Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim o iğneler 1000 ytl tuttu ama %20 sini ödedim ben 250-300 civarı kesildi maaşımdan.İşlem 450-500 civarıydı o zaman duyduğum benimde.Tabi bana aşılama yapılmamıştı,sadece iğneleri kullanmıştım..yani ilaçlar hariç işlem parası o.Vallahi drunu ii seç kuzu.önceki başarılarını falan araştır.bi de prolaktini ii ayarlasınlar...bu ayın geçtiği ii olmuş bence hem prolaktin ilacını kullanmış olursun,hem de eşin keçi boynuzuyla spermleri daha sağlıklı olur.o keçi boynuzuyla 1 hafta da bile çok farkediomuş...
Ayy hersey yoluna girio bak arkadaşım,farkında deilsin ama gidişatın herşeyi sıraya koyuyo buna inan..Ama ne olur drun konusunda çok seçici ol,herkes o aşılamayı yapamıo...Boş yere üzülmeni istemem...şu beklemen gereken sürede iice düşün ve mantıklı olanı yap,iice araştır...
Ayyy canım sonu gelio bu eziyetin inşallah....Şeniz

beauty can seni ilk defa bu kadar positif ve umutlu gördüm umarım herşey yolunda gider ve sen ilk aşılamanda hamile kalırsın.

hepsine baktim heryerde genelde igneden 1 gün sonra falan asilama yapiyor..bugün yine doktorla konustuk bana 16 sinda igne vurucakmis ve ultasonda bakicakmis eger yumurta igensiz bile ogün yeteri kadar gelismisse aynni gün asilamyai yapicakmis eger gelismemissede esimden spermi alip yikayip dondurucaklarmis ertesi günlerde kullanmak icin
bide bu zamanla yarismak var yaa nekadar zor bi durum gerce3kten kendi kendine hamile kalanlari takdir ediyorum nasil basariyolarnaniknanik

canım yaa umarım başarırlı olur,bu forumda beauty var o da aşılama olacak,sen bizi gelişmelerden haberdar et herzaman ,o da merak ediyodu süreci,seni takip etmiş olur.zaten bu gidişle ben de aşılama olacağım,sen bize öncü olmuş olursun..
İnşallah ii olacak arkadaşım,moralini yüksek tut veee takma fazla
bizizm de kaderimiz aşılamaymış...
Şeniz

INSALLAH.....INSALLAH.... INSALLAH....
3 kere yazdim ki 3ten fazla yumurtam gelissin, asilama yapilsin INSALLAH tutsun, bütün sürecleri yazicam...dualarim herkesle ALLAH gönlümüze göre versin

kızlar ben o önceden bahsettiğim cevizli tarifi aldım sizede aynen yazıyorum

Cevizler olmamış yeşil ceviz olacakmış ama bunu benim bulabilmem imkansız olduğu için ben normal cevizle yapacam.
ölçüde 5 cevize 1,5 su bardağı su ve 1,5 su bardagı şeker
Şimdi mesela 20 cevize 6 su bardağı su koyup düdüklüde yaklaşık 60 dakika haşlayacaksın.

haşlanmış cevizler blendırdan geçirip normal bir tencereye aktaracaksın üzerine 6 su bardağı şekeri
ilave edip 1-1,5 saat kaynatacaksın kaynatma işlemi bitince bol bol tarçın ekleyip karıştırın kavanozlara doldurun.Sabah akşam 1 çorba kaşığı eşiniz ve siz yiyin.
İnşallah şifa olur arkadaşlar ben yarın alıp yapıyorum inşallah.
Hepinizi öptüm ii geceler .

