hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bebişine kavuşursun yaz olur mu :)
test yaptın mı ne oldu merakla bekliyorummDün gelmesi lazımdı yokk bügünde yok :))
Allahım inşallah bebisim ses verir artık bu defa:) dualarınızda beni unutmayın buaksam test yapabilirim :))
klomene adetin 5.günü başlanır 10.günü ilk defa duyuyorum onuncu günde genelde çatlatma ignesi yapılıyo:Sklomen kullanan arkadaslar doktorunuz klomeni ne zaman kullanmanızı önerdi hapın içindede 5.gün yazıyo ama benim doktorum yaklasık 10.günü falan kullan demişti ozamanda eşim yanımda yoktu kullanmadm şimdi adetimin 5.günü ben bu ay oluruna bırakacaktım cünkü ikikez normal yolla hamile kaldm ama kafam cok karısık cünkü önümzdeki ay doktorumun tayini cıkıyor burayada doktorun ne zaman gelecegini allah bilir kafam cok karısık doktor giderse zaten yenisi gec gelir olmazsa o ay oluruna biraksm bu ay klomene mi baslasm sonucta yumurta sayını ve kalitesini artırıyo dimi kötü bişey degil kac kişide kist olustu kac kişi klomenle hamile kaldı illla klomen olunca catlatma ignesine gerke var mı benim her ay 1yumurtam olusuyo daha 2aydr baktırıyorm catlamasındada bir sorun yok kusura bakmayın kafam cok karısık karar veremiyorm
klomene adetin 5.günü başlanır 10.günü ilk defa duyuyorum onuncu günde genelde çatlatma ignesi yapılıyo:S
test yaptın mı ne oldu merakla bekliyorumm
çok üzüldüm canım yaaelaaaa( adetlendim bugün bennnn günümüde geçmiştim ama bebeğim bu ayda gelmedi çok kötüyüm çok ağlıorum (
evet canım genelde dedim bazen doktorlar 3.günüde başlatabiliyo o yumurtlamayla alakalı onlar daha iyi bilirbanda drum 3. gunu dedi ama
ovitrelle kullandım kızlar geçen ay ama tutmadı ve 10 günde 4 kilo aldım başka kilo alan varmı merak ediyorum çok hızlı kilo alıyorum üstelik bebekte olmadı
kızlar doktordan az önce geldim moralim cok bozuk klomene baslamıstım 5 gun sabah aksam içtim cumartesi bitti pazartesi yani bugunde randevum vardı doktorla gıttım yumurtalıklarım buyumemıs bır tane oda 13 mm kucuk yanı ilaca cevap vermemiş yumurtalıgım carsamba gunu yıne gıdıcem yıne buyumusmu dıye bakıcak bugun buyumus olsaydı catlatma ıgnesı verıcektı ama buyumemıs moralım cok bozuk doktorda neden buyumedıgını anlamadı kızlar bilgisi olsan söyleyebilirmi sizce normalmı degılmı buyumemesı
mrb arkadaşlar bende ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım çatlatma iğnesi ne zaman belirti yapyor ne zaman yumurta çatlıyor birde benim önceki aylarda progestronum çok düşük çıkardı acaba bu ay yükselirmi sanırım düşük çıkması hamile olmadığını gösteriyormuş: birde 3 ay denicez dedi doktor sonrası peki ne olucak
kızlar iğneden sonra ki 15. günüm dün ve bugun kahve akıntım var sizdede böyle birşey oldu mu yazarsanız sevinirim şimdiden sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?