Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah senin de yardımcın olsun ama,ovitrelle çatlatma iğnesidir,aşılama iğnesi olarak nasıl kullanılacak,onu vurulup bi kaç gün sonra aşılaman yapılacak sanırım değil mi???

Allah senin de yardımcın olsun ama,ovitrelle çatlatma iğnesidir,aşılama iğnesi olarak nasıl kullanılacak,onu vurulup bi kaç gün sonra aşılaman yapılacak sanırım değil mi???

evet öyle ben asilama ignesi diye yazmisim kafam okadar dalgin ki..ama bende gicik olan
bana catlatma ignesi vurup esimden sperm alicaklar ayni gün icinde olucakmis hepsi...bilmiyorum ama yanlis biseyler oluyormus gibime gelio:çok üzgünüm:

canım benimde 5.5 yaşında bir oğlum var ama ne yazıkki dört yıldır olmuyor , oğluma tedavisiz hamile kalmıştım.Klomeni bende 3 kere kullanadım ama bende rahim incelmesi ve kilo yaptı.inşallah sende hemen işe yarar canım.

lülülülülülü

selam canlarım.işte geldim burdayım.kızlar kızmayın bana dün site açılmadı bende.sinir oldum bütün gün uğraştım açılmadı.yazamadım size de hem de okuyamadım.
zeynepcim hakkımızda hayırlısı canım.nolur ümidini kaybetme.ben kaybetmiyosam sen hiç kaybetme.Allah sabır ve dayanma gücü versin.inşallah bu ay hamiş olursun da yüzümüzü güldürürsün canım.sizi ihmal eder miyim hayatım,teknik arıza işte:1rolleyes:
asutaycım,durumun bana ablamı hatırlatıyo.onun kocası da afedersin haddimi aşıyorum ama 'hödük'...çok kızıyorum napiim.ona çok sööledik boşan diye her denemede çuvalladı.seviyorum diyo başka bi şey demiyo.hayatım insan kimseye kolay kolay boşan diyemez.ama ömrümüzü hödüklere adamaya gelmedik dünyaya.ben eşimi sürekli aldatırken görüyorum rüyamda.bütün gün ona hayatı zehrediyorum bi rüyadan.sen nasıl katlanıyosun canımcım ya görüşmesine filan?eminim kaylanamıyosundur da..çekme derim ben.çalışyosun,eğitimlisin,eminim güzelsindir ama kocan bi tek farketmiyodur.canım çok ii düşün.kararını ööle ver ama huylu huyundan hiç vazgeçmiyo.Allah sabır ve kurtuluş versin.hani derler ya anasına bak kızını al diye.bence çok yanlış.hani bizlerde sorun yok kızlar ve anneleri olarak.bence anasına bak oğlunu al olmalı onun doğrusu.genelde onlardan çıkıyo bööle işler.Allah yar ve yardımcın olsun canım.
ve asyacancım...canım arkadaşım..buradyım bi tanem.sorun vardı dün sitede size ulaşamadım.aslında yazacak çok şey var kendime bile anlatamadığım.şimdilik gidiyorum kızlar yarıda kldı yazım kocam bekliyo....öpüyorum.dönücem...:1hug:

ya canim bence de yanlis,nasi ayni gun icinde olacakmis hepsi ya,normalde catlatma ignesinden bi kac gun sonra iliski verio dr lar,yani asilama da ole olmali bence.bi asilama olan arkadaslarin forumlarina bak istersen canim...Allah yardimcin olsun...:teytey:

ya canim bence de yanlis,nasi ayni gun icinde olacakmis hepsi ya,normalde catlatma ignesinden bi kac gun sonra iliski verio dr lar,yani asilama da ole olmali bence.bi asilama olan arkadaslarin forumlarina bak istersen canim...Allah yardimcin olsun...:teytey:

kızlar selam ben geldim neler yaptınız bakalım .Benim dün çok sancılarım oldu inanırmısınız tıpki çatlatma iğnesi vurulduğum gibi eğer hatırlıyorsanız akıntılarımın tamamen kesildiğini yazmıştım geçen ay ama Allaha çok şükürki bu ay akıntımda var ve yumurtladığımın sinyali bütün gün batan ağıran gerilen karnımdan geldi.Kısacası hayıt suyu işe kesinlikle yarıyor hepiniz deneyin mutlaka ben bırak mıyacağım devam edeceğim derdi veren mevlam dermanıda vermiş .hepinizi öptüm

