merhabalr gelecegin anne adaylari
bende iki gündür clomifen ferring aliyorum asilama icin.asilama ignemde ovitrelle...sonrda utrogest diye bi ilacim var...tüm dualarim cabalarimizin bosa gitmemesi icin...vakit azaldikca stresim artiyo..
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Allah senin de yardımcın olsun ama,ovitrelle çatlatma iğnesidir,aşılama iğnesi olarak nasıl kullanılacak,onu vurulup bi kaç gün sonra aşılaman yapılacak sanırım değil mi???
arkadaşlar bende yeni başladım klomene 5 gün sonra gel dedi.çatlatma iğnesi vericem dedi
daha öncede kullandım klomen ama tek faydası olmuyo galiba benim 7 yaşında oğlum var onda böyle problem olmamıştı şimdi 2senedir uğraşıyoruz.bakalım ne olacak buay.
Zeynep canım,hayırlısı olsun güzelim,kısmetsiziz işte,ama bunda da vardır muhakkak bi hayıırrrrr....
veeeee Asutay,arkadaşım ya canım benim.Allah sana sabır versin,sen de farkındasın ve biliosun herşeyi en azından gözünün önüne perde inmemiş...
Kesinlikle haklısın,git ve kendini baştan yarat,kartını almakla başla işe kocandan...sonra git ve kendini bakıma sok en güzelinden...
Ne bu be???Benim şehrimde olaydın ben seni bi ele alırdım ya malesef yoksun kuzuzm,anca böle manen destek olacağız sana...
canım hepiniz sağolun,inan çok kötüyüm. ailem ilk boşanacağım dediğimde bana acip kızdı ama artık onlarda sen bilirsin diyor. boşanıpta o kaynanamı ve görümcemi mutlu etmek istemiyorum. önce intikamımı alıcam. ha namusum benim içim çok önemlidir. kana kan dişe diş değil ama en azından bana çektirdiklerini çekecekler.
hepinizi seviyorum.bana dua edin.
evet öyle ben asilama ignesi diye yazmisim kafam okadar dalgin ki..ama bende gicik olan
bana catlatma ignesi vurup esimden sperm alicaklar ayni gün icinde olucakmis hepsi...bilmiyorum ama yanlis biseyler oluyormus gibime gelio:çok üzgünüm:
evet öyle ben asilama ignesi diye yazmisim kafam okadar dalgin ki..ama bende gicik olan
bana catlatma ignesi vurup esimden sperm alicaklar ayni gün icinde olucakmis hepsi...bilmiyorum ama yanlis biseyler oluyormus gibime gelio:çok üzgünüm:
kızlar selam ben geldim neler yaptınız bakalım .Benim dün çok sancılarım oldu inanırmısınız tıpki çatlatma iğnesi vurulduğum gibi eğer hatırlıyorsanız akıntılarımın tamamen kesildiğini yazmıştım geçen ay ama Allaha çok şükürki bu ay akıntımda var ve yumurtladığımın sinyali bütün gün batan ağıran gerilen karnımdan geldi.Kısacası hayıt suyu işe kesinlikle yarıyor hepiniz deneyin mutlaka ben bırak mıyacağım devam edeceğim derdi veren mevlam dermanıda vermiş .hepinizi öptüm
İLKNURCUM BEN SÜREKLİ GİRİYORUM AMA KİMSE OLMAYINCA BİŞİ YAZAMIOM. Bugün kantesti yaaptıracaktım üşendim birde dok 20 sinden önce randevu vermio ne yapıcam ben o güne kadar anlamadım adam çok iimiş kk dada diyarbakırlı bayanlar bu dok adına konu açmışlar. hepsi çok memnun tek sorun çok hastası olması.birde aynı hastanede bayan doktor var onada ii demişler ne yapayım acaba bana akıl versen bu doktorumu bekleyeyim.ilknurcum bebiş yoksa dua etde adet olayım gene sterese girdim.Nie bu ay böle yaptı anlamadım anca düzeltmiiştim 6 aydır sekmiodu beklentimde yoktu olurmu die bakalım inş. adet söktürücü kullanmama gerek kalmas çok öptüm arada böle girin tatil gelince sizi bulana aşkolsun
