Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar nappıonuz ya...ben dün gece çok geç yattım ya sabah ezanından sonra yattım,bugünde 3 muydu neydi uyandım.kocacımla kaçamak yapıp gece pikniğe gittik,pek ii oldu vallahi,çok eğlendik gece gece,nargile bile götürdük,herşeyden uzak bi keyif yaptık...çok rahatladım,malum biz bayram falan göremedik bu sene....yani o sebeple geç kaldım yazmaya,işlerim anca bitti.
eee siz naparsınız ya??
ya kızlar benbeauty nin doktorunun ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum,hiç mantıklı şeyler yapmıo...bence dr unu değiştirmeli,yani bilmiorum,bana beauty de de pko varmış gibi gelio,biliosunuz ben 8 ay sonra öğrendim pkolu olduğumu...prolaktin yukseklıği,kilo problemi falan....yani bi belirtilerini oku bence canım....
mevzeyciğim canım haklısın insanlar çok bencil ,malesef,ama bize metanet yakışır ve biz yeteriz birbirimize ...bi de adın zeynep mi??çok severim bu adı...
parılcım canım bewautye söylediklerine aynen katılmaktayım canm....

Evet canım ya adım zeynep aman sakla sakla nereye kadar bilende bilsin beni artık kimseden çekinmiyorum seninde ilknurdu demi ya bak ne dicem çekinen yoksa adımızı verebiliriz rumuz yazmak zor oluyo özellikle beauty nin (bana kızma ama)hızlı yazarken yanlış oluo.bencede değiştirmeli dok.unu bu arada belim çok ağrıo acayipte grip olmuşum bişi vardır die ilaçta içemiom olcaksam hemen olayımda ilaç içeyim yoksa nefes alamıom.asyacan bişi sorcam planlarını hallettinmi 9 gün yattımda bugün kocişle yapmaya başladık bide bep yapıcaz allahım kağıt hazırlamaktan öğretmenlik yapamaz olduk neyse öptüm cici ii geceler ve tüm kıslar

kuzum,zeynep....ne güzel isim bayılıyorum bu isme....çoookk güsseelll...
evet benim adım ilknur...
planlar konusunda ben flash da taşıyorum bu sene,tüm planlarımı.sadece şube öğretmenler kurulu,zümre,veli toplantı tutanağı vs..çıkardım .geçen yıl plan çıkardım,suratına bakmadım,günah ya onca kağıt,onca zebillik...zaten şu değerlendirme formlarından illallah geldi bana.avrupadan eğitim sistemi alıyolar,alt yapı yok.Resmen çakma oluyo bizim okullara bu yeni uygulamalar....
neyse işte müfettişim de onay vermişti,o sebeple,internetten düzenleyip,flasha atıyorum canım...
veee insallah hamişsindir canım yaaaa....ol da bi yuzumuz gülsün....Şeniz

selam kızlar ne yapıyosunuz .Asyacan gece pikniği de ne güzel fikirmişte güvenlimi acaba .Siz gerçi bayaa eğelnemişsiniz ohh.Mevzeyciğim inşallah bişeyler vardır ya çok istiyorum aramızdan birisi hamile kalsın.Baeuty nin de hakkında hayırlısı inşallah doğru doktoruda tedaviyide en yakın zamanda bulur.Benimde yine misafirim var yinemi demeyin inanın bana biraz böö geldi Allah eksikliklerini vermesinde yani biraz yorucu zaten evimin adını 6 yıldızlı otel koydum.Ahh bide emeklerimizin kıymeti bilinse hiç gam yemicem ya neyse.Öptüm kocaman hepinizi.

canım benım gece pıknıgını guvenlı bı yerde yaptık,çoookk ii di vallahi tavsiye ederim..
ya nerdesınız???kımse yok ya bı parıl bi ben.....
ben ılceye geldim,hhööööhhhh kocamdan ayrıldım çok kötü yavvvvv..