canım ya bayağı da pahallıymış iğneler..tabi ki önemli değil ama şuan tamamını özelden yaptıramam.sanırım adetim gecikiyo bu ay.2 gün geçti.eişm umutlanıyo ama ben sakinim.olurum muhtemelen 1-2 güne.günüm geciktiği için sanırım kendi dr'uma gidebilicem.sevk sorunum 1-2 güne bitiyo.inşallah nasipte varsa bu ay da burda deneriz.memnun kalmazsa ve sonuç alamazsam bu dr'dan kasımda il dışındaki dr'uma giderim.ööle düşünüyorum artık.kararsızlıktan iidir.napiim.tek tek bütün yolları deniycez.Rabbimiz bunu yazdıysa bunu yaşıycaz.diyecek bişey yok.
canım inşallah dediğin gibi herşey yoluna giriyodur hepimiz için.sanırım Allah ikizlerimiz olsun diye bize bunu nasip etti.inşallah sen de ben de ilk denmemizde tuttururuz aşılamayla.belki senin ona da kalmaz(inşallah)canım çok destek oluyosun gerçekten.bi gün okumasam yazdıklarını vallahi moralim bozuk oluyo o gün.toparlamama çok yardım ettin.ve tabi parıl da zeynep de asutay da...Allah hepinizden razı olsun...
canım sanırım prolaktin artık sabit.2 aydır kullanıyorum ilacı.3.aya başladım.ama dr en az 6 ay kullan dedi.sanırım artık o bi sorun değil hayatımda.birazdan çıkıp keçi boynuzu alıcaz.inşallah bu vesile olur da herşey güzel olur.senin tedavin şuan ne aşamada?ilaç kilo verdiriyo diyodun nasılsın?inşallah biter bitmez tedavin güzel haberi verirsin canım.Allaha emanet ol.çoook öptüm:1hug:Şeniz

hanimlar size bir sorum var clomifen sizdede kabizlik yapmismiydi..sadece 5 gün aldim ben cokta sivi tüketiyorum ama asiri derecede tuvalet sorunu yasiyorum..bide kabiz olanlar kac günde atlattiniz

canım meraba.sanırım sen de aşılama yaptıracaksın.bana biraz bilgi verir misin şuana kadar naptılar mesala?neden aşılama yaptırıyosun?benim eşimin hareketli spermi az da..senin sorun neydi?aşılama için önce adtin 3.günü gidip muayene mi oldun?beni o zamana çağırdı dr ..iğneleri siz mi ödediniz,ne kadar tutuyo,kaç tane var ve kaç gün vuruluyosun?kısacası bana herşeyi anlatabilir misin canım.çook merak ediyorum ve bu yüzden strese giriyorum..Allah yardımcın olsun...detaylı bi bilgi verirsen çok sevinirim.bekliyorum...

canım benim ilçedeyim bugun malum,ev sobalı burdakı ve iğrennççç.çok zor vallahi,Allahtan kalabalığız evde de ii oluyo....
benim tedavi 2. ayında işte,kilo veriorum 2 aydır 4 kılo falan vermişimdir sanırım,alıom verıom...bilmiom canım faydası olacak mı bu tedavinin.Bugun bı arkadaşımın daha hamiş olduğunu öğrendim,daha ağustosta evlendi,maşallah hemen kaldı hamile...
benim 2 ay daha bi şey olmaz,ben aşılama olacağım artık....hatta öbür ay gidyim diorum 3 ay kullandım artık aşılama olmak istiorum diyeyim...
oyy oyy içim hem buruk hem tuhaf...canım benim hepimiz desteğiz birbirimize.çok şükür ki yalnız deiliz,yalnız mümkün deil atlatamazdık bu süreci.
Ama bitecek bi gün ve bu bi gün yaklaşıo inşallah...
Senin için de umarım herşey en kısa zamanda yoluna girecek...hiç sıkma canını...sevgiler canım ...

kızlar ii geceler ben yokken bayaa kaynatmışsınız bakıyorum.Buarada verdiğim tarifi yapan varmı bilmiyorum ama o sadece yeşil ham cevizle oluyormuş belirteyimde.

arkadaşlar endometriozis (çikolata kisti) hastası olup klomen kullanan varmı.. doktor klomen verdi fakat kistini belki büyütebilir izlemeye alıcaz dedi ben yinede çok korktum..

