elifatihefu tartışmak ii olu bazen ama pek uzatma yinede bence...
Bu arada beauty ile msjlaştım bugün,site açılmıomuş hala onun bilgisayarında.Veeeeeeeeeeee büyük haber bugün aşılamasıııııı olmuşşşşşşşşş..Ayyy dua edin yaaaaa tutsun,tutsunda umut olsun hepimize.Kendim gibi heyecen yaptım vallahi ya...Hadi hayırlısı...öpüyorum çok seviyorum hepiniziiiiiiii
Rahminin böyle olması bir bakıma iyiymiş bak hemde çok iiiimiş zaten aşılamadada spermlerin oraya en kısa zamanda ulaşıp yumurtayı bulamsı söz konusu e sen bu durumda şanslısın inşallah ilkinde tutar.Bekleme konusunda sen bilirsin eğer değerlerin normalse yaptır belkide bayrama bir süprizle girersin.
evet kızlar ama iice umudum tükendi ya 1 sene olacak kasımda artık başlayalı...olmuyo bu şey işte doğal yolla,şu ilaçda pek yaramışa benzemio ve ben de rahim dönüklüğü var belki ondan da olmuyodur yani aşılamada kaçırma ihtimali yok ,spermler rahme gidebilecek direkt,o takılıo aklıma birazda.hiç bişey deişmio...
yani bu bi fikir sadece yapılırsa da en fazla kasımı geçireceğim,aralıkta yaptıracağım...
zaten ben istemesemde dr 4 aylık tedavi sonunda aşılama demişti ben sadece 1 ay erken gitmiş olacağım....offf ya hiç olmazsa ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?