canım yanımda olduğunu bilmek herşeyi paylaşabilmek çok güzel, çok sağol.Allah inşallah sana da önce huzur versin ve eşini yola getirsin sonra güzel hayırlı bi evlat nasip etsin canım.tavsiyelerine uyucam inşallah.umarım ilkinde tutar da başka şeylere gerek kalmadan kavuşuruz bebeklerimize.ama olmazsa da çareler var çok şükür.evet canım rüyalar insanı çok daha umutlandırıp tepe üstü çakıyo.fazla etkilenmemeye çalışıyorum ama aklım sürekli orda olunca bööle oluyo işte.canım lütfen kendini rahatlatmaya çalış. aşılama için iki dr da para kaybı dedi. mantıkende öyle. sen eşine keçiboybusu kürü ve şu vitamin takviyelerinden kullan. bol bol domates çorbası,keçiboynuzu pekmezi ve hayıt kullan. bizim de sadece hareketlilik olsa bunları yapacaktım.spermlerde yapışıklık var diye drlar tüp önerdi. baktın olmadı,maddi durumunu ayarlar tüp bebek denersin. bu tarz rüyaları tüm yaz gördüm,inan her seferinde acaba allah malüm mu etti ki diye adete kadar bekleyim sonra da hıçkırıklara boğuldum. canım rüyalarından sakın medet umma,hatta bazen bizim sıkıntımız başkalarına malüm oluyo onlarda bizi gebe görüyo,gelip söyleyince insan iyice-tatlicadiarzu-çıldırıyo.
Allah önce sağlık,sonra iyibir iş,sonra da eş versin. sonra hayırlı ve sağlıklı evlatlar.
insan bazen tek eşimle mutlu olsaydım da gerekirse evlat edinirdim bile diyo
asutaycım ah şu rüya görenler ve bizi umutlandıranlar yokmu bu ay hiç ümitli değildim kardeşim aradı abla rüyamda gördüm karnını tutarak geziodun dedi kıpırtılarını hissediom diyodun ve çok güzeldin ne oldu varmı bişi dedi ben hemen gittim test yaptım annemde kardeşime kızıo sen ablandan başka bişi düşünmezmisin o düşünceyle yatıp kalkıyosun dio o da yok abla epeydir düşünmüom dio valla kardeşim hep görüo hatta geçende beni pembe beşikle gördü inş. bu rüyalar yaklaştığının belirtisidir öptüm canım
beauty cim asyacana katılıyorum şükür etmelisin problemi net olarak öğrendin bize söz ver moralini yüksek tut bayanlarında moral kazanması için illaki alışveriş biraz bütçe sarsılıcak ama ne yaparsın herşey bebişiçin ben eşime 1 hafta kadar keçi boynuzu yedirdim gerçi kendi yedi çok sevio görseniz tırmandırıo resmen spermdede fazlalık hissettik kos koca diyarbakırda keçi boynuzu bulamıom bittide devam edemioz bende dün kuru incir aldım kaynatınca çok tatlı oluo ama içicez artık ne yapalım bence sende dene ayrıca herkesin yaşayacağı farklı belki 1. tutturursun belki 3.de ö yüzden kendini şartlama tamammı ama bana öyle gelioki bu sefer olucak inş.
kızlar ya ben olurum gelmezsiniz,olmam böle kaynatırsınız...eee hayırlısı bakalım,bu ay birimiz hamiş kalsak...inanın hangimiz olduğu farketmez ya bi olsa,şu şeytanın bacağını bi kırsak hayırlısıyla.....
kızlaaaar...jinekolojinin ana sayfasında 'derinden' diye bi arkadaşın topicini gördüm.ilk aşılamada tutmuş ve 7 aydır normal yoldan olmamış sanırım.acayip moral oldu bana.onun adına da çok sevindim.Rabbim inşallah bizim de yüzümüzü güldürür.hepimiz birden bu ay hamiş olalım inşallah.düşünsenize süper olurdu valla.hepimiz başlardık belirtileri bulantıları konuşmaya ve aynı anda hep birlikte yaşardık mutluluğumuzu.inşallah bunun için bekletiyodur Rabbim bizleri...
