merhaba kızlar,
nasılız diyeceğim benden önce davranmışsınız. karabahtlılar değil kader ortakları,göbüş isteyenler,..falan diyelim. bahtımızı devamlı hatırlayiıp çok daha derinlere dalmayalım değil mi? benimde adet düzenim bozulmaya başladı sanırım yarına adet olucam yine pembe akıntı geldi. 3ay öncesinde hep kahverengi geliyordu,geçen ay pembe ve siyah geldi. ben gelecek aya turkuaz falan gelir diye bekliyorum.şaşırmayacağım artık. zeynepcim neolur test yap yarın biz burada heyecandan duramıyoruz. ilk hamişimiz olursun belki.ne güzel olur yaaaa
sen nerdesin kızzzzz????naslısın,yalnız mısın hala???ii misin,dinlenebildin mi????:1hug:
asutaycım yaptım canım ve ne çıktı bilionmu tek çizgi ben demiştim çıkmas die biliorum bu iş beni uğraştırcak yani öle gelio neyse hayırlısı üzülmedim pazartesi dok giderim artık ii bir dok bulduk bakalım dua edin hepinizi merakta bıraktığım için üzgünüm öpüldünüz
ya inan bilmiyorum ne yapacağımı. o kızı engellemedi ne yaparsam yapayım,üstüne bide barbie didem diye bir kızı daha eklemiş. ya ben öyle bir aileye düşmüşüm ki bir insan kendini ancak böyle yakar. mezhepleri çok geniş. yazın yaşadıklarımı utancımdan anlatamıyorum. ne ailem ne de ben böyle insanlarla olmayı haketmedik.dün nekadar canım cicim yaptıysada olmadı. artık soğumaya da başladım.Annesi bu kıza da benim kısır olduğumu falan söyledi sanırım. kız yarım saat çocuğunuz olsa tayfun mutlu olur,çocuk şöyle iyi böyle iyi deyip durdu.en son patlatacaklar,kocamın hertürlü sorununuda,sperm testinide gösterecem herkese bende rezil olcam onlarda. kocamın tek sorunu infertilite değil sanırım kommpleks yapıyor ve kadınlarla tatmin ediyor,başarısızlıklarını.anneside aramızı bozmak için nerede hafif meşrep kadın var eski arkadaşı var ona numarasını veriyor.annene söyle boşanmayacağım,sen başvursan dahi boşanmayacağım ama sevgimden değil dedim. bugün dr a gitti akciğer kontrolü için aramadım. bundan sonra giyinicem,süslenicem gezicem. sırf ona bi laf gelmesin diye uzun hırkalar,ketenler,sıfır makyajla geziyorum.benim babam 5yıldızlı otelde yöneticilikten emekli oldu. adam gibi adamdır ailem,namusa,evliliğe önem verir. 1 yıl sustum,utandım söyleyemedim annemlere nasıl insanların içine düştüğümüasağol canım ii dileklerin için inş. ben ilk sizden alırım ii haberleri benim artık pek umudum yok yani umutlanınca hayatı zindan ediyom kendime ve eşime neyse senin eşin seni haketmiyor ne demek gizli kapaklı işler iice su koyuverdi walla ya bu adamı nasıl yola getircen sen arkadaşım ya başka kadınlar nasıl eşine böle yakın davranabiliyo ki eşinde bundan gayet memnun gibi şöle korkutsana gözünü tek ona kalmadın sen elini sallasan ellisi neyse allah aklıl fikir versin sanada güç kuvvet canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?