Cok tesekkurler cnm sagolasin bnde ilk kez yarn atilicam bi bilgimde yok acemiyim teskkr ederm bilgi verdgn icnMerhaba arkadaşlar klomen kullandıktan sonra doktorum iğneyi öğlen 12ye doğru olmamı ve o gece yine 12 ye doğru ilişkiye girmemizi ve ondan sonraki iki gece de üst üste dedi. Biz iğne gününden önceki gecede ilişki oldu.Çünkü iğne vurununca 36 saat içinde çatlar ya da iğne etkisine gerek kalmadan yumurta yeterince olgunlasinca kendiliğinden de catlayabilir. Yumurtlama olduğunda spermlerin hazır olması gerekir. Ben o ay hamile kaldım. Ancak sonra düşükle sonuçlandı. Bilgi vermek istedim size.
Evt cnm yapildi cok korktm yaparken ama pek acimadi gobegmden atildi ama acimadinasil oldu rkybhdr yapildimi ignen
Normal insulin gbi kucucuk ignesi var. Verdi ama bna gec geldi ya pazartesi carsamba cuma ve pazar olsn dedi. Gec kalinmaz mi pazartesiye kadr sncdehimmm normal igne dimi farkli bi tipi yoktur heralde. gun falan verdimi iliski icinpeki
Kacirmak istemiyorm iste bilemedm ki hergun olsa nolur kiigne vurulunca 36 saatte catliyor yumurtalar demisler hep ama bilmemki. bu aksamdan baslasan bisi olurmu acaba gun asiri devam edersin sonrada dedigi gibi
Yaa keci boynuzu pekmezi iciriyorm fayda etmez mi kalitesinde. Hergun yapip olanlarda var ama ya off :-(:) kacak olmasın kesın tutsun dımı
ama hergun oldugunda bu seferde sperm kalıtesı dusuyomus o zamanda azalıyor sans
Evt cnm haklsn. Baklm sonuc belli olur 15 gun snraevet o da var amannn bos ver bu ay ıstedın gıbı dene olmazsa onumuzdekı ay doktorun dedıgınden cıkmazsın : )
dedıgın gıbı oylede olanlar var sonucta
Yok cnm malesef hic bi belirti yok zatn test yptm erken gebelik testi negatif cikti bugn igneden snra 11. Gun negatif ckti olsaydi silik cikardi cnku erken geblik testi bu yani bu ayda olmadi her zamnki gbi.nasil oldu canim varmi gelisme belirti bisey merak ettim. ben dun vuruldum catlatma ignesini kolumdan asi gibi yapti hemsire. sali - persembe iliski gunu verdi bakalim insallah tutar bu ay ya
17 kasimdi. Bu yaptgm test iliskiden 5 gun snrasni gosteriyoms ustunde oyle yaziyofu bnce olsaydi silik bile olsa cikardioyle deme belki vardir daha erken oldugu icin cikmamistir. adet gunun ne zamandi senin
Bnm umudum zatn yoktuki cnm alistim her ay ayni duruma yani nyse yapck bisy yokhimmm olsun kiz umudunu kaybetme gec dollenme falan olur belki o gune kadar dusurme enerjini. ben bugun nedense pek bi polyannayimda
Ayyy cok guldurdun beni allahta seni guldursun insallah bu ay mutlu haberi alirsin cnm bn cok uyuyorm bu ara bide belim agriyo arada bundn baska bisy yok ama bn bu ay icn umutlu deglm.Donem donem bendede oluyor o.mesela nerde hamile gorsem sinir oluyorum bebek sesine bile tahammulum olmuyor.mesela gecen ay doktora gittimde bi suru hamile vardi sira bekleyen ters ters baktim sanki onlarin bi etkisi varmis gibi. ama bu ay cok pozitifim sanki olucak gibi geliyor bi de ruya gordum ona cok heveslendim haberci ruyami acaba diye. Allah dogru zamanda hayirlisini verir insallah canim.
hem kiz ben kocayi 32 sinde buldum cocugu hemen nasil bulayim diye teselli ediyom kendimi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?