Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok tesekkurler cnm sagolasin bnde ilk kez yarn atilicam bi bilgimde yok acemiyim teskkr ederm bilgi verdgn icn

himmm normal igne dimi farkli bi tipi yoktur heralde. gun falan verdimi iliski icinpeki

igne vurulunca 36 saatte catliyor yumurtalar demisler hep ama bilmemki. bu aksamdan baslasan bisi olurmu acaba gun asiri devam edersin sonrada dedigi gibi

:) kacak olmasın kesın tutsun dımı
ama hergun oldugunda bu seferde sperm kalıtesı dusuyomus o zamanda azalıyor sans

evet o da var amannn bos ver bu ay ıstedın gıbı dene olmazsa onumuzdekı ay doktorun dedıgınden cıkmazsın : )
dedıgın gıbı oylede olanlar var sonucta

nasil oldu canim varmi gelisme belirti bisey merak ettim. ben dun vuruldum catlatma ignesini kolumdan asi gibi yapti hemsire. sali - persembe iliski gunu verdi bakalim insallah tutar bu ay ya

nasil oldu canim varmi gelisme belirti bisey merak ettim. ben dun vuruldum catlatma ignesini kolumdan asi gibi yapti hemsire. sali - persembe iliski gunu verdi bakalim insallah tutar bu ay ya
Yok cnm malesef hic bi belirti yok zatn test yptm erken gebelik testi negatif cikti bugn igneden snra 11. Gun negatif ckti olsaydi silik cikardi cnku erken geblik testi bu yani bu ayda olmadi her zamnki gbi.

himmm olsun kiz umudunu kaybetme gec dollenme falan olur belki o gune kadar dusurme enerjini. ben bugun nedense pek bi polyannayimda

Donem donem bendede oluyor o.mesela nerde hamile gorsem sinir oluyorum bebek sesine bile tahammulum olmuyor.mesela gecen ay doktora gittimde bi suru hamile vardi sira bekleyen ters ters baktim sanki onlarin bi etkisi varmis gibi. ama bu ay cok pozitifim sanki olucak gibi geliyor bi de ruya gordum ona cok heveslendim haberci ruyami acaba diye. Allah dogru zamanda hayirlisini verir insallah canim.
hem kiz ben kocayi 32 sinde buldum cocugu hemen nasil bulayim diye teselli ediyom kendimi hep

Ayyy cok guldurdun beni allahta seni guldursun insallah bu ay mutlu haberi alirsin cnm bn cok uyuyorm bu ara bide belim agriyo arada bundn baska bisy yok ama bn bu ay icn umutlu deglm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…