Cuma günkü kontrolümde doktor yumurtalar gelişmemiş dedi ama ölçü filan söylemedi, üzerinden 4-5 gün geçmiş olacak, günde kaç mm gelişiyor bilmiyorum ama yarın sabahtan kontrolüm var, bakalım ne durumda yumoşlar, ne önerecek doktorum yazarım buradan gelişmeleri...Canim ben ucuncu asilama icin clomide basladigimdaprednisone (kortizol)bitmisti doktorada solemedim. Ilaclari ictim yumurtam hep ayni buyuklukte kaldi uzerine 10gun de igne vuruldum hic bisey degismedi. O arada doktorum tatildeydi baska doktor bakmisti bana doktorum gelince dosyami tekrar inceledi ve prednisolu icip icmedigimi sordu icmiyorum deyince onu hamile olana kadar ocmen lazim dedi ve tekrar hemen klomidle prednisone yazdi ve bi hafta sonra yumurtam tekrar olustu. Ben cok faydasini gordum. 5mg aliyorum ve onuda ikiye bolup bi sabah bi aksam aliyorum ole siskinlik falan yapmadi. Doktorumda dedi cok agir dozlarda alanlarda sislik olur diye
Peki cuma gunu klomen iceli kac gun olmustu yumurtalara bakti gelismemisti canim?benim doktor son denemede bana ilac bitmeden iki gun once gel dedi yine yoktu yumurtam 7inci gun gittim son iki ilacida aldiktan sonra bir tane 18.6 bir tane 17mm yumurtam olmustu hemen bi tane igne yapti biraz daha buyutecek bu yumurtani dedi ertesi gunde catlatma ignesini virduk. Pazar gunude asilama oldu. Ucuncu asilamam hakkimizdan hayirlisi olsun insallah canim haber et gelismeleri duam seninle seni cok cok iyi anliyorum ben...Cuma günkü kontrolümde doktor yumurtalar gelişmemiş dedi ama ölçü filan söylemedi, üzerinden 4-5 gün geçmiş olacak, günde kaç mm gelişiyor bilmiyorum ama yarın sabahtan kontrolüm var, bakalım ne durumda yumoşlar, ne önerecek doktorum yazarım buradan gelişmeleri...
Peki cuma gunu klomen iceli kac gun olmustu yumurtalara bakti gelismemisti canim?benim doktor son denemede bana ilac bitmeden iki gun once gel dedi yine yoktu yumurtam 7inci gun gittim son iki ilacida aldiktan sonra bir tane 18.6 bir tane 17mm yumurtam olmustu hemen bi tane igne yapti biraz daha buyutecek bu yumurtani dedi ertesi gunde catlatma ignesini virduk. Pazar gunude asilama oldu. Ucuncu asilamam hakkimizdan hayirlisi olsun insallah canim haber et gelismeleri duam seninle seni cok cok iyi anliyorum ben...
Ay bu degerin dusecegini hic sanmiyorum masallah gozun aydin olsunMerhabalar. Ben klomen kullanmadım direk ovitrelle vuruldum. Bugün8.günüm ve beta hcg 20.17 çıktı umarım düşmez
Allahım inşallah cnm Rabbim sesini duysunAy bu degerin dusecegini hic sanmiyorum masallah gozun aydin olsun
Peki cuma gunu klomen iceli kac gun olmustu yumurtalara bakti gelismemisti canim?benim doktor son denemede bana ilac bitmeden iki gun once gel dedi yine yoktu yumurtam 7inci gun gittim son iki ilacida aldiktan sonra bir tane 18.6 bir tane 17mm yumurtam olmustu hemen bi tane igne yapti biraz daha buyutecek bu yumurtani dedi ertesi gunde catlatma ignesini virduk. Pazar gunude asilama oldu. Ucuncu asilamam hakkimizdan hayirlisi olsun insallah canim haber et gelismeleri duam seninle seni cok cok iyi anliyorum ben...
ah canim bana da dooktorum 6 ay klomenle kendiniz deneyin dedi. ama biz daha once bi kere denedik, kocamin isleri yuzunden tarihi kacirdik. esimin isi biraz agir ve yogun. ben cok gerildim o ay bir daha o gerginligi yasamak istemedim o yuzden asilama istedim. daha iyi oldu boylesi simdi pasa pasa geliyor yumurta catladigi gun esim :)Bugün gittik doktora 2 adet 20 mm, 1 adet 17.3 mm olmak üzere 3 adet sağlı sollu yumurtam gelişmiş, doktorum klomen böyle işte hemen tepki vermiyor vücut, en az 6 gün geçmesi gerekli dedi, klomene vücudumun tepki vermesine sevindik. yarına çatlatma iğnesi verdi, bugünden başlamak üzere gün aşırı da ilişki önerdi, 3 ay aşılama yapmayacağını da söyledi, değerlerimize göre aşılama kategorisinde değilmişiz, doğal yolla olurmuş, bakalım bu ay doğal yolla deneyeceğiz. Herkesin dilekleri kabul olur inşallah....
