Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
MERHABA kızlar,ARANIZDA YENİYİM,BUGÜN ADETİMİN 3. GÜNÜ,FSH DEĞERİE BAKILDI 4,9 ÇIKTI DOKTOR SONUCU GÖRMEDİ SİZCE NASIL BU DEĞER?NORMAL Mİ?

BİDE ADETİN 3. GÜNÜ BUGÜN KLOMEN VERDİ BAŞLA DEDİ,NORMALDE ADETİN 5. GÜN BAŞLAMIYOMUYMUŞ BURDA HEP ÖYLE OKUDUM,DOKTOR BAŞLA DEDİ AMA Bİ
SORUN OLUR MU?

canım çok sevindim allah seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun

slm kızlar bende geldım size haber vermek için geçmişe bakıyordum bende yakında yazdıgınız görünce son iletiden hemen alıntı yaptım daha okumadım bıle yazdıkalrını tam olarak bı face adresı muhabbeti gördüm bana da yollayın ordan da arkadaş olalım bız yıllardır beraberız burda bızı bızden ıyı kımse anlayamaz
kızımızı sağ sağlim aldık kucagımıza allahın izni ile yarın 20 günlük olucak kızım hepinizin ellerinden öper :)) şimdi de gece nöbeti saatimiz başlıyor malum uyanmaya çalışıyoruz artık yine girip yazarım irtibatı kopartmayalım biz şuan sarılık olduk hala da atlatamadık bı tek o sorunumuz var allhın izni ile onuda atlatınca daha rahatlayacagız inşallah sizinkilerdede oldu mu sarılık bizimkisi biraz uzadı da o yuzden bıraz sıkınıtı yaşıyoruz....
neyse allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu allah herkesın yuzunu güldürsün inşallah allah hepinizin yardımcısı olsun hep dua edıyorum herkes için önceliklede burdakiler için ....
hepinizi öpüyorum çokkkk görüşmek üzere.....

bende 3. günü başlamıştm cnm korkma bişi olmaz

cok üzüldm sıkma canını dicem de işe yaramıcak ben nettenbişiler okudm bilmiyorum biliyor musunuz 8-9 kuru inciri yarm lt suda 5-6 dk kaynatp snra icinde 1 tane dilimlenmiş hawuc atıp onuda 5 dk kaynatp her gün içeckmişsin bugebeliğe yardmci oluyormuş birde 1 soğanı dörde bölüp 2 bardak suda kaynatp suyunu içince de yardmcı oluyormus hem soğan içini temizliyormuş ben başladm bugn size de tawsiye ederim

Tebrikler, hayırlı olsun inşallah.. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla, böyle güzel haberler duyunca çok seviniyoruz.. klomenle mi hamile kaldın..

selam arkadaşlar geçen hafta klomen haplarını içtim.bitti doktor pazartesi günü yanıma gel demişti bende işyerimden izin alamadım..gidemedim haliyle..yalnız klomen hapını bitiridkten sonra 1 hafta boyunca karnımda bişiler oynadı,kasıklarım belim adet oacak gibi ağrıda zatan dr ..a da gidemedim ne olucak şimdi ne yapmalıyım.öyle bir yerde çalışıyorum ki yok yok doktor yok ulaşım yok..
acil cevap yazar mısınız lüüütfeenn

merhaba canım bende klomen tedavisi görüyorum agrılarının sebebi yumurtalar büyümüştür ondandır dr gitmen lazım ama boyuta bakması lazım çünkü belki ine ile catlatır

merhaba canım bende klomen tedavisi görüyorum agrılarının sebebi yumurtalar büyümüştür ondandır dr gitmen lazım ama boyuta bakması lazım çünkü belki ine ile catlatır
çok geç olmamıştır dimi doktora gitmek için ..teşekkürler canım

slm arkadaşlar bende 2 aydır klomen ve ovitrelle tedavisi görüyorum.pcos var umarım en yakın zmanda iyi haberler alırız

bide şöyle bir sorun varki benim aşılama sürecinde başıma geldi.klomen rahim kalınlığını olumsuz etkiliyormuş.doktor bana aşılama sonucumdan sonra uterus kalınlığınızda geri kalmıştı bunu klomende yapar dedi.ikinci aşılamada klomen vermeyecekmiş.ona göre sizde tedbirinizi alın benden demesi kızlar

slm kızlar ben bu ay günde 3 tane klomen kullandım bugün yumurtam 18 mm olmuş ve çatlatma iğnemi oldum ama bende daha ağrı sancı bişi yok kaç saat sonra hissediliyo etkisi

slm kızlar ben bu ay günde 3 tane klomen kullandım bugün yumurtam 18 mm olmuş ve çatlatma iğnemi oldum ama bende daha ağrı sancı bişi yok kaç saat sonra hissediliyo etkisi

merhaba hemen başlamayabilir çatladığı zaman başlar belkide hiç ağrı olmaz herkeste aynı olacak diye birşey yok hadi hayırlısı....

slm arkadaşlar benm de bu ay klomen ve ovitrellede 2.ayım.3şubatta çatlatma iğnesini olmuştum 18 şubatta adet oldum ama adetimin rengi siyah ve koyu böle çamur gibi.hiç kan gibi gelmiyor ve önceki adetlerime göre miktarı da az geliyor.ne oldu anlamadım daha önce başına gelen var mı yada konu hakkında bilgisi olan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…