slm canımcım.ben burdayım.çook ii yapmışınız kocişinle.biz de gidiyoruz çayımızı pastamızı alıp piniklere.valla çok ii geliyo insana püfür püfür.sıkma canını kocandan ayrısın diye.inşallah hep yanında olacağın günler de gelir.yazdıkların için sağol.hep yanımdasın her isyanımda,sıkıntımda.seni çok seviyorum gerçekten.valla dr konusunda napıcam bilmiyorum.bu nerdeyse 5. dr.gidecek adam kalmadı.Allah yardımcımız olsun.öpüyorum şimdilik yine yazışalım inş.:1hug:

slm zeynepcim.isminle hitap etmek tuhaf geldi.yerimsenibengerçekten güzel isim.canım kusura bakma ancak mesaj yazabildim.çok sağol yanımda olduğunu bilmek çok güzel.ii geliyo insana bööle dostluklar.dediğin gibi insanlar çabuk unutuyo yaşadıklarını.sanki tek sorunlu biz kalıyoruz geride.
haklısın canım çoook gerginim.eşimi de geriyorum.sıkıntı olmaya başladı aramızda.zaten stres de kötü etkilyomuş ama elimde değil artık.benim de en sinir olduğum şey insanların bebek sahibi olmayı kendi başarıları zannetmeleri.Allah verdi demiyolar sana da Allah henüz vermiyo demiyolar.kısır damgası vuruyolar.cahillerle uğraşmak zor canım.en iisi düşünmüyoruz bebk demek.ben artık ööle diycem en yakınlarıma bile.valla başka kaçış yok stresten.
canım ya sanırım beni bu gerginlikte hipnoza alsalar bi daha geri döndüremezler.kalırım oralarda.naniknanik
sizler beni anlıyo ve dinliyosunuz hepiniz sağolun.sizinle rahatlıyorum......öpüyorum canım...Allaha emanet ol..

canım parılcım sağol bi tanem desteğin için.verdiğin örnek cidden çok güzel ama ben sanki bi daha bu duyguyu yaşayamıycakmışım düşünüyorum artık.alıştım her ay aynı sonuca.inan olsa şaşıcam.tevekkül aslında anahtar ama ben iice kopuyorum herşeyden.Allah doğru yola iletsin beni cidden.şu karışımı öğrenirsen yaz canım lütfen.benim yakı bana yaramadı be güzelim.istersen sen den bi de.bu ay ne durumdaydın?dr'a düzenli gidiyosun dimi her ay hayatım?Allah gönlümüze göre versin inşallah.yazdıkların ve beni dinlediğin için sağol tatlım....

kızlar bu arada asutaycım nerelerde bilen var mı?ben mi takip edemedim tatil arasında?nerde ki?hiç ses yok.merak ettim valla.....asutaycım nerelerdesin,napıyosun tatlım?merakta bırakma.uğra bi ara lütfen....

merhaba kızlar, sessiz ve yalnız bir gecedde sizlere bakayım dedim. bu ara bayram ve taziye ziyaretleri beni çok yoruyor. eşim bir kaç gün il dışında,bu süre de kimse gelmez ve ben de nihayet dinlene bilrim diye umut ediyorum.
beuty canım seninle benzer şeyler yaşamışız,bak benim tüp bebeksiz ümidim bile yok. üstelik ben o iki ayın yarısında aşerdim,midem bulandı,haftada 4 kg yoğurt yedim... 3kg kadar aldım. yaşadıklarını öyle iyi anlıyorum ki. bayramda bizimle aynı dönem evlenen arkadaşlar çocuklu geldiler. kahvaltılarda hep bişeyle bahane oldu ağladım.
kızlar hepiniz lütfen şu bitkileri falan deneyin.şu bitkiler falan onlara çare oluyor.sıkmayın canınızı.Allahtan hayırlısı. herzaman uğrayamıyorum. çok yorgun oluyorum. sizi unuttum sanmayın.öptüm hepinizi

