Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oh oh ne ii vallahi,spor çok ii bi fikir canım,çok ii ettin vallahi yazılmakla...
ya kıslar yok

ohh şükür kavuşturana iki gündür giremiyordum heralde sitede bir problem vardı ama nihayet girdim.
Kızlaarrr nasılsınız sabah görüşürüz artık hepinize iigeceler .

Ayy bi anda site kapandi sandim cooooookk uzuldum yaaaa,sizi kaybettim diye....eee nappionuz

günlerdir ulaşılmıyordu.nihayet bağlanabildim. ulaşamayacam diye çok üzüldüm.bari msnlerimizi ya da maillerimizi paylaşalım.siz benim kardeşisiniz.çok seviyorummmmm

asyacım ,zeynepcim,parılcım....kıslar özledim neredesiniz?eşim bile diyor ki :kızlar olmayınca bilgisayar bana kalıyor:)
benim adetim bu ay 10 gün sürdü,vallahi gripten sonra ne halim kaldı ne de keyfim.şekerlerim bitkisel yöntemleri uyguladınız mı? parıl yüzüyor musun? ah bir de ben yüzebilsemmmm.

arkadaşlar endometriozis (çikolata kisti) hastası olup klomen kullanan varmı.. doktor klomen verdi fakat kistini belki büyütebilir izlemeye alıcaz dedi ben yinede çok korktum..

canım benim bende de endometrioma var. klomenden sonra sayısı 2 ye çıktı ve 4 tanede basit kist oluştu. dr a sorduğumda basit kist yapabilir,endişelenme dedi. herşey Allahtan. olacaağı varsa oluyor. ben takip ettim en stresli zamanlarda ya büyüyor ya da sayısı artıyor. sakin olmaya çalış.

slm kuzucum canim ya valahi ben de bi an bitti dedim.canim benim sen de kardesim gibisin vallahi tatlim ya ve kizlar hepimiz cok ii arkadas oldukkk.....
canim ya uzun surmus adetin niye ki bole oldu.....neyse ya hayirlisi olsunnnn tatlim...
ayyy canim diger kislarda farketseler duzeldigini sitenin yaaaa....
ben iiyim bildigin gibi ilcedeyim yarin kocisin yanina gidecegim....adetime 8 gun var iste benim bu ay hamilelik gibi bi beklentim yok bilion...
insallah sizden biri haber eder ya....:teselli:Şeniz

sitenin acildigina cok sevindim valla kac gündür icim icimi yiyo..asilamam yapildi ayin 19 unda cok heyecanliyim..5 yumurtam gelismisti 3 tanesi catlamaya cok yakindi en son ultrasonda gördük..esimin sperm durumu icinde cok mükemmel dediler..simdi bekliyoruz kalbimiz kipirkipir..insallah sonuc olumlu olur...dua edelim hepimiz icin

Şeniz
birtanem inan bu rahim ağrılarım garip adet ve akıntılarım pek iyi gibi gelmiyor bana. inşallah herşey yolundadır.çocuktan geçtim, amansız bir hastalık olmasın.
yarın sizin balayı gününüz yaniŞeniz hayırlısıyla git gel kocişin yanına, sağlığınız,ağzınızın tadı yerinde olsun Rabbim bir de bebişi versin hayırlısıyla.
bizden haber gelmesi zor da inşallah sizlerden güzel haber alırız. geç olsun,oldu mu tam olsun.
çok öpüyorum hepinizi

canım tüm kalbimle dua edicem. maşallah diyelim sonu hayırlı haberle bitsin inşallah:Saruboceq:a.s

Evet canım yüzüyorum sen nasılsın çok merak ettik seni umarım iyisindir.Bitkisel olarak ben hala hayıt kullanıyorum bu ay akıntımın olması haricinde işe yaramadı çünkü bugün adetlendim ne yazıkki ama aynen devam edecem eşimede keçi boynuzu pekmezi ve keçi boynuzu alıdım kürünü yapacam.İnşallah işe yarar.

slm kıslar nihayet site açıldı bende çok korktum birdaha görüşemicez die birbiriimize mail adreslerimizi cverelimde öle konuşalım bu durumlarda bende adet oldum dok gittim serephone verdim sona devam ederim zil çaldı öptüm ciciler

canım tüm kalbimle dua edicem. maşallah diyelim sonu hayırlı haberle bitsin inşallah:Saruboceq:a.s

sagol asutay

7 gün sonra test yaptiriliormus bilmiyorum ne yapsam..simdi dualara herzamankinden daha cok ihtiyacim var....Allah im insallah yüzümüze bakar ...hakkimizda hayirlisi olsun..

bide sabaha karsi rüyamda doktordaydimbi kadin vardi hamile tanimiyorum ikiz ikiside erkek..bende dogumda yanindaydim.. ama kadina bisey oldu bebekler bana kaldi cok tuhaf biseydi minicik ikitane erkek bebek kucagimdaydilar..uyaninca hemen esime anlattim...simdi tuhaf hissediyorum kendimi:bbo:

tedirgin oldum bak şimdi klomenden sonra endometrioma mı oldu bir tane daha..bu korkunç bişey..
klomenin basit kist yaptığını duymuştum onlar zamanla gider inşallah ama dediğim gibi diğeri korkuttu..
yani kullanmamak lazım demekki klomen sen ne düşünüyosun..çocuk için işe yaradı mı? kaç ay klomen kullandın?

canım benim ben iyiyim.sıkma canını akıntının fazla olması spermlerin daha uzun yaşamasını ve yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor. bu da çok güzel bişey. küre devam etmen çok faydalı olacaktır. Allah doğru zamanda hayırlısıyla nasip etsin bebişşlerimizi

canım seninde bildiğin gibi bunlar yerleşme belirtisi de olabiliyor. yanlız hemen kendini kaptırma,2 aydır aynı şeyleri yaşıyorum ama sonuç negatif çıkıyor.Allah hayırlısını versin

canım yazın habire kız bebek görüyordum,pek iyi gelmiyordu. ama erkek bebek görmek iyidir. bebiş olmasa bile hayatında güzel şeylerin olacağına delalet.rahat ol.
sabret bugün geçti,6 kaldı

tatlım her bünye aynı değil sen endişelenme.dr farkederdi endometrioma olsa. benim eşimde de sorun olduğundan ocak ayına kadar karar alıcaz,sonra tüp bebek yapıp yapmayacağımız belli olacak.bebişe hasret yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…