Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
himm fark ediyomu ki o ben ilk defa basladim hic bi bilgim yok daha anca arastirip bisiler bulmaya calisiyorum

evet. demekkı kullananların hepsı hamıle kalmıs artık bu sayfaya gırmıyolar :)

daha yok cocugum hıc 1,5 yıllık evlıyım evlendımızden berı denıyoz sızın varmı

Allahım hayırlısını saglıklısını nasıp etsın ınsallah canım, ben hıc kalamadım hamıle esımde bıraz sıkıntı var ılac kullanıyo sımdı ben daha fazla beklemek ıstemeyınce boyle denemeye basladık bu ay bakalım nolcak

Hakkmzda hayrlsi nyse o olsn cnm. Bn bu ay sogan suyuda kaynatip ictm adetliyken bklm ne olucak ama umidim yok sanki hevesmde kalmadi bi olsa tutsa insallh.

:) sogan kurunu 4 ay denedım ben gecen yıl hıc bısı olmadı goruldugu uzre. umarım sende faydası olur. dualar var bıde okursan 41 gun meryem suresı 7 gun yusuf suresı var bıde tesbıhler var gunluk cekılen. hepsını yaptım gecen yıl. busene doktorun verdıgı ılaclardan baska bısı kullanmıyorum artık

Yaptm cnm duada okudm 41 gun sogan küru yaptm bal tarcin corek otu yaptm denemedgm sey sayilidir. Rabbm ne zamn isterse o zamn versn ama insallah bu ay olur tüm isteyenlern

:) ınsallah canım. aynen bende oyle bı suru sey ıcıtık hep hatta esımın teshısıne gore bu kadar ıctımıze gore ıkız ucuz falan olması gerek dıyo ama daha bız bırını bulamadık

:) ınsallah canım. aynen bende oyle bı suru sey ıcıtık hep hatta esımın teshısıne gore bu kadar ıctımıze gore ıkız ucuz falan olması gerek dıyo ama daha bız bırını bulamadık
Bu arada esimede keci boynuzu pekmezi iciriyorm bnce bizm stresten olmuyo. Allah bizr ikiz ucuz nasip etsn insallah cok isterm gercektn

aynen bende ıkız hayalı kurdum hep genc kızlıktan berı ısımlerı bıle hazır :)
ben esıme kecı boynuzunu kaynatıp suyunu ıcırıyorum oyle daha ıyı dıye okumustum bıyerlerde. bı aktarda karısım yaptırdık sperm hareketını arttıran onları ıcıyo

Aa nasl bisy bnde icireyim bndee cok istiyrm cogul gebelik. Saglikli ve hayrli olsnlarda 1 2 3 farketmez cnm

valla ıcınde ne var tam bılmıyorum esımın arkadası yaptırıverdı ıyı gelıyor erkekte dıye. ıgrenc bı tadı ve kokusu var ama ıcıyo garıbım :) ama klomende yumurtlamayı arttırıyomus ya sans varmıs cogul gebelık ıcın

Ama hapin prospektusunde cogul gebelik icin degildr diyo sadce yumutlamayi sagliyomus ikiz gebelik sansi %10mus

Merhaba arkadaşlar klomen kullandıktan sonra doktorum iğneyi öğlen 12ye doğru olmamı ve o gece yine 12 ye doğru ilişkiye girmemizi ve ondan sonraki iki gece de üst üste dedi. Biz iğne gününden önceki gecede ilişki oldu.Çünkü iğne vurununca 36 saat içinde çatlar ya da iğne etkisine gerek kalmadan yumurta yeterince olgunlasinca kendiliğinden de catlayabilir. Yumurtlama olduğunda spermlerin hazır olması gerekir. Ben o ay hamile kaldım. Ancak sonra düşükle sonuçlandı. Bilgi vermek istedim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…