Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar sayfa çıldırttı beni,açılmadı hiç ya..heyyyy yetkililer duyun sesimi,noluyo bu sayfaya böle..hem alıştırıyosunuz hem sonra sorun oluyo,açıklama istiorum :)))
evet ben bu gece izmire gidiom,babacım hasta.Allahım ona yardım etsin inşallah.Çok tuhaf içim çok.
Bu arada elfatıh canım çok üzüldüm ya.Allahım bu günlerine son versin biranönce.Umutsuz olma lütfen napalım bu da çile ,çekmek farz....
beauty inşallah senden güleriz tatlım ya......çok dua ediorum hepinize.bi kaç gün yazamam sanırım ama,bu geceye kadar burdayım yazarım kuzular......
eee daha napponuz yaaaa...
Bi de bişey soracağım ,benim bugün adet olmam gerek ama yok,bi akıntı geldi böle yoğurt gibi....ayyy bişeymi var ki yani bu ilaçlar mı dokunduki?????dönünce arayacağım artık drumu.bi de ben pazar akşamı bineceğim izmirden...pazartesi yazarım size yine...

asyacancım umarım babişin iyileşir canım allah şifasını versin elif cim adına üzüldüm çoğunu 2. 3. ye tutuyo ümitsizliğe kapılma olacak inş. beautycim canım rabbim senin müjdeni vermeni sağlasın inş. bari en yakın sensin müjde vermeye hadi bakalım kendine ii bak yorma bak kendini

mevzey canım ya nappıosun,ben akıntıdan bahsetmiştim ya sen de kullandın benim ilaçları,hiç oluomu böle bembeyaz akıntı.

yok canım bana olmadı yumurtlama olabilirmi yani gününü kontrol et bakalım yada bebiştir belkide kim bilir:))))

yok canım bana olmadı yumurtlama olabilirmi yani gününü kontrol et bakalım yada bebiştir belkide kim bilir:))))

yok tatlım yumurtlama olamaz,bugün yarın hasta olmam gerek,adet tarihim yani canım,zaten gelmek üzere belli oluyo,müthiş sinirli ve ağlamaklıyım...
neyse bişey yoktur herhalde ya.eee sen ne alemdesin?:1hug:

güzeliiiiim hoşgeldin. inşallah artık hamiş haberimizi alırız. öpüyorum senii

canım benim geçmiş olsun.sen çok bilinçli bir evlatsın,güçlü ve sakin davranmayı bilirsin. umarım bebiş vardır ve babana da güzel haberi verebilirsin. Allah babana da sizlere de sabır versin.
seni burada güzel haberlerle bakliyoruz ilknurcum . kocamannn öpüyorumŞeniz

canım asudem saolasın canım,bebiş yoktur daha da inşallah babacım sağken görebilir.Allah nası uygun görürse artık.
Sen nasılsın canımmmm????eşinle ne alemdesin?Şeniz

canım asudem saolasın canım,bebiş yoktur daha da inşallah babacım sağken görebilir.Allah nası uygun görürse artık.
Sen nasılsın canımmmm????eşinle ne alemdesin?Şeniz

eee barıştık. biliyorsun,barışınca 1 hafta düzeliyor. bu kez söz verdi. inşallah tutar. ya çok seviyorm bu adamı. bu kadar çektiriyor ama uykumdan bi uyanıyorum başımı ona dayamış uyuyorum. kokluyorum. herhalde rabbimin bir bildiği var ki bu sevgi azalmıyor.

ilknurcum yarın dok gidicem bakalım yumurtlamışmıyım dua etde bu son ilaç kullanmam olsun bakalım durum ne sonasını bilion çalışmalar olacak rabbim hayırlısını versin

sagolun kizlar bugün biraz daha sakin düsünebildim ALLAh in takdiri napalim olmayinca olmuyo.....

insallah beauty den güzel havadisler aliriz... bu arada asyacan babana gecmis olsun insallah sagligina kavusur..bende dedem bebegim olsunda görsün istiyorum ama olmuyo iste insallah ALLAH benim dedeme seninde babana uzun ömür verirde görürler..

iii geceler kızlarr baya kaynatmışsınız ben yokken baeuty canım inşallah tutmuştur heyecanla bekliyorum.Asyacan sanada ii yolculuklar umarım o gelen akıntında bebişin habercisidir babanada acil şifalar diliyorum.hepinizi öpüyorum kızlar.

