Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canımm yaa dediğin gibi olur ve tutunur bu sefer :) istirahat ediyorum bakalım..nasipte varsa olur..yoksa ne yapalım artık... cvbın için teşekkür ederim.... ee sen neler yapıyorsun?ne aşamadasın?

inşallah canımm yaa dediğin gibi olur ve tutunur bu sefer :) istirahat ediyorum bakalım..nasipte varsa olur..yoksa ne yapalım artık... cvbın için teşekkür ederim.... ee sen neler yapıyorsun?ne aşamadasın?

Ben bu ay ilk kez Klomen ve Ovitrelle kullandım canım. Bugün iğneden sonraki 6. günümdeyim, bakalım gün aşırı devam çalışmalara
BAT 7 Aralık ama iğneden sonra 12. gün test yapılabiliyormuş sanırım, o zaman 4 Kasım günü öğrenir miyim bilmem :26:

Benimde Klomende 2. ayim ve cuma gunu randevum var umutlu degilim bu sefer gecenkinde cok umutluydum hep heveslerim kiriliyor bir sekilde...
Yumurtalarim oldu ama hamile kalamadim

Tesekkur ederim canim cok sagol..

Benimde Klomende 2. ayim ve cuma gunu randevum var umutlu degilim bu sefer gecenkinde cok umutluydum hep heveslerim kiriliyor bir sekilde...
Yumurtalarim oldu ama hamile kalamadim

Rica ederim canım, sen de bu tabloyu tutsan iyi olur, gerçekten tüm durumunu bu tablo ile izlemiş oluyorsun, hatta ben geçen ayki tablomun çıktısını doktoruma götürdüm, çok beğendi. Ümitsizliğe asla yer verme canım, her ne kadar beceremesek de biraz rahat olmamız gerekiyor. İnşallah bu ay güzel haberler alırız hep beraber

InsAllah oyle olur canim..
Ama hic hevesim yok biseyde yasama sevincim bile kalmadi...

Bana cuma aksami 21:00 yada 22:00 da vurul dedi. Iliski de cmts,pzts,crsb.cuma dedi. Iliski icin bi saat soylemedi.

İnşallah güzel haberleri veririz birbirmize
Ben 22 Kasımda oldum iğnemi. İğneden 12 gün sonra test yapabilirmişim
:26:
Handan, bu durumda sen de yarın test yapabilirsin, 12. günün oluyor iğneden sonraki :13:

Ya bu sefer de kafam karisti. Adet gunun gecmeden test yapinca hamile olmasan da ignenin etkisiyle test pozitif cikabiliyomus. Bu sefer oyle olunca daha cok moralim bozulucak. En iyisi gunu beklemek sanirim..

Ya bu sefer de kafam karisti. Adet gunun gecmeden test yapinca hamile olmasan da ignenin etkisiyle test pozitif cikabiliyomus. Bu sefer oyle olunca daha cok moralim bozulucak. En iyisi gunu beklemek sanirim..

Canım, belli ki 12. gün iğnenin etkisi kayboluyor ki doktor 12. gün test yaptırabilirsin dedi. :26:
Ama ne yalan söyleyeyim ben de korkuyorum o gün yapmaya :18:
Ya diyorum ilacın etkisi ile pozitif görüp sevinip sonra da negatife dönerse diye, off yaaa ne zor bu iş yaa

Ben adetimin 2. gunu baslayip sabah aksam gunde 2 tane aliyorum klomeni sizler 5. gunumu basladiniz :26:
Bide catlatma ignesinden sonra kasiklarim oyle agridi ki sanki biri bicakla icini oyuyomus gibi

Ben adetimin 2. gunu baslayip sabah aksam gunde 2 tane aliyorum klomeni sizler 5. gunumu basladiniz :26:
Bide catlatma ignesinden sonra kasiklarim oyle agridi ki sanki biri bicakla icini oyuyomus gibi

Canım, ben 5. gün başladım, günde 1 tablet, toplam 5 gün içtim.

