Kızlar hıc umudunuzu kaybetmeyın.. bende klomen tedavısı gordum 1 bucuk sene olmadı ve 1 tane bebek berklerken 2 hafta önce ıkız olduklarını ögrendım.. allah hepınıze nasıp etsın
İşinize yararmı bilmem ama ben hamıle kalmadan once beslenmemede cok dıkkat ettım klomen kullanırken incir kürü uyguladım.. Eşimede sigarayı bıraktırdım onada hergun bal tarcın çörek otu yedırdım =) ve eczaneden hamıle kalmayı kolaylaştırıcı jel kullandım adı su an aklıma gelmıyor ve bunları yaptıgım ayda hamıle kaldım.. doktorada bunların hepsının etkısı olmusmudur dedıgımde hepsi başlı başına hamıle kalmayı kolaylaştırıcı şeyler dedi.. ve ozellıkle psıkolojınız cok önemlı cok kafayı takmadan rahat oldugunuz bır dönemde oluyor.. dualarım sızınle en kısa zamanda guzel haberlerınızı duyarız inş.
hamile kalmayı kolaytırıcı jelı ılk defa senden duydum lutfen adını ogrenırmısın bıde fıyatı nedır ?
Nevinmat nerelerdesin inşallah hayırlı haberler vardır, göremedim uzun zamandır seni:))
canım bende sizleri merak ettim kimse girmiyor artık( bende hiç değişiklik yok şu anda tedaviyide kestik biraz doğal yolllardan deneyeceğim...ama aklıma koydum hazirana kadar olmassa hemen tüp bebek deneyeceğim.artık hiç sabrım kalmadı...sen neler yaptın inş. iyi haberlerin vardır...
Kızlar yarın çatlatma iğnesi sonrası 10.günüm oluyor.
En erken ne zaman öğrendiniz sonucunuz.
Merhaba kızlar,
Bendu bu ay klomen ve ovitrelleye başladım.Adetin 5.günü 2 adet olarak kullandım.
12.günü kontrole gittim ve 3 yumurtam vardı.Biri küçüktü söylemedi.Soldaki 13.2,sağdaki 15,4 idi.
15.günde 11-17 saatlaeri arasında ovitrelle vurulmamı.13-15-17.günlerde de ilişki önerdi ama saat vermedi.
İlk ayda sonuç alan arkadaşlar var mı?
Tavsiye edeceğiniz bir husus var mı?
İğneyi nereden ve kendiniz mi yaptınız?
Yumurtaların boyutu iyi mi kötü mü?
Teşekkürler kızlar
Merhaba bende bu konularda daha yeni sayılırım ama geçen cuma yaptırdım iğneyi eczacı göbek yada koldan dedi
bende tıp merkezine gittim. koldan yapabilirmisiniz dedim. tabii dediler. Biraz yakabilir sıkmayın kendinizi dediler.
Ama ben hiç bir şey hissetmedim. Acı falan olmadı. iğneden çok korkarım ben. banada c.tesi-pazar ilişki dedi.
ama psikolojikmi ne bilemedik. hiç bişi yapamadıkbu akşam yine denicez kısmet e kaldı işimiz (
Merhaba canım yanıtın için teşekkürler.
İğneyi eşim yaptı bana da.Dediğin gibi herhangi birşey hissedilmiyor.
Sıkıntı durumlar oluyor ne yazık ki umarım bu akşam yapabilirsiniz.Allah bebeğine kavuşmayı nasip etsin bu ay
meraba kızlar bende yeni katıldım buraya klomen ve gonaphane ilaç tedavisi yumurta takibi yapıldı cumartesi gittim drum 17 mm biri 17 mm de diğeri gelişmiş süper dedi ovitrelle iğne verdi pazartesi vurdur dedi pazartesi salı çarşamba ilişki dedihayırlısı olsun
Selamlarrr kızlar akşam işi pişirdik bakalım artık zamanı geçtik ama kısmet. eğer olmazsa 2 ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin
Hayırlısı olsun canım hadi kızlar başaralım şu işi
Hayırlısıyla olmuştur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?