canım dün cevap yazamadım kusura bakma vallla işin zor be güzelim.sobalı eve 3 yıl katlandım çok zor.Allah kolaylık versin.
ah o kiloları sen değil de ben versem keşkeinşallah faydalı olur.sanırım bu dr'a güveniyodun.inşallah iii bi sonuç alırsın.eğer kullandığın ilaçlar yeterliyse bence de hemen başla.ayyy bakarsın aynı ay hamiş oluruz.ne güzel olurdu valla...
inşallah Allah gönlümüze göre verir bir an önce.hamile haberlerine alışmamız lazım.benim görümcem doğurdu.etrafımdaki herkes hamile.Allah sabır ve selamet versin bize.takmamaya çalış diycem ama olmuyo işte...inşallah o günler bizim için de yakındır.bi gün biz de hamişlere katılıcaz inşallah..dualarımdasın canım...çoook öpüyorum.Allaha emanet ol...:1hug:

kızlar ii geceler ben yokken bayaa kaynatmışsınız bakıyorum.Buarada verdiğim tarifi yapan varmı bilmiyorum ama o sadece yeşil ham cevizle oluyormuş belirteyimde.
canım sağol bizimle paylaştığın için karışımı...ben dün kendime incir eşime de keçi boynuzu aldım.bu ay bunları bi deneyeyim.sonra seninkini bi deniycem.sanırım hepsini karıştırmasam daha iii.yine de teşekkürler.ya bu arada yeşil ceviz nasıl bulunur ki?ben hiç anlamam da bu işlerden....Allaha emanet ol canım.öpüyorum.bu arada iileştin mi canımcım?hastalnıcam diyodun...Allah sağlık sıhhat versin.....

Allah hakkımızda hayırlısını versin tatlım.Haklısın bu tarz haberlere alışmamız gerek...Evet canımbu drumçok iimiş,yani herkes öle dio ya bakalım....İnşallah derman olur derdime....
BEncede ayı ay hamişkalalımyaa,acısını da beraber yaşıoruz,sefasını da yaşayalım....Ayy inşallah canımya...Biz de tadalım artık bu duyguyu...
Sanki bu sorun hallolsa hayatım boyunca artık hiç bişey beni üzemezmiş gibi gelio bazenn..Tabikiböle deil ama ne bilim işte....
Neyse çok öpüyorum arkadaşım,akşam yazarım artık çok öpüorum:1hug:

Sağol canım yaa iiyim çok şükür yatmadan iileştim.
Bişey daha soracam yaa ben aylardır ertelediğim yüzmeye yazıldım ama acaba bir sakıncası varmıdır kimi eğer bebek varsa bile düşer diyo ne bilim ama yani artık bekle bekle nereye kadar olacağı yok ,artık olurda düşerse ne diyeyim takdiri ilahi.

yaa nedesiniz kuzum ben geliyom kimsecikler yok huu mevzey, asutay nerelerdesiniz sizden hiç ses çıkmıyor canlarım.

yaa nedesiniz kuzum ben geliyom kimsecikler yok huu mevzey, asutay nerelerdesiniz sizden hiç ses çıkmıyor canlarım.

CANIM BEN GELDİM,YÜZME ÇOK İİ FİKİR YA,ZANNETNİORUM ZARARI OLACAĞINI BOŞVER YOLUNA BAK SEN.HAMİŞ KADINLARA YÜZME TAVSİYE EDİOLAR,YANİ ÇOK TERS HAREKETLER YAPMADIĞIN SÜRECE SORUN YOK...
HADİ EĞLENMNE BAK YAVRU:teytey:

Herkese merhaba...Bende adetimin beşinci günü klomen tedavisine başladım.Dr. 21.günü bir yumurtanın çatladığını, diğer yumurtanında 20mm olduğunu söyledi, hemen ovitrelle yapıldı.İğneden tam bir hafta sonra hafif kahverengi kanamam başladı, şu an 3.günü bu kanamanın.Normal şartlarda iğneden iki hafta sonra adetin başlaması gerekmiyor mu??böyle bir durum yaşayan bir arkadaş oldu mu??
Yardımcı olursanız sevinirim.

Ne bileyim artık hayırlısı dalmamaya kaydirigubbakcemileçalışacağım artık. İnşallah hepimiz beraber seviniriz kaydirigubbakcemile5artık gerçi birimizde hamile kalsak süper olacak ama hadi neyse artık top sen ve beauty de inşallah aşılamanız ilkinde tutarda bize umut olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…