Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah çabalarını boşa çıkarmasın canım umarım sevinçli haberi en yakın zamanda alırsın
testi yaptığın gün paylaş merak ederiz.

arkadaşım umarım yerleşme belirtileridir görümcem hamile kaldığında beli çok ağırmıştı
inşallah sendede öyldir ama sen yinede kendini kaptrma bazen vücudumuz bize oyun oynayabiliyor.

slmm kızlarr ben konyadayımmmmmmm....kocişin yanındayımmmmm.siz nappıonuz ya................

slmm kızlarr ben konyadayımmmmmmm....kocişin yanındayımmmmm.siz nappıonuz ya................

benim kocam düzeldi derken yine başa döndük.neler olduğunu anlatmaya utanıyorum.eşinizin kıymetini bilin.senağlama
ağlıyorum yapacakhiç bişey yok.bana dua edin

ya cnım benim kötü olma bak ya,bırakıver şu adamı.vallahi bana sinir geldi ya...yazık edion kendine ..ne oldu bilmem ama anlatmadığına göre belli ki çıldırtmış seni...
ne diyim yaaaa,Allah ım yuzune gülsün tatlım..

canım düzelsin diye çabalıyorum,ama olmuyor. kadın , bulamadığında o siteleri buluyor ben evde yokken. 165cm 53kg fiziği düzgün bir bayanım. daha bakımlı ve sevgi dolu yaklaşıyorum 1 aydır. işe yaramıyor.ben mi çok kıskanç ve tutucuyum bilmiyorum.

hayır ya ne alakası var,seninki doyumsuz yani psikolojik bence tatlım..ne diim bilmem ama çok sinir bi durum.tabi sabır gerek biraz ama bu arada sen yıpranıon çok ya ben ona sinir oluom.hayat geçio gidio..olan sana oluyo..

hayır ya ne alakası var,seninki doyumsuz yani psikolojik bence tatlım..ne diim bilmem ama çok sinir bi durum.tabi sabır gerek biraz ama bu arada sen yıpranıon çok ya ben ona sinir oluom.hayat geçio gidio..olan sana oluyo..

tatlım bana dua edin,Allah hakkımda hayırlısını versin.sabredince 3-5 senede düzelecceğini bilsem hiç üzülmem,susarım. iyiki varsın canım

ii ki hepimiz varız tatlım...siz ömür boyu arkadaşım kalın inşallah.Sessiz ve derinden bi dostluk bizizmki aynı çatıda toplanan.....Allah yardımcın ola

canım yazın habire kız bebek görüyordum,pek iyi gelmiyordu. ama erkek bebek görmek iyidir. bebiş olmasa bile hayatında güzel şeylerin olacağına delalet.rahat ol.
sabret bugün geçti,6 kaldı

sagol asutay gercekten bu sitede cok huzur buluyorum benimle ayni dili konusan beni anlayan insanlarin icinde olmak mutluluk verici...

ben aslinda hic rüya görmem en son ne zaman rüya gördügünü bile unutmusum ama bu sabah bu rüya bence icinde bulundugum psikolojik durumdan dolayi...Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin...:Saruboceq:

günler nasil gecio anlamyiorum bile kosuyorlar sanki yada melegimiz gelmek icin günleri hizlandiriyo

cabuk gel melegim seni beklioruz

Asutay güzelim mevlam senin sabrının karşılığını umarım hem bu dünyada hemde öteki dünyada fazlasıyla verir diyecek başka bişey bulamıyorum Allah eşini doğru yola çevirsin ve güzellikle ıslah etsin canım.Hakkında en hayırlısı neyse o olsun sıkmamaya çalış canını bol bol dua et müminin sihri duadır unutma.

kıssslarr nappıonuz yahuuuuu????nerdesiniz??zeynep ve beauty hele siz hiç girmionuz nerdesiniz yafffff...????
eee burda olanlar naparsınız????

Asyacan bi sen bide ben kaldık beauty den hiç ses yok huuu nerdesiniz gerçekten yaa
Asutay, beauty ,mevzey hadi kıslarr bekleniyorsunuz.

işte geldim kıslarrr.saçlarımı kızıl yaptım. koyu kızıl ama bakır kırmızı gibi parlıyor. bugün derslerde bile durup durup ağlayasım geldi. okuma yarışı yaparken dalmışım çocuk 2 dakikadan fazla okumuş
iyiki varsınız ve hep burada olursunuz. ölene üzülmemek lazım bu dünya pek mi iyi de gitti diye üzülüyoruz. kurtuluyorlar. la havle getirip duruyorum. ne olur sizde bana dua edin.
insanın canı çocuk çekiyor ama ileride Allah o na ne dertler verecek bilmiyoruz. Rabbim niye doğdum,niye doğurdum dedirtmesin

ben geldim kocayla tartistik azcik cok zamandir cok balliydik iyi oldu kavga:sm_cool:

asutay hayirli olsun yeni sacin ama kullanmasi cok zordur be tatlim aktikca igrenc bi renk cikiyo ortaya. bende kizildim gecen hafta siyah yaptim hamis olursam bidaha boyayaman diye:smiley-cool:

elifatihefu tartışmak ii olu bazen ama pek uzatma yinede bence...

Bu arada beauty ile msjlaştım bugün,site açılmıomuş hala onun bilgisayarında.Veeeeeeeeeeee büyük haber bugün aşılamasıııııı olmuşşşşşşşşş..Ayyy dua edin yaaaaa tutsun,tutsunda umut olsun hepimize.Kendim gibi heyecen yaptım vallahi ya...Hadi hayırlısı...öpüyorum çok seviyorum hepiniziiiiiiii

yok tatlim coktan baristik bile biz dayanamiyoruz kavga edince... 3 yili bitirdik ama bizi hala yeni evli sanalar var...

beauty adinada cok sevindim insallah tutar hayirlsi olsun hakkinda

hadi yaa çok heyecanlandım hihoyyyt böyle bir zamanda ne güzel olurdu bişeyler paylaşmakkaydirigubbakcemile5 Allahım inşallah tutmuştur çok sevindim.Dua edecem rabbim güldürür yüzümüzü inşallah:teytey: bu ay sonnda birden fazla müjdeli haber alırız.
Hepinizi öptüm canlarım.

teşekkürler,seninde iyi olmuş boyadığın tatlım.bizim doğal yolla olma ihtimali olmadığından sorun yok. bir gün yapacak olursak bende boyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…