Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar;
Allah herkese şifa versin bende klomen kullandım ama adet görmedim bekliyorum dr. durum şüpheli perşembeye kadar bekleyip test yaparız dedi hayırlısı herkese için))

canım ya haziranda da böyle olmuştu,midem de bulanıyor. dr a gitsem acaba üstünee mi görüyorum diye düşünüp kan verdirecek. sonra negatif gelecek,ara kanama deyip yollayacak. ...ama adet zamanımda hiç bişey olmayacak...ben daha da sinir olucam. saldım çayıra mevlam gayıra. zaten misafir gecek akşama. halim yok,amaaan hayırlısı Allahtan.

:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar;
Allah herkese şifa versin bende klomen kullandım ama adet görmedim bekliyorum dr. durum şüpheli perşembeye kadar bekleyip test yaparız dedi hayırlısı herkese için))

canım umarım :CüvCüv: hamişsindir. hayırlı olacaksa gelsin bebişlerimiz.
klomen beni 8 gün geciktirmişti. hayırlısı buymuş dedim. gerçektende öyle oldu.Allah hayırlısnı nasip etsin.

inşallah canım hamişimdir ben sadece klomen kullandım çatlatma vs. iğne kullanılmadı yumurtalar oluştu dr. dediği günler birlikte olduk 2. haftaya geldim halen regli olmadım dr. ultrasondan baktı sadece durum şüpheli perşembeye kadar bekliycez ama bana bir ömür geliyor allah her isteyene nasip etsin

evet canım bendede aynı tarz ağrılar sancılar vs.oldu bu iyiye işaretmiş üzülme

kizlar nasilsiniz ??? sizdede sorun oluyo mu iki gündür yazdiklarin ya cikmiyo yada sacma sapan yerlerde cikiyo..ciktigini görüyürum ama sonra yokk..kafayi yicem
GASLAN hosgeldin aramiza..insallah hamilesindir..adetin iki hafat gecmisse neden doktor kan testi yapmio ki.hamileysen kanda bellidir..hakkinda hayilrsi olsun insallah.

slm kislarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nappionuz hala hastalanmadim biliomusunuz,o akintilar hala devam.....

Ya Asyacan yap şu testi artık yaa hadi meraklandırma bizi .
Ne çıkarsa çıkacak artık ayy inşallah güzel şeyler çıkar tatlım.

asyacanım yarın senden test haberi bekliyoruz ona göreeee....öldük heyecandan
artık parti verme zamanımız geldi,buay hamişimiz çıkacak gibi. acaba kaç tane.... hadi kızlar hamiş olun,ayağınızı sürüyün bizde gelelim arkanızdan..

ya kislar yapmaya gonlum yok,zaten agrilarim var,gelecek bu adet hem kan testi yaptirsam daha garanti,,simdi idrarda cikmaz falan cok uzulurum,cuma konyaya gidince yaptiririm,anlayin beni ne olur,idrarda cikmaz varsa bile 2 haftaliktir ancak...hem 39 gune kadar hasta olmadigim olmus bekliyim yaaa....zaten hasta olursam direkt olarak asilamaya gidecegim,kararliyim...
herseyin hayirlisi sevgili arkadaslarim.....husranlarimiz sona ersin insallah.hepinizi cok seviorum kislar....cok dua ediom hepinize,sevgiler...........

hoşbulduk canım bilmiyorum yarın son gün dr. görüşücez tekrar dedi ayrıca ben metformin denilen ilacıda kullanıyorum hayırlısı herkes icin

canım inşallah allah gönlüne göre versin

saol canım,artık ole bı durumdayımkı sadece hayırlısını dılıyorum canım.Nasıl ii olacaksa öle olsun inşallah,bacaklarım ağrıo......
senin sorun nedir tam olarak,o metformini ben de 2 aydır kullanıorum,ve yanında adet söktürücü ve yumurta buyutucu hap verdi.....Şeniz:1hug:

canım ben polikistimkim düzenli adet göremediğim için kullanıyorum

Asyacancım;
Şu test yapmalısın bir an önce. Ki ona göre yaşam tarzını daha dikkatli düzenlersin.Hamile değilsen de gerçeklerle yüzleşmek herşeye rağman en iyisi oluyor. Muallakta kalmaktan daha iyidir.Kendine bu işkenceyi yapma güzelim.Yaptır artık şu kan testini...Sevgiler...

kuzum sende haklısın.bekle bakalım. senin le biz de dokuz doğuracağız ama olsunnaniknanik dualarım seninle,benimle,hepimizle...

Asyacancığım en doğrusunu sen bilirsin ama eğer varsa idrardada çıkıyor genelde benim ilk hamileliğimde en son adet tarihimden 4 gün önce yaptırdım hemen çıktı.Ben bekledikce dahada heyecanlanıyorum günüm onu düşüğnmekle geçiyor ama yinede sen billrsin canım inşallah mutlu çok olursun bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…