Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya kızlar nerelerdesiniz.merak ettim cumadan beri kimsecikler yok.zeynep,parıl,asutay....nerdesiniz.hadi ilknur yoldadır.sizden de ses çıkmadı.kızlar sanırım ben erkenden hastalanıcam.moralim çok bozuk.
**elifcim sana bi sorum olucak.normalde adet düzenin nasıl?kaç günde bir adet oluyosun?ben normalde 30-32 günde bir olurdum.şimdiden başladı bu ay belirtiler.gerçi 10 gün önceden anlarım ben olacağımı ama.sanırım benim aşılama da boş çıktı.çok berbat hissediyorum şuan.sen testini 11 gün geçince yaptırdın sanırım.kaç gün sonra hastalandın?benim bugün adetimin 20.günü.10.gün aşılama oldum.üzerinden 10 gün geçti.çarşambaya testi yapacaktım ama bu gidişle erkenden hastalanıcam galiba.offf,offf,napıcaz biz ya....canım bi anlatırsan durumunu çok sevinirim.şimdilik öpüyorum hepinizi.... :1hug:

Beautycim canım sıkma canını herşey olacağına varır biliosun gebelikle adet belirtileri aynı şimdiden germe kendini sonuça daha var tadını çıkar rabbim inş. emeklerini boşa çıkarmaz senden ve ilknurdan ümitliyim ben bu ay . inş. bakalım. ben de cumartesi dok gittim 3 tane biyümüş yumrtam vardı dünde iğne oldum ama eşim gene heyecan yaptın ben ne yapıcam ya 3.keredir aynı olay eşim bizim olmaması gerekio herhalde dio ama neyse sona yaptık görevimizi. bu dok değişik bir yol izledi iğneden 36 saat sona değil gün aşırı dedi önemli olan çatlamadan önceki ilişki dedi bakalım bu sefer olur inş. 20 kasımda belli olcak durumum tabi öncesinde kırmızı kart yemesem hadi öptüm bay

kizlar nasilsiniz ben anlamiyorum bu siteye ne oluyo bugün defalarca error verdi..sapitti galiba sinir etti beni..yazdigim birkac sey disinda hicbirsey yayinlanmadi ...
sizde ne var ne yok...varmi icimizde hamis olan birileri

slm canlarımmmmm....nappıonuz ben geldim kazasız belasız.babacım ii deil ya yani umarım ii olur ama artık çöküyo belli oluyo çok....Allah acı çektirmesin inşallah.Çok isterdim bi bebiş görsün die şimdi sadece hamile olduğumu bilse bile yeter diorum....Allah yazdı mı ,görecek mi bilmiyorum..Hayırlısı...
Ayyy salak gibiyim sabah indim daha,birazdan da köyüme gideceğim...herhalde artık orda bayılırım....
Bu arada o akıntılardan gelio hala ve hasta olmadım,ama kasıklarım ve belim ara ara ağrıo,koşuyorum lavaboya,tık yok.
Şimdi test yapın diyeceksiniz ama yapmayacağım,korkuyorum..Bu ay olma ihtimali çok düşük ve daha öncede gecikirdi böle,sadece akıntı olurmuydu onu hatırlamıorum...Yani yapmayacağım test....Allahım ne kötü bi çelişki ya....test yapamıorum.......Hayırlısı bakalım....
bi de korkuyorum,kullandığım ilaçlar neden cevap vermio,adetlerimi düzenlemio....????
Aşılamayı bu ay yaptırmaya karar verdim,hasta olduğumla gideceğim dra....

beauty canım inşallah ii olacak bak aşılaamn tatlım.Rabbim bebişi içine vermiştir inşallahhh...
parılcım,zeynepcim,asude canım,elifcim sizler nasılsınız?????

Asyacan,
Daha öncede bikaç defa sana msj yazıp bir ricada bulunmuştuk fakat yanıt alamadım. Mesajlarımı görmedin umuduyla tekrar soruyorum. Ben de Konya'da yaşıyorum ve meslekdaşız aynı zamanda. Senden doktorunun kim olduğunu öğrenebilir miyim?

tatlım merhaba, biz il dışına gezmeye çıktık.dün akşam geldik.bozma moralini yarın yap bir test. ondan sonra da demek hayırlısı böyleymiş de. bebiş olsun olmasın önemli olan sağlık.seni seven kardeşlerin var.aynı yolda aynı çukurlara düşe kalka ilerliyoruz. adet olabilmek bile bir lütuf.ya olmasa???seni seviyoruz,üzülme yoksa bizde üzülürüz:teselli: hadi gülümseeeelaelaelaelaelae