Biz de dün eşimle konuştuk aynı konuyu, eşiyle farklı şehirlerde olanlar var, eşinin yoğun seyahati olanlar var, onlar için durum daha zor diye. Öyle olunca yapacak bir şey yok, en mantıklısı aşılama tabii. Allah herkesin yardımcısı olsun.ah canim bana da dooktorum 6 ay klomenle kendiniz deneyin dedi. ama biz daha once bi kere denedik, kocamin isleri yuzunden tarihi kacirdik. esimin isi biraz agir ve yogun. ben cok gerildim o ay bir daha o gerginligi yasamak istemedim o yuzden asilama istedim. daha iyi oldu boylesi simdi pasa pasa geliyor yumurta catladigi gun esim :)
Düştü cnm değer 8 oldu malesef yok bebiş 10.gün. Bugünah canim bana da dooktorum 6 ay klomenle kendiniz deneyin dedi. ama biz daha once bi kere denedik, kocamin isleri yuzunden tarihi kacirdik. esimin isi biraz agir ve yogun. ben cok gerildim o ay bir daha o gerginligi yasamak istemedim o yuzden asilama istedim. daha iyi oldu boylesi simdi pasa pasa geliyor yumurta catladigi gun esim :)
Uzuldum canim ya. Ama bayada yksekti catlatma ignesinden mi o kadar yuksekti acaba? Ama bekle bi 4 5 gun daha bence. Uzme canini Allah saglik versin yine denersin. Ben de mesela simdiden tutmazsa ihtimaline kendimi hazirladim doktorumu bile buldum. Tutmadi diye hayati zindan etmeye gerek yok hemen bi baska planda ilerlemek lazim hayat devam ediyor canimDüştü cnm değer 8 oldu malesef yok bebiş 10.gün. Bugün
Bugun ucuncu gun henuz yapilan gunu saymazsak. Dun aksam sag yumurtalikta ani batmalar oldu iki defa. Birazda boyle tuvalete gitme ihtiyacim var gibi sislik vardi kasiklarimda bugun pek bisey yok sanirim suan calistigim icin sanirim pek farkinda degilim bisey varsada. Senin nasil gidiyor denemelerBiz de dün eşimle konuştuk aynı konuyu, eşiyle farklı şehirlerde olanlar var, eşinin yoğun seyahati olanlar var, onlar için durum daha zor diye. Öyle olunca yapacak bir şey yok, en mantıklısı aşılama tabii. Allah herkesin yardımcısı olsun.
İnsan elinde olmadan sürekli bedenini dinliyor, aşılama sonrası sende durum nasıl?
İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır canım ya, benim öğlen çatlatma iğnesi oldu, yumurta akı gibi akıntım var, çatlama oldu mu bilmiyorum, doktor gün aşırı birliktelik dedi, Allahtan hayırlısı inşallahBugun ucuncu gun henuz yapilan gunu saymazsak. Dun aksam sag yumurtalikta ani batmalar oldu iki defa. Birazda boyle tuvalete gitme ihtiyacim var gibi sislik vardi kasiklarimda bugun pek bisey yok sanirim suan calistigim icin sanirim pek farkinda degilim bisey varsada. Senin nasil gidiyor denemeler
Yumurtlama testi alsaydin keske ben catlatma ignesinden sonra yine de her ihtimale karsi test yaptim yumurtladigimi gordum. Bugun vurulduysan 36 saat sonra catlar ve zaten sancilarindan anlarsin catladigini baya agri yapiyor. Ama sen 36 saatten once basla denemeyeİnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır canım ya, benim öğlen çatlatma iğnesi oldu, yumurta akı gibi akıntım var, çatlama oldu mu bilmiyorum, doktor gün aşırı birliktelik dedi, Allahtan hayırlısı inşallah
Anlamadım ben, yumurtlama testi dediğin ovülasyon testini mi diyorsun(lh seviyesi ölçen), eğer oysa zaten yumurtam gelişti biliyorsun, klomen kullandım, çatlagma iğnesi de vuruldum, lh zaten yüksektir, ovülasyon testi pozitif verir, çatlama olduktan sonra lh dişüyor tekrar negatife dönüyor sanırım, o şekilde mi test diyorsun, elimde de sadwce bir tane ovülasyon testim var, bugün yapsam mı dedim, sonra da zaten lh yüksek diye yapmadım. Yoksa progesteron ölçen testler de var mı, ben bu konuda daha çom tecrübesizim, bakayım bir çatlama kontrol esti nedir, teşekkürler tatlım...Yumurtlama testi alsaydin keske ben catlatma ignesinden sonra yine de her ihtimale karsi test yaptim yumurtladigimi gordum. Bugun vurulduysan 36 saat sonra catlar ve zaten sancilarindan anlarsin catladigini baya agri yapiyor. Ama sen 36 saatten once basla denemeye
Bir de dün birliktelik önerdi doktor, bugün çatlatma iğnesi,ilişki yok, yarından itibaren gün aşırı ilişkiye devam. Şimdi ayağa kalltıkça kasığım sancıyor, çatlıyor sanırsam, bu gece ilişki önermedi ama kafam karıştı, spermler 72 saat canlı kalıyor ama yumurtaların canlı kalma süresi neydi bir de ona bakayım:)Yumurtlama testi alsaydin keske ben catlatma ignesinden sonra yine de her ihtimale karsi test yaptim yumurtladigimi gordum. Bugun vurulduysan 36 saat sonra catlar ve zaten sancilarindan anlarsin catladigini baya agri yapiyor. Ama sen 36 saatten once basla denemeye
Yumurta 1 gün sperm 3 gün canlı kalabiliyormuşBugun ucuncu gun henuz yapilan gunu saymazsak. Dun aksam sag yumurtalikta ani batmalar oldu iki defa. Birazda boyle tuvalete gitme ihtiyacim var gibi sislik vardi kasiklarimda bugun pek bisey yok sanirim suan calistigim icin sanirim pek farkinda degilim bisey varsada. Senin nasil gidiyor denemeler
Canim kusura bakma dun hic girmedim. Herkes yeni yil telasindadir kimse girmez diye dusundum. Ovulasyon testi diycetim yumurtlama dedim. Gerci ayni sey ikisi. Lh yuksek olmuyor catlama olana kadar. Catlama olmadan bi gun once degerin pozitif cikar testte ertesi gunde pozitif olur zaten ertesi gundur catlama gunun daha dogrusu ihtimalin yuksek oldugu gun.klomenin lha etkisi yok yumurta buyusede catlama olmayabilor. Onemli olan igneden sonrasini kontrol etmek. Ben asilama yapildigi gun ovulasyon testi yaptim pozitifti ertesi gunde yaptim pozitifti. Bi sonraki gun yapmadim negatif olacakti diger iki denememden biliyorum :)igneden sonra cok batmalar da sana ipucy verir catlayip catlamadigina dair. Ama catlatmissin anlasilan bol sansYumurta 1 gün sperm 3 gün canlı kalabiliyormuş
Teşekkür ederimm, sanırım çatladı yumurtam, bir de sizde de oldu mu, kasığımda aşırı basınç var gibi, sanki aşırı şekilde idrara sıkışmışım gibi ama halbuki gidiyorum öyle değil..Canim kusura bakma dun hic girmedim. Herkes yeni yil telasindadir kimse girmez diye dusundum. Ovulasyon testi diycetim yumurtlama dedim. Gerci ayni sey ikisi. Lh yuksek olmuyor catlama olana kadar. Catlama olmadan bi gun once degerin pozitif cikar testte ertesi gunde pozitif olur zaten ertesi gundur catlama gunun daha dogrusu ihtimalin yuksek oldugu gun.klomenin lha etkisi yok yumurta buyusede catlama olmayabilor. Onemli olan igneden sonrasini kontrol etmek. Ben asilama yapildigi gun ovulasyon testi yaptim pozitifti ertesi gunde yaptim pozitifti. Bi sonraki gun yapmadim negatif olacakti diger iki denememden biliyorum :)igneden sonra cok batmalar da sana ipucy verir catlayip catlamadigina dair. Ama catlatmissin anlasilan bol sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?