Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok sevindimmmm yaaaa:sm_cool: inşallah güzel haberler alıcaz.hihoyyyt buaralar sizlerden çok umutluyum.
şekercim senin günün nasıl geçti

ii nolsun tatlım,cumartesi bugün dükkanımız kalabalık,ben de kocişe yardım ederim,kasada oturuyorum ve deli gibi siteyi geziorum,ama moralim bozuldu biraz,şu kullandığım ilacın faydası yarıyarıya herkes hamile kalamamış ve kalanlarda hemen kullandığı ay hamile kalmış,benim ilaçta ikinci ayım ve durum ii gözükmüo,acaba kasımda ben de mi aşılama olsam ki????

birtanem bence doğal yolla denemeye devam et. nekadar dr varsa aşılamaya parakaybı diyor. tabi aşılama bazen gebeliğe vesilede oluyor ama Allahtan hayırlısı. sen pozitif düşün pozitif olsun. Allah işlerinizi arttırsın,bereketli olsun.

iii akşamlar kızlarr ben geldim ne habersiniz.Asyacacığım asutayın da dediği gibi güzel düşün güzel olsun inşallah canım.

evet kızlar ama iice umudum tükendi ya 1 sene olacak kasımda artık başlayalı...olmuyo bu şey işte doğal yolla,şu ilaçda pek yaramışa benzemio ve ben de rahim dönüklüğü var belki ondan da olmuyodur yani aşılamada kaçırma ihtimali yok ,spermler rahme gidebilecek direkt,o takılıo aklıma birazda.hiç bişey deişmio...
yani bu bi fikir sadece yapılırsa da en fazla kasımı geçireceğim,aralıkta yaptıracağım...
zaten ben istemesemde dr 4 aylık tedavi sonunda aşılama demişti ben sadece 1 ay erken gitmiş olacağım....offf ya hiç olmazsa ......

Rahminin böyle olması bir bakıma iyiymiş bak hemde çok iiiimiş zaten aşılamadada spermlerin oraya en kısa zamanda ulaşıp yumurtayı bulamsı söz konusu e sen bu durumda şanslısın inşallah ilkinde tutar.Bekleme konusunda sen bilirsin eğer değerlerin normalse yaptır belkide bayrama bir süprizle girersin.

öylemi dersin parılcım,bu bi şans olabilir mi acaba????İnşallah öle olur ya....
Bi de kurbanda izmire gideceğim,çok telaşe olacak,riske atmak istemiorum,hiç dinlenemem o ara o sebepten bayram ertesi demiştim...bakalım belki kafama eser dayanamam giderim..öbür forumlarda takır takırr herkes hamiş ya biz de tık yok daa...çookk üzüzlüom...

asyacan rahim dönüklügü infertilitiye sebepmis ama morelini bozma ben rahim dönüklügü basit bi ameliyatla düzeltilio diye duymustum..konunun uzmani birine danissan belki bi bu duruma uygun bi tedavi plani vardir

bilmiorum canım drum sorun olmaz bacaklarını havaya kaldır,belinin altına yastık koy falan demişti....zaten sebep tam olarak ne onu bile tam olarak bilmiorum kiii.Hayırlısı bakalım...

hmmm..anladim nedeni bilinmeyen infertilite en zor olaniymis..sebebini bilmedigin bi yolda ilerlemek gercekten cok zor olmali..Rabbim kolaylik versin canim..insallah pespese bir sürü evladin olur

inşallah canım ya ama şöle bi durum var.ben 8 ay nedensiz infertilite teşhisiyle saçmasapan bi klomen tedavisi gördüm ve ardından hormon değerlerimin yüksekliğini kendim farkederek başka bi dr agittim ve pko olduumu öğrendim..şimdi 2 aydır ona yönelik glukofen tedavisi förüorum....ama tık yok,bu şekilde tedavilerde genelde çoğu kişi 2. ayda hamiş kalmış ama ben de tık yok.Bu yüzden diorum normal yolla olmayacak sanırım die.ve şimdi pko teşhisimden bile bazen şüphe duyuyorum.Umarım doğru yoldayımdır yani,yapılacak herşeyi yapmaya hazırım ama doğru olan olsun ya .....Allah yardımcımız olsun,inşallah anne olmayı nasip eder rabbim...

bu doktorlarda bi tuhaf birinin dedigi digerininkine tutmuyo..hastalarini denek olarak kullaniyolar..bende de benzeri oldu 2 doktora gittim ikiside biseyin yok dedi ama 2 yil cocugumuz olmadi sonra baska doktor buldum o önce sebepsiz infertilite dedi sonrda endometrioz oldugum ortaya cikti..bazen doktorlara cok sinir oluyorum..
en iyisni ,bizim icin en hayirlisini ALLAH bilio insallah bize anne olmayi yazmistirda biran önce kavusuruz bebeklerimize

i akşamlar canlarım nasılız bakalım doktorlardan muzdaribiz gördüğüm kadarı ile.Bendede aynı problem oldu teşhisi ben koyup tedaviyi ben öneriyordum abartısız benim ilk ölçtürdüğüm fsh 17 idi yani tüp bebek bile yapamazdım ve doktor ban hiç birşey söylemedi tesadüfen internette araştırıeken kk dan buldum neyin ne olduğunu ağlamkatan mahvoldum gidip söylediğimde hıı evet öyle dedi sadece inana biliyormusunuz.Neyse Allahdan adetimin 5. gününde kan verdiğim içim öyle yüksek çıkmış bunu bile atlamış yaa.

ne sinir bi durum ya kizlar,Allah yanimizda`olsun lutfenn ya..hep dua ediyorum inanin hepimize..Umarim hepimiz en kisa zamanda anneligi tadariz,parilcim sen 2. kez tabiiiii....
bu rada adetime 3 gun kaldi ve acayip duygusallk var uzerimde,dokunsan aglayacagim....

canlarım bol moral bol neşe haydi kendimize geliyoruz. toplayalım kendimizi. sizleri çok seviyorum. annelik en kutsal şey rabbim bizede nasip etsin. bizim 1,5 yıl oldu,nice 1,5 yılları da görmeyiz inşallah. ama görürsek te allah hayırlısını versin.

Allah hepinize anneliği yaşatsın banada ikinci kez tabii ama sizin kadar olmasada benimde çok geçerli nedenlerim var bu kadar sıkıntı yapmakta emin olabilirsiniz herşeyden önce yavrumu dalsız budaksız bırakmak istemiyorum bu dünyada ee tabi benim istememle olmuyor işte olsa 3-4 senedir olurdu neyse Allah bütün evlat hasretiyle yananların dualarını kabul etsin.

nasilsiniz hanimlar ?

yarin 10.günüm acep kanda baktirsam mi artik bellidir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…