İnşallah güzelim mevlam dualarımızı hemen kabul eder bende bu gün cuma sohbetimizde dua ettim hepimize. Yüzemeye başladım bu hafta iki kere gittim ama hamlamışım hemen yoruluyorum buna rağmen çok güzel ve eğlenceli tabi teknik de öğreniyoruz.
arkadaşlar endometriozis (çikolata kisti) hastası olup klomen kullanan varmı.. doktor klomen verdi fakat kistini belki büyütebilir izlemeye alıcaz dedi ben yinede çok korktum..
asyacım ,zeynepcim,parılcım....kıslar özledim neredesiniz?eşim bile diyor ki :kızlar olmayınca bilgisayar bana kalıyor:)
benim adetim bu ay 10 gün sürdü,vallahi gripten sonra ne halim kaldı ne de keyfim.şekerlerim bitkisel yöntemleri uyguladınız mı? parıl yüzüyor musun? ah bir de ben yüzebilsemmmm.
slm kuzucum canim ya valahi ben de bi an bitti dedim.canim benim sen de kardesim gibisin vallahi tatlim ya ve kizlar hepimiz cok ii arkadas oldukkk.....
canim ya uzun surmus adetin niye ki bole oldu.....neyse ya hayirlisi olsunnnn tatlim...
ayyy canim diger kislarda farketseler duzeldigini sitenin yaaaa....
ben iiyim bildigin gibi ilcedeyim yarin kocisin yanina gidecegim....adetime 8 gun var iste benim bu ay hamilelik gibi bi beklentim yok bilion...
insallah sizden biri haber eder ya....:teselli:Şeniz
sitenin acildigina cok sevindim valla kac gündür icim icimi yiyo..asilamam yapildi ayin 19 unda cok heyecanliyim..5 yumurtam gelismisti 3 tanesi catlamaya cok yakindi en son ultrasonda gördük..esimin sperm durumu icinde cok mükemmel dediler..simdi bekliyoruz kalbimiz kipirkipir..insallah sonuc olumlu olur...dua edelim hepimiz icin
asyacım ,zeynepcim,parılcım....kıslar özledim neredesiniz?eşim bile diyor ki :kızlar olmayınca bilgisayar bana kalıyor:)
benim adetim bu ay 10 gün sürdü,vallahi gripten sonra ne halim kaldı ne de keyfim.şekerlerim bitkisel yöntemleri uyguladınız mı? parıl yüzüyor musun? ah bir de ben yüzebilsemmmm.
canım tüm kalbimle dua edicem. maşallah diyelim sonu hayırlı haberle bitsin inşallah:Saruboceq:a.s
Evet canım yüzüyorum sen nasılsın çok merak ettik seni umarım iyisindir.Bitkisel olarak ben hala hayıt kullanıyorum bu ay akıntımın olması haricinde işe yaramadı çünkü bugün adetlendim ne yazıkki ama aynen devam edecem eşimede keçi boynuzu pekmezi ve keçi boynuzu alıdım kürünü yapacam.İnşallah işe yarar.
arkadaşlar herkese merhaba,
9 tane merional iğne kullandım. Ayın 18'inde çatlatma iğnesi (pregnyl 5000 iki tane ) oldum ardından eşimle üzerimize düşeni yaptık. Hemen ardından her iki kasığımda ağrı oldu (özellikle yürürken) ve bugün de bel ve kalça ağrım oldu. Sanki kahve rengi bir akıntı da var, ama çok çok az... Belimdeki ağrıdan zor yürüyorum. Regl tarihime 10 günden fazla var. Sinir sistemim bozuldu. Vücudumdaki sinyalleri anlamıyorum. Bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.
sagol asutay
7 gün sonra test yaptiriliormus bilmiyorum ne yapsam..simdi dualara herzamankinden daha cok ihtiyacim var....Allah im insallah yüzümüze bakar ...hakkimizda hayirlisi olsun..
bide sabaha karsi rüyamda doktordaydimbi kadin vardi hamile tanimiyorum ikiz ikiside erkek..bende dogumda yanindaydim.. ama kadina bisey oldu bebekler bana kaldi cok tuhaf biseydi minicik ikitane erkek bebek kucagimdaydilar..uyaninca hemen esime anlattim...simdi tuhaf hissediyorum kendimi:bbo:
tedirgin oldum bak şimdi klomenden sonra endometrioma mı oldu bir tane daha..bu korkunç bişey..
klomenin basit kist yaptığını duymuştum onlar zamanla gider inşallah ama dediğim gibi diğeri korkuttu..
yani kullanmamak lazım demekki klomen sen ne düşünüyosun..çocuk için işe yaradı mı? kaç ay klomen kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?