canlarım merabalr.dün giremedim nete.çok yoğun bi gündü.okulda nöbetçiydim.canım çıktı.sonra okuldan kızlar geldi.onlarla oturduk.akşam da bi arkadaşa gittim.sonra kocişle ilgilendim filann....anlıycanız çok hızlı bi gündü.
hepinize çok teşekkürler,iii dilekleriniz ve dualarınız için.inşallah tutmuştur bu ay.inanın ööle çok korkuyorum ki çarşambaya belli olur sanırım ama ben test yaptırabilirmiyim bilmiyorum.artık negatif görecek halim kalmadı.benimle bir evlenenler hatta benden sonra evlenenler bile hamile şu an.hamile olmayan arkadaşım yok gibi şuan.Rabbim artık bu sayfadan birine de nasip etsin.tabi hepimiz olalım ama en azından birimizin başardığını görsem gözüm açık gitmiycem.yerimsenibenben yine umutsuzlanmaya başladım.bilmiyorum hayırlısı.
ee kızlar sizden ne var ne yok.zeynepcim,inşallah güzel güzel yumurtaların olmuştur ve inşallah bu ay yüzün güler.parılcım sen ne alemdesin?neler yapıyosun?
asutaycım sen de sağol canım.hep güzel dileklerini iletmişsin.inşallah Allah kocanı doğru yola iletsin ve kıymetini bildirsin.ve bir an önce hayırlı bi evlat versin.
sanırım insan bi noktadan sonra hayata tutunmak için bi sebep arıyo.evin içinde koşacak,oynayacak masum bi bebek..hepimiz bu yaşlara gelene dek binlerce sorunla karşılaşmışızdır.savaşmışızdır.artık ben biraz da irili ufaklı sorunlarla değil de güzel bi varlıkla uğraşmak istiyorum...Allahım dualarımızı kabul et Rabbim......
ve ilknurcum.seni unuturmuyum.inşallah baban iiidir.sağlığı için duacıyım canım.inşallah bi torun nasip eder Rabbim onun çektiği sıkıntıların hatrına.inşallah bi dahaki sefere hamiş olarak ve hatta bebeğinle gidersin babanın yanına.
hepinizi çok öpüyorum şimdilik.lütfen dualarınızı bekliyorum.çok korkuyorum.
bu arada elifcim sen de çok sağol güzel duaların için.senin adına çok üzüldüm.ben de ümitsizliğe kapılmaya başladım.hakkımızda hayırlısı gerçekten.üzülme diyemem çünkü bu imkansız.Rabbim daha çok bekletmez inşallah seni de....
hepiniz Allaha emanet olun kızlar.öptüüüüümmm.kaydirigubbakcemile3:1hug:a.s.

sagol canim inssallah seninki tutarda uzun zaman sonra iyi bir haber aliriz...bu arada bugün kacinci günün???ben testi doktorlara göre 11. bana göre 12. günde yaptirmistim onlar asilamanin yapildigi günü saymiolarmis... haberin olsun..erken yaptirioyun dediler bana ama doktorumunda haberi vardi yaptir dedi,..kismet degilmis napalim insallah bundan sonra...nasil derdi sayin basbakan"""" durmak yok yola devam"""""sırnaşık şey

insallah seninki tutmustur:Saruboceq:iyi haberlerini bekliyoruz

slm ben yeni üyelerdenim klomenden önce doktor yumurtaların zayıf demişti ballı harnuplu macun diye bir bitkisel ilaç kullandm doktora gittiğimde 9 yumurtam vardı klomenden sonra pregnyl yapıldı bir de cyclo pregynova kullanıyorum hayırlısı

sağol canım.inşallah bunca dua cevapsız kalmaz.sen de inşallah ikincide tutturursun.bakalım ben napıcam.
ben 24 ekimde aşılama yaptırdım.şuan o günden sonra 8.gün.sanırım 4-5 gün sonra belli olur değil mi?inşallah nasip olmuştur artık.gücüm tükeniyo çünkü....dualarınızı bekliyorum.öptüm canım...:1hug:

canım hoşgeldin.inşallah tedavinin sonucunu alırsın.hem ne güzel bir sürü yumurtan var.Rabbim inşallah en azından birini yakalamanızı nasip eder......hayırlısı olsun ...:1hug:

insallah hickimse evlatsiz kalmaz..böyle bir sorunla mücadele etmek gercekten güc ve sabir isteyen bir durum..senin tuttuysa eger su anda kanda belli olmaya baslar ama ben yiende bekle derim 12 günden sonra yaptir...cünkü ozamana kadar hayalini kurmak bile cok güzel oluyo...kendini en güclü ve hazir hisettigin anda yaptir testi..bizim gibi aceleci olmayasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…