Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım bilemiyorum bende klomen ve prengly tedavisi gördüm 3 kere ama bende iğneyi vurulduktan 15- 16 gün sonra adetim geliyordu ondan öncede hiç bu şekilde akıntım olmazdı.Bence doktora mutlaka gitmelisin belki gebelik vardır ve buda onun yerleşme kanamasıdır inşallah.

slm kızlar günaydın.bugün dersim yok evdeyim.dün sonunda hastalandım.3 gün geçti bu ay.ilk defa bu kadar sakinim.en azından sorunu biliyoruz ve bi aşama katedicez...ayrıca yarın dr'a gidebilicem.Rabbim sanki sevk sorunu yüzünden ayarladı bugüne yoksa bu ay hiç muayene olmama gerek olmıycaktı çünkü nerdeyse adetim bittiğinde gidebilicektim.inşallah bunun bi hikmeti vardır.
benim durumumda olan başka bi gruba (bu sitede)soru sordum sağolsunlar kimse cevaplama ihtiyacı duymadı.kızlar iii ki varsınız.valla kendimi o kadar kötü hissettim ki.neyse ya...sorularla yaşamaya alıştım.
sizlerden naber?bu ara mevzey ve asutay nereye kayboldu?kızlar nerdesiiniz ses verin...
parılcım,ilknurcum sizlere günaydın...inşaallah güzel bi güne uyanmışızdır hepimiz.Allah yeni günü yeni umutlarla yeni mutluluklarla yaşatsın bizlere.amin...........:1hug:

canım benim,okuldayımmalum öğle arası,bugün kocişin yanına gidiyorum akşamüstü,perşembeleri çoooooooooookkk seviyorum,kocacığımıda......
canım herşeyden umutlanır hale geldik değilmi,ben artık biraz fazla yemek yiyince acaba hamilemiyim diorummm:))))
herşey ii olacak inşallah canım inşallah.......
iiki sen de varsın tatlım,dedim ya atlamazdık bu süreci sanırım olmasaydık bu forumda....
evet zeynep ve asutayda yok....inşallah iilerdir ....
bakalım öncesen aşılamanı bi yaptırda sonrasında ben yaptırayımm.....
çok öpüorum canımmmm...Şeniz

slm kızlar ben burdayım daha adet olmadım bakalım umutla bekliorum söktürücü hap içmicem kendi kendine olsun folic asit içiyom bu arada dok vferdi herkesi öptüm ben size sürekli bakıom merak etmeyin

slm kızlar ben burdayım daha adet olmadım bakalım umutla bekliorum söktürücü hap içmicem kendi kendine olsun folic asit içiyom bu arada dok vferdi herkesi öptüm ben size sürekli bakıom merak etmeyin

canımya hadi inşallah ya.evet içme tatlım bakalımne olacak....Ayy ilk habersenden gelsin vallahi sevincimden ağlarım....:CüvCüv::CüvCüv::teselli::1hug:

canım benim çok sağol inş. ii şeyler olur geçendde bir yazı okudum kızın birinin adet tarihleri ve test ve usg bakım tarihleride aynı onun bhcgsi 0 çıkmış eve gitmiş ama söktürücü içmemiş 10 gün sona dok gitmiş ben hamileyim kantesti yapın demiş dok gülmüş hadi yapalım bari demiş sonuç 134 çıkmış benimde aynısı olcak die bişi yok ama bu tür ilaçları kullanmak istemiom adetime yakın yumurtladığımıda biliorum dok söledim daha önceki dokda yumurta takibi yaptırdım bana geç yumurtladığımı sölemişti dedim oda bana herkes konuşuo dedi sende konuşuyon sanadamı inanmayayım dicektim ama bende ultrasonda görüyodum hoş birbirini kötülemeye bayılıolar önceki dok özledim bu dok ii ama sonuç önemli gerçi doktordan sıra alarak muayne oldum ilknurcum.akşama randevu veriomuş gitmeseydim alamazdım.Ha birde dok bana ne dedi bilionmu pcosu olanların düşük yapma ihtimali yüksekmiş bu glukofen bunu önlüyomuş benim kaç tane hastam sırf bunu kullanarak hamile kaldı biliomusun dedi.yani canım doğru yoldayız dok isterse gebeliğin ilk 3 ayındada kullanabilioz haydiöptüm parıl beauty napıosunuz cici kıslar

