canım inşallah olur.duacı ol lütfen.yarın inşallah alıcaz keçi boynuzu.ayrıca pekmezini de alayım diyorum.fazla mı gelir ikisi birden acaba?aşılamayı bu ay yapacaktı dr'um.ama aynı hastanede dr'un babası var o da k.doğumcu.ona prolaktin ilacımı yazdırdım.o tarih beni bitirdi işte.10 gün geçmeden başka k.doğumcuya gidemezmişim aynı hastanede.yani ben son gittiğim dr'un kontrol hastası oldum.6 ekimde gitmiştim.17 ekimde gidebilicem kendi dr'uma.o da bu yüzden bu ayı iptal etti.çok saçma bi sistem.kasımda deneyelim dedi.ben de il dışındaki beğendiğim dr'a gidelim diyorum eşime.o da kabul etmiyo.dr değiştirip durma diyo.bu ay boşa gidecek.çünkü aşılama sırasındaki durum çok önemliymiş.stres yapmamak gerekiyomuş.benim dr biraz sinir bi adam.beni geriyo açıkçası.güvendiğim ,beni rahatlatacak olana gidelim diyorum.bilmiyorum.sanırım önümüzdeki ay başlıycaz.nolur bana akıl ver hayatım ya.napiim sence.il dışındakine de sevkle gidemiycem tamamen masraflar bizim olacak.işlem için 450 ytl alıyomuş dr.benimki de 600 dedi.ama iğneler işin içinde mi bilmiyorum.devlet ödüyo mu o iğneleri.sanırım senin kullandıklarından.sen ne kadarını ödemiştin.özele gidince rapor isterlerse yine bu ilaçlar için.raporla veriliyomuş sanırım.bana biraz anlatırmısın canım?iii geceler tatlım...
hepsine baktim heryerde genelde igneden 1 gün sonra falan asilama yapiyor..bugün yine doktorla konustuk bana 16 sinda igne vurucakmis ve ultasonda bakicakmis eger yumurta igensiz bile ogün yeteri kadar gelismisse aynni gün asilamyai yapicakmis eger gelismemissede esimden spermi alip yikayip dondurucaklarmis ertesi günlerde kullanmak icinya canim bence de yanlis,nasi ayni gun icinde olacakmis hepsi ya,normalde catlatma ignesinden bi kac gun sonra iliski verio dr lar,yani asilama da ole olmali bence.bi asilama olan arkadaslarin forumlarina bak istersen canim...Allah yardimcin olsun...:teytey:
hepsine baktim heryerde genelde igneden 1 gün sonra falan asilama yapiyor..bugün yine doktorla konustuk bana 16 sinda igne vurucakmis ve ultasonda bakicakmis eger yumurta igensiz bile ogün yeteri kadar gelismisse aynni gün asilamyai yapicakmis eger gelismemissede esimden spermi alip yikayip dondurucaklarmis ertesi günlerde kullanmak icin
bide bu zamanla yarismak var yaa nekadar zor bi durum gerce3kten kendi kendine hamile kalanlari takdir ediyorum nasil basariyolarnaniknanik
canım yaa umarım başarırlı olur,bu forumda beauty var o da aşılama olacak,sen bizi gelişmelerden haberdar et herzaman ,o da merak ediyodu süreci,seni takip etmiş olur.zaten bu gidişle ben de aşılama olacağım,sen bize öncü olmuş olursun..
İnşallah ii olacak arkadaşım,moralini yüksek tut veee takma fazla
bizizm de kaderimiz aşılamaymış...
Şeniz
canım ya bayağı da pahallıymış iğneler..tabi ki önemli değil ama şuan tamamını özelden yaptıramam.sanırım adetim gecikiyo bu ay.2 gün geçti.eişm umutlanıyo ama ben sakinim.olurum muhtemelen 1-2 güne.günüm geciktiği için sanırım kendi dr'uma gidebilicem.sevk sorunum 1-2 güne bitiyo.inşallah nasipte varsa bu ay da burda deneriz.memnun kalmazsa ve sonuç alamazsam bu dr'dan kasımda il dışındaki dr'uma giderim.ööle düşünüyorum artık.kararsızlıktan iidir.napiim.tek tek bütün yolları deniycez.Rabbimiz bunu yazdıysa bunu yaşıycaz.diyecek bişey yok.canım benim o iğneler 1000 ytl tuttu ama %20 sini ödedim ben 250-300 civarı kesildi maaşımdan.İşlem 450-500 civarıydı o zaman duyduğum benimde.Tabi bana aşılama yapılmamıştı,sadece iğneleri kullanmıştım..yani ilaçlar hariç işlem parası o.Vallahi drunu ii seç kuzu.önceki başarılarını falan araştır.bi de prolaktini ii ayarlasınlar...bu ayın geçtiği ii olmuş bence hem prolaktin ilacını kullanmış olursun,hem de eşin keçi boynuzuyla spermleri daha sağlıklı olur.o keçi boynuzuyla 1 hafta da bile çok farkediomuş...
Ayy hersey yoluna girio bak arkadaşım,farkında deilsin ama gidişatın herşeyi sıraya koyuyo buna inan..Ama ne olur drun konusunda çok seçici ol,herkes o aşılamayı yapamıo...Boş yere üzülmeni istemem...şu beklemen gereken sürede iice düşün ve mantıklı olanı yap,iice araştır...
