Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mevzey geldim canım ama sana sinir olmadım desem yalan olur nasıl dayanıyosun test yapmadan yaa.

Zeynep ya neden test yapmiosun yaaaa....
Vallahi ben de kiziom sana çokk...
Yaaa karabaht mi????hayiiiiiiiiirrrrrrrrrrr..bize de gelecek sira inşallahhh.........

merhaba kızlar,
nasılız diyeceğim benden önce davranmışsınız. karabahtlılar değil kader ortakları,göbüş isteyenler,..falan diyelim. bahtımızı devamlı hatırlayiıp çok daha derinlere dalmayalım değil mi? benimde adet düzenim bozulmaya başladı sanırım yarına adet olucam yine pembe akıntı geldi. 3ay öncesinde hep kahverengi geliyordu,geçen ay pembe ve siyah geldi. ben gelecek aya turkuaz falan gelir diye bekliyorum.şaşırmayacağım artık. zeynepcim neolur test yap yarın biz burada heyecandan duramıyoruz. ilk hamişimiz olursun belki.ne güzel olur yaaaa

sen nerdesin kızzzzz????naslısın,yalnız mısın hala???ii misin,dinlenebildin mi????:1hug:

FIRÇAMIDA YEDİM ii oldu walla siz bütün gün girmezmisiniz bende yapmıcam işte kıslar ümidim hiç yok bakın yarın gelcek görürsünüz testi kaçkere yaptım biliomusunuz artık çok sıkldım ya negatif yerini görmekten o yüzden çekiniyorum işte siz aynısını yapsanız bende sinir olurdum ama bakalım akşama kadar olmassam yapıcam sırf sizin hatrınıza kendim içinse namerdimkaydirigubbakcemile3 karabahtlılar ii fikir eğildi kabul ediyorum verdiğiniz öneriler güzel ama ii tarafı asutaycım adetinin rengi olayına çok güldüm canım ya hayatın mizahını hiç kaybetme emi yoksa çekilmio herkese ii geceler hepinizi çok öpüyor vede seviyorum allaha emanet olun haber vericem en yakın zamanda inş.

FIRÇAMIDA YEDİM ii oldu walla siz bütün gün girmezmisiniz bende yapmıcam işte kıslar ümidim hiç yok bakın yarın gelcek görürsünüz testi kaçkere yaptım biliomusunuz artık çok sıkldım ya negatif yerini görmekten o yüzden çekiniyorum işte siz aynısını yapsanız bende sinir olurdum ama bakalım akşama kadar olmassam yapıcam sırf sizin hatrınıza kendim içinse namerdimkaydirigubbakcemile3 karabahtlılar ii fikir eğildi kabul ediyorum verdiğiniz öneriler güzel ama ii tarafı asutaycım adetinin rengi olayına çok güldüm canım ya hayatın mizahını hiç kaybetme emi yoksa çekilmio herkese ii geceler hepinizi çok öpüyor vede seviyorum allaha emanet olun haber vericem en yakın zamanda inş.

mevzeyciğim inşallah bize yarın güzel haber verirsin canım merakla bekliyoruz .Bak sabah kalk hemen testini yap varsa çıkacak zaten merak ediyosundur biliyorum bende geciktiğinde uyku uyuyamamıştım
umarım mevlam seni yarın çok sevindirir arkadaşım.

arkadaşlar bende yeni başladım klomene 5 gün sonra gel dedi.çatlatma iğnesi vericem dedi
daha öncede kullandım klomen ama tek faydası olmuyo galiba benim 7 yaşında oğlum var onda böyle problem olmamıştı şimdi 2senedir uğraşıyoruz.bakalım ne olacak buay.

sen nerdesin kızzzzz????naslısın,yalnız mısın hala???ii misin,dinlenebildin mi????:1hug:

bugün yine yok çapkın kocam. benimkine iyileşti demeye gelmiyor. ilk aşkı ile chat yapmaya başladı,dün sil msnden dedim,ağladım bağırdım silmedi.bugün msnsini açtım,iki yeni kadın eklenmiş.hemen aşkı zıpladı.1.sınıftan 8 e kadar beraberlermiş.annesi arife günü eşimin numarasını vermiş,biri bu kız biri de dul kadın
ikiside aradı. kadın,eşimin dağda olduğunu duyunca sabaha kadar ağladığını falan yazıyo ya. kendi kocası da asker. bende kocama niye ağlıyorsun dedim.ya çok mu abartıyorum diycem.dün yine internette geçmişleri ve google geçmişini silmiş.sence niye?çok gerginim.
ne yaparsan yap boşanmıyorum,dedim.

asutaycım yaptım canım ve ne çıktı bilionmu tek çizgi ben demiştim çıkmas die biliorum bu iş beni uğraştırcak yani öle gelio neyse hayırlısı üzülmedim pazartesi dok giderim artık ii bir dok bulduk bakalım dua edin hepinizi merakta bıraktığım için üzgünüm öpüldünüz

canım benim herşeyin hayırlısı,üzülme demiyeceğim ama güçlü ol. seni çok seviyoruz,umarım ilk haberi senden alırız. zamanı önemli değil. allah iyi kişlerle,drlarla karşılatırsın. bende çok üzüldüm ama herşeyinn hayırlısı.öptüm seni

sağol canım ii dileklerin için inş. ben ilk sizden alırım ii haberleri benim artık pek umudum yok yani umutlanınca hayatı zindan ediyom kendime ve eşime neyse senin eşin seni haketmiyor ne demek gizli kapaklı işler iice su koyuverdi walla ya bu adamı nasıl yola getircen sen arkadaşım ya başka kadınlar nasıl eşine böle yakın davranabiliyo ki eşinde bundan gayet memnun gibi şöle korkutsana gözünü tek ona kalmadın sen elini sallasan ellisi neyse allah aklıl fikir versin sanada güç kuvvet canım ya