canım meraba.ya valla hayatta olmayacak şey yok özellikle bebek konusunda.inşallah hamişsindir.ay düşünmek bile güzel.aramızdan birinin mutluluğu hepimize yetecek.bence de alma o söktürücüleri.olacaksan zaten olursun.kendi haline bırak tatlım.inşallah güzel haberlerle dönersin.dualrım seninle.
ben yarın dr'A gidicem.bakalım belli olacak yeni rotamız.inşallah aşılamam bari tutar da sınav sona erer inşallah.bu ay hepimiz umutlarımızı daha da çoğaltalım.inanıyorum yakındır inşşşallah o güzel günler.çok öpüyorum canım....:1hug:

slm kızlar ben kocişin yanındayım...kuş gibiyim de mi bi orda bi burda:))))
ya ben bişey dicem,drun bana verdiği tedavide hani 4 ay kullanacağım bi ilaçlar dizisi var ya,onların içinde farlutal var ve ban yarın başlıyorum onu kullanmaya.şimdi siz adet söktürücü kullanmayın dionuz ...şimdi kafam karıştı...gerçi bi sakınca olsa dr sölerdi demiii....
Amann zeynepcim inşalahhh doğru yoldayızdır yaaa....glukofen işe yarar inşallah canım....
ya bu arada asutayy yoooookkk..

İnşallah güzelim yaa ver bir müjdeli haberde bayram edelim.:teytey:

beautycim canım benimde dualarım sizinle pek ümidim yok ama genede tedbiri elden bırakmıcam inş. rabbim 1 kerede verir bebeğini kucağına moralini sakın bozma emi gülüm yanındayız unutma öptüm

asyacancım az önce o kızla yazıştım ondada pcos varmış ve şeker hapını kullanıomuş bugün çok mutlu oldum bu sefer olmasada yakında olacak hepimizin inş. rabbim bizimde mucizelerimizi verir keşke bu hapı verildiğinde kullansaydım neyse nasip böleymiş öptüm güzel

parılcım sağol canım bugün bana ii moral verdiniz walla ama sizde benimn için ümitlenmeyin ben o zaman iyice üzülüyom bişi çıkmayınca olacağına varıo herşey inş. hepimiz bu ay kırıcaz şeytanın bacağını bu arada asutay nerde walla kız biz iyice dost olduk birimiz gözükmeyince hemen sorup soruşturuyoz farkedioz aferin bize:)))))çok öptm bay

inşallah zeynepcim ya vanım,umarım işe yarar..Senin inancın arttkça benimde artıo ve umutlanıorum..Allah ım inşallah olur yaaaa,çoookkk sabırsızlanıorum artık çift çizgi görmeye....
Allah hepimizin yüzünü güldürsün artık yaaa....
hadi bakalım glukofen bizi ne zaman mutlu edecek???:teselli:

arkadaşlar endometriozis (çikolata kisti) hastası olup klomen kullanan varmı.. doktor klomen verdi fakat kistini belki büyütebilir izlemeye alıcaz dedi ben yinede çok korktum..

benim o beeenn :)
bende de endometrioz var gecen ay ameliyat oldum kisti yakti doktorum ama benimki öyle büyük kist degildi. ve bu ay adetim okadar rahatti ki anlatamam hic agri yoktu..adetimin 3.günü almaya baslaim 5 gün aldim.bugün kontoldeydim 5 yumurtam gelismis..c.tesi ovitrelle vurucam kendime pazar aksamda asilamam yapilcak ALLAh in izniyle..
hic korkma ben ameliyat olup kurtuldum..sennde de iseyarar insallah Şeniz

nerdesiniz kızlar hiçbiriniz yoksunuz ne oluyor böyle hele asutaydan hiç haber yok iice merak etmeye başladım umarım herşey yolundadır.Mevzey canım sen ne durumdasın geldimi adetin.

ben burdayım canım,temizlik yaptım da akşama ilçeden öğretmen arkadaşlarım kalmaya gelecek de hazırlık yaptım biraz.siz nappıonuz,bi arkadaşımın daha hamişlik haberini aldım,çok mutlu oldummm.ammaaa içim çok buruk...

Ahh canım:teselli: inşallah sende en yakın zamanda güzel haberler verirsin.

Ahh canım:teselli: inşallah sende en yakın zamanda güzel haberler verirsin.

inşallah canım ya vallahi az önce hepimiz için dua ettim.Allah'ım ne olur kabul et dualarımı yaaa.....lütfennnnn.Arkadaşım neyse ya başladın mı yüzmeye sen....a.s.:1hug:

İnşallah güzelim mevlam dualarımızı hemen kabul eder bende bu gün cuma sohbetimizde dua ettim hepimize. Yüzemeye başladım bu hafta iki kere gittim ama hamlamışım hemen yoruluyorum buna rağmen çok güzel ve eğlenceli tabi teknik de öğreniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…