SLM TATLIM BEN DE BURDAYIM,DURUMUNA ÇOK SEVİNDİM ARKADAŞIM...UMUTLANMAK BİLE ARTIK HEDİYE BİZE,İŞALLAH İLKİNDE OLDUĞU GİBİ OLUVERİR BU AY DA RAHATLARSIN CANIM.....
bEN ŞU ARA KAFAYI ASUTAYA TAKTIM,AYYY ÇOK SİNİRLENDİRİO DURUMU BENİ...aLLAH SABIR VERSİN SANA ASUTAYCIMMM..AMA BEN DERİM Kİ KAYBOLAN YILLARINA YANACAĞINA AYRILIĞINA YANMAN DAHA YEĞDİR BENCE...
BEAUTY KIZ,ÇABUK GEL..
ZEYNEPCİMM SESİN ÇIKMIO HAYIRDIR ARKADAŞIMM...:teytey::1hug:Şeniz

İLKNURCUM BEN SÜREKLİ GİRİYORUM AMA KİMSE OLMAYINCA BİŞİ YAZAMIOM. Bugün kantesti yaaptıracaktım üşendim birde dok 20 sinden önce randevu vermio ne yapıcam ben o güne kadar anlamadım adam çok iimiş kk dada diyarbakırlı bayanlar bu dok adına konu açmışlar. hepsi çok memnun tek sorun çok hastası olması.birde aynı hastanede bayan doktor var onada ii demişler ne yapayım acaba bana akıl versen bu doktorumu bekleyeyim.ilknurcum bebiş yoksa dua etde adet olayım gene sterese girdim.Nie bu ay böle yaptı anlamadım anca düzeltmiiştim 6 aydır sekmiodu beklentimde yoktu olurmu die bakalım inş. adet söktürücü kullanmama gerek kalmas çok öptüm arada böle girin tatil gelince sizi bulana aşkolsun

slm kızlar..geldim asyacancım ama biraz geç oldu sanırım.çarşıdaydım.sıkıntıdan kafayı yiyordum ben de hayatımda biraz değişiklik yapiim dedim,salonuma fon perde aldım önceki sıradandı.bi de yemek odamın tüm parçalarını almamıştım,bugün konsolunu spariş ettik.insan bi yenilik bi değişiklik istiyo..boşluktan yalnızlıktan kendimi bööle işlere verdim.yakında sıra saçlarıma gelicek sanırım.
parılcım çok sevindim kullandığın şeyin işe yaramasına.inşallah güzel haberler verirsin bize..hemen çalışmalara başlayın o halde..:1rolleyes:
kızlar sizinle bi haftadır paylaşamadım.bugün yazayım dedim.eşim sonunda testini yaptırdı ve ileri hızlı sperm sayısının az olduğu çıktı ortaya.dr da aşılama dedi.yani anlıycanız beni listeden uzun bi zaman silin.aşılamaya kalmam inşallah diyodum hatırlarsanız.korktuğum başıma geldi.aşılamayla ilgili bölüme baktım.doğru dürüst 'yaptım tuttu' diyen yok.eski dr'uma sordum aşılamada %21 şans vardır dedi.zaten sağlıklı insanların da her ay tutturabilme olasılığı buymuş.yani biz tedaviyle normal şartlara gelicez ki o da düşük bi şans.Allahıma sığındım artık çok konuşmuyorum.nolur bana dua edin.cuma günü moral bozukluğundan ve sıkıntıdan okula bile gidemedim resmen rahatsızlandım.ne zormuş Allahım.işlerimizi kolaylaştır.herşey O'nun kudreti dahilinde.inşallah hepimize çaremizi de verir Rabbimiz.
anlıycanız ben bu sefer daha büyük bi hüsrandayım.beterin beteri var.kafamı dağıtmaya çalışıyorum...
hepinizi çok öpüyorum...selam ve dua ile...

kızlar aşılama konusunu o kadar takmışım ki bu sabah bi rüyayla uyandım.rüyamda aşılmayla hamile kalmışım ve test test yaptırıyorum ve sonuç pozitif.bhcg oranım da 11,5 filan.oh çok şükür diyorum 10'nun üstüne çıktığıöı gördüm diyorum.sevinçten ağlıyorum.sonra içime sıkıntı giriyo,acaba kimyasal gebelik mi yine mi düşük yapıcam diyorum...amaaaan.iice çıldırmaya başladım arkadaşlar.artık çok tıbbi ve hatta sayısal değerleri olan rüyalar görmeye başladım.sonunda keçileri kaçırdım sanırım.sizinle paylaşayım dedim bu acınası halimi....:a015:

