Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sizin durumunuzu kendime çok benzetiyorum, ben de ve eşimde de bildiğimiz bir sorun yok. siz günde 1 klomen kullanmışsınız ve 2 yumurtanız olmuş. bana doktorum yarım klomen verdi, belki bende 1 tane yumurta oluşur. şu an zaten neler oluyor çok merak ediyorum. bugün henüz 7. günüm benim, yani klomen kullanmaya başlayalı henüz 2-3 gün oldu. Haftaya salı günü, 12. günümde kontrole gideceğim ben de. inşallah yeteri kadar büyümüşleridr de o gün iğne yapar doktorum. çünkü eşim göreve gidecek pazar günü, o gitmeden 1-2 sefer ilişki şansımız olabilsin istiyorum.

kılzar bizde de karı koca bir sorun yok. ama bebişte yok yaşım 30 olduğundan eşim de 36 geç kalmak istemedik hiç korunmadık 6 aydır evliyiz olmayınca doktora gittim 1 yıl beklemek istemiyorum diye doktor da tabiki ne zaman anne olmak isteyeceğinizin kararını ancak siz verirsiniz dedi. bu ay klomen başladım ben de bugün ilk defa içtim bakalım 12. gün de kontrole gideceğim doktor yumoşlara bakacak sonra çatlatma iğnesi gerçi doktor normalde çatlıyo senin iğne olmasan da olur dedi ama ben garantiye almak için iğne olmak istiyorum dedim tamam dedi

Herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım 4 yıllık evliyim 2 yıldır hiçbir sorun bulunamamasına rağmen birtürlü bebiş yapmayı beceremedik...Eylül ayında sadece klomen(doktor istediğimiz gibi büyütmedi yumurtaları dedi ve çatlatma iğnesi vermedi) ile kimyasal gebelik yaşadım olmadı kısmet dedik bu ay yine klomen kullandım 18mm biri 17mm biri 15-12mm de diğerleri 4 yumurta olmuş önce aşılama yapalım garanti olsun dedi bende korktum çoğul gebelikten oyüzden çatlatma iğnesini denemeye kararverdik dün gece 00:30 da inemi oldum ama doktorum şu saatte ilişkiye gir falan demedi aşılama olsaydı 36.saatte yapıcaktı bende ilişki için saat varmı dedim gün aşırı dedi sizin doktorlarınız saat verdimi kızlar??birde iğneden kaç gün sonra test yapmak lazım acaba??Hem umutluyum bu ay için hemde korkuyorum hakkımızda hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin...

Canim igneden 36 saat sonra catliyo diye biliyorum ama eger yeterli buyukluktelerse 36 saat onceden de catlayabilir o yuzden gunasiri iliskiyi tavsiye ediyolar..
Allah yardimcin olsun bende yarin kontrole gidicem yumurtalarimdan insallah buyumuslerdi,gecen ay buyuduler ama olmadi bu ayda cok heveslenmiyorum

Sağol canım...Bazılarına saatli vermişler oyüzden merakettim acaba benim doktormu atladı söylemedi diye ozaman gün aşırı deniycez yine hakkımızda hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun....
İnş büyümüşlerdir canım bende eylülde çok hevesliydim büyümediler şimdi büyüdü buseferde aşılamaya korktum çatlatma deneyelim dedim dilerim pişman olmam...Yalnız bu ay büyüdü benimkiler fakat çok umutsuzdum bu ay işe yaramıycak falan diyordum çok şükür yaradı sende de öyle olur inş.

Kızlar aklıma bişey takıldı bu çatlatma iğnesini kim yapıyo doktor ben sana yaparım dedi göbekten yapılıyo dedi ama kendimiz de yapabiliyo muyuz? Işten sürekli izin almak zorunda kalıyorum bu doktor işleri için artık dikkat çekmeye başladı kimse bilsin de istemiyorum bebek için uğraştığımı ondan bizlik bişey mi ya da eşim de yapabilir mi

canım genelde iğneden sonra 36-44 saat içinde çatlıyomuş yumurta o yüzden 36 saat sonra ilişki öneriliyo genelde zaten yumurta da 24 saat yaşayabildiğinden yumurta çatladığında orda sperm olmuş oluyo yani. Ben henüz kontrole gitmedim ilaca yeni başladım 12. Gün gidicem bakalım doktor saat felan konusunda ne diyecek

InsAllah canim... Doktor bana su anda gebelik icin hersye hazir demisti bizde nasil heveslendik hamileymisim gibi davraniyodu esimde simdi artik hevesli degiliz...

