Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elif bence baktır,ilk hamişimiz için en kuvvetli aday sensin canım. Allah hayırlısını nasip etsin...

yaa kizlar bende istiyorum baktirayim ama kocis bekliyelim birazdaha diyo..öbür forumda telli var ayni zamanda yaptirmistik asilamyi onunki tutmadi cok üzüldüm..cok agrilari oldu onun bende hic agri yok hersey normal...
ben bide galiba kötü haber olursa diye kaciyorum test yaptirmaktan cesaretimi toplarsam doktoru aricam bugün bakalim ne zaman cagiricak...cünkü burdaki doktorlara ben geldim diye gidemiyosun randevu sart

canim hayirlisi ama ben 12. Gün die biliorum baktirma zamanini.inşallah hamilesindir canim benim..bizde liste yapalim ne olur hep hamiş kalanlarda liste usulü var bizim de olsun lütfen....

Hamişliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asyacan7.....................ilknur
Asutay.........................
Parıl...........................
Beauty.......................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
,

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:

1) ?????????????

canım ellerine sağlıkm ne güzel olmuş belki aylardır bu liste yok die boş çıkıoz bu sefer olcak inş. hepinizi çok seviyorum elifcim inş. müjdeli haberi ilk senden alırız sıkmayın canınızı emi ciciler

hayırlısıyla listemiz güzel haberlerle:CüvCüv: dolacaktırr.çalışmaya devam kızlarhihoyyyt

iilk haberi ben vericem galiba olumlu yada olumsuz...ALLAH hakkimizda hayirlisini nasip etsin:Saruboceq: kocis gelsin isten ikna edicem onu ilk bos gününde gidelim..yanimda olmasi lazim bana destek olmasi lazim her ihtimale karsi

bu arada beauty den haberi olan varmi ? o ne durumda acaba

insallah güzel haberler veririm size burdan..doktor yarin sabah gel dedi kantesti icin..12.gün oluyo yarin. ögleden sonra testin sonucunu ögreniriz...ALLAH im insallah tutmustur..icimi simdien korku sardi her ihtimale hazirlamaya calisiyorum kendimi ama hayirlisi olsun

kızlar merhaba geçen ay ilk defa ovitrelle kullandım ama bağkur ilacıı karşılamıyor dedi eczacı doğrumudur gerçekten yoksa kazıklandım mı ya

kızlarr ii akşamlar neler yappıyosunuz bakalım ya baeuty nerde yazdıda benmi kaçırdım yoksa merak ettim doğrusu.
Elifciğim inşallah yarın bize güzel haberler verirsin canım inşallah dua edecem.

merhaba kızlar,bugün nöbetçiydim acaip yoruldum,hava da çok soğudu. biraz uyuyup kışlıkları çıkarıcam. iyi ki bugün yemeğim var....sizlerden ne haber;?

ayy ne güzel olur uyumak şimdi am nerde iş bitermi bende.Sen yat uyu güzel güzel asutay yakında bir bebeğin olursa bu uykuları özlersin.İnşallahda özlersin canım.

:çok üzgünüm:tutmadi kizlar cok üzgünüm su anda :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:tutmadi kizlar cok üzgünüm su anda :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım üzülme bende dr yenı geldım klomenle sonuç alamadık dedi igneye geçecekmişiz eve kadar aglamamak için zor tuttum kendımı sonra agladım ama hıç bırşeyı degiştırmıyo rabbım vermıyınce olmuyor iştesenağlama

canım üzülme diyemeyeceğim ama neolur kendini fazla hırpalama:teselli: Allah ol dediği zaman zaten olacak tevekkül etmek lazım her ne kadar zor olsada.Umarım mucizene :ecrin_bebek:en kısa zamanda kavuşursun .

kızlaaaaaar.canlarıııımm.oh şükür ya.nihayet açıldı sayfa.resmen 2 haftadan fazla süredir giremiyorum bu sayfaya.çıldırdım resmen.bi tek bende miydi acaba sorun.hepiniz sormuşunuz beni.çok sağolun canlarım.valla geçen cuma 24 ekimde yani aşılamam yapıldı.inşallah tutar.aşılamadan sonra bugün 6.gün.bakalım nolacak sonuç.nolur dualarınızı bekliyorum.sizlerden naber?ilknu izmir yolcusuydu.inşallah sağ salim varmıştır.hepinizi,sohbetinizi çok özledim.hemen sayfa açılınca yazmaya koyuldum.şimdi ben yokken yazdıklarınıza bi bakiim.sayfam açıldığı sürece yazıcam inşallah.hepinizi çok öptüm kızlarr..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…