arkadaşımmmm vallahi hergün dua ediyorum,inşallah kabul eyleyecek rabbim.Umarım hakkında en iisi olur tatlım..seninle sorunlarımızda çözüm yollarımızda aynı bilio musun?benimde son gittiğim dr lokman hekim gibi,kapısının önündeki kuyruğu tahmin edemezsin.Ama ben muayenehanesine gittim veeeee allem ettim,kallem ettim,bişey sorcam çok kısa kalıcam içeride dedim veee girdim yanına drun.Allah razı olsun dr da bana ertesi güne kendi randevu verdi telaşemi görünce.Benim gibi yapmayı denesen....
Yani diğerlerinin hakkını yedim ama napayım,böyle yapmasaydım bi daha ona gidemezdim..çünkü pkolu olduğumu yeni öğrenmiştim ve çok telaşeliydim...
benden tavsiye istersen en ii dra git.Benim ağzım yandı tecrübesiz drdan.varsın geç olsun güç olmasın bence yani tatlım...hihoyyyt:teytey:Şeniz

canım benim ne olur moralini bozma,sen farkında deilsin ama herşey ii ye gidiyooo.bak eşinin durumunu öğrendin artık,sadece senlik deil bu sorun gördünmü???şimdi yolun belli en azından arkadaşım,bu harika bi şey,bence yat kalk şükret.
Şimdi şu prolaktin ilaçlarını kullanacaksın ve aşılaman olacak ve eminim ilkinde tutacak..
benimde 2 ayım kaldı ve ben de aşılama olacağım muhtemelen ve ben umutluyum.keşke olsunda varsın aşılamayla olsun be gülüm ..
Hem çok istiyoduk bak belki ikizlerimiz olur .ayyy ne güzel..bak zeynebede dedim,geç olsun güç olmasın tatlımmmm..
hiç can sıkacak bişey yok bu durumda,rahat ol,bu bi sağlık sorunu ve çözümü aşılamaysa bunu da yapacağız...
eşine de kendine de dünyayı dar etme sakın ha...kocalara sahip çıkalımmm...
hem tavsiye,şu ara nasılsa çocuk ihtimali yok ya,kkocişle tadını çıkarta çıkarta beraber ol:asigim::asigim::asigim: yani ben öle yapıorum..çoookkk güsselll...
hadi sıkma canını ,çok öpüyom...Şeniz
Dua et bol bol...

[:
asutaycım,durumun bana ablamı hatırlatıyo.onun kocası da afedersin haddimi aşıyorum ama 'hödük'...çok kızıyorum napiim.ona çok sööledik boşan diye her denemede çuvalladı.seviyorum diyo başka bi şey demiyo.hayatım insan kimseye kolay kolay boşan diyemez.ama ömrümüzü hödüklere adamaya gelmedik dünyaya.ben eşimi sürekli aldatırken görüyorum rüyamda.bütün gün ona hayatı zehrediyorum bi rüyadan.sen nasıl katlanıyosun canımcım ya görüşmesine filan?eminim kaylanamıyosundur da..çekme derim ben.çalışyosun,eğitimlisin,eminim güzelsindir ama kocan bi tek farketmiyodur.canım çok ii düşün.kararını ööle ver ama huylu huyundan hiç vazgeçmiyo.Allah sabır ve kurtuluş versin.hani derler ya anasına bak kızını al diye.bence çok yanlış.hani bizlerde sorun yok kızlar ve anneleri olarak.bence anasına bak oğlunu al olmalı onun doğrusu.genelde onlardan çıkıyo bööle işler.Allah yar ve yardımcın olsun canım.

canım ben mi çok kıskancım yanlış anlıyorum diyorum bakıyorum durumu herkes benim gibianlıyor. öğlen evlendiğimizden beri ki 4. çok büyük kavgamısı ettik. sinirden duvara iki kez kafa attı,yemin ederim ayakları yerden kesildi. sehpayı falan yumrukladı. bir kelime daha etsem sanırım bana vuracaktı.ben sen yanımdayken yapacak kadar salak değilim o benim arkadaşım diyor,niçin ben evde yokken chat yapıyorsun neden her evde olmadığımda google da dahil tüm geçmişler siliniyor dedim. bişey yapmadım diyor. inanmak mümkün mü?hani kötü filmleri falan izlese resim baksa sadece yine çıldırırdım da bundan hafif olurdu. 27 eylülde ben okuldaydım o evde.o zmanda mirc yüklemiş. bilirmisin bilmem de bence en seviyesiz ortam oradadır. onuda ben yapmadım virüsle bulaşmış diyor. bugün duvarıda suçsuzum diye kafaladı. sütten çıkma ak kaşık. nasılsa en çok uğraştığımız konu kadınlar. 3 aya bir eski sevgili,çocukluk arkadaşı çıkıyor.sizin çevrenizde de evli erkeklerin bu kadar çok eski arkadaşı musallat oluyor mu? kızların hepsi de çok namusluymuş. evli olup,eşi yokken evli adamla chat yapan 10 kişiden en fazla ikisinin iyi niyeti olduğunu düşünüyorum.,
vallahi batıya gidicez ağustosta. onun son şansı bu. yoksa eylülde severek,sevmeyerek nasıl olursa bitecek bu iş. gönlüm düzelmesinden yana ama Allah benim hakkımda hayırlısını versin