ii geceler canlarımmmm,kımse canını sıkmasın ne olur,hersey olur gıder ya napalımmmm???
ben hissediyorum hepimizin zamanı yaklaştı canlarımmm..
Allah ım sesimizi duyacak,bırazdan uyuyacagım malum yarın okul var,hepinize isimlerinile dua edeceğim canlarım..
ii geceler

canım karışımı arkadaş yazar yazmaz bende size ileteceğim.Ben en son temmuzda doktora gittim dahada gidemedim malum tatil tatilden sonra ramazan bayram derken aylar geçti üfff ne yapım yaa bu ay her gün sabah akşam olmak üzere hayıt suyu içiyorum bakalım mevlam büyük elbet bizimde duamıza sıra gelecek bir gün.

Asyacan sen hala yatmadınmı canım sabahın köründe kalkacaksın git yat da uykunu al biraz.Sonra okulda uyuklarsın kaçtane çocuğa ders anlatacaksın daha ooh.

Parılcım geldim canım dersim boştu şükür ama ders programı gene değişti millete göre hazırladılar benim aralarda hep boş derslerim millet ya geç gelio ya erken gidio aman neyse dedim kocamı beklerim hem evde uzak minibüs binmek zahmetli arabayı beklerim öğrenmessen böle olur bekle dur kocan seni götürsün heryere. Burda hergün fiks 2 kaza görüyoz çok kötü kullanıolar canım arabalar hep haşır o yüzden cesaret edemiom sürmeye.Arkadaşların hepsi sürüo ama, kendimi aptal hissediom . Ben bide çok paniğim buraya gelirken az daha tırın altında kalıoduk heyecanlanınca direksiyona dalıom kociş zor toparladı walla bana bir bağırdı o yüzden öndede oturmak istemiom arka ii. sen ne yapıosun gene çenem düştü öptüm bay

merhaba arkadaslar.ben yeni katıuldım aranıza.gerçi üye olalı nerdeyse 1 yıl olmuştur ama.yeni yeni bakmaya başladım.eylül ayında klomen tedavisi gördüm.ovitrelle iğne oldum.ama hala regl olmadım 3 gün geçti.dün test yaptırdım bhcg 1.1 negatif çıktı.ne olcak bilmiyorum moralim çok bozuk.benim durumumda olan arkadaslar varmı.

slm canım aramıza hoşgeldin tamda yerine geidin hepimiz nerdeyse aynı durumdayız senin başına gelenden ben iki kere yaşadım ama yıkılmadım ilaç tedavisi mecburen bıraktım taşınma dolayısıyla ama en yakın zamanda tekrar başlıcam adetime iki gün var eğer regli olmas vede hamile kaldıysam inş. kalmışımdır yumurta takibi stresli baya çünkü 1 sene olduysa stres yapma olur inş. senin problemin ne bende polikistik over var

slm honey hiç üzülme arkadaşım,hepimiz sendeniz....Bende de pko var,glukofen kullanıyorum 1 aydır,öleee mahkumun dışarıya çıkacağı günü beklemesi gibi biz de bekleriz işte pozitif testler görmeyi...hiç sıkılmadan müthiş bi sabır göstermen gerek,canım.tam olarak sorun nedir senin????
Umarım çok fazla beklemezsin arkadaşım...

Mevzey güzelim sen ne yaptın yaa insan şoföre böyle müdahele edermi alemsin valla kaydirigubbakcemile3
bikere heyecanı at kafandan o olduğu müddetçe araba kullanamassınki :sm_confused:birde ben başaracam demen lazım herkes nasıl kullanıyorsa sende öyle kullanırsın kendine güven kimse senden daha akıllın değil.Bu zamanda bayanlara araba şart
canım hele birde bebiş 0lunca sen gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…