Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde igneden sonraki 10.günüm bendede akıntı var dğn ve bugun tam kahverengi degil krem rengi gibi anlayamadım

inşallah kötü bişey değildir korktum açıkçası biraz daha bekleyip kan gelmezse dr gidecem

yani yoksada umutlanmanı istemem canım da yerleşme kanaması zaten kahverengide oluyo

yani yoksada umutlanmanı istemem canım da yerleşme kanaması zaten kahverengide oluyo

bilmiyorum ki tedavide ki ilk ayımdı biraz daha bekleyim kan gelmezse bakacam duruma göre yeni doktor arıyorum hakkımızda hayırlısı inşallah kötü bişey çıkmaz Rabbim sizin gönlünüze göre verir inşallah.

yok yapmadım 10 aydır teste yeterince para verdim diye yapmıyorum artık

önlem amaçlı yapsaydın keşke.karbonat testi yap

selam kızlar bizde gittik doktora eşimde sorun var galiba uzun bi süreç var önümde bu belirsislik beni delirtiyo..

bide eşim şeker hastası kilo var sigara var..napcam bilmiyorum birazda vurdumduymaz doktora benim zorumla gidio tıkandım kaldım

bide eşim şeker hastası kilo var sigara var..napcam bilmiyorum birazda vurdumduymaz doktora benim zorumla gidio tıkandım kaldım

canım tam çıkıyordum ama yazmak istedim güçlü ol ve pes etme sakın tamam mı Rabbim yanımızda umutlu ol Allaha emanet ol.

hayırlısı olsun canım.eşin keçiboynuzu kürü içebilir.spermi artırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…