Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaç yumurtan oluştu benimde klomen ve ovitrelle de ilk ayım 15 şubatta iğnemi vurdumdum bende bekliyorum

canım ben bir ay kullandım.benimde seninki gibi olmuştu.

ilk ay kullandığımda sağ yumurtalığımda 18,19,20 mm boyutunsa 3 yumurtam olmuştu.pregnyl kullandım 2 tane birden 10.000.bu ay sol yumurtalıkta 18mmlik 1 tane oluşmuştu.geçen ay adetim bu kadar koyu renki ve çamurumsu değildi.korktum bende kist falan mı oldu diee.yarın 3.aya başlayacağız.umarım daha fazla beklemeyizz

Aynısını bende yaşadım tedirgin olmuştum senin gibi ama sonraki ay düzeldi...amannn bize artık kırmızıda siyahda gelmesin bebiş gelsin bebişşşşş

arkadaşlar ya bana dr klomen vermişti ,geçen ay kullandım 10. gün kontrole gittim 3 cm olmuş dedi çatlatma iğnesi vermedi çok büyümüş dedi şeker hapı ve adet düzenleyicisi verdi. dengelesin die ama biz 4 aydır korunmuyoruz. 2aydır adet geçikmem olmuştu ondan gitmiştim , düzenleyiciyi geçen ay vermiyor. Dr değiştirim mi, tedavi için erken değil mi ? yumurtalığımın çalıştığını ve hormonlarımın normal olduğunu söledi.bu ay klomen kullanmıcam.Allah n zmn kısmet ederse diyorum,1sene korunmadan olursa olsun yoksa başlarız tedaviye haksızmıyım lütfen bir şeyler yazın...

kızlar günaydın ben 18inde çatlatma iğnesi vurunmuştum 24ünde progesteron testi yaptırdım 7 çıktı doktor çatlamamış dedi önümüzdeki ay klomenin dozunu artırcaz dedi ya burda okuduklarım hep çatlatma iğnesini ya göbekten ya kalçadan vurunmuşlardı doktorum bana kalçadan dedi ama acildeki kadın koldan vurdu dedim doktor kalçadan dedi yok dedi iğne küçük koldanda olur şimdi aklıma takıldı koldan vurunduğu içinmi çatlamadı işe yaramadı bu iğne...

slm hanımlar bende 2009 un son aylarında kloımen kullandım ve ılk ayımda hamıle kalamadım ama 2.ayımda hamıleydım ustelık ıkız.ılk ayımda yumurtalarım yeterlı olgunluktaydı ve catlamadılar catlatma ıgnesı oldum kaşçadan ama tutmadı.ıkıncı ay klomene devam ettım ama catlatma ıgnesı olmadım dr um ol catlamamıs dedı.olamadım bunalmıstım streslıydım olmadım.ve ılıskı gunumude kaçırmıstım.cok alakasız bı gunde 1 sefer ılıskıye gırdık baska gıremedık küsüşmüştük çünkü hayatta olmamıstır dedıgım ay oldu.adetım 10 gun gecınce adet gecıkmesıdır dedım.arkadassımın ısrarıyla test yaptım kopkoyu 2.cızgı dra gıttım tek keseydı.1 hafta sonra gene gel suphelı bı durum var dedı ama soz etmedı o bırhafta oldum dırıldım.meger dr 2 kese gormus bırı bosmus o yuzden cagırmıs.gıttık 2.kese 2 kese 2 bebek.suan 20 aylıklar ve ben yarın gene klomene baslıcam 3.bebek ıcın

Merhaba arkadaşlar ben de polikistik over çıkmıştı geçen ay doktor diane 35 verdi, bu ay regl oldum ama siyah kahverengi gibi bi renk kan gibi değil yani, ve çok az geldi. böyle bir durum yaşayan var mı? yoksa ben de bi durumlar mı var yine kafam karıştı.. bebek tedavisni beklerken bu çıktı şimdide...

arkadaslar merhaba 14yasinda oglum var 37yasindayim ikinci bebegi bayagi erteledim 15gun once yastan dolayi panikledim spiralim vardi senelerdir cikarttim ve bugun adetimin 5.gunu tek tablet klomen ictim ama yan etkisi OHSS yi okuyunca panikledim acikcasi dr a gidemem esime soylemedim cunku ictigimi ve gebelik denemesi bile yspmadik hic ne yapacagimi bilmiyorum klomenin kiste sebeb olabilecegini falan okudum sorun degilde OHSS olasiligi korkuttu bu rahatsizligi olan oldumu.bugun klomeni aldiktan bir saat sonra bas donmesi yapti bir saat kadar lutfen bilgilerinizi paylasin tesekkurler

arkadaşlar bende polikistik over var tedavi oldum çatlatma iğnesi vuruldum fayda etmedi doktorum 1 ay bekleyelim sonraki aşamaya geçelim dedi ben o ay hamile kaldım tedavisiz yani. şuan 2 aylık oğlum var Allah zamanı gelince veriyor. kalbinizi ferah tutun diye yazdım. benim gibi yazanları okuyup benimde olurmu diyodum oldu işte. Allah isteyen herkese nasip etsin.

arkadaslar ben de klomen kullandım çatlatma iğnesini dün oldum...ama doktor çatladılar mı bakalım falan demedi?çağırmadı yani normal mi?nerden bilcez biz çatladığını diye merak ettim..bilen var mı acaba???

ben tam 3 kere kullandım bu ıgnelerden en son aşılama sırasında kullanım,aralık ayında catlatma esnasında kasık larında cok kotu kasılmalar oluyor agrılar cogalıyor ordan anlaya bılırsın ben bır faydasını goremedım ALLAH SIZE kolaylık versın herseyın hayırlısı

tesekkur ederim cevap için ,evet bi ağrı başladı hem de şiddetli...

Çok güzel ya Allah oğlunuzu size bağışlasın inşallah, ben de de polikistik over çıktı geçen aydan beri tedavi luyorum, diane 35 verdii doktor. siz nasıl tedavi oldunuz, hangi ilacı kullandınız? ben de nisan ayında bitecek tedavim kontrole gidecem o zaman bakacağız demişti doktor.

Kızlar hıc umudunuzu kaybetmeyın.. bende klomen tedavısı gordum 1 bucuk sene olmadı ve 1 tane bebek berklerken 2 hafta önce ıkız olduklarını ögrendım.. allah hepınıze nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…