İnşallah rüyaların gerçek olur canım, ikiz bebişlerin olur inşallah
Yok canım, pko yok bende, herhangi başka bir sorun da yok, eşimde de yok çok şükür.
Ama doktor takip için garanti olsun diye verdi sanırım Klomen ve Ovitrelle'yi...
Soğan kürünü uygula mutlaka canım, çok faydalı, ben de uyguladım onu, rahmim gebeliğe hazırlansın, temizlensin diye.
Özellikle kistleri olanlar çok iyi sonuç alıyormuş bu soğan kürü ile, tavsiye ederim canım, bir uygula istersen :13:
Herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım 4 yıllık evliyim 2 yıldır hiçbir sorun bulunamamasına rağmen birtürlü bebiş yapmayı beceremedik...Eylül ayında sadece klomen(doktor istediğimiz gibi büyütmedi yumurtaları dedi ve çatlatma iğnesi vermedi) ile kimyasal gebelik yaşadım olmadı kısmet dedik bu ay yine klomen kullandım 18mm biri 17mm biri 15-12mm de diğerleri 4 yumurta olmuş önce aşılama yapalım garanti olsun dedi bende korktum çoğul gebelikten oyüzden çatlatma iğnesini denemeye kararverdik dün gece 00:30 da inemi oldum ama doktorum şu saatte ilişkiye gir falan demedi aşılama olsaydı 36.saatte yapıcaktı bende ilişki için saat varmı dedim gün aşırı dedi sizin doktorlarınız saat verdimi kızlar??birde iğneden kaç gün sonra test yapmak lazım acaba??Hem umutluyum bu ay için hemde korkuyorum hakkımızda hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Canim igneden 36 saat sonra catliyo diye biliyorum ama eger yeterli buyukluktelerse 36 saat onceden de catlayabilir o yuzden gunasiri iliskiyi tavsiye ediyolar..
Allah yardimcin olsun bende yarin kontrole gidicem yumurtalarimdaninsallah buyumuslerdi,gecen ay buyuduler ama olmadi bu ayda cok heveslenmiyorum
herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım 4 yıllık evliyim 2 yıldır hiçbir sorun bulunamamasına rağmen birtürlü bebiş yapmayı beceremedik...eylül ayında sadece klomen(doktor istediğimiz gibi büyütmedi yumurtaları dedi ve çatlatma iğnesi vermedi) ile kimyasal gebelik yaşadım olmadı kısmet dedik bu ay yine klomen kullandım 18mm biri 17mm biri 15-12mm de diğerleri 4 yumurta olmuş önce aşılama yapalım garanti olsun dedi bende korktum çoğul gebelikten oyüzden çatlatma iğnesini denemeye kararverdik dün gece 00:30 da inemi oldum ama doktorum şu saatte ilişkiye gir falan demedi aşılama olsaydı 36.saatte yapıcaktı bende ilişki için saat varmı dedim gün aşırı dedi sizin doktorlarınız saat verdimi kızlar??birde iğneden kaç gün sonra test yapmak lazım acaba??hem umutluyum bu ay için hemde korkuyorum hakkımızda hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin...
InsAllah canim... Doktor bana su anda gebelik icin hersye hazir demisti bizde nasil heveslendik hamileymisim gibi davraniyodu esimde simdi artik hevesli degiliz...Sağol canım...Bazılarına saatli vermişler oyüzden merakettim acaba benim doktormu atladı söylemedi diye ozaman gün aşırı deniycez yine hakkımızda hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun....
İnş büyümüşlerdir canım bende eylülde çok hevesliydim büyümediler şimdi büyüdü buseferde aşılamaya korktum çatlatma deneyelim dedim dilerim pişman olmam...Yalnız bu ay büyüdü benimkiler fakat çok umutsuzdum bu ay işe yaramıycak falan diyordum çok şükür yaradı sende de öyle olur inş.
Kızlar aklıma bişey takıldı bu çatlatma iğnesini kim yapıyo doktor ben sana yaparım dedi göbekten yapılıyo dedi ama kendimiz de yapabiliyo muyuz? Işten sürekli izin almak zorunda kalıyorum bu doktor işleri için artık dikkat çekmeye başladı kimse bilsin de istemiyorum bebek için uğraştığımı ondan bizlik bişey mi ya da eşim de yapabilir mi
Canım benimki gece olduğu için acile gittim göbekten yaptılar hemen fakat sonra arkadaşla konuştum o da kullandı doktoru ona göstermişti eşim yaptı benimkileri dedi yani kendinde yapabiliyorsun zaten insülin iğnesi gibi ama doktorun nasıl yapıcağını göstermesi gerekiyor kafana göre yapma yani...Kızlar aklıma bişey takıldı bu çatlatma iğnesini kim yapıyo doktor ben sana yaparım dedi göbekten yapılıyo dedi ama kendimiz de yapabiliyo muyuz? Işten sürekli izin almak zorunda kalıyorum bu doktor işleri için artık dikkat çekmeye başladı kimse bilsin de istemiyorum bebek için uğraştığımı ondan bizlik bişey mi ya da eşim de yapabilir mi
canım genelde iğneden sonra 36-44 saat içinde çatlıyomuş yumurta o yüzden 36 saat sonra ilişki öneriliyo genelde zaten yumurta da 24 saat yaşayabildiğinden yumurta çatladığında orda sperm olmuş oluyo yani. Ben henüz kontrole gitmedim ilaca yeni başladım 12. Gün gidicem bakalım doktor saat felan konusunda ne diyecek
InsAllah canim... Doktor bana su anda gebelik icin hersye hazir demisti bizde nasil heveslendik hamileymisim gibi davraniyodu esimde simdi artik hevesli degiliz...
