Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yarin bidaha deneyin ovulasyon testinizi belki igneden kaynakli oyle cikiyordur

İnşallah cnm kendiliğinden benimkinde büyütüyo clomen + çatlama iğnesi bu üçüncü ayımız büyük bir sabır ve hasretle bekliyoruz gelecek ama inanıyorum Zaman'ı var :)
canim ben o igne ilaclarla bile zorla yumurta sahibi oluyordum. ama guzel boyle pozitif dusunmen gelecek tabiki Allahin izniyle korkma. zamani var zamani gelince supriz yumurtan gelecek korkma :)

canim ben o igne ilaclarla bile zorla yumurta sahibi oluyordum. ama guzel boyle pozitif dusunmen gelecek tabiki Allahin izniyle korkma. zamani var zamani gelince supriz yumurtan gelecek korkma :)
İnşallahhhh cnm inşallah dualarınızı eksik etmeyin ne olur :)

Asilamami az once yaptilar ancak spermler birakildigi anda kasiklarimda asiri bi yanma oldu hala sizliyor sanki icimde surekli ordan oraya kosan bisey var gibi sizede boyle oldumu acaba
Hayırlı olsun cnm inşallah hayırlı haberlerini alırız .ben aşılama yaptırmadım daha önce bir fikrim yok ama inşallah kötü bir şey değildir :)

Hayırlı olsun cnm inşallah hayırlı haberlerini alırız .ben aşılama yaptırmadım daha önce bir fikrim yok ama inşallah kötü bir şey değildir :)
Dr kotu degil dedi ama belkide tutma belirtisi falandir diye dusundum umut fakirin ekmegi hesabi :))

Asilamami az once yaptilar ancak spermler birakildigi anda kasiklarimda asiri bi yanma oldu hala sizliyor sanki icimde surekli ordan oraya kosan bisey var gibi sizede boyle oldumu acaba
yok caim ben hicbirsey hissetmedim belki vucudun hassastir. hadi hayirlisi olsun hakkinda artik 15 gun dusunup oraya odaklanmadan devam et hayatina guel haberler alirsin insallah canim

Selam kizlar bende klomen catlatma ignesi kullanan biriyim 5.ayim tedavi olali sadece bu ay 3 yumurtam oldugu icin doktorum.catlatma ignesi vermedi digee aylarda igneden sonra 18 gun sonra adet oluyordum.bu ayda igne kullanmadim adetim 2 gun gecti sanirim kiste donustu.yumurtalar insallah hayirlisyla hamile kaliriz

Selam arkadaşlar bende bu 2 gündür klomen ilacı alıyorum adetin 3. Günü başladım adetim bitmedi daha ama Sol gasigimda hafif ağrı var belkide psikolojik bilmiyorum evleneli 7 ay oldu hiç engellemedik inşaallah allah isteyen herkese nasip etsin banada inşallah

merhaba kizlar topik sessizlesmis ama hala klomen kullanan varmi acaba bana doktorum bugun verdi yarin basla kullanmaya dedi fayda goren varmi devam eden sonuc alan yada sonuc alamayip baska tedaviye gecen

merhaba kizlar topik sessizlesmis ama hala klomen kullanan varmi acaba bana doktorum bugun verdi yarin basla kullanmaya dedi fayda goren varmi devam eden sonuc alan yada sonuc alamayip baska tedaviye gecen
Merhbalar. Bnde adetimin 5. Gnu ilk defa kullanmya basladm bitti yarnda catlatma ignesi olucam saat 10 da.

ben bugun basladim kullanmaya ayin 7 sinde kontrole cagirdi yumurtanin durumuna gore igne yapicaz dedi sonrada iliski zamani soyliycekmis bu ay boyle deneyelim olmazsa asilama deneyelim dedi. Allah hayirlisini versin hepimize insallah

ben bugun basladim kullanmaya ayin 7 sinde kontrole cagirdi yumurtanin durumuna gore igne yapicaz dedi sonrada iliski zamani soyliycekmis bu ay boyle deneyelim olmazsa asilama deneyelim dedi. Allah hayirlisini versin hepimize insallah
Amin insallh. Bnmde dun kontrolum vardi bi yumurta 18 mm ye ulasmis yarn saat 10da igne var karindan mi kalcadan mi karar veremedm

Amin insallh. Bnmde dun kontrolum vardi bi yumurta 18 mm ye ulasmis yarn saat 10da igne var karindan mi kalcadan mi karar veremedm
Bide bna pazartesi iliski olsn dedi 1 hafta gun asiri olsn dedi pazartesi gec deglmi iliski icn ya cumartesi atilcm igneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…