canım lütfen kendini rahatlatmaya çalış. aşılama için iki dr da para kaybı dedi. mantıkende öyle. sen eşine keçiboybusu kürü ve şu vitamin takviyelerinden kullan. bol bol domates çorbası,keçiboynuzu pekmezi ve hayıt kullan. bizim de sadece hareketlilik olsa bunları yapacaktım.spermlerde yapışıklık var diye drlar tüp önerdi. baktın olmadı,maddi durumunu ayarlar tüp bebek denersin. bu tarz rüyaları tüm yaz gördüm,inan her seferinde acaba allah malüm mu etti ki diye adete kadar bekleyim sonra da hıçkırıklara boğuldum. canım rüyalarından sakın medet umma,hatta bazen bizim sıkıntımız başkalarına malüm oluyo onlarda bizi gebe görüyo,gelip söyleyince insan iyice-tatlicadiarzu-çıldırıyo.
Allah önce sağlık,sonra iyibir iş,sonra da eş versin. sonra hayırlı ve sağlıklı evlatlar.
insan bazen tek eşimle mutlu olsaydım da gerekirse evlat edinirdim bile diyo

canım bu foruma bak moral bulacağını düşünüyorum.ben çok umutlanıyorum bazen

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...lamayan-bayanlarin-listesi-t191909/index.html

Asutaycığım ne desem bilmiyorumki Allah hakkında hayırlısını versin canım bazı şeyleri çok zorlamamak gerekiyor umarım en doğru kararı verirsin ve arkanı dönüp baktığında pişman olacağın hiç bir şey olmaz. Beauty ciğim benim komşum hamile kalmıştı aşılamayla hatta burayada yazdım ne yazıkki düşürdü ama onunda eşinin sperm hareket sayısı düşüktü o nedenle 6 ay klomen kullanıp sigarayı bırakmış yalan olmasın ama %5 olan hareketlilik %50 üstünemi ne çıkmış komşumda zaten pko var ama ona rağmen tuttu.Bence sen önce asutayında dediğin gibi eşini keçi boynuzu kürü ve vitaminlerle besle dahada iisi bir doktora yolla klomen yazsın sonra tekrar test yaptırın bence benim bir dr bana sperm için tam 3 kere test yapılması gerektiğini söyledi ona göre değerlendiriliyormuş.
İnşallah gerek kalmaz canım.

canım benim inşallah takmamayı öğrenirim ama çok zor.aslında haklısın en azından sorunu biliyoruz tabi 8 ay da boşa gitti ama tek bu kadarla kalalım.inşallah sen de ben de ikizlerimize kavuşuruz bir an önce.inan artık daha çok istiyorum ikiz olmasını.çünkü birini zor buluyoruz bari sonra yine olmazsa hiç olmazsa 2 evladımız birden olmuş olur.inşallah Rabbim bunun için bu yollara sevk ediyordur bizi.şer sanıyoruz ama muhakkak hayırdır.iii ki inancımız var yoksa napardık,nasıl oturturduk herşeyi yalnızca mantığa.bu işin mantığı yok işte.Rabbimiz ol deyince olucak inşallah.sağol tatlım ilgilendiğin ve beni anladığın için.iii ki varsın....

canımcım.nasıl sıkılyorum bilsen.inşallah tutar bizim de arkadaşın gibi.şu keçi boynuzunu deniycem inşallah.ayrıca E vitamini veriyorum.valla üroloğa gittik adam resmen kazma çıktı.bakalım buradaki dr'a(kadın doğumcuma)sevk problemi yüzünden gidemiyorum bu ay.il dışında çok ii bi dr var.ona durumu anlattım.yaparız aşılamayı dedi.sanırım tedaviye gerek yokmuş aşılama için.doğal yolu tavsiye etmez oldu drlar.zaten aşılamadan önce spermler yıkanıp en iileri seçiliyomuş.belki bööle daha çabuk olur sonuç(inşalllah)dua et bi tanem.inşallah bu ilk ve son denemem olur da kavuşurum bebeğime belki de bebeklerime.Allah asyacana da bana da ikiz verir inşallah.sizlerin de gönlünden geçeni versin Rabbim.hakkımızda hayırlısı canım.güzel haberler önce sizden...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…