Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ii geceler yine ben ve asyacan var gece kuşlarıyız galiba biz.Ben galiba hastalanıyorum kızlar bu havalardan olsa gerek kendimi hiç iii hissetmiyorum. Neyse öptüm canlarım.

parılcım çok haklısın ben paniğim vede atacağımısanmıorum bebek olmadan öğrensem ii olcak ama annemin kızıyım annemin bu paniğine çok kızardım işte bende böle oldum yaşlandım galiba ama işin şakası çok haklısın öğrenmeliyim daha ehliyet alıcam bide bizim araba hidrolik değil eşim kolun yorulur değiştirelim öle öğrenirsin dio ama yeni arabayı hışır ederim galiba kuşum hasta hissediosan yat dinlen bak ben yeni yeni atlatıyom ist.da soğukmuş baya üşütmüşündür dikkat et kendine ii geceler

kızlar ii geceler yine ben ve asyacan var gece kuşlarıyız galiba biz.Ben galiba hastalanıyorum kızlar bu havalardan olsa gerek kendimi hiç iii hissetmiyorum. Neyse öptüm canlarım.
ii geceler canım.hastalanıyorum diyosun,geçmiş olsun inşallah yanlış alarmdır.e be güzelim bu kadar çok misafirin varken dinlenmek yok sana da ondan..tabi misafir güzel şey de çok yoruldun sen bu aralar.dinlen hayatım.bu arada dr'a gitmemişsin.bence bu ay git.adet olmuşmuydun?gününü geçirmeden git bence.dr'suz olmuyo işte napalım be canım.sayenizde ben iiyim bugün.sana da sağlık versin rabbim inşallah gribe çevirmez...öpüyorum canım..ii uykular.yarın okul var.ben yatiiim.bye.............:1hug:

merhaba tatlım.hoşgeldin.ben de merak ediyordum.iii olmana sevindim.evet sen bu aralar manen fiziken çok yoruldun.dinlenirsin inşallah umduğun gibi.
canım desteğin için sağol zaten aynı yaşanmışlıklar bizi daha çok yaklaştırıyo.daha ii anlıyoruz birbirimizi.aynen ben de senin gibi çocuklu ve hamilelere karşı çok hassasım.ama bize oluyo olan.kimse farketmiyo.inşallah bizim de yüzümüz güler bi gün.arada uğra da haber ver tatlım.öpüyorum seni çoook...Allaha emanet ol...:1hug:

mevzeycim.ii geceler canım.bu araba derdi bizde de var.benim ehliyetim de var biliyo musun.ama aynen senin gibi paniğim.eşi beklemek ya da ona bağımlı olmak sinir bi şey.ben aslında kullanıyorum da.sağolsun eşim özel direksiyon dersi bile aldırdı.ama tek başıma güvenemiyomuş.bulunduğum yerde nerdeyse 70lik teyzeler jip kullanıyo valla.hayranım milletin cesaretine.eşin demiş ya yenisini alınca diye,inşallah seninki de benimki gibi olmaz.bizimki de araba yeni diye vermiyo.aman sorun mu yok işte herşey sorun.napalım şoförümüz olmaya devam etsinler öyleyse.inşallah aşarız bi gün.yapanların ne fazlası var dimi canım.cesaret!hepinizin sayesinde iiyim bugün.hepinizden Allah razı olsun tatlım.ööle bi uğrayayım dedim.Allaha emanet ol.öptüm çok.

merhaba canım.aramıza hoşgeldin.inan hepimiz aynı durumdayız.ben 4 aydır bu tedaviyi oluyorum ama tık yok.hiç kendini yalnız hissetme.moralini de bozma lütfen.benim de bhcg 0,100 çıktı.komik bi rakam,rakam bile değil.yanındayız tatlım.her zaman bekleriz...:1hug:

asyacancım,hayatım sen nerelerdeydin bugün.ben geç de olsa gireyim dedim.nasılsın.sen ilçedeki netini açtırmadın mı?cumaların mı boş bu sene de?inşallah görüşürüz yarın.bi meraba diyim dedim.öpüyorum canım.Allaha emanet ol.hayırlı geceler....:1hug:

slm kızlar....ben burdayım ama konya ya kocişin yanına kaçtım bu gece,yarın sabah 6 gibi yola düşüp ilçeye geçeceğim,oraya giden bri var da yarın saolsun götürecek beni,yani akşam kaçtım geldim...
çooooooooookkkkkk hastayım bennnn yaaa.sesim kısıldı,burnum akıyo....
bu içtiğim hap zayıflatıo beni,galiba bunye de zayıflıyo....
ilçe de net açık bitanem ama evde bu sene 4 kişiyiz ve kalabalık oluyo malesef...bi de muhabbet falan giremiorum çok.bi de ben arkadaşlarımla konuşacağım diorum,kızlar kızıo bana çok ama ben hep sizinle konuşmak istiyorum.....
canım beauty pztesi ve cumayı boşalttım.Allah razı olsun,çok ii bi müdürüm var .Canım banim çok iidir ya....
Parılcım geçmiş olsun canım.bizim jinekoloji bölümünde 2. bebeği isteyenler die bi forum gördüm...bak yalnız değilsin,üzülme diye şeyettimdi:))))
zeynepcim vallahi çoğu zaman ylculukla geçirdiğim için hep düşünüyorum ben de trafikte nasıl olurum diye.Herhalde uyumaktan kaza yaparım,dikkat eksikliği varmış gibi gelio bana...ehliyet almıyorum nedensiz bi şekilde....
Asutaycım huuuuuu!!!!Naparsın yahu,nerdsin kuzuzm...eşinde yok sakın bunalım yapma,dinleneyim derkende bizi unutma arkadaşımm...

