sitenin acildigina cok sevindim valla kac gündür icim icimi yiyo..asilamam yapildi ayin 19 unda cok heyecanliyim..5 yumurtam gelismisti 3 tanesi catlamaya cok yakindi en son ultrasonda gördük..esimin sperm durumu icinde cok mükemmel dediler..simdi bekliyoruz kalbimiz kipirkipir..insallah sonuc olumlu olur...dua edelim hepimiz icin
arkadaşlar herkese merhaba,
9 tane merional iğne kullandım. Ayın 18'inde çatlatma iğnesi (pregnyl 5000 iki tane ) oldum ardından eşimle üzerimize düşeni yaptık. Hemen ardından her iki kasığımda ağrı oldu (özellikle yürürken) ve bugün de bel ve kalça ağrım oldu. Sanki kahve rengi bir akıntı da var, ama çok çok az... Belimdeki ağrıdan zor yürüyorum. Regl tarihime 10 günden fazla var. Sinir sistemim bozuldu. Vücudumdaki sinyalleri anlamıyorum. Bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.
slmm kızlarr ben konyadayımmmmmmm....kocişin yanındayımmmmm.siz nappıonuz ya................
ya cnım benim kötü olma bak ya,bırakıver şu adamı.vallahi bana sinir geldi ya...yazık edion kendine ..ne oldu bilmem ama anlatmadığına göre belli ki çıldırtmış seni...
ne diyim yaaaa,Allah ım yuzune gülsün tatlım..
canım düzelsin diye çabalıyorum,ama olmuyor. kadın , bulamadığında o siteleri buluyor ben evde yokken. 165cm 53kg fiziği düzgün bir bayanım. daha bakımlı ve sevgi dolu yaklaşıyorum 1 aydır. işe yaramıyor.ben mi çok kıskanç ve tutucuyum bilmiyorum.
hayır ya ne alakası var,seninki doyumsuz yani psikolojik bence tatlım..ne diim bilmem ama çok sinir bi durum.tabi sabır gerek biraz ama bu arada sen yıpranıon çok ya ben ona sinir oluom.hayat geçio gidio..olan sana oluyo..
canım yazın habire kız bebek görüyordum,pek iyi gelmiyordu. ama erkek bebek görmek iyidir. bebiş olmasa bile hayatında güzel şeylerin olacağına delalet.rahat ol.
sabret bugün geçti,6 kaldı
elifatihefu tartışmak ii olu bazen ama pek uzatma yinede bence...
Bu arada beauty ile msjlaştım bugün,site açılmıomuş hala onun bilgisayarında.Veeeeeeeeeeee büyük haber bugün aşılamasıııııı olmuşşşşşşşşş..Ayyy dua edin yaaaaa tutsun,tutsunda umut olsun hepimize.Kendim gibi heyecen yaptım vallahi ya...Hadi hayırlısı...öpüyorum çok seviyorum hepiniziiiiiiii
ben geldim kocayla tartistik azcik cok zamandir cok balliydik iyi oldu kavga:sm_cool:
asutay hayirli olsun yeni sacin ama kullanmasi cok zordur be tatlim aktikca igrenc bi renk cikiyo ortaya. bende kizildim gecen hafta siyah yaptim hamis olursam bidaha boyayaman diye:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?