Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen bende hala devam ediyor bu basinc olayi. Agrilarim devam ediyi cok hafif bi sekilde

sinemnur canim ne yaptin nasilsin?
Zelihacım misafirlerim vardı 4 gündür, koşturmacadan bedenimi, belirtileri dinlemedim iyi oldu:) bugün çatlatma iğnesinin 6. günü, dün geceden beri hastayım, artık gebelik oluşsa bile benim belirti filan saptamam imkansız, her bir uzvum ağrıyor. sen naptın canım, sende durumlar nasıl, sen haftaya bugün test yapacaksın değil mi?

Iyiyim canim bende kasiklarimdaki dolgunluk hissi biraz azaldi ama namazlardan sonra belim agriyor. Bi de su gibi akintim geliyor iki gundur ara ara. Bu gecede 3 kere tuvalete kalktim. Heyecanliyim endiswliyim.bugunde kan testim vardi progesterona bakacak doktor haftaya bugunde hamilelik testi tabi kirmizilar o zamana kadar gelmezse

Hadi hayırlısı canım, inşallah güzel haberler verceksin sen, progesteron testin ne çıktı, doktor benden istemedi öylr bir test, regl olursan da olmazsan da gel dedi, çatlatm aiğnesinden sonra 1. Haftada mı bakılıyor. Bende de kasıklardaki basınç hissi artık yok, hasta olduğum için ateşim yüksek ve her yerim ağrıyor başka belirti takip edemiyorum, çok fazla sıvı aldığımdan gece 5-6 kez tuvaete gidiyorum, cmtsi çok yoğun su gibi akıntım oldu, 2 gündür akıntı yok bende.

Amin canim hayirlisi. Asilamadan bi hafta sonra yapiyor hep progesteron testini. Eger progesteron degeri gerektigi kadar olmazsa bebek tutunamazmis. Takviye gerekirse ilac veririm demisti ama sorun yok sanirim aramadilar sonuc icin. Sorun yoksa aramam demisti hemsire. Senin neyin var canim cok gecmis olsun. Dikkat et kendine. Bebislerin saglikli anneye ihtiyaci var

Çok teşekkür ederim canım, üşütmüşüm, 2 gündür yatıyorum, gebelik varsa diye ilaç da içmek istrmedim ama daha fazla dayanamadım, en masumu parol diye parol içtim artık. Progesteron kanda bakılıyor değil mi, doktorum bana hiç söylemedi acaba aşılama olunca mı bakılıyor. Kadınlar bilir diyorlar ya sen nasıl hissediyorsun, hamile gibi mi:)

Evet canim kanda bakiliyor. Ben cok klomid falan ictim doktor o yuzden progesteronu kontrol etti sanirim. Cunku klomid progrsterona zarar veriyormus cok icilince. Ilk zamanlar hep oldu diye umitliydim canim ama simdi hicbirsey hossetmiyorum. Kendi kendimi umitlwndirmek istemiyorum yani acikcasi

Merhaba arkadaslar. Benfe bu ay klomen kullandım adetin üçüncü günü başladm 5gün sabah aksam içtim. Sonra yumurta takibim yapıldı çok şükür 2tane gelişmiş yumurtam oldu. Doktor bikaç tane dha yumurta olusmus ama onlar cok kucuk dedi. İlişki günleri verdi 6,8,9Ocak inşallah olur bu ay. 19aydr ugrasıyoz rabbim yuzumuze güler inşallah

Hayırlı olsun tedaviniz, Allah inşallah gönlünüze göre verir. Sizinle yakın tarihlerimiz, bat ne zaman sizin, benim 13 ya da 14 ocak.

amin canim cumlemizin yuzu gulsun insallah bir an once. sakin stres yapma denemelerde de ozellikle bebek dusunerek yapma sakin ol. ozellikle dus alin esinle birlikte gusul alin. dusun da cok faydasi oluyor hamilelige diye duydum.

Hayırlı olsun tedaviniz, Allah inşallah gönlünüze göre verir. Sizinle yakın tarihlerimiz, bat ne zaman sizin, benim 13 ya da 14 ocak.
Sağolun sizinde Allah gönlünüze göre versin inşallah son adet tarihim 20 Aralık. Adetlerim düzensiz oldugu için tam nezaman olacağı belli olmuyor. Ama tahmin efiyorumki 25ocağa kadar olurm

amin canim cumlemizin yuzu gulsun insallah bir an once. sakin stres yapma denemelerde de ozellikle bebek dusunerek yapma sakin ol. ozellikle dus alin esinle birlikte gusul alin. dusun da cok faydasi oluyor hamilelige diye duydum.
Öncelikle aylarda çok stres yapıyodum ama bu ay hiç yapmadım. Gayet sakinim. İnşallah diyorum artık.... Duşun nasıl faydası oluyor anlamadım tam olarak açıklar mısınız

Öncelikle aylarda çok stres yapıyodum ama bu ay hiç yapmadım. Gayet sakinim. İnşallah diyorum artık.... Duşun nasıl faydası oluyor anlamadım tam olarak açıklar mısınız
vucudu gevsetiyor. ama esin cok sicak suyla degil ilik suyla dus alsin spermleri canlandiriyormus ilik su. vucudun daha cok calismasini sagliyor dus diye okumustum bir yerde. Allah yardimcin olsun canim ici sirada bizim yardimcimiz olsun. bende ayin 11inde sonuc alacagim hamilelik testi yapilacak. hepimiz guzel haberler alalim bu ay insallah.

İnşallah sizin için dua edicem. Hikayenizi anlatır mısınız

İnşallah sizin için dua edicem. Hikayenizi anlatır mısınız
bende adet duzensizligi vardi canim polikistik over teshisi kondu. klomidle basladik ama catlama tarihi kacirdik esimin is aski yuzunden. bende asilamaya gecmek istedim. su an ucuncu asilamayi denedik. esiminde yikandiktan sonra spermleri 38 milyon. doktor iyi diyor ama bakalim. benim tuplere de bakildi onlarda da sorun yok bakalim artik nasip canim. senin hikaayen ne?

Aynen canm bende de adet düzensizliği vardı. Gittim doktora pko oldugumu söyledi öncelikle kilo ver dedi 16 kilo verdim çok şükür. Ve doktor bna glucophage verdi yumurtalıklrı calıstrır senın biraz yumurtalar tembel dedi. 5ay içtim ilacı. Adetim duzene girdi. Doktor klomene baslayalım dedi. ilk defa bu ay kullanmaya başladım. Yumurta takibim yapıldı gecen hafta 2gelişmiş yumurtam var şuan bikaç tane de kucuk yumurta. Doktor ilişki gunleri verdi bakalım bekliyorum inşallah olur

Sağolun sizinde Allah gönlünüze göre versin inşallah son adet tarihim 20 Aralık. Adetlerim düzensiz oldugu için tam nezaman olacağı belli olmuyor. Ama tahmin efiyorumki 25ocağa kadar olurm
Amin, inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah güzel haberi verir 9 ay adet olmazsınız:) yumurta boyutları neydi doktorunuz bilgi verdi mi?

Amin, inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah güzel haberi verir 9 ay adet olmazsınız:) yumurta boyutları neydi doktorunuz bilgi verdi mi?
İnşallah en buyuk temennim. Canım valla adetin 8. Gunu 9 mm kadardı. 12. Gunu de gittim sormayı unuttum. İlişki gunleri yazdı 6,8,9 Ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…