arkadaslar beni yalnız bırakmadığınız için saolun.bende 7 ay öncesinde yüksek prolaktin vardı.1 ay ilaç kullandım.düzeldi 7 aydır herşey normaldi.gününde regl oluyodum.fakat gecen ay eylül 1 de olmam gerekken 5 eylülde oldum.prolaktin yine yükselmiş..yumurta takibine başladık 3 aylık ilk ayı atlattık.klomen ve ovitrelle iğne ile .yumurtlama iyiymiş ama olmadı ekim 5 de regl olmalıydım ama hala olmadım.2 gün önce test yaptırdım negatif çıktı.şimdi ne olacak merak ediyorum.sil baştan yapıcaz sanırım.ALLAH yardımcımız olsun kızlarr.

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ne yazıkki atlatamadım yaa inşallah yatırmaz beni.
asyacan ne hapı kullanıyorsun valla benimde ihtiyacım var kilo alıyorum çünkü.
Buarada kızlar hayıt suyu içiyorum ama benden kabızlık yapıyor sanırım ve şişiriyor sizdede aynısı oluyormu merak ettim.Honey53 hoşgeldin aramıza canım klomeni bende kulllandım 3 ay ama bende gecikme felan yapmamıştı pekde işe yaramadı zaten inşallah sen güzelş sonuçlar alırsın .

canım parılcım,ben de pko çıkmıştı ya hatırladın mı???o sebeple glukofen kullanıyorum ben,seker hastaları için insülin direncini arttıran bi hap,hap kıstlrımı baskılayıp hormonlarımı dengeleyecekmişşşş..yani bilmiyorum işe yarayacak mı???Şu an sadece kılo verıorummmm....yani 1 ay oldu başlayalı 3-4 kılo verdımmmm...
ama bu ilacı dr kontroluyle kullanmalı dıe bılıorum,vucudundakı seker dengesı bozulabılır canım...
herneyse inşallah faydası olurda,artık anne olabılırım...zeynepde kullanıo bıldığım kadarıyla....çok öpüom...
nerdesiniz yaffffff...

parılcım saol canm.klomen genelde gecikme yapmıyor ama nedense bende gecikti.kistmi var acaba.

Asyacancım o ilaç beni hasta etmişti 4 kiloyu ben haftada verdim eşim korktu daha kullanamadım zaten dok pek güvenmemiştim inş. gerek kalmazda aramam doktor bu arada bende turuncumu desem kahverengimi desem akıntı geldi sona beyaz akıntı geldi anlamadım walla yarın olmam lazım bu ay çalışmadım fazla (1 kere)ama ne bileyim heyecan bastı gene test yapmaya korkuyom strese girersem gene geçikir gelcekse neyse hayırlısı olsun hepinize ii geceler

pko olduğunu unuttumadım ama ilacın ne işe yardığını unutmuştum:uhm: canım .Ee bu durumda bana göre bir ilaç değil zaten inüsilin dengemi bozarsa Allah korusun birde şeker çıkar .
İnşallah sende en kısa zamanda işe yarar.hihoyyyt

Mevzey yaa heyecanlandırdın beni inşallah gelen akıntı yerleşme akıntısıdır ve inşallah ilk müjdeyi senden duyarız :sm_cool:yarını sabırsızlıkla bekleyeceğim hadi hayırlısı bak gelmesse hemen test yapacaksın anlaştıkmı yerimsenibenyoksa ben patlarım meraktan.kaydirigubbakcemile3

parılcım saol canm.klomen genelde gecikme yapmıyor ama nedense bende gecikti.kistmi var acaba.

İnşallah kist oluşmamıştır canım ama bir doktora görünmen lazım hatırladığım kadarı ile adetin henüz gelmemişti test de negatifdi belki söktürücü felan verir.

ayyy zeyno ya kızlar haklı git hemen test yaptır lütfen,ak kara belli olsun yahu....
beklemek en kötüsü çok kötü oluyo sonra çıkmayınca.bekliorum haberlerini..

canım bugün geçsin öle yapıcam test bir kere bilionuz test almaya giderken adet oldumdu aynı eyecanı yaşamak istemiom ama ümitlenmiomda olmadığını düşünüom

parıl ve asyacan bu topici karabahtlılar die değiştirelim baksanıza ii bişi olmuo talihimiz aynı anda değişir inş.kötü giden bir meselemiz var şükür ama işte her topiçte ii şeyler oluo bizimkine vurmuoo neyse hepinizi öptüm inş. ii haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…