Ayyy canım sonu gelio bu eziyetin inşallah....Şeniz
hepsine baktim heryerde genelde igneden 1 gün sonra falan asilama yapiyor..bugün yine doktorla konustuk bana 16 sinda igne vurucakmis ve ultasonda bakicakmis eger yumurta igensiz bile ogün yeteri kadar gelismisse aynni gün asilamyai yapicakmis eger gelismemissede esimden spermi alip yikayip dondurucaklarmis ertesi günlerde kullanmak icin
bide bu zamanla yarismak var yaa nekadar zor bi durum gerce3kten kendi kendine hamile kalanlari takdir ediyorum nasil basariyolarnaniknanik
canım ya bayağı da pahallıymış iğneler..tabi ki önemli değil ama şuan tamamını özelden yaptıramam.sanırım adetim gecikiyo bu ay.2 gün geçti.eişm umutlanıyo ama ben sakinim.olurum muhtemelen 1-2 güne.günüm geciktiği için sanırım kendi dr'uma gidebilicem.sevk sorunum 1-2 güne bitiyo.inşallah nasipte varsa bu ay da burda deneriz.memnun kalmazsa ve sonuç alamazsam bu dr'dan kasımda il dışındaki dr'uma giderim.ööle düşünüyorum artık.kararsızlıktan iidir.napiim.tek tek bütün yolları deniycez.Rabbimiz bunu yazdıysa bunu yaşıycaz.diyecek bişey yok.
canım inşallah dediğin gibi herşey yoluna giriyodur hepimiz için.sanırım Allah ikizlerimiz olsun diye bize bunu nasip etti.inşallah sen de ben de ilk denmemizde tuttururuz aşılamayla.belki senin ona da kalmaz(inşallah)canım çok destek oluyosun gerçekten.bi gün okumasam yazdıklarını vallahi moralim bozuk oluyo o gün.toparlamama çok yardım ettin.ve tabi parıl da zeynep de asutay da...Allah hepinizden razı olsun...
canım sanırım prolaktin artık sabit.2 aydır kullanıyorum ilacı.3.aya başladım.ama dr en az 6 ay kullan dedi.sanırım artık o bi sorun değil hayatımda.birazdan çıkıp keçi boynuzu alıcaz.inşallah bu vesile olur da herşey güzel olur.senin tedavin şuan ne aşamada?ilaç kilo verdiriyo diyodun nasılsın?inşallah biter bitmez tedavin güzel haberi verirsin canım.Allaha emanet ol.çoook öptüm:1hug:Şeniz
canım benim ilçedeyim bugun malum,ev sobalı burdakı ve iğrennççç.çok zor vallahi,Allahtan kalabalığız evde de ii oluyo....
benim tedavi 2. ayında işte,kilo veriorum 2 aydır 4 kılo falan vermişimdir sanırım,alıom verıom...bilmiom canım faydası olacak mı bu tedavinin.Bugun bı arkadaşımın daha hamiş olduğunu öğrendim,daha ağustosta evlendi,maşallah hemen kaldı hamile...
benim 2 ay daha bi şey olmaz,ben aşılama olacağım artık....hatta öbür ay gidyim diorum 3 ay kullandım artık aşılama olmak istiorum diyeyim...
oyy oyy içim hem buruk hem tuhaf...canım benim hepimiz desteğiz birbirimize.çok şükür ki yalnız deiliz,yalnız mümkün deil atlatamazdık bu süreci.
Ama bitecek bi gün ve bu bi gün yaklaşıo inşallah...
Senin için de umarım herşey en kısa zamanda yoluna girecek...hiç sıkma canını...sevgiler canım ...
canım sağol bizimle paylaştığın için karışımı...ben dün kendime incir eşime de keçi boynuzu aldım.bu ay bunları bi deneyeyim.sonra seninkini bi deniycem.sanırım hepsini karıştırmasam daha iii.yine de teşekkürler.ya bu arada yeşil ceviz nasıl bulunur ki?ben hiç anlamam da bu işlerden....Allaha emanet ol canım.öpüyorum.bu arada iileştin mi canımcım?hastalnıcam diyodun...Allah sağlık sıhhat versin.....kızlar ii geceler ben yokken bayaa kaynatmışsınız bakıyorum.Buarada verdiğim tarifi yapan varmı bilmiyorum ama o sadece yeşil ham cevizle oluyormuş belirteyimde.
canım dün cevap yazamadım kusura bakma vallla işin zor be güzelim.sobalı eve 3 yıl katlandım çok zor.Allah kolaylık versin.
ah o kiloları sen değil de ben versem keşkeinşallah faydalı olur.sanırım bu dr'a güveniyodun.inşallah iii bi sonuç alırsın.eğer kullandığın ilaçlar yeterliyse bence de hemen başla.ayyy bakarsın aynı ay hamiş oluruz.ne güzel olurdu valla...
inşallah Allah gönlümüze göre verir bir an önce.hamile haberlerine alışmamız lazım.benim görümcem doğurdu.etrafımdaki herkes hamile.Allah sabır ve selamet versin bize.takmamaya çalış diycem ama olmuyo işte...inşallah o günler bizim için de yakındır.bi gün biz de hamişlere katılıcaz inşallah..dualarımdasın canım...çoook öpüyorum.Allaha emanet ol...:1hug:
yaa nedesiniz kuzum ben geliyom kimsecikler yok huu mevzey, asutay nerelerdesiniz sizden hiç ses çıkmıyor canlarım.
CANIM BEN GELDİM,YÜZME ÇOK İİ FİKİR YA,ZANNETNİORUM ZARARI OLACAĞINI BOŞVER YOLUNA BAK SEN.HAMİŞ KADINLARA YÜZME TAVSİYE EDİOLAR,YANİ ÇOK TERS HAREKETLER YAPMADIĞIN SÜRECE SORUN YOK...
HADİ EĞLENMNE BAK YAVRU:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?