ya inan bilmiyorum ne yapacağımı. o kızı engellemedi ne yaparsam yapayım,üstüne bide barbie didem diye bir kızı daha eklemiş. ya ben öyle bir aileye düşmüşüm ki bir insan kendini ancak böyle yakar. mezhepleri çok geniş. yazın yaşadıklarımı utancımdan anlatamıyorum. ne ailem ne de ben böyle insanlarla olmayı haketmedik.dün nekadar canım cicim yaptıysada olmadı. artık soğumaya da başladım.Annesi bu kıza da benim kısır olduğumu falan söyledi sanırım. kız yarım saat çocuğunuz olsa tayfun mutlu olur,çocuk şöyle iyi böyle iyi deyip durdu.en son patlatacaklar,kocamın hertürlü sorununuda,sperm testinide gösterecem herkese bende rezil olcam onlarda. kocamın tek sorunu infertilite değil sanırım kommpleks yapıyor ve kadınlarla tatmin ediyor,başarısızlıklarını.anneside aramızı bozmak için nerede hafif meşrep kadın var eski arkadaşı var ona numarasını veriyor.annene söyle boşanmayacağım,sen başvursan dahi boşanmayacağım ama sevgimden değil dedim. bugün dr a gitti akciğer kontrolü için aramadım. bundan sonra giyinicem,süslenicem gezicem. sırf ona bi laf gelmesin diye uzun hırkalar,ketenler,sıfır makyajla geziyorum.benim babam 5yıldızlı otelde yöneticilikten emekli oldu. adam gibi adamdır ailem,namusa,evliliğe önem verir. 1 yıl sustum,utandım söyleyemedim annemlere nasıl insanların içine düştüğümüa
Allah bildiği gibi etsin hepsini,kocam da iflah olmayacaksa onuda bildiği gibi etsin.

Zeynep canım,hayırlısı olsun güzelim,kısmetsiziz işte,ama bunda da vardır muhakkak bi hayıırrrrr....

veeeee Asutay,arkadaşım ya canım benim.Allah sana sabır versin,sen de farkındasın ve biliosun herşeyi en azından gözünün önüne perde inmemiş...
Kesinlikle haklısın,git ve kendini baştan yarat,kartını almakla başla işe kocandan...sonra git ve kendini bakıma sok en güzelinden...
Ne bu be???Benim şehrimde olaydın ben seni bi ele alırdım ya malesef yoksun kuzuzm,anca böle manen destek olacağız sana...
bi de anlamadım şu eşinin arkadaşıyla sohbet mi ettin sen???bence kedını bi güzel benzet...Ayy benim koca bi ortaokul arkadaşını buldu facebook denen o lanetolası şeyde ...Ben kadına bi mail attım,bi daha ses soluk çıkmadı:))))
Tamam abarttım biraz ama,napayım işimi şansa bırakamam ki,bide kociş kzmasın diye bana ,o bana küsmeden ben küsüverdim...Böylelikle sıyrıldım..O gün bu gündür tık yok..Kız kadınlar çok fena yaa,bi dolu arsız var,kocasından bıkmış,monotonluktan kurtulmaya çalışan bi dolu dengesiz var ve başka evli erkeklere dadanan...Ayyy herneyse,sevgili asutayımmm.Kendini üzme sen teksin tatlım..Bu adam seni haketmio,yapabiliosan bırak artık...Hayat çok güzel,boşanmayıp napacaksın,sen yaşlanacaksın bu manyak ailenin elinde yaaa.Ayyy bana fenalık gelio vallahi...
git yavrum hayatını yaşa ya......

mevzeyciğim canım sıkma canını inşallah bu son üzülmen olur önümüzdeki aylarda sevinirsin inşallah.

Asutay ya moralim çok bozuldu bu ne yaa resmen cehennem hayatı ne diyeceğimi bilemiyorum ama bende asyacana katılıyorum yuvanın yıkılmasından yana hiçbir zaman değilim ama sizinki yuvalıktan çıkmış artık.Nasıl kaldırıyosun piskoljin nasıl alt üst olmuyor anlamadım bu rezil insanların hakkından Allah gelsin inşallah

parılcım bi önceki sayfada senin durumunda bi arkadaş var gördün mü,ikinciye uğraşan....
bi de beauty nerde yafff.

merhabalr gelecegin anne adaylari

bende iki gündür clomifen ferring aliyorum asilama icin.asilama ignemde ovitrelle...sonrda utrogest diye bi ilacim var...tüm dualarim cabalarimizin bosa gitmemesi icin...vakit azaldikca stresim artiyo..
Allah hepimizin yardimcisi olsun

asu5aycım bende kızlara katılıyorum sana en başından beri bırak diodum hatırlıosan çünkü soyları aynı bunların böyle ananın böyle evlatları olur daha iisi beklenemez senin yapmak istediklerini bende sölicektim ama yanlış anlarsın die demedim tamda süslenip püslenme zamanı belkidekaybetme korkusuna ihtiyacı var amann bu adam değişmez boşver gitsin fıstık gibisin sana adammı yok çok mutlu olucan biriyle karşılaşırsın inş.
asyacan ve parıl sağolun kıslar desteğiniz için ama ben nie adet olmuom ya tek çizgiyi görünce ötekinide ben çizeyim dedim bari böle görelim çift çizgiyi demi. beauty nerdesin be güzelim sona nie beni sormuosunuz bizi ihmal edion haaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…