merhaba kızlar,hepinize teşekkür ederim. .çok zor bir dönem atlatmaya çalışıyoruz. inanın aslında hayat çok boş,ama doldurmak elimizde. her ay olduğu gibi bu ay da adetimde gariplikler oldu. artık sinirsel olarak meydana gelen bu garipliklerden bıktım. önce dr umu aradım,yerleşme kanamasına benziyor kanda baktır dedi. sonuç negatifti. 2 gün sonra bir kanama .... sonra adete benzer şekilde devam etti. cenaze arası dr a da gidemedim. geçti gitti. işin ilginci adet olunca çikolata kisstlerim epey ağrı yapar,göğüslerim şişer hiç biri olmadı. sadece bel ağrısı oldu.
hepimizde sorunlar,zaman zamn ümitsizlikler. şu bayram hayırlı gelir inşallah hepimize de kendimize geliriz. yeni arkadaşlar hoş geldiniz. buradaki arkadaşlıklar ve kardeşlik bağı hepimizi mutlu sona ulaştıracak. ,
hediyeleşeceğimiz günler yakındır,hepinizi öptüm
parıl ve asyacan canım az önce gene şok yaşadım başka arkadaşımın 3 aylık bebişi olduğunu öğrendim ondanda dua istedim epeydir görüşmüyorduk çok sevindim ama işte gene burukluk canım iki arkadaşımda candan dua etti ben bu gece uyumam herhalde beni gene hey heyler aldı bu arada babam fıtık ameliyatı oldu aklım ondada neye adapte olcamı şaşırdım misafirimde vardı iftarda babamın kalp rahatsızlığı var tansiyon yükselince uyuşturamamışlar adam canlı canlı kesildi ameliyatta tamamlanamamış boşuna bıçak yedi canım ya yanındada olamadım ders işleyemedim doğru dürüst bugün insan ailesinin yanında şimdi olamıcakta ne zaman olcak valla ben çok düşkünüm bide ömür gidiyo en önemli zamanlarda paylaşımın olmuo hayat ne acımasız allahım onları başımızdan eksik etmesin acısını göstermesin yani dayanamam. Neyse bu karartıcı konuşmadan vazgeçeyim en yakın zamanda spora başlıcam rakadaş dediki kimi tanıdıysam sporla pozitif enerji kazanıo vede kolay hamile kaalıolar banda başlıcam ne yaparım bilmiom ama en azından yürüyüş mutlaka yapıcam hadi ben gene öptüm . Asyacan haklısın bencede aynı şehirde olsak ne ii olur buraya aynı sınıftan beş kişi olarak geldik ünv.teden kız arkadaşımda benim gibi hormonlarında problemi var eminim 0oda kalır ben iice bunalıma girerim herkes gider ben yaya amannnn vardır bir hayır demi kafanızı şişirdim ciciler bayyyyy
canım seni çok ii anlıyorum.inan ben de aynı şeyleri yaşıyorum.hergün b arkadaşım arıyo hamileyim diyo.şu an en yakın arkadaşım 15 haftalık hamile ve aynı apartmandayız.sürekli bu durumlara maruz kalıyorum.haklısın çok zor bi durum burnunun dibinde sürekli görmek.ama inşallah bu zamanlar da geçer ve biz de o güzel günleri yaşarız.canını sıkma tatlım.hepimiz birbirimize dua edelim.inşallah hayallerimiz gerçek olur bi gün.bu arada babanın durumuna da üzüldüm.yanında olamamak da çok zor bi durum.insanın içi gidiyo ama hayat bizi sürüklüyo işte bööle bi kenara.Allah ona şifa sana da dayanma gücü versin canım.Allaha emanet ol...Kızlar bugün en yakın arkadaşımın bebeiş haberini aldım geçenlerde konuştuk düşünüoz korunmuoz dedi bu ay bu gün 6 haftalık olduğunu öğrendim çok mutlu oldum ama sabahtan beri başım ağrıo hep onu düşünüom karnı böle şişcek beni unutcak bir arkadaşım bebeği olduktan sona soğuk ve resmi konuşuodu bende aramıom artık inş. 0o öle olmas dua etmesini söledim bol bol edicem dedi bakalım inş. hamilelerin duası kabul olur belki adamlar bir kerede halletmişler işi işte rabbim vermeyince vermio bu arada beauty ben sizden ayrılamam bak gene sizle paylaşıom herşeyimi öptüm herkesi bay
canım inşallah yarın olursun.bu geceyi ibadetle geçirebilirsin hiç olmazsa.hastalanamamak da kötü biliyorum insanı geriyo,geleceksen gel dedirtiyo.bu son hastalık dönemlerinden olur inşallah.güzel müjdeler verdiğin günleri de görmek dileğiyle...ben kendimi toplamaya çalışıyorum..sıkıntılar bi gün biter inşallah.dualarımda olacaksın bu gece ve daima..Allaha emanet ol canım...:1hug:slm kızlar karnım ağrıyooooooo,hasta olmak ve rahatlamak istiyorummmmm..ama olmadım daha......
