slm arkadaşlar benm de bu ay klomen ve ovitrellede 2.ayım.3şubatta çatlatma iğnesini olmuştum 18 şubatta adet oldum ama adetimin rengi siyah ve koyu böle çamur gibi.hiç kan gibi gelmiyor ve önceki adetlerime göre miktarı da az geliyor.ne oldu anlamadım daha önce başına gelen var mı yada konu hakkında bilgisi olan???
slm arkadaşlar benm de bu ay klomen ve ovitrellede 2.ayım.3şubatta çatlatma iğnesini olmuştum 18 şubatta adet oldum ama adetimin rengi siyah ve koyu böle çamur gibi.hiç kan gibi gelmiyor ve önceki adetlerime göre miktarı da az geliyor.ne oldu anlamadım daha önce başına gelen var mı yada konu hakkında bilgisi olan???
canım ben bir ay kullandım.benimde seninki gibi olmuştu.
toparlandım sayılır.bu ay bebiş tedavisi istemedim.adet olunca tüp bebek için başlıyacaktım oda olmadı.adetten sonra histereskopi yapılacak.hala beklemedeyim.....canım nete geldiğne sevindim merak ettim seni toparladın mı...ben zamana bıraktım hepimiz için hayırlısı inşallah
ben tam 3 kere kullandım bu ıgnelerden en son aşılama sırasında kullanım,aralık ayında catlatma esnasında kasık larında cok kotu kasılmalar oluyor agrılar cogalıyor ordan anlaya bılırsın ben bır faydasını goremedım ALLAH SIZE kolaylık versın herseyın hayırlısı
arkadaşlar bende polikistik over var tedavi oldum çatlatma iğnesi vuruldum fayda etmedi doktorum 1 ay bekleyelim sonraki aşamaya geçelim dedi ben o ay hamile kaldım tedavisiz yani. şuan 2 aylık oğlum var Allah zamanı gelince veriyor. kalbinizi ferah tutun diye yazdım. benim gibi yazanları okuyup benimde olurmu diyodum oldu işte. Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?