Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım benimde pazaertesi belli olacak gaz sancısı gibi oldu beniim kasık ağrısı değildi sanki kaç yumurtan olmuştu canım bende hiç bir his yok 4şubat adet günüm

doktorum bana bişey demiyor ki zaten çok konuşan bir doktor değil ultrasonda yumurtalığım portakal kadar olmuştu iğneyi vurdurdu bilemiyorum oyüzden

selam herkese bugün kaydoldum foruma,500,600 sayfa olmuş hemen hemen okudum.Benzer sorunlar yaşıyorum bende 4 aylık evliyim.İnsan böyle şeyler kendi başına gelmeyecek sanıyor hiç.

Bekarken arkadaşlarımı dinler teselli ederdim.ama içimden de bu kadar üzülecek ne var derdim.Ama şimdi anlıyorum.Bekarkende adet düzensiliğim vardı evlenince arttı hi korunmadık daha erken ama doktor serophene verdi bu ay kullandım 12.günümde ovitrelle iğne vurulum bugün iğneden sonraki ikinci günüm bi tane yumurtam oluşmuştu sol tarafta büyüktü.Çok gerginim,mutsuzum.

Evliliğimiz çok güzel başladı çok aşık evlendik.Ama bu sorun çok yıpratıcı çok hemde.Hayatımızın ortasına oturdu.Dua etmekten beklemekten başka yapacak bişeyim yok.Allah isteyen herkese nasip eder inş.Burda benimle aynı duyguları paylaşan arkadaşları görünce üye olup anlatmak istedim.Ben takipteyim hayırlı haberlerinizi bekliyorum.Bende yazarım.

hoşgeldin aramıza...haklısın çok hemde çokkk yıpratıcı ....insan yaşadığı hiçbirşeyden tat almıyor hep aklımızda bu sorun...allah hepimize yardım etsin...

merhaba arkadaşlar nerelerdesiniz.benim geri sayım bitti yarın test günüm bana dua edin.yine yıkılmak istemiyorum...bu sefer...........olmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar
Cok mutluyum.
Size burda ilk catlatma iğnesi macerami anlatali 2-3hafta oldu ama
Cok şükür olk seferde tuttu:)
21şubatta igne vuruldum hcg degerim243 cikti.
Inşallah Allah tamamina erdirir.
Sizlerede kolaylikla versin Rabbim.
1haftadir adet olacakmış gibi karnim ağrıyor fakat hasta olamayinca test yaptirdim
Ve hala karnim kasiklarim ağrıyor.
Meger bunlar hamilelik belirtileriymiş kizlar
Yeni yeni ogreniyoruz ışte:)
Darisi tüm isteyenlere Inşallah:)

mrb bende 18 ocakta çatlatma iğnemi oldum 30 ocakta beta hcg değerim 34 dü doktor hamilesin dedi çokmu düşük bideğer siz nezaman yani kaç gün sonra tahlil yaptınız benim tam 13.günü kanda gebelik bakıldı cevabınızı bekliyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…