Arkadaşlar, Dün sabah ovitrelle'yi vurdum bugün çalışmalara başlıyoruz:) Ama nedense umudum yok. Br de eğer regl olmazsam kaç gün sonra test yaptırmam doğru olur? Yardımcı olur musunuz?

slm canım,inan görmedim msjını,özelden yaz bu durumlarda...o zaman görürüm sanırım tatlım,kusura bakma.
benim drum Ali Acar tatlım.tıpta doçent kendisi ve özel selçuklu hastanesinin karşısında muayenehanesi var.
8 ay başka bi dr agittim meram araştırmada,resmen oyaladı adam beni.Konyadakı en ii tedavi dru şu an Ali Acar.ben salak gibi inatlaşıp kendimle gitmedim ona....çok pişmanım şu an.Senin durumun nedir arkadşım???

Arkadaşlar, Dün sabah ovitrelle'yi vurdum bugün çalışmalara başlıyoruz:) Ama nedense umudum yok. Br de eğer regl olmazsam kaç gün sonra test yaptırmam doğru olur? Yardımcı olur musunuz?

adetin geçince bence idrar yerine kan testi yaptır.inşallah hamiş kalrsın çok beklemeden...

canısı hoşgeldin.geçmiş olsun,Allah babanın hakkında hayırlısını versn.seni en iyi anlayanlardanım.:Saruboceq: dualarım babanla
ya test yaptır,en azından sonucu alana kadar işgence çekersin. bacım niye eziyet ediyorsun kendine. korkma,Allah korktuğunu başına verir.sadece Allaha güven,o herşyin hayırlısını bilir.
benden yine kan geldi
24 mayıs adet
.26 haziran adet
23 temmuz adet
21 ağustos adet
13 eylül akıntı,15 eylül kanama
10ekim akıntı, 13 ekim kanama
sence neler oluyor bana???????????????
3 kasım kan(açık renk)

nası ya nası kanama bu,bi drunu arasan kuzucum,ilaçda kullanmıon değilmi sen???hani onlar etkilese dicem ama????ama şu son iki-3 ay hafif bi düzenlilik söz konusu sanki doğru mu anlamışım???

canım hayırlısı olsun.adetin bitmesini bekle sabredebilirsen.yanındayız...

canim allah insallah sana kismet etmistir RABBIM..benim adet periyodum 7+21 28 günde bir..ilk adet oldugum zamandan beri günüm hic sasmaz.(ameliyat icin geciktirici almistim ve asilamain yapildigi bu ayda 4 gün gecmisti ama o sayilmaz azetn.))
yumurtlamamda hicbir problem yok her adet peiyodunun 12. -13.gününde yumurta catlamaya basliyo akintimin renginden anliyorum..su rengine dönüyo.asilamamda bu ay adetimin 13.günü yapilmisti..ama bende ne gögüs agrisi ne bel agrisi ne karin agrisi hicbir belirti yoktu.adetin 24.gününde test yaptirdik(asilamadan 11 gün sonra)..ben hemen negatif cikinca progesteronu biraktim.dünde adet oldum yani 28.günde hersey basa döndü.

nası ya nası kanama bu,bi drunu arasan kuzucum,ilaçda kullanmıon değilmi sen???hani onlar etkilese dicem ama????ama şu son iki-3 ay hafif bi düzenlilik söz konusu sanki doğru mu anlamışım???

offf bebişim dr a gitmekten bıktım.hazirana kadar düzeni 5 yıl boyunca 25-26 günde birdi.buay sadece 1 tane mide ilacı içtim.

canlarım ne haber asyacan hoşgeldin canım Allah babana şifalar versin inşallah testde yaptır bence ne varsa var sen yoktur diye yap çıkmayınca üzülmezsin böyle aklında soru işaretiyle dakikalar bile geçmiyor ,Beauty sende ümitsizlenme her şeyde bir hayır var deyip bekle çarşambayı gerçi hepimiz bekleyeceğiz sabırsizlikla Allahım inşallah tutmuştur.Mevzey, asutay şekerler siz neler yaptınız.
Ben de lahana dietine başladım kızlar bayaa halsiz bırakıyor beni ama inşallah biraz kilo verebilirim.
Hadi öptüm hepinizi .

canım buralardayım... hafif ağrılı az kanamalı ve yemek yapmak dışında koltukta uzanarak bir gün geçirdim şekerim. lahana diyetin hayırlı olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın.

kızlaarr ben geldiim erkenciyiim bugün nerelerdesiniz bakalım.
Asutay seninde adet döngün bayaa karışmış son 3 aydır ,bence mutlaka bir doktora görün canım biliyorum artık sıkıy ama ne yapalım mecburuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…