Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar dün iğnemi oldum bi iki saattir çok ağrım var ne yapacam ben.sağ tarafta.çatlamamış olabilirmi

kızlar dün iğnemi oldum bi iki saattir çok ağrım var ne yapacam ben.sağ tarafta.çatlamamış olabilirmi

hayırlı olsun canım bildiğim kadarı ile ağrı olursa yumurta çatlamış demek yani degerlendirin günlerini yada dr ara Rabbim yardımcın olsun inşallah.

bende geçen ay iğne oldum ama hiç bişey hissetmedim şanslısın, keşke benimde ağrılarım olsaydı. sonunda adet oldum bu ay tekrar başlıyoruz

kızlar sizin bu tedavi sırasında adetiniz kahve rengi şeklinde geldi mi ben yarın dr gidecem ama korkuyorum inşallah bir sorun yoktur aynı durumu yaşayan var mı

teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız bide kistle uğraşmayım.canım bende o tarz bi akıntı yok ya dediğin gibi :44:

kızlar sizin bu tedavi sırasında adetiniz kahve rengi şeklinde geldi mi ben yarın dr gidecem ama korkuyorum inşallah bir sorun yoktur aynı durumu yaşayan var mı

canım benımde asılamadan hemen sonra cok az bı sekılde kahve rengınde kan geldı ama aynı gun bıttı yanı cok uzun surmedı doktorumda hemsırede demıstı cunku spekulom gırdıgı ıcın zorlandı normal neyse sıkma canını allahım ınsallah ugrastırmadan hayırlısından nasıp etsın ıns adet gunumuzdede oyle olur yada hıc gelmez herseyın hayırlısı yanı endıselenecek bırsey yok canım

yanıtınız için teşekkür ederim benim tüm adet kanamam bu şekilde geldi ve dr gelecek ay rahim filmi çekecek inşallah sorun çıkmaz, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah kırmızılar gelmez ve bebiş haberini alırız.

cnm benm adetim gecen ayın 11 ineydi bu ay hala olmadımm regl sence hamılemıyım.test yaptırsam sımdı cıkarmı? tresekkurler

canım benim özelden mesajını aldım, yeni gördüm, ben özelden atamadım çok sevindim canım, inan bana çok güzel bir haber bu, sevincini paylaşıyorum. sen tedaviyi bırakmıştın doğal yollarla oldu dimi :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sen mesajı yazalı baya olmuş, ne kadarlık şu anda bebişin, iyimisin sen doktora gittin mi, ihmal etme hemen git..ben de 2 aydır bıraktım tedaviyi, bir kaç ay sonra belki tekrar denerim, ama çok kendimi kastım tedavi süreci çok stresliydi, sonuçta alamayınca umutsuzluğa kapıldım bu yüzden kendimi dinliyorum bi süre:) mutlaka bebişin durumundan haberdar et beni,, dualarını eksik etme benden de...

kızlar geçen ay klomen kullandım 21 mm yumurtam oldu çatlatma iğnesi oldu ama tutmadı bu ayda yumurtam gelişmemiş salı tekrar gidecem kontrole ama dr pek umutlu değil aynı sorunu yaşayan var mı çok üzgünüm.

Canım tabii dualarım hep seninle, kendini rahat bırak, benim hiç beklemediğim anda oluverdi, dr, a gittim bebeği gördük çok şükür iki aylık şuanda,, inşallah sağlıkla devam eder, hiç tedavi olmuyordum ne ilaç ne iğne, biraz aklımdan çıkarmaya çalıştım, çok şükür ki bu günleride gördüm. Senin de en kısa zamanda bu duyguyu tatmanı gönülden istiyorum, haberleşiriz, hamilelerin duası tutarmış sana hep dua edeceğim.

Canımm allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıklı hayırlı bir evlat olsun... bende bıraktım şu anda tedaviyi 2 aydır hiç bişey kullanmadım. kısmet artık hayırlısı olsun, Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olacak biliyorum. dualarını eksik etme.. Allah bebişinizi size bağışlasın inşallah, cinsiyetini öğrendiğinde bana da haber ver mutlaka:) bakalım bu kadar bekleten bebiş bir prens mi, prenses mi:) kendine de bebişe de iyi bak , bu aralar yorma kendini dinlenmeye çalış) görüşürüz

kızlar geçen ay yumurtalarım küçük diye dr adet söktürücü verdi ve kullanmadım sizce ne kadar zaman adet olmazsam ilacı alıp kullanayım bilginiz var mı acaba?yada kendiliğinden gelişip hamile kalma şansım var mı ki klomen yutmuştum bu arada.

Merhaba kizlar uzun biaradan sonra tekrar sizlerleyim ozlemisim yaw :)) bende bu ay yeni doktorla yeniden klomen tedavisine basladim adetim ekim 9 adetin 13 ekim adetimin 5.gunu klomene basladim ve yumurtalarim cok guzel gelisti.okadar agrim vardiki anlatamam hatta doktorum ben kasik agrilarini cok severim demistineyse ekim 22 sinde ovitrelle igne oldum gobekten ve hala daha kasik agrilarim az da olsa devam ediyo doktor cok guzel dedi adetin 25 .gunu progesteron testi yaptircam (ben hep bu testin adetin 21.gunu yaptiriyodum ama bu doktor 25.istedi)bu cuma progesteron testi vercem.gebelik testi nezaman yaptirsam kizlar

merhaba kızlar forumu bir süredir takip ediyorum. ben de geçen ayın 14 de ovitrelle vurundum öncesinde klomen kullandım. progesteron hormonum 9.68 çıkmıştı iğneden sonra doktor pregestan ilacı verdi iki hafta da onu içtim ve kasım 1 de adet görmeliydim olmadım dün eczaneden aldığım gebelik testi ile yaptım maalesef negatif çıktı ama hala adet olmadım ki benimki hep aynı gününde hatta erken bile olur sizce hala umut var mı lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim....teşekkürler..:)

iğneden 15 yada 14 gün sonra idrar testi yapılıyor sen ne zaman yaptın eğer aklında şüphe varsa kan testi yaptır inşallah bebişlenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…