asyacancım umarım babişin iyileşir canım allah şifasını versin elif cim adına üzüldüm çoğunu 2. 3. ye tutuyo ümitsizliğe kapılma olacak inş. beautycim canım rabbim senin müjdeni vermeni sağlasın inş. bari en yakın sensin müjde vermeye hadi bakalım kendine ii bak yorma bak kendini
yok canım bana olmadı yumurtlama olabilirmi yani gününü kontrol et bakalım yada bebiştir belkide kim bilir:))))
:çok üzgünüm:tutmadi kizlar cok üzgünüm su anda :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlaaaaaar.canlarıııımm.oh şükür ya.nihayet açıldı sayfa.resmen 2 haftadan fazla süredir giremiyorum bu sayfaya.çıldırdım resmen.bi tek bende miydi acaba sorun.hepiniz sormuşunuz beni.çok sağolun canlarım.valla geçen cuma 24 ekimde yani aşılamam yapıldı.inşallah tutar.aşılamadan sonra bugün 6.gün.bakalım nolacak sonuç.nolur dualarınızı bekliyorum.sizlerden naber?ilknu izmir yolcusuydu.inşallah sağ salim varmıştır.hepinizi,sohbetinizi çok özledim.hemen sayfa açılınca yazmaya koyuldum.şimdi ben yokken yazdıklarınıza bi bakiim.sayfam açıldığı sürece yazıcam inşallah.hepinizi çok öptüm kızlarr..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar sayfa çıldırttı beni,açılmadı hiç ya..heyyyy yetkililer duyun sesimi,noluyo bu sayfaya böle..hem alıştırıyosunuz hem sonra sorun oluyo,açıklama istiorum :)))
evet ben bu gece izmire gidiom,babacım hasta.Allahım ona yardım etsin inşallah.Çok tuhaf içim çok.
Bu arada elfatıh canım çok üzüldüm ya.Allahım bu günlerine son versin biranönce.Umutsuz olma lütfen napalım bu da çile ,çekmek farz....
beauty inşallah senden güleriz tatlım ya......çok dua ediorum hepinize.bi kaç gün yazamam sanırım ama,bu geceye kadar burdayım yazarım kuzular......
eee daha napponuz yaaaa...
Bi de bişey soracağım ,benim bugün adet olmam gerek ama yok,bi akıntı geldi böle yoğurt gibi....ayyy bişeymi var ki yani bu ilaçlar mı dokunduki?????dönünce arayacağım artık drumu.bi de ben pazar akşamı bineceğim izmirden...pazartesi yazarım size yine...
canım benim geçmiş olsun.sen çok bilinçli bir evlatsın,güçlü ve sakin davranmayı bilirsin. umarım bebiş vardır ve babana da güzel haberi verebilirsin. Allah babana da sizlere de sabır versin.
seni burada güzel haberlerle bakliyoruz ilknurcum . kocamannn öpüyorumŞeniz
canım asudem saolasın canım,bebiş yoktur daha da inşallah babacım sağken görebilir.Allah nası uygun görürse artık.
Sen nasılsın canımmmm????eşinle ne alemdesin?Şeniz
sagol canim inssallah seninki tutarda uzun zaman sonra iyi bir haber aliriz...bu arada bugün kacinci günün???ben testi doktorlara göre 11. bana göre 12. günde yaptirmistim onlar asilamanin yapildigi günü saymiolarmis... haberin olsun..erken yaptirioyun dediler bana ama doktorumunda haberi vardi yaptir dedi,..kismet degilmis napalim insallah bundan sonra...nasil derdi sayin basbakan"""" durmak yok yola devam"""""sırnaşık şey
insallah seninki tutmustur:Saruboceq:iyi haberlerini bekliyoruz
canım hoşgeldin.inşallah tedavinin sonucunu alırsın.hem ne güzel bir sürü yumurtan var.Rabbim inşallah en azından birini yakalamanızı nasip eder......hayırlısı olsun ...:1hug:slm ben yeni üyelerdenim klomenden önce doktor yumurtaların zayıf demişti ballı harnuplu macun diye bir bitkisel ilaç kullandm doktora gittiğimde 9 yumurtam vardı klomenden sonra pregnyl yapıldı bir de cyclo pregynova kullanıyorum hayırlısı
sağol canım.inşallah bunca dua cevapsız kalmaz.sen de inşallah ikincide tutturursun.bakalım ben napıcam.
ben 24 ekimde aşılama yaptırdım.şuan o günden sonra 8.gün.sanırım 4-5 gün sonra belli olur değil mi?inşallah nasip olmuştur artık.gücüm tükeniyo çünkü....dualarınızı bekliyorum.öptüm canım...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?