Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah yardimciniz olsun canim. bana genc kizken teshis kondu. dogum kontrol hapi verdi doktor hep onu ictim biraktigimda adetlerim yine duzensiz oluyordu. evlendikten sonrada idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor 6 ay bekle dedi yine kullandim o arada dogum kontrol hapini. bir yildir icmiyorum ama adetler hep duzensiz. artik hakkimiza hayirlisi canim ya

Amin inşallah. Peki kaç yıllık evlisin. nezamandır istiyorsun çocuk

bir bucuk senedir korunmuyoruz ama 4 aydir doktora gidiyorum canim. dokrtorsuz zaten imkansiz benim hamile kalmam. cunku yumurta olusmuyor ilac olmadan.
Hemen hemen aynıyız seninle. Pekı klomen kullandığında senın kac yumurtan oluşuyor mesela

İnşallah en buyuk temennim. Canım valla adetin 8. Gunu 9 mm kadardı. 12. Gunu de gittim sormayı unuttum. İlişki gunleri yazdı 6,8,9 Ocak
Günlük 1-2 mm büyüdüğünü biliyorum, 4günde 8 mm büyüse 17 mm civarındadır o halde, çatlatma iğnesi vuruldun mu canım yoksa sadece ilişki takvimi mi oluşturdu, inşallah bu temennide olan herkes en kısa sürede kavuşur dileğine. Bugün çatlatma iğnemin 7. Günü ve müthiş bir akıntım başladı, neye alamet bilmiyorum, hiç bu denli akıntım oluşmamıştı, Allahım hayırlısını ver bizler için.

Canm sadece ilişki takvimi verdi. Catlama iğnesi vermesi getekiyormıydu ki benimde 2 gundr çok akıntım var hafif sarı ve akışkan

Canm sadece ilişki takvimi verdi. Catlama iğnesi vermesi getekiyormıydu ki benimde 2 gundr çok akıntım var hafif sarı ve akışkan
Canım ben beş gün klomen kullandım, adetimin 15. Günü 3 adet yumurtam oluşmuştu, 2 tanesi 20 mm, 1 tanesi 17,3mm, bu arada ben de hafif pkoluyum, 30 aralıkta öğlen çatlatma iğnesi vuruldum, ve gün aşırı ilişki önerildi, genelde uygulamada bu şekilde ama zaten çatlama problemin yok ve doktorun bunu daha önceden tespit ettiyse bilemiyorum tabii, ya da çatlama olmuş mu diye kontrole çağırdı mı, çatlamayı ben 2 ayrı günde kasıklarımda yoğun kasılma olarak hissettim. Akıntı bende çok beyaz ve koyu kıvamlı.

Bu doktorla 6 aydr tedavideym bilmiyorm artk. En son Persembe gunu gittm. İlişki gunleri yazdı. Bidaha gelicek miyim dedim yok gelme adet olmazsan gel dedi okadar.

Bu doktorla 6 aydr tedavideym bilmiyorm artk. En son Persembe gunu gittm. İlişki gunleri yazdı. Bidaha gelicek miyim dedim yok gelme adet olmazsan gel dedi okadar.
Muhtemelen akıntı da varsa bugünlerde çatlama oluyordur, 20 aralık adet tarihinmiş, ayağa kalktığımda birden kasığa giren sancılar oldu bende.

Arkadaslar Merhaba bende klomen 50 mg 5 gün kullandım 3 gün sonra muayene doktor bir cok yumurta var ve büyümüş dedi sayı ve cm soylemedi catlatma iğnesi de vermedi çoğul gebelik olur ileride sıkıntı yaşarız dedi 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi bu yumurtalar kendiliğinden çatlar mi 10 gün ilişki çok değil mi ne yapmaliyim kendim iğne alsam mi

Canım bende de pko var malesef. Ve kilo problemim var. Sen nasıl kilo verdin acaba

Canım bende de pko var malesef. Ve kilo problemim var. Sen nasıl kilo verdin acaba
Canım biraz diyet yaptm aslında diyetten kastım az yedim aksamları yemedim. Ve benim bağırsaklarım calısmıyordı doktor glucophage verdi hem pko ya iyi geliyor hemde kilo verdiricek dedi. Şükürler olsun vucut dengem resmen düzeldi. Bağırsaklarım da calısıyo. Kendimi çok iyi hissediyorum

Sakin kendin igme alma canim. Bence yumurtalar cok ama yeterli buyuklukte degildir. Benimde hep ole oluyor 5 6 yumurta var ama en buyugu 14.5 oluyor. Doktor biraz daha buyusun diye bi igne yapior hop o kucukler kayboluyor iki tane buyugum olusuyor. Bunu takip etmesi lazim bence domtorunla bir daha gorus. Tam aciklama yapsin

merhabalar arkadaşlar
bende klomen tedavisine yeni başladım ve doktor kontrolünde 16 mm olduğunu söyledi
ama bana aşı yapmadı doktor şuanda kafama takıldı bir gün önce kasık ağrım ve akıntım çok oldu ne dersiniz fikirleriniz bekliyorum

Klomen kullanan arkadaşlar yumurtlama kaçınci gün oldu ben normalde 13 veya 14 ama bu ay klomen kullandım henüz yumurtlama olmadı doktor iğne vermedi yumurtalar fazla sonra ileride sorun yaşarız diye acil cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…