Canim sen kendinde yapabilirsin oyle uzun ignelerden degil ucu kisacik zaten hicte acitmiyo ben kendim yapcaktimda nasil yapildigni bilemedim ilk doktor yapti bacagimdan,bende artik kendim yaparim evde

Canım benimki gece olduğu için acile gittim göbekten yaptılar hemen fakat sonra arkadaşla konuştum o da kullandı doktoru ona göstermişti eşim yaptı benimkileri dedi yani kendinde yapabiliyorsun zaten insülin iğnesi gibi ama doktorun nasıl yapıcağını göstermesi gerekiyor kafana göre yapma yani...

Hımmm 36 saat olursa yarın 12:30 da olması lazım eşim işte olucak ama dediğin gibi 24 saat yaşıyor nasılsa daha önce ilişki olsada sorun olmaz herhalde...İnş ilaç işe yaramıştır canım sende de haber ver banada merak ettim senin doktor nediyecek...

InsAllah canim... Doktor bana su anda gebelik icin hersye hazir demisti bizde nasil heveslendik hamileymisim gibi davraniyodu esimde simdi artik hevesli degiliz...

Canım bende de tam tersi olmuştu kimyasal gebelik yaşadığım ay nasip kısmet işte ama içime doğuyor sen bu ay kavuşucan allahın izni ile...

canım yarın öğlen 12.30 da çatlasa 24 saat yaşıyor zaten yarın akşam eşin işten geldiğinde yumurtan halen canlı olcak inşallah hemen çalışırsınız bebişin de gelsin en kısa zamanda inşallah

doktora 6sında gitcem canaım haber veririrm tabiki. Doktor yakından bir eczaneye söyle iğne ellerinde yoksa getirtsinler hazırda bulunsun dedi ben tamam deyince alırsın dedi bakalım inşallah bir vesile olur bebişlerin gelmesi için...

Kızlar bu arada kaç doktora gittiysem sebepsiz infertelitede yani bizler gibi herşey normal ama bebiş yok, bu tip yardımcı tedaviler de başarı oranı yüksekmiş biz de anne oluruz umarım en kısa zamanda....

İnş canım sağol.valla ben garantiye alıcam bu akşamdan başlıycam

:))) tabi canım değerlendirmek lazım gerçi her gün spermlerin sayısı azalıyo felan diyolar ama doktorların da ne dediği belli değil 1 dedikleri diğerini tutmuyo yaniiii

:))) tabi canım değerlendirmek lazım gerçi her gün spermlerin sayısı azalıyo felan diyolar ama doktorların da ne dediği belli değil 1 dedikleri diğerini tutmuyo yaniiii

orasıda var ama ya erken çatlarsa diye düşünüyorum birazöncede başka bir forumda okudum çatlatma iğnesimden 4 saat sonra ve 16 saat sonra ilişki demiş doktoru ve ilk ay tutmuş hayırlısı tutacağı varsa olucak inş...

öyle canım vesile olur inşallah biz de hamiş kalırız. ben geçen ay ilaçsız takibe gittim yumurtam normal şekilde büyüyüp çatladı ama tam ne zaman çatladı bilinemediğinden yine tutturamamıştık :)))))))

sen nerde yaşıyosun canım?

Arkadaşlar merhaba

Uzun zamandır bu siteye üye olmama rağmen henüz yazabiliyorum.sorman istediğim bir şey var.Bana 18 kasım da çatlatma iğnesi yapıldı.Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonraki sabah ilişkiye girmemi söyledi doktor.Tabikii dediğini uyguladık.Peki Gebelik oluşup oluşmadığını öğrenebilmek için ne kadar zaman beklemem gerekiyor.Testi ne zaman yapmalıyım.İğneyi olalı 12 gün oldu.
yardımcı olursanız sevinirim.
:18:

Kısmet işte canım bende geçen ay sadece klomen kullandım yumurtam tam gelişmedi diye bu ay yapılacak birşey yok dedi doktor sonraki adetim gecikti kimyasal gebelik yaşadım yani gelişmeyen yumurta nasıl döllendi anlamadım...Bu ayda yumurtam gelişti ama şimdide nezaman ilişkiye giricem onu karıştırdımmmm:)))))
İstanbuldayım canım sen neredesin??

Canım iğneden sonraki 10 ile 16.gün arasında diye biliyorum ben hatta şimdi baktım bir doktor 10.ile 14. günlerde çıkabilir yazmış...Haydi hayırlısı inş olmuştur heycan yaptım ben şimdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…