Herkese merhaba...Bende adetimin beşinci günü klomen tedavisine başladım.Dr. 21.günü bir yumurtanın çatladığını, diğer yumurtanında 20mm olduğunu söyledi, hemen ovitrelle yapıldı.İğneden tam bir hafta sonra hafif kahverengi kanamam başladı, şu an 3.günü bu kanamanın.Normal şartlarda iğneden iki hafta sonra adetin başlaması gerekmiyor mu??böyle bir durum yaşayan bir arkadaş oldu mu??
Yardımcı olursanız sevinirim.
slm kızlar günaydın.bugün dersim yok evdeyim.dün sonunda hastalandım.3 gün geçti bu ay.ilk defa bu kadar sakinim.en azından sorunu biliyoruz ve bi aşama katedicez...ayrıca yarın dr'a gidebilicem.Rabbim sanki sevk sorunu yüzünden ayarladı bugüne yoksa bu ay hiç muayene olmama gerek olmıycaktı çünkü nerdeyse adetim bittiğinde gidebilicektim.inşallah bunun bi hikmeti vardır.
benim durumumda olan başka bi gruba (bu sitede)soru sordum sağolsunlar kimse cevaplama ihtiyacı duymadı.kızlar iii ki varsınız.valla kendimi o kadar kötü hissettim ki.neyse ya...sorularla yaşamaya alıştım.
sizlerden naber?bu ara mevzey ve asutay nereye kayboldu?kızlar nerdesiiniz ses verin...
parılcım,ilknurcum sizlere günaydın...inşaallah güzel bi güne uyanmışızdır hepimiz.Allah yeni günü yeni umutlarla yeni mutluluklarla yaşatsın bizlere.amin...........:1hug:
slm kızlar ben burdayım daha adet olmadım bakalım umutla bekliorum söktürücü hap içmicem kendi kendine olsun folic asit içiyom bu arada dok vferdi herkesi öptüm ben size sürekli bakıom merak etmeyin
canım benim çok sağol inş. ii şeyler olur geçendde bir yazı okudum kızın birinin adet tarihleri ve test ve usg bakım tarihleride aynı onun bhcgsi 0 çıkmış eve gitmiş ama söktürücü içmemiş 10 gün sona dok gitmiş ben hamileyim kantesti yapın demiş dok gülmüş hadi yapalım bari demiş sonuç 134 çıkmış benimde aynısı olcak die bişi yok ama bu tür ilaçları kullanmak istemiom adetime yakın yumurtladığımıda biliorum dok söledim daha önceki dokda yumurta takibi yaptırdım bana geç yumurtladığımı sölemişti dedim oda bana herkes konuşuo dedi sende konuşuyon sanadamı inanmayayım dicektim ama bende ultrasonda görüyodum hoş birbirini kötülemeye bayılıolar önceki dok özledim bu dok ii ama sonuç önemli gerçi doktordan sıra alarak muayne oldum ilknurcum.akşama randevu veriomuş gitmeseydim alamazdım.Ha birde dok bana ne dedi bilionmu pcosu olanların düşük yapma ihtimali yüksekmiş bu glukofen bunu önlüyomuş benim kaç tane hastam sırf bunu kullanarak hamile kaldı biliomusun dedi.yani canım doğru yoldayız dok isterse gebeliğin ilk 3 ayındada kullanabilioz haydiöptüm parıl beauty napıosunuz cici kıslar
slm kızlar ben burdayım daha adet olmadım bakalım umutla bekliorum söktürücü hap içmicem kendi kendine olsun folic asit içiyom bu arada dok vferdi herkesi öptüm ben size sürekli bakıom merak etmeyin
asyacancım az önce o kızla yazıştım ondada pcos varmış ve şeker hapını kullanıomuş bugün çok mutlu oldum bu sefer olmasada yakında olacak hepimizin inş. rabbim bizimde mucizelerimizi verir keşke bu hapı verildiğinde kullansaydım neyse nasip böleymiş öptüm güzel
arkadaşlar endometriozis (çikolata kisti) hastası olup klomen kullanan varmı.. doktor klomen verdi fakat kistini belki büyütebilir izlemeye alıcaz dedi ben yinede çok korktum..
ben burdayım canım,temizlik yaptım da akşama ilçeden öğretmen arkadaşlarım kalmaya gelecek de hazırlık yaptım biraz.siz nappıonuz,bi arkadaşımın daha hamişlik haberini aldım,çok mutlu oldummm.ammaaa içim çok buruk...
Ahh canım:teselli: inşallah sende en yakın zamanda güzel haberler verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?