amin canım.durumunu haber et..
kızlar dün iğnemi oldum bi iki saattir çok ağrım var ne yapacam ben.sağ tarafta.çatlamamış olabilirmi
kızlar dün iğnemi oldum bi iki saattir çok ağrım var ne yapacam ben.sağ tarafta.çatlamamış olabilirmi
kızlar sizin bu tedavi sırasında adetiniz kahve rengi şeklinde geldi mi ben yarın dr gidecem ama korkuyorum inşallah bir sorun yoktur aynı durumu yaşayan var mı
canım benımde asılamadan hemen sonra cok az bı sekılde kahve rengınde kan geldı ama aynı gun bıttı yanı cok uzun surmedı doktorumda hemsırede demıstı cunku spekulom gırdıgı ıcın zorlandı normal neyse sıkma canını allahım ınsallah ugrastırmadan hayırlısından nasıp etsın ıns adet gunumuzdede oyle olur yada hıc gelmez herseyın hayırlısı yanı endıselenecek bırsey yok canım
canım benımde asılamadan hemen sonra cok az bı sekılde kahve rengınde kan geldı ama aynı gun bıttı yanı cok uzun surmedı doktorumda hemsırede demıstı cunku spekulom gırdıgı ıcın zorlandı normal neyse sıkma canını allahım ınsallah ugrastırmadan hayırlısından nasıp etsın ıns adet gunumuzdede oyle olur yada hıc gelmez herseyın hayırlısı yanı endıselenecek bırsey yok canım
Arkadaşlar bende 2 senedir bebek istiyordum, önceki yaşadıklarımda bu forumda yazılı zaten, 3 ay klomen ve ovitrelli ile denemiştim, sonra dr. Tüp bebek dedi, bende o aşama için prosedürlerle uğraşıyordum, bu ay enfeksiyon çıktığı için tedavi oluyordum,, bu ay rahim filmine gidecektim, ama yine de ne olur olmaz yumurtlama günlerine dikkat ettim, ve sonuç pozitif, şu anda sadece evde test yaptım bu hafta dr, a gideceğim, demek istediğim 2 senedir bütün ümitlerim tükenmişti, ama hiç beklemediğim bir anda kendiliğinden oldu, inşallah sağlıkla devam eder, sizlere de allah nasip etsin inşallah.
kızlar klomenle ilk aydan hamile kalan varmı
canım benim özelden mesajını aldım, yeni gördüm, ben özelden atamadım çok sevindim canım, inan bana çok güzel bir haber bu, sevincini paylaşıyorum. sen tedaviyi bırakmıştın doğal yollarla oldu dimi :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sen mesajı yazalı baya olmuş, ne kadarlık şu anda bebişin, iyimisin sen doktora gittin mi, ihmal etme hemen git..ben de 2 aydır bıraktım tedaviyi, bir kaç ay sonra belki tekrar denerim, ama çok kendimi kastım tedavi süreci çok stresliydi, sonuçta alamayınca umutsuzluğa kapıldım bu yüzden kendimi dinliyorum bi süre:) mutlaka bebişin durumundan haberdar et beni,, dualarını eksik etme benden de...
Canım tabii dualarım hep seninle, kendini rahat bırak, benim hiç beklemediğim anda oluverdi, dr, a gittim bebeği gördük çok şükür iki aylık şuanda,, inşallah sağlıkla devam eder, hiç tedavi olmuyordum ne ilaç ne iğne, biraz aklımdan çıkarmaya çalıştım, çok şükür ki bu günleride gördüm. Senin de en kısa zamanda bu duyguyu tatmanı gönülden istiyorum, haberleşiriz, hamilelerin duası tutarmış sana hep dua edeceğim.
merhaba kızlar forumu bir süredir takip ediyorum. ben de geçen ayın 14 de ovitrelle vurundum öncesinde klomen kullandım. progesteron hormonum 9.68 çıkmıştı iğneden sonra doktor pregestan ilacı verdi iki hafta da onu içtim ve kasım 1 de adet görmeliydim olmadım dün eczaneden aldığım gebelik testi ile yaptım maalesef negatif çıktı ama hala adet olmadım ki benimki hep aynı gününde hatta erken bile olur sizce hala umut var mı lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim....teşekkürler..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?