Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlısı canım yaa.Ama test yapmaya da korkuyorum.Biz 2 senedir uğraşıyoruz.Eşimde ve bende sorun olmamasına rağmen bir türlü hamile kalamadım.Doktorum 3 ay önce tam aşılama yapmaya karar vermişti.bir anda rahim dışında myom oluştu.Eylül ayında miyom ameliyatı oldum.Doktor Ekim ayında aşılamayı yapalım dedi.Bu sefer de araya bayram girdiği için olmadı.Bu ay aşılama yapacaktı sonradan Çatlatma iğnesi ile doğal yollardan denememizi istedi.Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.Öğrenir öğrenmez size de haber vereceğim.

bekliyoruz canım hayırlı haberlerini. Bu sebepsiz infertilite çok yayagınlaştı bize ne yapıyorlar bilemiyorum yediğimiz içtiğimiz hepsi hormonlu, iş hayatı, stres derken sonra böyle gebe kalamaz olduk ((((((((((((

Tahminediyorum canım korktuğunu bende 2 yıldır uğraşıyorum ve çoğumuzda aynı sanırım hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyoruz((( Benimde bu ay aşılamam olucaktı son anda iptal dedi doktor fazla yumurta gelişmiş çoğul olur dedi.Sana doktorun çatlatma iğnesinden nekadar süre sonra ilişki verdi??Ben dün gece oldum iğnemi gece 00:30 da gün aşırı dedi şimdi nezaman ilişki olacak kafam karıştı iğneden 36 saat sonra diyor heryerde :SSSS
Hadi hayırlı haberlerini alırız inş canım ve bizlerde verebiliriz inş:))

Kizlar ben de daha once yankis bilgi vermisim. Smdi takvime baktim da ben 17 sinde catlatma ignesi vuruldum. Hemen o aksam sonrasinda da gun asiri iliski verdi. Bu arada benimde igne olali 13. Gunum. Hadi sizi de bekliyim hep beraber 4 kasimda tahlil yaptiralim..

Canım sen 17sinde saat kaçta oldun iğneni?Ben dün gece 00:30 da iğne oldum dün sabahta ilişkiye girmiştik şimdi nezaman ilişkiye giricem yawww kafam karıştı:S doktor bana sadece gün aşırı dedi okadar :S
Haydi inş canım ya 4 Aralık demek istedin sanırım kasımı kaçırdık kız:)))

sabah bana çok zor geliyo sonrasında işe gidiyoz ya 5 te kalkmak lazım sabah yapmak için ben bari öğlen vurdurayım iğneyi ki akşama yapalım :)

sorma canım.iş stresi zaten yetiyor.

ayy bana sabah zulüm gibi geliyo işe gittiğim için benim 5te kalkmam lazım sabah yapmak için :))))))))) ben iğneyi öğlen vurulayım bari de 36 saat akşama gelsin :))) kızlar bence en iyisi iğneden 1 gün önce yapmak, iğne günü boş geçip, iğneden 1 gün sonra yine yapmak gibi geldi sanki sonra da gün aşırı devam :)))

Evet canım sabah zor:S Bencede öyle bi ayarlaki tam 36.saat akşam saatlerine gelsin:)))Bu durumda ben iğne olmadan önce yaptım ve gecesi iğne oldum(yani dün gece)şimdi bu gün iğne günü oluyor bu günü boş geçip yarın sabahtan yapsak olur herhalde dimi???Ayyy neolur akıl ver bana beynim durdu düşün düşün:SS sonrasıda gün aşırı...

sen dün sabah yapmışsın dimi canım bugünü boş geç yarın sabah yine yap öyle öyle 1 gün dolu 1 gün boş devam et :))))) gerçi eşinin spermleri iyi ise her gün de olur bizimki kötü değil ama çook iyi de değil 1 ml. De 32 milyon o yüzden ürolog bize her gün önermedi gün aşırı dedi.

kzılar yaaa ben ilaca daha bugün başladım ama hemen kasıklarımda ağrı başladı ne çabuk etki etti ilaç yumoşlar mı büyüyor şimdi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…