavrımı koyuyorum,tavrım sertleşiyor.o da farketmiş,sen sert tepki veriyorsun diyor.bende tepkim sert değil sadece fark etmediğin şeyleri fark ediyorsun dedim. hayırlısı artık.ben seviyorum , çok duygusalım atlatmam çok zor.ocaktan sonra çocuk yapmazsam çok sürmez herhalde.ağlayarak ta olsa giderim.kıymetim yokSA çile çekemem.

arkadaşlr bıde szıe bışı sormk istıyorum klomenı eczanedne alıp başlasam nasl olur acaba 2ay catlatma tedavsı gördumnaısl kullanıldıgını biliyorumiğne değilde ilaç kullansamsadece bu konuda fikri olan vara paylaşabılırmı acaba benımle

slm kızlar.nabersiniz?ben alışverişten geldim.belim ağrıyo.yarın eşimin memleketine gidiyoruz sabah yola çıkıcaz inşallah.şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.inşallah güzel bi bayram geçiririz hepimiz de..
asyacancım çocukları nasıl da mutlu etmişsiniz şu mübarek gün.Allah razı olur inşallah senden ve eşinden.çok güzel bişey yapmışsınız.tebrik ederim canı gönülden....inşallah en kısa zamanda kendi bebişlerin için alırsın cicileri...
asutaycım çok üzülüyorum canım senin adına.aslında ben de eşimin ailesinden çok çektim ama artık takmıyorum onları ve biraz da merhamete geldiler çok şükür.inşallah sen de kurtulursun bu sıkıntılarından.Allah eşinin gözünü açsın ve senin tüm güzelliklerinin farkına vardırsın inşallah.sabret güzelim.sabır ve zaman herşeyin ilacı...tüp bebek için bence de biraz bekle belki Allah bi mucize verir o ana kadar.belli mi olur.senin en azından sorunun ne olduğu belli. benim eşim daha testi bile yaptıramadı.ne durumdayız bilmiyoruz hala.Allah yardımcımız olsun canım.dualarımdasın...

canım benim seninde bayramın kutlu olsun,hayırlı neşeli güzel bayramlar diliyorum.Allah dualarını kabul etsin inşallah.
sperm testi yaptıermak erkekler için çok zor ve streslli bir iş. en kısa zamanda iyice problemi araştırtın,iyi de kötü de olsan elinde bir sonuç olması boşlukta kalmaktan iyidir.her zaman dediğim gibi ,Allah hayırlısını versin.Şeniz:1hug:iyi bayramlar,iyi yolculuklar

Merhaba kızlar ben geldim ii bayram öncesi bayaa uğrayan olmuş buraya.
Asutaycığım yuvanda mutlu olmanı yürekten diliyorum ve rabbim sana herşeyin en hayırlısını versin ama bişey söyleyeyimmi iyi niyet ve sabır da biryere kadar bazen birazda olsa diş göstermek gerekiyor.Tüp bebeğe gelince bence iice düşün derim ben eşinin yalan söylemesi beni çok tedirgin etti hemde bir gün ortaya çıkacağını bile bile daha çok detaya inerimde kafan karışmasın ,Allaha sıüın o en doğrusu neyse onu nasip etsin canım.

canım sağol inşallah herrşey düzelir. aynı memlekette değiliz diye birşey duymam sandı ama dünya küçük. sevmesem çekilecek durum değil de çok seviyorum,umut dünyası işte.inşallah benim kocam da düzlecek.

slm kızlar,ben yoktum malum temizlik.bayaaaa kaynatmışsınız.Asutaycığım seninkilerden nefret ediyorum arkadaşımm..mevzeyciğime katılıorum,çekip almalı seni ordan...bu ne yaa,dünyanın çilesi azmış gibi bi de saçma sapan davranıyolar.Allah onları ıslah etsin,sen de koyver gitsin be kızım.Eşinin paraları ne yaptığını bilmem ama yaptığı çok ayıp vallahi.Canım benim çok dua et,Allah a sığın,çıkar yolunu bi tek o verebilir bu durumda.vee sağlam dur,sert dur.sen yıpranacağına onlar yıpransın...ayyyyy sinir bozucu..üzülme arkadaşım yaaa,kıyamam.eşini bunca olana rağmen sevmen ne kadar güzel bi kalbin olduğunu gösterio.Allah gönlüne göre versin...

beauty canımii yolculuklar canım,ii bayramlar ayrıca...gittiğin yerde bi hamiş vardı yanlış hatırlamosam,aman deyim metanetli ol,üzülme fazla gülüm tamam mı??bi gün bizde anne olacağız...

mevzey ve parıl siz naparsınız yavvvvv????

iyiyim güzel arkadaşım ne yapayım işte bayram temizlik gerçi daha hiçbirşeyyaptım sayılmaz asıl işi yarın yapacam inşallah malum bugün beyler evde o evdeyken ancak döküp saçtıklarını toparlayabiliyorum.

canım benim kolay gele.Ben bitirdim bi tek mutfak kaldı ama malum ramazan bizim dükkanda işler yoğun,hala çalışırımm.kasa bana bakıo da...artık yarın gündüz temizleyeceğim..çok öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…