Merhaba arkadaşlar
Cok mutluyum.
Size burda ilk catlatma iğnesi macerami anlatali 2-3hafta oldu ama
Cok şükür olk seferde tuttu:)
21şubatta igne vuruldum hcg degerim243 cikti.
Inşallah Allah tamamina erdirir.
Sizlerede kolaylikla versin Rabbim.
1haftadir adet olacakmış gibi karnim ağrıyor fakat hasta olamayinca test yaptirdim
Ve hala karnim kasiklarim ağrıyor.
Meger bunlar hamilelik belirtileriymiş kizlar
Yeni yeni ogreniyoruz ışte:)
Darisi tüm isteyenlere Inşallah:)
üzgünüm........
canım benim ya demek baende kıcıyı seviyor oda çok güzel bişi ama anne dit deyincee bende çok bozuluyorum benimki babayı kullanıyorda canım her istediğini yaptırdığından ben da hayır çok var çok yaramaz ya aklı hep muzurlukta seninki nasıl??duru inş. daha uslu olur ama ablasını göre göre aynısını yapar:2:..inş. canım ya dediğin gibi tayinimiz ufaklığın şansına olur ..haklısın annem 5 çocuk büyüttü ama hala ben hariç onlarla uğraşıyor birde 2 torun beni artık rahat bırakın diyor ama bazen alınıyom bazen de hak vermiyor değilim babam çok titizdir eskiden beri haliyle annem çok yoruldu 2 düğün atlattık bu sene ev yenilendi fena yorgun ama yüzsüzlüğe vurup bakıcaklar diyom bakmazlarsa komşularımıza baktırıcam offff allahım çocuklarımızın şansını iyi etsin..maşşallah canım çok fitsin ben daha çokkk şişkoyum aslında vermeye başlamıştım annemlerde alıyom yapıolar hamur işlerini güzel güzel yemekleri evde tek olunca yemek yemek bile lüks oluyor benim için ..düzenle canım yeni evi benim yerimede ahh bir alsam kafamda hazır neler yapacağım ilk öncede kızlarıma oda yapıcam malum kira diye hiç bir hevesimi alamıyorum işn. hayırlılsıyla bizde ev leniriz görüşürüz canım benimkilerde beni rahat bırakmıyor
MERHABA kızlar,ARANIZDA YENİYİM,BUGÜN ADETİMİN 3. GÜNÜ,FSH DEĞERİE BAKILDI 4,9 ÇIKTI DOKTOR SONUCU GÖRMEDİ SİZCE NASIL BU DEĞER?NORMAL Mİ?
BİDE ADETİN 3. GÜNÜ BUGÜN KLOMEN VERDİ BAŞLA DEDİ,NORMALDE ADETİN 5. GÜN BAŞLAMIYOMUYMUŞ BURDA HEP ÖYLE OKUDUM,DOKTOR BAŞLA DEDİ AMA Bİ
SORUN OLUR MU?
lamazi77 ,seni teselli ediyordum bende kırmızı kartı yedim( çok üzgünüm,olmayacak böyle bu ay tedavide görmicem. eşim aşılama ve ya tüp bebeğe sıcak bakmıyor yani hiç çıkış yolum kalmadı...biraz karamsarım bugece kusuruma bakmayın (
Merhaba arkadaşlar
Cok mutluyum.
Size burda ilk catlatma iğnesi macerami anlatali 2-3hafta oldu ama
Cok şükür olk seferde tuttu:)
21şubatta igne vuruldum hcg degerim243 cikti.
Inşallah Allah tamamina erdirir.
Sizlerede kolaylikla versin Rabbim.
1haftadir adet olacakmış gibi karnim ağrıyor fakat hasta olamayinca test yaptirdim
Ve hala karnim kasiklarim ağrıyor.
Meger bunlar hamilelik belirtileriymiş kizlar
Yeni yeni ogreniyoruz ışte:)
Darisi tüm isteyenlere Inşallah:)
selam arkadaşlar geçen hafta klomen haplarını içtim.bitti doktor pazartesi günü yanıma gel demişti bende işyerimden izin alamadım..gidemedim haliyle..yalnız klomen hapını bitiridkten sonra 1 hafta boyunca karnımda bişiler oynadı,kasıklarım belim adet oacak gibi ağrıda zatan dr ..a da gidemedim ne olucak şimdi ne yapmalıyım.öyle bir yerde çalışıyorum ki yok yok doktor yok ulaşım yok..
acil cevap yazar mısınız lüüütfeenn
çok geç olmamıştır dimi doktora gitmek için ..teşekkürler canımmerhaba canım bende klomen tedavisi görüyorum agrılarının sebebi yumurtalar büyümüştür ondandır dr gitmen lazım ama boyuta bakması lazım çünkü belki ine ile catlatır
evet klomen bende kist yaptı.4cm kadar bu sabah gittim doktora çok sinirlendim
slm arkadaşlar bende 2 aydır klomen ve ovitrelle tedavisi görüyorum.pcos varumarım en yakın zmanda iyi haberler alırız
slm kızlar ben bu ay günde 3 tane klomen kullandım bugün yumurtam 18 mm olmuş ve çatlatma iğnemi oldum ama bende daha ağrı sancı bişi yok kaç saat sonra hissediliyo etkisi
merhaba hemen başlamayabilir çatladığı zaman başlar belkide hiç ağrı olmaz herkeste aynı olacak diye birşey yok hadi hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?