Kısmet işte canım bende geçen ay sadece klomen kullandım yumurtam tam gelişmedi diye bu ay yapılacak birşey yok dedi doktor sonraki adetim gecikti kimyasal gebelik yaşadım yani gelişmeyen yumurta nasıl döllendi anlamadım...Bu ayda yumurtam gelişti ama şimdide nezaman ilişkiye giricem onu karıştırdımmmm:)))))
İstanbuldayım canım sen neredesin??
Canım iğneden sonraki 10 ile 16.gün arasında diye biliyorum ben hatta şimdi baktım bir doktor 10.ile 14. günlerde çıkabilir yazmış...Haydi hayırlısı inş olmuştur heycan yaptım ben şimdi:))
Kısmet işte canım bende geçen ay sadece klomen kullandım yumurtam tam gelişmedi diye bu ay yapılacak birşey yok dedi doktor sonraki adetim gecikti kimyasal gebelik yaşadım yani gelişmeyen yumurta nasıl döllendi anlamadım...Bu ayda yumurtam gelişti ama şimdide nezaman ilişkiye giricem onu karıştırdımmmm:)))))
BEN İZMİRDEYİM CANIM..BU AY HEP BERABER HAMİŞ KALIRIZ UMARIM YAAA
hayırlısı canım yaa.ama test yapmaya da korkuyorum.biz 2 senedir uğraşıyoruz.eşimde ve bende sorun olmamasına rağmen bir türlü hamile kalamadım.doktorum 3 ay önce tam aşılama yapmaya karar vermişti.bir anda rahim dışında myom oluştu.eylül ayında miyom ameliyatı oldum.doktor ekim ayında aşılamayı yapalım dedi.bu sefer de araya bayram girdiği için olmadı.bu ay aşılama yapacaktı sonradan çatlatma iğnesi ile doğal yollardan denememizi istedi.bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.öğrenir öğrenmez size de haber vereceğim.
Hayırlısı canım yaa.Ama test yapmaya da korkuyorum.Biz 2 senedir uğraşıyoruz.Eşimde ve bende sorun olmamasına rağmen bir türlü hamile kalamadım.Doktorum 3 ay önce tam aşılama yapmaya karar vermişti.bir anda rahim dışında myom oluştu.Eylül ayında miyom ameliyatı oldum.Doktor Ekim ayında aşılamayı yapalım dedi.Bu sefer de araya bayram girdiği için olmadı.Bu ay aşılama yapacaktı sonradan Çatlatma iğnesi ile doğal yollardan denememizi istedi.Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.Öğrenir öğrenmez size de haber vereceğim.
BEN İZMİRDEYİM CANIM..BU AY HEP BERABER HAMİŞ KALIRIZ UMARIM YAAA
İnşaallah canım...Sen nezaman oldun iğneni??Benim hafif hafif ağrım var kasıklarımda:S
Kizlar ben de daha once yankis bilgi vermisim. Smdi takvime baktim da ben 17 sinde catlatma ignesi vuruldum. Hemen o aksam sonrasinda da gun asiri iliski verdi. Bu arada benimde igne olali 13. Gunum. Hadi sizi de bekliyim hep beraber 4 kasimda tahlil yaptiralim..
İnşaallah canım...Sen nezaman oldun iğneni??Benim hafif hafif ağrım var kasıklarımda:S
BEN DAHA OLMADIM İĞNEYİ CANIM DAHA BEN KLOMENE BUGÜN BAŞLADIM 5 GÜN İÇİCEM
canım sen 17sinde saat kaçta oldun iğneni?ben dün gece 00:30 da iğne oldum dün sabahta ilişkiye girmiştik şimdi nezaman ilişkiye giricem yawww kafam karıştı:s doktor bana sadece gün aşırı dedi okadar :s
haydi inş canım ya 4 aralık demek istedin sanırım kasımı kaçırdık kız:)))
Heeee tamam canım ya kusurabakma kafam allak bullak oldu ya:SAllah yardımcımız olsun:26::26:
bekliyoruz canım hayırlı haberlerini. Bu sebepsiz infertilite çok yayagınlaştı bize ne yapıyorlar bilemiyorum yediğimiz içtiğimiz hepsi hormonlu, iş hayatı, stres derken sonra böyle gebe kalamaz olduk((((((((((((
canım sen 17sinde saat kaçta oldun iğneni?ben dün gece 00:30 da iğne oldum dün sabahta ilişkiye girmiştik şimdi nezaman ilişkiye giricem yawww kafam karıştı:s doktor bana sadece gün aşırı dedi okadar :s
haydi inş canım ya 4 aralık demek istedin sanırım kasımı kaçırdık kız:)))
sorma canım.iş stresi zaten yetiyor.
ayy bana sabah zulüm gibi geliyo işe gittiğim için benim 5te kalkmam lazım sabah yapmak için :))))))))) ben iğneyi öğlen vurulayım bari de 36 saat akşama gelsin :))) kızlar bence en iyisi iğneden 1 gün önce yapmak, iğne günü boş geçip, iğneden 1 gün sonra yine yapmak gibi geldi sanki sonra da gün aşırı devam :)))
sorma canım.iş stresi zaten yetiyor.
evet canım sabah zor:s bencede öyle bi ayarlaki tam 36.saat akşam saatlerine gelsin:)))bu durumda ben iğne olmadan önce yaptım ve gecesi iğne oldum(yani dün gece)şimdi bu gün iğne günü oluyor bu günü boş geçip yarın sabahtan yapsak olur herhalde dimi???ayyy neolur akıl ver bana beynim durdu düşün düşün:ss sonrasıda gün aşırı...
Canım senin iğneden sonra ağrın oldumu benim sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var sızlıyor gibi normalmiki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?