Evet canım ya adım zeynep aman sakla sakla nereye kadar bilende bilsin beni artık kimseden çekinmiyorum seninde ilknurdu demi ya bak ne dicem çekinen yoksa adımızı verebiliriz rumuz yazmak zor oluyo özellikle beauty nin (bana kızma ama)hızlı yazarken yanlış oluo.bencede değiştirmeli dok.unu bu arada belim çok ağrıo acayipte grip olmuşum bişi vardır die ilaçta içemiom olcaksam hemen olayımda ilaç içeyim yoksa nefes alamıom.asyacan bişi sorcam planlarını hallettinmi 9 gün yattımda bugün kocişle yapmaya başladık bide bep yapıcaz allahım kağıt hazırlamaktan öğretmenlik yapamaz olduk neyse öptüm cici ii geceler ve tüm kıslar
slm canımcım.ben burdayım.çook ii yapmışınız kocişinle.biz de gidiyoruz çayımızı pastamızı alıp piniklere.valla çok ii geliyo insana püfür püfür.sıkma canını kocandan ayrısın diye.inşallah hep yanında olacağın günler de gelir.yazdıkların için sağol.hep yanımdasın her isyanımda,sıkıntımda.seni çok seviyorum gerçekten.valla dr konusunda napıcam bilmiyorum.bu nerdeyse 5. dr.gidecek adam kalmadı.Allah yardımcımız olsun.öpüyorum şimdilik yine yazışalım inş.:1hug:canım benım gece pıknıgını guvenlı bı yerde yaptık,çoookk ii di vallahi tavsiye ederim..
ya nerdesınız???kımse yok ya bı parıl bi ben.....
ben ılceye geldim,hhööööhhhh kocamdan ayrıldım çok kötü yavvvvv..
slm zeynepcim.isminle hitap etmek tuhaf geldi.yerimsenibengerçekten güzel isim.canım kusura bakma ancak mesaj yazabildim.çok sağol yanımda olduğunu bilmek çok güzel.ii geliyo insana bööle dostluklar.dediğin gibi insanlar çabuk unutuyo yaşadıklarını.sanki tek sorunlu biz kalıyoruz geride.Slm beautycim seni çok bunaltmışlar gülüm ya şöle yakın olsakta yan yana dertleşsek demi ne ii olurdu.Kimseye anlatma en yakının vede bizim dışımızda bizi ancak bizim gibiler anlarbenimde seninki gibi bir arkadaşım vardı nie olmuo zeynep deyip dururdu şimdi eşi kadfın hamile yok şöle hamile deyip döküyolar herkes unutuyo çekilenleri çekenleri unutmamak lazım veren allah kimse böbürlenmesin rabbim verdiği gibi almasınıda bilir rabbim kimseye acı göstermesin ama kendi marifetleri zannediolar hamileliği.yumurtlamana sevindim canım dok belki emin olmak için yapmıştır canım böle devam etme çok gerginsin geçen gün tüp bebek tedavisi ile ilgili haber vardı kadınlar kasılınca bebek tutunamıomuş die hipnoz tedavisi uyguluyolardı çoğu kişi böle gevşemiş vede gebe kalmış sende bu gerilmeyi bırak ben sizle rahatlıyorum walla sende dök içini rahatla biz seni her zaman dinleriz tamammı cicim hadi öptüm .EEEE kızlar napıonuz
canım parılcım sağol bi tanem desteğin için.verdiğin örnek cidden çok güzel ama ben sanki bi daha bu duyguyu yaşayamıycakmışım düşünüyorum artık.alıştım her ay aynı sonuca.inan olsa şaşıcam.tevekkül aslında anahtar ama ben iice kopuyorum herşeyden.Allah doğru yola iletsin beni cidden.şu karışımı öğrenirsen yaz canım lütfen.benim yakı bana yaramadı be güzelim.istersen sen den bi de.bu ay ne durumdaydın?dr'a düzenli gidiyosun dimi her ay hayatım?Allah gönlümüze göre versin inşallah.yazdıkların ve beni dinlediğin için sağol tatlım....beauty can sana kızarmıyım canım emin ol kıyamam :1hug:neler yaşaadığını ben bilmezmiyim ama sadece kendini bırakman beni üzüyor.Bak herşeyin normalmiş e ne güzel.KK dan daha önce yazıştığım bir arkadaş vardı hürrem2000 diye şuan 2 aylık :CüvCüv:hamileymiş hangi tedaviyi uyguladığını sordum oda anlattı.Fsh 19.6 ya çıkmışken ki bu fsh ile tüp bebek bile zor olur herneyse doktor dinlenmeye almış ve yaz tatilinden sonra tüp bebeğen başlayacağız demiş.Eşini bile sadece haftasonları görebildiği yaz tatilinde hamile kalmış düşüne biliyormusun :1shok:tedavisiz bunu az önce öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim bana çok büyük ümit oldu.sadece harnup pekmezi birde cevizli bir karışım yedim dedi.
Tarifini alırsam size yazarım.Anlayacağın yine tevekkül etmekden başka çare yok Allah vereceği zamanı ve yeri biliyor bize sadece o kapıya ısrarla vurmak kalıyor.
Bütün dualar mevlanın katına yükselirmiş mevlam kulum ben seni duydum istediğini vereceğim ama zamanı gelince dermiş tabi bu bekleme esnasında isyandanda uzak durmak asıl zor olan Allah bizim yardımcımız olsun Yüreği yananları duysun.
canım parılcım sağol bi tanem desteğin için.verdiğin örnek cidden çok güzel ama ben sanki bi daha bu duyguyu yaşayamıycakmışım düşünüyorum artık.alıştım her ay aynı sonuca.inan olsa şaşıcam.tevekkül aslında anahtar ama ben iice kopuyorum herşeyden.Allah doğru yola iletsin beni cidden.şu karışımı öğrenirsen yaz canım lütfen.benim yakı bana yaramadı be güzelim.istersen sen den bi de.bu ay ne durumdaydın?dr'a düzenli gidiyosun dimi her ay hayatım?Allah gönlümüze göre versin inşallah.yazdıkların ve beni dinlediğin için sağol tatlım....
ii geceler canlarımmmm,kımse canını sıkmasın ne olur,hersey olur gıder ya napalımmmm???
ben hissediyorum hepimizin zamanı yaklaştı canlarımmm..
Allah ım sesimizi duyacak,bırazdan uyuyacagım malum yarın okul var,hepinize isimlerinile dua edeceğim canlarım..
ii geceler
Parılcım geldim canım dersim boştu şükür ama ders programı gene değişti millete göre hazırladılar benim aralarda hep boş derslerim millet ya geç gelio ya erken gidio aman neyse dedim kocamı beklerim hem evde uzak minibüs binmek zahmetli arabayı beklerim öğrenmessen böle olur bekle dur kocan seni götürsün heryere. Burda hergün fiks 2 kaza görüyoz çok kötü kullanıolar canım arabalar hep haşır o yüzden cesaret edemiom sürmeye.Arkadaşların hepsi sürüo ama, kendimi aptal hissediom . Ben bide çok paniğim buraya gelirken az daha tırın altında kalıoduk heyecanlanınca direksiyona dalıom kociş zor toparladı walla bana bir bağırdı o yüzden öndede oturmak istemiom arka ii. sen ne yapıosun gene çenem düştü öptüm bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?