Asyacan,slm canlarımmmmm....nappıonuz ben geldim kazasız belasız.babacım ii deil ya yani umarım ii olur ama artık çöküyo belli oluyo çok....Allah acı çektirmesin inşallah.Çok isterdim bi bebiş görsün die şimdi sadece hamile olduğumu bilse bile yeter diorum....Allah yazdı mı ,görecek mi bilmiyorum..Hayırlısı...
Ayyy salak gibiyim sabah indim daha,birazdan da köyüme gideceğim...herhalde artık orda bayılırım....
Bu arada o akıntılardan gelio hala ve hasta olmadım,ama kasıklarım ve belim ara ara ağrıo,koşuyorum lavaboya,tık yok.
Şimdi test yapın diyeceksiniz ama yapmayacağım,korkuyorum..Bu ay olma ihtimali çok düşük ve daha öncede gecikirdi böle,sadece akıntı olurmuydu onu hatırlamıorum...Yani yapmayacağım test....Allahım ne kötü bi çelişki ya....test yapamıorum.......Hayırlısı bakalım....
bi de korkuyorum,kullandığım ilaçlar neden cevap vermio,adetlerimi düzenlemio....????
Aşılamayı bu ay yaptırmaya karar verdim,hasta olduğumla gideceğim dra....
beauty canım inşallah ii olacak bak aşılaamn tatlım.Rabbim bebişi içine vermiştir inşallahhh...
parılcım,zeynepcim,asude canım,elifcim sizler nasılsınız?????
ya kızlar nerelerdesiniz.merak ettim cumadan beri kimsecikler yok.zeynep,parıl,asutay....nerdesiniz.hadi ilknur yoldadır.sizden de ses çıkmadı.kızlar sanırım ben erkenden hastalanıcam.moralim çok bozuk.
**elifcim sana bi sorum olucak.normalde adet düzenin nasıl?kaç günde bir adet oluyosun?ben normalde 30-32 günde bir olurdum.şimdiden başladı bu ay belirtiler.gerçi 10 gün önceden anlarım ben olacağımı ama.sanırım benim aşılama da boş çıktı.çok berbat hissediyorum şuan.sen testini 11 gün geçince yaptırdın sanırım.kaç gün sonra hastalandın?benim bugün adetimin 20.günü.10.gün aşılama oldum.üzerinden 10 gün geçti.çarşambaya testi yapacaktım ama bu gidişle erkenden hastalanıcam galiba.offf,offf,napıcaz biz ya....canım bi anlatırsan durumunu çok sevinirim.şimdilik öpüyorum hepinizi.... :1hug:
Asyacan,
Daha öncede bikaç defa sana msj yazıp bir ricada bulunmuştuk fakat yanıt alamadım. Mesajlarımı görmedin umuduyla tekrar soruyorum. Ben de Konya'da yaşıyorum ve meslekdaşız aynı zamanda. Senden doktorunun kim olduğunu öğrenebilir miyim?
Arkadaşlar, Dün sabah ovitrelle'yi vurdum bugün çalışmalara başlıyoruz:) Ama nedense umudum yok. Br de eğer regl olmazsam kaç gün sonra test yaptırmam doğru olur? Yardımcı olur musunuz?
slm canlarımmmmm....nappıonuz ben geldim kazasız belasız.babacım ii deil ya yani umarım ii olur ama artık çöküyo belli oluyo çok....Allah acı çektirmesin inşallah.Çok isterdim bi bebiş görsün die şimdi sadece hamile olduğumu bilse bile yeter diorum....Allah yazdı mı ,görecek mi bilmiyorum..Hayırlısı...
Ayyy salak gibiyim sabah indim daha,birazdan da köyüme gideceğim...herhalde artık orda bayılırım....
Bu arada o akıntılardan gelio hala ve hasta olmadım,ama kasıklarım ve belim ara ara ağrıo,koşuyorum lavaboya,tık yok.
Şimdi test yapın diyeceksiniz ama yapmayacağım,korkuyorum..Bu ay olma ihtimali çok düşük ve daha öncede gecikirdi böle,sadece akıntı olurmuydu onu hatırlamıorum...Yani yapmayacağım test....Allahım ne kötü bi çelişki ya....test yapamıorum.......Hayırlısı bakalım....
bi de korkuyorum,kullandığım ilaçlar neden cevap vermio,adetlerimi düzenlemio....????
Aşılamayı bu ay yaptırmaya karar verdim,hasta olduğumla gideceğim dra....
beauty canım inşallah ii olacak bak aşılaamn tatlım.Rabbim bebişi içine vermiştir inşallahhh...
parılcım,zeynepcim,asude canım,elifcim sizler nasılsınız?????
canısı hoşgeldin.geçmiş olsun,Allah babanın hakkında hayırlısını versn.seni en iyi anlayanlardanım.:Saruboceq: dualarım babanla
ya test yaptır,en azından sonucu alana kadar işgence çekersin. bacım niye eziyet ediyorsun kendine. korkma,Allah korktuğunu başına verir.sadece Allaha güven,o herşyin hayırlısını bilir.
benden yine kan geldi
24 mayıs adet
.26 haziran adet
23 temmuz adet
21 ağustos adet
13 eylül akıntı,15 eylül kanama
10ekim akıntı, 13 ekim kanama
sence neler oluyor bana???????????????
3 kasım kan(açık renk)
Arkadaşlar, Dün sabah ovitrelle'yi vurdum bugün çalışmalara başlıyoruz:) Ama nedense umudum yok. Br de eğer regl olmazsam kaç gün sonra test yaptırmam doğru olur? Yardımcı olur musunuz?
ya kızlar nerelerdesiniz.merak ettim cumadan beri kimsecikler yok.zeynep,parıl,asutay....nerdesiniz.hadi ilknur yoldadır.sizden de ses çıkmadı.kızlar sanırım ben erkenden hastalanıcam.moralim çok bozuk.
**elifcim sana bi sorum olucak.normalde adet düzenin nasıl?kaç günde bir adet oluyosun?ben normalde 30-32 günde bir olurdum.şimdiden başladı bu ay belirtiler.gerçi 10 gün önceden anlarım ben olacağımı ama.sanırım benim aşılama da boş çıktı.çok berbat hissediyorum şuan.sen testini 11 gün geçince yaptırdın sanırım.kaç gün sonra hastalandın?benim bugün adetimin 20.günü.10.gün aşılama oldum.üzerinden 10 gün geçti.çarşambaya testi yapacaktım ama bu gidişle erkenden hastalanıcam galiba.offf,offf,napıcaz biz ya....canım bi anlatırsan durumunu çok sevinirim.şimdilik öpüyorum hepinizi.... :1hug:
nası ya nası kanama bu,bi drunu arasan kuzucum,ilaçda kullanmıon değilmi sen???hani onlar etkilese dicem ama????ama şu son iki-3 ay hafif bi düzenlilik söz konusu sanki doğru mu anlamışım???
canlarım ne haber asyacan hoşgeldin canım Allah babana şifalar versin inşallah testde yaptır bence ne varsa var sen yoktur diye yap çıkmayınca üzülmezsin böyle aklında soru işaretiyle dakikalar bile geçmiyor ,Beauty sende ümitsizlenme her şeyde bir hayır var deyip bekle çarşambayı gerçi hepimiz bekleyeceğiz sabırsizlikla Allahım inşallah tutmuştur.Mevzey, asutay şekerler siz neler yaptınız.
Ben de lahana dietine başladım kızlar bayaa halsiz bırakıyor beni ama inşallah biraz kilo verebilirim.
Hadi öptüm hepinizi .
Kuzucuklarim nerdesiniz yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?