kızlaarr ben geldiim erkenciyiim bugün nerelerdesiniz bakalım.
Asutay seninde adet döngün bayaa karışmış son 3 aydır ,bence mutlaka bir doktora görün canım biliyorum artık sıkıy ama ne yapalım mecburuz.
merhaba arkadaşlar;
Allah herkese şifa versin bende klomen kullandım ama adet görmedim bekliyorum dr. durum şüpheli perşembeye kadar bekleyip test yaparız dedi hayırlısı herkese için))
:CüvCüv:
canım umarım :CüvCüv: hamişsindir. hayırlı olacaksa gelsin bebişlerimiz.
klomen beni 8 gün geciktirmişti. hayırlısı buymuş dedim. gerçektende öyle oldu.Allah hayırlısnı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar ben de bu ay klomen kullanmaya başladım.dr .adetin 5.günü başla 5 gün kullan(günde 3kez)ve gel dedi.bugün ilk kez başladım.ilk 2 haptan sonra belim ve kasıklarımda ağrılar oldu.zaman zaman şiddeti epeyce arttı.az önce 3.yü içtim.sizde de böyle şeyler oldu mu?
kizlar nasilsiniz ??? sizdede sorun oluyo mu iki gündür yazdiklarin ya cikmiyo yada sacma sapan yerlerde cikiyo..ciktigini görüyürum ama sonra yokk..kafayi yicem
GASLAN hosgeldin aramiza..insallah hamilesindir..adetin iki hafat gecmisse neden doktor kan testi yapmio ki.hamileysen kanda bellidir..hakkinda hayilrsi olsun insallah.
slm kislarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nappionuz hala hastalanmadim biliomusunuz,o akintilar hala devam.....
canım inşallah allah gönlüne göre versin
saol canım,artık ole bı durumdayımkı sadece hayırlısını dılıyorum canım.Nasıl ii olacaksa öle olsun inşallah,bacaklarım ağrıo......
senin sorun nedir tam olarak,o metformini ben de 2 aydır kullanıorum,ve yanında adet söktürücü ve yumurta buyutucu hap verdi.....Şeniz:1hug:
ya kislar yapmaya gonlum yok,zaten agrilarim var,gelecek bu adet hem kan testi yaptirsam daha garanti,,simdi idrarda cikmaz falan cok uzulurum,cuma konyaya gidince yaptiririm,anlayin beni ne olur,idrarda cikmaz varsa bile 2 haftaliktir ancak...hem 39 gune kadar hasta olmadigim olmus bekliyim yaaa....zaten hasta olursam direkt olarak asilamaya gidecegim,kararliyim...
herseyin hayirlisi sevgili arkadaslarim.....husranlarimiz sona ersin insallah.hepinizi cok seviorum kislar....cok dua ediom hepinize,sevgiler...........
kızlar kan testi aç karınlamı oluyor? aç veya tok farkedermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?