ii geceler canım.hastalanıyorum diyosun,geçmiş olsun inşallah yanlış alarmdır.e be güzelim bu kadar çok misafirin varken dinlenmek yok sana da ondan..tabi misafir güzel şey de çok yoruldun sen bu aralar.dinlen hayatım.bu arada dr'a gitmemişsin.bence bu ay git.adet olmuşmuydun?gününü geçirmeden git bence.dr'suz olmuyo işte napalım be canım.sayenizde ben iiyim bugün.sana da sağlık versin rabbim inşallah gribe çevirmez...öpüyorum canım..ii uykular.yarın okul var.ben yatiiim.bye.............:1hug:kızlar ii geceler yine ben ve asyacan var gece kuşlarıyız galiba biz.Ben galiba hastalanıyorum kızlar bu havalardan olsa gerek kendimi hiç iii hissetmiyorum. Neyse öptüm canlarım.
merhaba tatlım.hoşgeldin.ben de merak ediyordum.iii olmana sevindim.evet sen bu aralar manen fiziken çok yoruldun.dinlenirsin inşallah umduğun gibi.merhaba kızlar, sessiz ve yalnız bir gecedde sizlere bakayım dedim. bu ara bayram ve taziye ziyaretleri beni çok yoruyor. eşim bir kaç gün il dışında,bu süre de kimse gelmez ve ben de nihayet dinlene bilrim diye umut ediyorum.
beuty canım seninle benzer şeyler yaşamışız,bak benim tüp bebeksiz ümidim bile yok. üstelik ben o iki ayın yarısında aşerdim,midem bulandı,haftada 4 kg yoğurt yedim... 3kg kadar aldım. yaşadıklarını öyle iyi anlıyorum ki. bayramda bizimle aynı dönem evlenen arkadaşlar çocuklu geldiler. kahvaltılarda hep bişeyle bahane oldu ağladım.
kızlar hepiniz lütfen şu bitkileri falan deneyin.şu bitkiler falan onlara çare oluyor.sıkmayın canınızı.Allahtan hayırlısı. herzaman uğrayamıyorum. çok yorgun oluyorum. sizi unuttum sanmayın.öptüm hepinizi
mevzeycim.ii geceler canım.bu araba derdi bizde de var.benim ehliyetim de var biliyo musun.ama aynen senin gibi paniğim.eşi beklemek ya da ona bağımlı olmak sinir bi şey.ben aslında kullanıyorum da.sağolsun eşim özel direksiyon dersi bile aldırdı.ama tek başıma güvenemiyomuş.bulunduğum yerde nerdeyse 70lik teyzeler jip kullanıyo valla.hayranım milletin cesaretine.eşin demiş ya yenisini alınca diye,inşallah seninki de benimki gibi olmaz.bizimki de araba yeni diye vermiyo.aman sorun mu yok işte herşey sorun.napalım şoförümüz olmaya devam etsinler öyleyse.inşallah aşarız bi gün.yapanların ne fazlası var dimi canım.cesaret!hepinizin sayesinde iiyim bugün.hepinizden Allah razı olsun tatlım.ööle bi uğrayayım dedim.Allaha emanet ol.öptüm çok.Parılcım geldim canım dersim boştu şükür ama ders programı gene değişti millete göre hazırladılar benim aralarda hep boş derslerim millet ya geç gelio ya erken gidio aman neyse dedim kocamı beklerim hem evde uzak minibüs binmek zahmetli arabayı beklerim öğrenmessen böle olur bekle dur kocan seni götürsün heryere. Burda hergün fiks 2 kaza görüyoz çok kötü kullanıolar canım arabalar hep haşır o yüzden cesaret edemiom sürmeye.Arkadaşların hepsi sürüo ama, kendimi aptal hissediom . Ben bide çok paniğim buraya gelirken az daha tırın altında kalıoduk heyecanlanınca direksiyona dalıom kociş zor toparladı walla bana bir bağırdı o yüzden öndede oturmak istemiom arka ii. sen ne yapıosun gene çenem düştü öptüm bay
merhaba canım.aramıza hoşgeldin.inan hepimiz aynı durumdayız.ben 4 aydır bu tedaviyi oluyorum ama tık yok.hiç kendini yalnız hissetme.moralini de bozma lütfen.benim de bhcg 0,100 çıktı.komik bi rakam,rakam bile değil.yanındayız tatlım.her zaman bekleriz...:1hug:merhaba arkadaslar.ben yeni katıuldım aranıza.gerçi üye olalı nerdeyse 1 yıl olmuştur ama.yeni yeni bakmaya başladım.eylül ayında klomen tedavisi gördüm.ovitrelle iğne oldum.ama hala regl olmadım 3 gün geçti.dün test yaptırdım bhcg 1.1 negatif çıktı.ne olcak bilmiyorum moralim çok bozuk.benim durumumda olan arkadaslar varmı.
canım parılcım,ben de pko çıkmıştı ya hatırladın mı???o sebeple glukofen kullanıyorum ben,seker hastaları için insülin direncini arttıran bi hap,hap kıstlrımı baskılayıp hormonlarımı dengeleyecekmişşşş..yani bilmiyorum işe yarayacak mı???Şu an sadece kılo verıorummmm....yani 1 ay oldu başlayalı 3-4 kılo verdımmmm...
ama bu ilacı dr kontroluyle kullanmalı dıe bılıorum,vucudundakı seker dengesı bozulabılır canım...
herneyse inşallah faydası olurda,artık anne olabılırım...zeynepde kullanıo bıldığım kadarıyla....çok öpüom...
nerdesiniz yaffffff...
Asyacancım o ilaç beni hasta etmişti 4 kiloyu ben haftada verdim eşim korktu daha kullanamadım zaten dok pek güvenmemiştim inş. gerek kalmazda aramam doktor bu arada bende turuncumu desem kahverengimi desem akıntı geldi sona beyaz akıntı geldi anlamadım walla yarın olmam lazım bu ay çalışmadım fazla (1 kere)ama ne bileyim heyecan bastı gene test yapmaya korkuyom strese girersem gene geçikir gelcekse neyse hayırlısı olsun hepinize ii geceler
parılcım saol canm.klomen genelde gecikme yapmıyor ama nedense bende gecikti.kistmi var acaba.
Mevzey yaa heyecanlandırdın beni inşallah gelen akıntı yerleşme akıntısıdır ve inşallah ilk müjdeyi senden duyarız :sm_cool:yarını sabırsızlıkla bekleyeceğim hadi hayırlısı bak gelmesse hemen test yapacaksın anlaştıkmı yerimsenibenyoksa ben patlarım meraktan.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?