beauty ve mavzey kendinize gelin lütfen,umut dolu olmalıyız.hepinizi çok seviyorum.hepimiz aynı durumdayızzz,en azından yalnız değiliz.biz köklü dostluklara adım attık burada.bu da bi vesile...haydi kendinize gelin galiiiiiii...
canımcım sağol ii dileklerin ve güzel sözlerin için.ii ki varsın.ama sana çok kızdım şimdi.niye dr'a gitmeyi ihmal ettin.keşke gidip emin olmadan da kaldırmasaydın halılarını.haklısın bebek konusu hepimizin hayatında bi stres oluşturuyo ama birbirimize verdiğimiz destekle ayakta duruyoruz işte.lütfen bari yarın gidebilisen git dr'a ben de çok merak ediyorum inan.belki de müjden vardır bize.inşallahhh.canım lütfen ihmal etme hamile değilsen bile- ki öölesindir inşallah -bi sorun olup olmadığı çıkar ortaya.rahatlar kafan.güzel haberler bekliyoruz senden.öpüyorum canım kandilin mübarek olsun..mevzey,beauty ikinize de geçmiş olsun. canınızı sıkmayın diycem ama ikinizde canınız haklı yere sıkkın. hepimiz malesef yaşıyoruz böyle şeyleri. Allah herşeyin hayırlısını versin. bu aralar baş sağlığı için misafirler geliyor o nedenle pek gelemiyorum ama hepniz gönlümdesiniz.
dr a gitmem gerekiyordu ama hala gidemedim. bugün sinirlerim iyice bozuldu,acaba??? sorusu nedeniyle ağır falan kaldırmıyordum, sadece 24saat midem bulanıyor. başka hiç bir belirti yok . herhalde kolestrolüm yükseldi. amaannn dedim:topladım halıları, kaldırdım .oradan oraya taşıdım,halı yıkama şirketini çağırdım verdim gitt. zaten artık bebek falan isteğimde kalmadı. çile bülbülüm çile diyerek geçerken hayatım ek stres yaratıyor,hepten kötü oluyorum. herşeyden,herkesten soğudum. normalde şu günlerde adet olmalıydım aama erken olupta bittiği için sadece stres ve duygusallık belirtileri zamanında oluyor.çok yıprandım
asya parıl mevzey ..nerelerdesiniz?
parılcım mutlu olmaya çalışıyorum ama ben de ailem çok uzaktayım.bayrama da eşimin ailesine gidicez.iiice gerilicem yani bana mutluluk pek görünmüyo.senin kardeşin en azından bayramdan sonra gelecekmiş.ben en az kurbana kadar görüşemiycem.kurbanda da meçhul.benim görümce de doğurdu doğuracak.onu da görmek pek ii gelmiycek ama...Allah sana da bana da sabırlar versin arkadaşım......iii bayramlar şimdiden....öpüyorum seni çook.:1hug:selam kızlar ne haber.Üzülmüş gördüm sizi biraz bayram geliyor bakın mutlu olmaya çalışalım ben de ailemden uzağım ne yazıkki kardeşim gelir diye ümitlendim ama oda bayramadan sonra gelecekmiş.
Zaten görümcemde doğurmak üzere artık onun içim koştururuz.
merhaba kızlar, hayırlı kandiller hepinize.Allah herşeyi güzel gönlünüze göre versin.bu gün arkadaşım zorla götürdü dr a,acaip gerildim. kistlerim aynı boyutta duruyormuş. ankarada yaptırdığım testleri ve kanamaları söyledim. ara kanama olabilir dedi. eşimin sperm analizine bakınca, o da tüp bebek dedi. bi ihtimal allah vermişse diye istediğim kan testlerinin yanında gebelik testi de istedi.yarın kolesterol testleriyle onu da vericem. şu sıra gerçekten zamanı değil,daha oturmadı evliliğimiz.yine Allah bilir.
herşey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?