Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
klomen kullanan arkadaslar doktorunuz klomeni ne zaman kullanmanızı önerdi hapın içindede 5.gün yazıyo ama benim doktorum yaklasık 10.günü falan kullan demişti ozamanda eşim yanımda yoktu kullanmadm şimdi adetimin 5.günü ben bu ay oluruna bırakacaktım cünkü ikikez normal yolla hamile kaldm ama kafam cok karısık cünkü önümzdeki ay doktorumun tayini cıkıyor burayada doktorun ne zaman gelecegini allah bilir kafam cok karısık doktor giderse zaten yenisi gec gelir olmazsa o ay oluruna biraksm bu ay klomene mi baslasm sonucta yumurta sayını ve kalitesini artırıyo dimi kötü bişey degil kac kişide kist olustu kac kişi klomenle hamile kaldı illla klomen olunca catlatma ignesine gerke var mı benim her ay 1yumurtam olusuyo daha 2aydr baktırıyorm catlamasındada bir sorun yok kusura bakmayın kafam cok karısık karar veremiyorm

merhaba kızlar benım 1 oğlum var şimdi 2.yı ıstıyoruz korunmayı bırakalı 4 ay oldu ama ben de pko ve hıpotrıoıd oldugu ıcın hamıle kalmak zor rahım fılmı cektırdım dun sag yumurtalıgım cok ıyımıs masallah soldakınden gecıs mınımum dedi dr ama sorun değil hamıle kalmaya dedi bana klomen verdı adetın 3. gunu kullanmaya basla 5 gunluk dedi bitince gel dedi ovulasyon takıbı yapılacak dedi inş. bende hamıle kalırımmm

klomene adetin 5.günü başlanır 10.günü ilk defa duyuyorum onuncu günde genelde çatlatma ignesi yapılıyo:S

kızlar bu klomen ve ovitrelle aşırı gögüs ağrısı yaptı daha öncede adetime yakın olurdu ama bu sefer çok fazla sizdede böyle oldu mu?

elaaaa ( adetlendim bugün bennnn günümüde geçmiştim ama bebeğim bu ayda gelmedi çok kötüyüm çok ağlıorum (
çok üzüldüm canım yaa ama olucak elinde sonunda bu kadar ağladıgına gülüceksin merak etme Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur stres yapmamaya çalış

ovitrelle kullandım kızlar geçen ay ama tutmadı ve 10 günde 4 kilo aldım başka kilo alan varmı merak ediyorum çok hızlı kilo alıyorum üstelik bebekte olmadı

ovitrelle kullandım kızlar geçen ay ama tutmadı ve 10 günde 4 kilo aldım başka kilo alan varmı merak ediyorum çok hızlı kilo alıyorum üstelik bebekte olmadı

ben ne aldım ne verdim kilo olarak aynıyım biraz psikolojik sanırım ilaç kilo yapıyor diye az yedim ben.kilo almamaya çalış oda yumurta kalitesini engelliyor inşallah hayırlı sonuç alırsın diğer ay.

Arkadaşlar bende 2 senedir bebek istiyordum, önceki yaşadıklarımda bu forumda yazılı zaten, 3 ay klomen ve ovitrelli ile denemiştim, sonra dr. Tüp bebek dedi, bende o aşama için prosedürlerle uğraşıyordum, bu ay enfeksiyon çıktığı için tedavi oluyordum,, bu ay rahim filmine gidecektim, ama yine de ne olur olmaz yumurtlama günlerine dikkat ettim, ve sonuç pozitif, şu anda sadece evde test yaptım bu hafta dr, a gideceğim, demek istediğim 2 senedir bütün ümitlerim tükenmişti, ama hiç beklemediğim bir anda kendiliğinden oldu, inşallah sağlıkla devam eder, sizlere de allah nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
kızlar doktordan az önce geldim moralim cok bozuk klomene baslamıstım 5 gun sabah aksam içtim cumartesi bitti pazartesi yani bugunde randevum vardı doktorla gıttım yumurtalıklarım buyumemıs bır tane oda 13 mm kucuk yanı ilaca cevap vermemiş yumurtalıgım carsamba gunu yıne gıdıcem yıne buyumusmu dıye bakıcak bugun buyumus olsaydı catlatma ıgnesı verıcektı ama buyumemıs moralım cok bozuk doktorda neden buyumedıgını anlamadı kızlar bilgisi olsan söyleyebilirmi sizce normalmı degılmı buyumemesı

bir kaç gün içinde büyüyebilir sen yinede değerlendir günlerini mm küçük olup gebe kalan çok var Allah yardımcın olsun.

slm kızlar klomen kullanıyordum perşembe günü doktora gittim 5 tane yumurtam oluştu sol yumurtalıkta:S çatlatma ignemi vurdu bugun 6. gün ne zaman test yapıyım? aşırı ağrılarım felan olmadı sadece gaz çok var başkada bi şeyim yok bu arada ilk ay denemem dua edin bana hayırlısıyla olsun

canım hayırlı olsun bebegin inş sağlıkla kucagına alırsın bende eylül 27de ovitrelle vuruldum 5 tane yumurtam olmuştu. ovitrelledan sonra 5 gün çok şişkinligin oldu ama şimdi iyiyim hiç bi belirti yok sadece gögüslerim hafif dolgun sen ovitrelle sonrası sürecini anlatırmısın bide ne zaman test yaptın?

kızlar yarın ben iğne olacam çtltma iğnesi ama bugün derecem yükselmiş kendiliğindenmi çatladı acaba.dr çok uzak gidemem ne yapıcamm.çatladığı halde iğne olunca zarar olurmu?

kızlar iğneden sonra ki 15. günüm dün ve bugun kahve akıntım var sizdede böyle birşey oldu mu yazarsanız sevinirim şimdiden sağolun.

kızlar iğneden sonra ki 15. günüm dün ve bugun kahve akıntım var sizdede böyle birşey oldu mu yazarsanız sevinirim şimdiden sağolun.

benimde igneden sonraki 10.günüm bendede akıntı var dğn ve bugun tam kahverengi degil krem rengi gibi anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…