asyacan a.s.ben yeni katıldım aranıza ve bende pkoluyum sana dr.unu soracaktım kim diye bide benim dr.um nil okur du onun hakkında bi bilgin varmı gerçi ben şu anda şırnak beytüşşebap tayım ancak yazın tekrar tedaviye başlaya bileceğim ama şimdiden araştırma yapmak istiyorum :Saruboceq:hepimiz istediğimiz güzelbebişlerimize en kısa zamanda kavuşuruz inşAllah :Saruboceq:
ilknurcum dediğini yapıcam arkadaşımda ben oraya gidince verdiler dio bende pazartesi kan vericem sona dok görüşmeye çalışıcam bakalım biraz üsteleyince sonuca uşaşırım herhalde hepimiz sırayla aynı yollardan geçioruz farkındayım bari biri kırsa şeytanın bacağını ya neyse hep beraber hamile kalcaz galiba hadi hayırlısı öptüm cicim
ah be güzelim bi karşılaşamıyoruz şurda.inşallah dualrın kabul olur.bence de birimiz bari başarsa hepimiz sevinçten çıldırıcaz.inşallah makus talihimizi yenicez bi gün.inanalım buna.valla ben hepinizin bebeişlerinin teyzesi olmaya şimdiden hazırım.bi sürpriz yapıp gelseler de teyzesi onları yese:Saruboceq:sengözlerimebaksanab:jeyyar:hihoyyyt
parılcım slmnasılsın sana bişi soracaktım bu hayıt nasıl bişi nasıl kullanılıo ne zaman başlanılıo bende başlayacağım bununla hamile kalan çok özellikle pcolulara ii gelio bizim ostorojen hormonumuzu kontrol altına alıyomuş ama en az 3 ay kullanılması lazımmış .Bilgi veririsen sevinirim canım öptüm kib
canım inşallah olur.duacı ol lütfen.yarın inşallah alıcaz keçi boynuzu.ayrıca pekmezini de alayım diyorum.fazla mı gelir ikisi birden acaba?aşılamayı bu ay yapacaktı dr'um.ama aynı hastanede dr'un babası var o da k.doğumcu.ona prolaktin ilacımı yazdırdım.o tarih beni bitirdi işte.10 gün geçmeden başka k.doğumcuya gidemezmişim aynı hastanede.yani ben son gittiğim dr'un kontrol hastası oldum.6 ekimde gitmiştim.17 ekimde gidebilicem kendi dr'uma.o da bu yüzden bu ayı iptal etti.çok saçma bi sistem.kasımda deneyelim dedi.ben de il dışındaki beğendiğim dr'a gidelim diyorum eşime.o da kabul etmiyo.dr değiştirip durma diyo.bu ay boşa gidecek.çünkü aşılama sırasındaki durum çok önemliymiş.stres yapmamak gerekiyomuş.benim dr biraz sinir bi adam.beni geriyo açıkçası.güvendiğim ,beni rahatlatacak olana gidelim diyorum.bilmiyorum.sanırım önümüzdeki ay başlıycaz.nolur bana akıl ver hayatım ya.napiim sence.il dışındakine de sevkle gidemiycem tamamen masraflar bizim olacak.işlem için 450 ytl alıyomuş dr.benimki de 600 dedi.ama iğneler işin içinde mi bilmiyorum.devlet ödüyo mu o iğneleri.sanırım senin kullandıklarından.sen ne kadarını ödemiştin.özele gidince rapor isterlerse yine bu ilaçlar için.raporla veriliyomuş sanırım.bana biraz anlatırmısın canım?iii geceler tatlım...evet derindeni ben de gördüm,olacak arkadaşım,inan buna lütfen,umutsuz olma ve acilen şu keçi boynuzuna başlat eşini....
ee aşılama ne zaman olacak,yani süreci konuştun mu???Şeniz
canım sağolasın.hepimiz mutlu oluruz inşallah.hayallerimiz gerçek olur bi gün umarım.çok geçmiş olsun canım.kendine dikkat et.bol bol limonlu ılık su filan iç.ii geliyo.yat dinlen canım.inşallah bir an önce iiileşirsin.çok öptüm.kendine dikkat sen bize lazımsın....yerimsenibencanım benim ha şöyle mutlu umutlu olalım güsel hayaller kuralım,çok bunalırsak alışverişmanyağı olalım-tatlicadiarzu- inşallah bizde yaşayacağız o duyguları,önce sağlık ve mutluluk versin Rabbim. ah bide şu nezlem geçsesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?