merhaba arkadaslar ben bu ay kolomen kullandım ve 13 mayısda ovitrelle iğnemi oldum. 7 yumurtam oluştu doktorum tutmaya çok yatkın olduklarını hepsinin tutabileceğini ve ilişki yasağı koydu. fakat ben dinlemedimaralıklarlada olsa ilişki oldu. adetim bugün 2 gün gecikti.:44: acaba diyorum hamile olabilirmiyim bugun ovitrelle vurulalı 12 gün oldu idrar testin yapsam sonuç alırmıyım ?
uzun zaman oldu girememiştim siteye, nevinmat merak ettim seni nerelerdesin, inşallah hayırlı ve güzel haberler vardır sende. bende yok bişey bu ay aşılama deniyebilirim bakalım artık.
bilgisi olan arkadaslarım tecrubelı arkadaslarım bugun doktorum klomen verdı hapını adetının 5, gunu içi hap bıttıkten 2 sonra gel dedı yumurtalıklarıma bakıcakmıs sonuc sonrasında nasıl ılerlıyo soyleyebılırmısınız
bilgisi olan arkadaslarım tecrubelı arkadaslarım bugun doktorum klomen verdı hapını adetının 5, gunu içi hap bıttıkten 2 sonra gel dedı yumurtalıklarıma bakıcakmıs sonuc sonrasında nasıl ılerlıyo soyleyebılırmısınız
bende klomen içtim 13 gün önce bitti.. hap bitince 1 gün sonra vajinal ultrasonla baktı dr ve 2 yumurtam oluşmuştu biri 25 mm biri 18 mm dedi ve çatlamak üzere oyüzden iğne vurmuca dedi ve biz çalışmalara başladık işte bugün tam 13 gü oldu ve benim adetime 5-6 gün var inşş tutmuştur bebiş ..
yumurtalara büyümeye başlayınca sol kasıkta özellikle bıçak batar gibi ağrılar oluo aklından olsun.. akıntına ve vücut sıcaklığınada dikkat et arkadaşım
akıntıya bide vücüt sıcaklıgna dıkkat et demıssın sebebı ne niye
bendede akıntı oluyor bi kaç gündür klomen mi yapıyo acaba?
bende klomen kullanıyorum bugun 3. günüm ama hiç bi yerim batmıyor offf büyümüyo mu şimdi benimkiler(( halbuki küçükkende lakabım tavuktu
caNım benim 3.günndeymişsin dur bakalım biraz sabırlı ol :=) ilaç anca dağılacaktır vücudundaben klomeni bitirdim 2 gün sonra drum çağırdı ve yumurtalarımı çatlamak üzere görünce iğne vermedi bana o günlerdede çalıştık klomen bitti yaklaşık 1 hafta sonra sol yumurtam resmen bıçak gibi battıı ağrıdan kıvrandım bacağıma belime vurdu drumu aradım yumurtan çatlamıştır dedi sanırım çatladı herhalde Ki akıntım çoğaldı... şimdi test zamanını bekliorum RABBİMİN İZNİYLE
inşallah bir an önce kavuşursun bebişine hayırlısıyla.. ama benim yumurtam büyüse bile çatlamıyo bide igne olucam ne zor işmiş çocuk yapmak hiç böyle düşünmemiştimcaNım benim 3.günndeymişsin dur bakalım biraz sabırlı ol :=) ilaç anca dağılacaktır vücudundaben klomeni bitirdim 2 gün sonra drum çağırdı ve yumurtalarımı çatlamak üzere görünce iğne vermedi bana o günlerdede çalıştık klomen bitti yaklaşık 1 hafta sonra sol yumurtam resmen bıçak gibi battıı ağrıdan kıvrandım bacağıma belime vurdu drumu aradım yumurtan çatlamıştır dedi sanırım çatladı herhalde Ki akıntım çoğaldı... şimdi test zamanını bekliorum RABBİMİN İZNİYLE
caNım benim 3.günndeymişsin dur bakalım biraz sabırlı ol :=) ilaç anca dağılacaktır vücudundaben klomeni bitirdim 2 gün sonra drum çağırdı ve yumurtalarımı çatlamak üzere görünce iğne vermedi bana o günlerdede çalıştık klomen bitti yaklaşık 1 hafta sonra sol yumurtam resmen bıçak gibi battıı ağrıdan kıvrandım bacağıma belime vurdu drumu aradım yumurtan çatlamıştır dedi sanırım çatladı herhalde Ki akıntım çoğaldı... şimdi test zamanını bekliorum RABBİMİN İZNİYLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?