Ayrıca adetimin 2. günü Bal - Tarçın - Çörekotu kürü uyguladım 12 gün.
Çatlatma iğnesinden bi 42 saat sonra falan şiddetli ağrı istedim, sanırım o anlarda çatladı diye düşünüyorum, 48. saatte doktor kontrolum vardı ve çatlamıştı yumoşlarım

Bugün iğneden sonraki 6. günüm ve sol alt tarafımda zonklamalar hissediyorum sabahtan bu yana
:44:

InsAllah hamilesindir canim hayirlisiyla o gunleride gorruz hep birlikte insAllah,sonrada bebik ler hakkinda konusuruz vay efendim benimki mama yemiyo benimki cok agliyo
Allah o duygudan mahrum etmesin bizleri..
Senin kac yumurtan olustu canim.. Ikiz gebelik ihtimalide cok oluyo klomende belkide senin olur

Amin canım inşallah.
Benim 2 tane güzel yumurtam oluşmuş, 10. gün 18.4 mm ve 21.4 idi, 12. gün ise 24 mm ve 26 mm'e ulaşmışlar. O gün de Ovitrelle iğnesi vuruldum. Doktorlar da dedi ikizin olabilir diye, ayyy zaten hep istediğim birşeydi ikiz bebeklerimin olması, olur inşallah da seviniriz bi güzel

Senin kaçıncı günün şimdi canım? Durumlar nasıl?

Ben hep ruyalarimda 2 tane balik goruyorum yada 2 bebek bugun 2 ikiz kiz gordum
Allah sabir versin insAllah kavuscaz bebeklerimize..
Sende pcomu vardi canim ben pcoluyum

Sana doktorun mu soyledi 12. I gun yaptirabilirsin diye. Neyse ya bu kadar sabrettik bari bi on gun daha bekliyim. Bi de benim karnimi bi gorseniz suan 3 ay hamile gibi sisti. Ama ben puregon igne- ovitrelle igne kullandim. Sanirim puregon yapiyomus sislik. Acyip stresli bu donem. Allah hepimize hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Cifter cifter bebisler versin...

Klomen sizde de bas donmesi yaptimi kizlar ?
benim basim döndü ve gozlerim karardi kullandigim sure icinde..
Bilmiyorum ondan mi :26:
Birde catlatma ignesini vuruldugum aksam 34 damla kahverengi akinti oldu bende

Ben hep ruyalarimda 2 tane balik goruyorum yada 2 bebek bugun 2 ikiz kiz gordum
Allah sabir versin insAllah kavuscaz bebeklerimize..
Sende pcomu vardi canim ben pcoluyum

İnşallah rüyaların gerçek olur canım, ikiz bebişlerin olur inşallah
Yok canım, pko yok bende, herhangi başka bir sorun da yok, eşimde de yok çok şükür.
Ama doktor takip için garanti olsun diye verdi sanırım Klomen ve Ovitrelle'yi...
Soğan kürünü uygula mutlaka canım, çok faydalı, ben de uyguladım onu, rahmim gebeliğe hazırlansın, temizlensin diye.
Özellikle kistleri olanlar çok iyi sonuç alıyormuş bu soğan kürü ile, tavsiye ederim canım, bir uygula istersen
:13:

Doktor söyledi canım, iğneden 12 gün sonra testte bakarız artık dedi. Bence sen de 12 günün geçtiyse iğne sonrası yapabilirsin, heleki 14. güne geldiysen kesin belli olur canım
Sen kaçtasın bugün?
Klomen sizde de bas donmesi yaptimi kizlar ?
benim basim döndü ve gozlerim karardi kullandigim sure icinde..
Bilmiyorum ondan mi :26:
Birde catlatma ignesini vuruldugum aksam 34 damla kahverengi akinti oldu bende

Canım, bende de kullanırken değil de Klomen bittikten 2 gün sonra inanılmaz başım döndü, tuvalete bile zor gittim eşim götürdü, sallanıyordum resmen, inanılmaz dönüyordu başım, hatta o gün okula bile gidemedim Canım, o derece yani. Ama ilaçtan mı ki bilmem, sonuçta 2 gün geçmişti ama, belki de etkisi devam etti kim bilir
:44:
Kahverengi leke çatlama olduğu için gerçekleşebiliyor bazı kişilerde, demek ki senin belki de o an yumoşlar çatladı...

Son düzenleme:

Olabilir canim..
sogan kurunu 2 kez kllandim,gecen de corek otu karisimi yaptim klomene baslayincada biraktim ama corek otunu yedigim zaman vucudumdaki degisikleri hissediyorum
faydasi oluyodur insAllah...

Benim bugun igneden sonra 12. Gundu. Bu arada kizlar bende de piko var. ben de ilk hamileligime incir kuruyle kalmistim. Bi kac ay klomen tedavisi gormustum,sonra ara verdik bu arada sadece glukopaj ictim ve incir kuru uyguladim. Incir kurunun bittigi ay hamile kaldim. Simdi niye uygulamadin derseniz, biraz kilo aldiriyor,zaten ilk hamileligimden tum kilolari veremedim. Gerci bu igneler de kilo aldircak mi hic arastirmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…