kızlar aşılama konusunu o kadar takmışım ki bu sabah bi rüyayla uyandım.rüyamda aşılmayla hamile kalmışım ve test test yaptırıyorum ve sonuç pozitif.bhcg oranım da 11,5 filan.oh çok şükür diyorum 10'nun üstüne çıktığıöı gördüm diyorum.sevinçten ağlıyorum.sonra içime sıkıntı giriyo,acaba kimyasal gebelik mi yine mi düşük yapıcam diyorum...amaaaan.iice çıldırmaya başladım arkadaşlar.artık çok tıbbi ve hatta sayısal değerleri olan rüyalar görmeye başladım.sonunda keçileri kaçırdım sanırım.sizinle paylaşayım dedim bu acınası halimi....:a015:
kızlar aşılama konusunu o kadar takmışım ki bu sabah bi rüyayla uyandım.rüyamda aşılmayla hamile kalmışım ve test test yaptırıyorum ve sonuç pozitif.bhcg oranım da 11,5 filan.oh çok şükür diyorum 10'nun üstüne çıktığıöı gördüm diyorum.sevinçten ağlıyorum.sonra içime sıkıntı giriyo,acaba kimyasal gebelik mi yine mi düşük yapıcam diyorum...amaaaan.iice çıldırmaya başladım arkadaşlar.artık çok tıbbi ve hatta sayısal değerleri olan rüyalar görmeye başladım.sonunda keçileri kaçırdım sanırım.sizinle paylaşayım dedim bu acınası halimi....:a015:
canım benim ne olur moralini bozma,sen farkında deilsin ama herşey ii ye gidiyooo.bak eşinin durumunu öğrendin artık,sadece senlik deil bu sorun gördünmü???şimdi yolun belli en azından arkadaşım,bu harika bi şey,bence yat kalk şükret.
Şimdi şu prolaktin ilaçlarını kullanacaksın ve aşılaman olacak ve eminim ilkinde tutacak..
benimde 2 ayım kaldı ve ben de aşılama olacağım muhtemelen ve ben umutluyum.keşke olsunda varsın aşılamayla olsun be gülüm ..
Hem çok istiyoduk bak belki ikizlerimiz olur .ayyy ne güzel..bak zeynebede dedim,geç olsun güç olmasın tatlımmmm..
hiç can sıkacak bişey yok bu durumda,rahat ol,bu bi sağlık sorunu ve çözümü aşılamaysa bunu da yapacağız...
eşine de kendine de dünyayı dar etme sakın ha...kocalara sahip çıkalımmm...
hem tavsiye,şu ara nasılsa çocuk ihtimali yok ya,kkocişle tadını çıkarta çıkarta beraber ol:asigim::asigim::asigim: yani ben öle yapıorum..çoookkk güsselll...
hadi sıkma canını ,çok öpüyom...Şeniz
Dua et bol bol...
canımcım.nasıl sıkılyorum bilsen.inşallah tutar bizim de arkadaşın gibi.şu keçi boynuzunu deniycem inşallah.ayrıca E vitamini veriyorum.valla üroloğa gittik adam resmen kazma çıktı.bakalım buradaki dr'a(kadın doğumcuma)sevk problemi yüzünden gidemiyorum bu ay.il dışında çok ii bi dr var.ona durumu anlattım.yaparız aşılamayı dedi.sanırım tedaviye gerek yokmuş aşılama için.doğal yolu tavsiye etmez oldu drlar.zaten aşılamadan önce spermler yıkanıp en iileri seçiliyomuş.belki bööle daha çabuk olur sonuç(inşalllah)dua et bi tanem.inşallah bu ilk ve son denemem olur da kavuşurum bebeğime belki de bebeklerime.Allah asyacana da bana da ikiz verir inşallah.sizlerin de gönlünden geçeni versin Rabbim.hakkımızda hayırlısı canım.güzel haberler önce sizden...:1hug:Asutaycığım ne desem bilmiyorumki Allah hakkında hayırlısını versin canım bazı şeyleri çok zorlamamak gerekiyor umarım en doğru kararı verirsin ve arkanı dönüp baktığında pişman olacağın hiç bir şey olmaz. Beauty ciğim benim komşum hamile kalmıştı aşılamayla hatta burayada yazdım ne yazıkki düşürdü ama onunda eşinin sperm hareket sayısı düşüktü o nedenle 6 ay klomen kullanıp sigarayı bırakmış yalan olmasın ama %5 olan hareketlilik %50 üstünemi ne çıkmış komşumda zaten pko var ama ona rağmen tuttu.Bence sen önce asutayında dediğin gibi eşini keçi boynuzu kürü ve vitaminlerle besle dahada iisi bir doktora yolla klomen yazsın sonra tekrar test yaptırın bence benim bir dr bana sperm için tam 3 kere test yapılması gerektiğini söyledi ona göre değerlendiriliyormuş.
İnşallah gerek kalmaz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?