canım benimki gece olduğu için acile gittim göbekten yaptılar hemen fakat sonra arkadaşla konuştum o da kullandı doktoru ona göstermişti eşim yaptı benimkileri dedi yani kendinde yapabiliyorsun zaten insülin iğnesi gibi ama doktorun nasıl yapıcağını göstermesi gerekiyor kafana göre yapma yani...
Hımmm 36 saat olursa yarın 12:30 da olması lazım eşim işte olucak ama dediğin gibi 24 saat yaşıyor nasılsa daha önce ilişki olsada sorun olmaz herhalde...inş ilaç işe yaramıştır canım sende de haber ver banada merak ettim senin doktor nediyecek...
canım benimki gece olduğu için acile gittim göbekten yaptılar hemen fakat sonra arkadaşla konuştum o da kullandı doktoru ona göstermişti eşim yaptı benimkileri dedi yani kendinde yapabiliyorsun zaten insülin iğnesi gibi ama doktorun nasıl yapıcağını göstermesi gerekiyor kafana göre yapma yani...
Hımmm 36 saat olursa yarın 12:30 da olması lazım eşim işte olucak ama dediğin gibi 24 saat yaşıyor nasılsa daha önce ilişki olsada sorun olmaz herhalde...inş ilaç işe yaramıştır canım sende de haber ver banada merak ettim senin doktor nediyecek...
canım yarın öğlen 12.30 da çatlasa 24 saat yaşıyor zaten yarın akşam eşin işten geldiğinde yumurtan halen canlı olcak inşallah hemen çalışırsınız bebişin de gelsin en kısa zamanda inşallah
Ben bu ay ilk kez Klomen ve Ovitrelle kullandım canım. Bugün iğneden sonraki 6. günümdeyim, bakalım gün aşırı devam çalışmalaraBAT 7 Aralık ama iğneden sonra 12. gün test yapılabiliyormuş sanırım, o zaman 4 Kasım günü öğrenir miyim bilmem [/COLO
ayy canım yaa inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız..hakkımızda hayırlısı olsun...ne diyeyimmm :)
:))) tabi canım değerlendirmek lazım gerçi her gün spermlerin sayısı azalıyo felan diyolar ama doktorların da ne dediği belli değil 1 dedikleri diğerini tutmuyo yaniiii
Ben bu ay ilk kez Klomen ve Ovitrelle kullandım canım. Bugün iğneden sonraki 6. günümdeyim, bakalım gün aşırı devam çalışmalaraBAT 7 Aralık ama iğneden sonra 12. gün test yapılabiliyormuş sanırım, o zaman 4 Kasım günü öğrenir miyim bilmem [/COLO
ayy canım yaa inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız..hakkımızda hayırlısı olsun...ne diyeyimmm :)
canım sen iğneden kaç saat sonra başladın çalışmalara? ve nasıl çalıştın gün aşırı bir gün ilişki bir gün boş şeklinde mi?
orasıda var ama ya erken çatlarsa diye düşünüyorum birazöncede başka bir forumda okudum çatlatma iğnesimden 4 saat sonra ve 16 saat sonra ilişki demiş doktoru ve ilk ay tutmuş hayırlısı tutacağı varsa olucak inş...
Kısmet işte canım bende geçen ay sadece klomen kullandım yumurtam tam gelişmedi diye bu ay yapılacak birşey yok dedi doktor sonraki adetim gecikti kimyasal gebelik yaşadım yani gelişmeyen yumurta nasıl döllendi anlamadım...Bu ayda yumurtam gelişti ama şimdide nezaman ilişkiye giricem onu karıştırdımmmm:)))))öyle canım vesile olur inşallah biz de hamiş kalırız. ben geçen ay ilaçsız takibe gittim yumurtam normal şekilde büyüyüp çatladı ama tam ne zaman çatladı bilinemediğinden yine tutturamamıştık :)))))))
sen nerde yaşıyosun canım?
Arkadaşlar merhaba
Uzun zamandır bu siteye üye olmama rağmen henüz yazabiliyorum.sorman istediğim bir şey var.Bana 18 kasım da çatlatma iğnesi yapıldı.Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonraki sabah ilişkiye girmemi söyledi doktor.Tabikii dediğini uyguladık.Peki Gebelik oluşup oluşmadığını öğrenebilmek için ne kadar zaman beklemem gerekiyor.Testi ne zaman yapmalıyım.İğneyi olalı 12 gün oldu.
yardımcı olursanız sevinirim.
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?