Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

senın adına sevındım ınsallah hamılesındır bıze haber ver merak edıyoru senı

klomen + ovitrella nın pcos' ta tedavide yeri varmış ancak başarı şansı oldukça düşükmüş. bu belirmek ve bilgi vermek istedim. ben
m gibi mağdur olmayın.

uzun zaman oldu girememiştim siteye, nevinmat merak ettim seni nerelerdesin, inşallah hayırlı ve güzel haberler vardır sende. bende yok bişey bu ay aşılama deniyebilirim bakalım artık.

Canım çok sağol bende pek girmiyorum artık siteye, bazen sizlerden haber var mı diye bakıyorum...bende de birşey yok bende bu ay aşılama denemeyi düşünüyorum. haberleşelim , hayırlı haberlerini bekliyorum.

Merhabalar canım, bende bişey yok yine, bu ay dinlenmek istedim, eylülde aşılama yaptırabilirim bende, sen nerde yaptıracaksın aşılamayı, araştırdın mı merkezleri.

kızlarrr merhabalarr.... ben 31,08,2012 cuma günü aşılama yaptırdım.. dualarınız bekliyoum hepinizden... ayrıca aşılama yaptıranlar varsa anlatabilirmisiniz neler yaşadınız? çok ihtiyacım buna...:18:

mrb arkadaşlar bende ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım çatlatma iğnesi ne zaman belirti yapyor ne zaman yumurta çatlıyor birde benim önceki aylarda progestronum çok düşük çıkardı acaba bu ay yükselirmi sanırım düşük çıkması hamile olmadığını gösteriyormuş : birde 3 ay denicez dedi doktor sonrası peki ne olucak

birde ben kolumdan vurundum bugün çatlatma iğnesini farkı oluyor mu göbekten arkadaşımda klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayında hamile aldı çatlatma iğnesini kolundan vurun du .

bilgisi olan arkadaslarım tecrubelı arkadaslarım bugun doktorum klomen verdı hapını adetının 5, gunu içi hap bıttıkten 2 sonra gel dedı yumurtalıklarıma bakıcakmıs sonuc sonrasında nasıl ılerlıyo soyleyebılırmısınız

aynen canım benimde bugun itibariyle adetimin 5.günü ve klomene başladım sabah akşam içicem ilacım p.tesi biticek doktor perşembe gel dedi ovitrelle ignede aldırmıştı sanırım yumurtanın durumuna bakacak ve ona göre igneyi vurucak. 15 aylık evliyim ve sadece geçen ay korunmadık ama doktor hemen ilaca başladı sanırım senin yumurtandan bi şey cıkmaz en iyisi ilaç kullan demek istedi burdaki en iyi doktorlardan birisi ve aynı zamanda babamın arkadaşı onun için güvenmek istiyorum gerçi doktor napsın bi noktada Allah ol derse olur herşeyin hayırlısı olsun vermiyorsada Rabbim bi hayır vardır mutlaka napalım

bende klomen içtim 13 gün önce bitti.. hap bitince 1 gün sonra vajinal ultrasonla baktı dr ve 2 yumurtam oluşmuştu biri 25 mm biri 18 mm dedi ve çatlamak üzere oyüzden iğne vurmuca dedi ve biz çalışmalara başladık işte bugün tam 13 gü oldu ve benim adetime 5-6 gün var inşş tutmuştur bebiş ..
yumurtalara büyümeye başlayınca sol kasıkta özellikle bıçak batar gibi ağrılar oluo aklından olsun.. akıntına ve vücut sıcaklığınada dikkat et arkadaşım

bende klomen kullanıyorum bugun 3. günüm ama hiç bi yerim batmıyor offf büyümüyo mu şimdi benimkiler(( halbuki küçükkende lakabım tavuktu

akıntıya bide vücüt sıcaklıgna dıkkat et demıssın sebebı ne niye

bende klomen kullanıyorum bugun 3. günüm ama hiç bi yerim batmıyor offf büyümüyo mu şimdi benimkiler(( halbuki küçükkende lakabım tavuktu

caNım benim 3.günndeymişsin dur bakalım biraz sabırlı ol :=) ilaç anca dağılacaktır vücudunda ben klomeni bitirdim 2 gün sonra drum çağırdı ve yumurtalarımı çatlamak üzere görünce iğne vermedi bana o günlerdede çalıştık klomen bitti yaklaşık 1 hafta sonra sol yumurtam resmen bıçak gibi battıı ağrıdan kıvrandım bacağıma belime vurdu drumu aradım yumurtan çatlamıştır dedi sanırım çatladı herhalde Ki akıntım çoğaldı... şimdi test zamanını bekliorum RABBİMİN İZNİYLE

Son düzenleme:

inşallah kavuşursun bebişine bir an önce hayırlısıyla.. ama benim çatlamıcak bide ignem var onu olucam anca o zaman çatlarsa çatlar ne zor işmiş çocuk yapmak hiç böyle düşünmemiştim

inşallah bir an önce kavuşursun bebişine hayırlısıyla.. ama benim yumurtam büyüse bile çatlamıyo bide igne olucam ne zor işmiş çocuk yapmak hiç böyle düşünmemiştim

hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bebişine kavuşursun yaz olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…