canım ben polikistimkim düzenli adet göremediğim için kullanıyorum
asyacancığım en doğrusunu sen bilirsin ama eğer varsa idrardada çıkıyor genelde benim ilk hamileliğimde en son adet tarihimden 4 gün önce yaptırdım hemen çıktı.ben bekledikce dahada heyecanlanıyorum günüm onu düşüğnmekle geçiyor ama yinede sen billrsin canım inşallah mutlu çok olursun bitanem.
tatlim ben de ayni sebeple kullaniorum,senin kaç ay oldu?
Bende sendromu yok sadece adet düzensizliği var yani killanma kilo vs.. Yok ama bilmiorum ne olacak tatlim.sen adet söktürücü ve yumurtlama ilaci kullaniomusun bunun yaninda...
Bi de benim testesteronum yuksek çikmişti ..
canım bendede aynı allaha şükür kıllanma kilo vs. yok ,metformini 3 aydır klomeni ilk defa bu ay kullandım ama karar verdim akşama kan testi yaptırıcam 10gün geçti halen adet olmadım akıntım çok geliyor ağrılarım çok oldu sıkıntı basıyor artık:uhm:
ayyy inşallah hayırlı haberler verirsin benimde geçti günüm ve akıntımçok lütfen haber et sonucu acilen olurmu??????
selam canlarım.döktürmüşünüz yine.benim nette sorun vardı.açamadım sayfayı yine.
ilknurcum senden çooook ümitliyim ben bu ay.çünkü hem adetin çok geçti hem de akıntının artması bence önemli bi işaret.inşallah sen bu grubun ilk hamişi olursun.cumadan önce yaptırabilseydin keşke.valla kendimden çok seni merak ediyorum.sonuçta bende gün geçmesi diye bi şey yok.hatta ben baya hazırladım kendimi olumsuzluğa.canım ya cuma yapalım dedik ama sanırım dayanamıycam.yarın boş günüm.sabahtan gidip yaptırsam da bu işkenceden kurtulsam mı,ne dersiniz kızlar?hepinize soruyorum.napiiim?bu gün aşılamanın üzerinden 12 gün geçti yarın 13 olacak.ve adetin 23.günü olacak.30 günde bir olacağımı düşünsek 7 gün önceden kanda çıkar mı ki?valla ilknurcum şimdi düşünüyorum da valla sen nasıl dayandın.benim bi de günüm geçse acayip moda giricem ama nerdeeee....kızlar bana yardım edin lütfen.bekliyorum cevaplarınızı.ayrıca çoooook korkuyorum.bu 9.hüsran olucak.....senağlama
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu?
nerdesiniz kızlar?bu ağrılar ve ateş basmaları beni öldürecek.ümitlenemiyorum bile.ben şimdiden tüp bebek ve mikroenjeksiyonla ilgili araştırmalara başladım bile.oofff,off.yardım et Allahım.çok yorgunum çoook.....senağlama
canım meraba burda olmana çok sevindim.inşallah kaçırmamışımdır seni.valla gidişat tüp bebişi gösteriyo galiba yaparız bacım yaparız.bana kalsa kesin olurmuş gibi hemen yapıcam tüp bebek ama....olmazsa (ki inşallah olu da)
beraber tüp bebiş yaparız bacım
ya sence 23.gün çıkar mı?aslında ben geçen ay adetin 21.günü yaptım kan testi ve negatif çıktı ve gerçekten de hastalandım sonra...dayanamıycam sanırım.en azından yoksa da adet olana kadar salak salak acaba var mı yok mu demem....dimi ama....kaydirigubbakcemile2canım benim hoşgeldin...
bendde olsam dayanamaz yapardım,ama test ne olursa olsun günün geçtiği an yeniden yaptır olur mu?
az önce içime bir hamiş değil 3-5 hamiş çıkacakmış gibi geldi .hayırlısı. hüsranalara alışığız biz. bitane daha olsa ne olur,en fazla yakında-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2 böyle oluruz.
herzaman dediğim gibi.........Allah hayırlısını versin...
ya sence 23.gün çıkar mı?aslında ben geçen ay adetin 21.günü yaptım kan testi ve negatif çıktı ve gerçekten de hastalandım sonra...dayanamıycam sanırım.en azından yoksa da adet olana kadar salak salak acaba var mı yok mu demem....dimi ama....kaydirigubbakcemile2
canım ya inşallah güzel haberler gelir hepimizden de.inşallah senin de bebeğin şuan seninledir.hepimizin artık güzel şeylere o kadar ihtiyacı var ki...Rabbim hepimizi güldürür inşallah en kısa zamanda....ben şimdilik çıkıyorum.kociş geliyo.yoldaymış.19:30 gibi damlarım nete.görüşürüz inşallah canım.dualarımdasın.öpüyorum çoook..yerimsenibenadetten 7 gün önce bile doğru sonuç alanlar olmuş. açıkçası denemekte fayda var. benimde midem bulanıyor veyanıyor. ama bildiğim kadarıyla bu kadar çabuk belirti vereceğini sanmıyorum. kahve akıntı devam,sol yumurtalıım da acıyor. haftaya kadar olmazsam adeti beklemeden test yapıcam. ayın 10 u gibi olmam lazım
slm kizlar......beauty canim benim,yaptir sen rahatla arkadasim,hem bos gununmus bak...insallah hamilesindir arkadasim,ezanlar okunuyo su an ve duacinim...Allah hakkimizda hayirlisini versin tatlimmmmmmm....
asutaycim akinti diosun insallah hepimiz hamisizdir yqaaaa....Allahim ya ne olur duy sesimizi.....Duysun deil mi kislarr ya??
ben kendimi kotuye hazirliorum,icimden bi his yok dio ama hayirlisi bakalim cuma belli olacak kismetse....
beauty 23. gunde cikar muhtemelen....hadi canim gaslan yarin yaptiracak sen de.....siz benim isigim olun...
slm kizlar......beauty canim benim,yaptir sen rahatla arkadasim,hem bos gununmus bak...insallah hamilesindir arkadasim,ezanlar okunuyo su an ve duacinim...Allah hakkimizda hayirlisini versin tatlimmmmmmm....
asutaycim akinti diosun insallah hepimiz hamisizdir yqaaaa....Allahim ya ne olur duy sesimizi.....Duysun deil mi kislarr ya??
ben kendimi kotuye hazirliorum,icimden bi his yok dio ama hayirlisi bakalim cuma belli olacak kismetse....
beauty 23. gunde cikar muhtemelen....hadi canim gaslan yarin yaptiracak sen de.....siz benim isigim olun...
selam canlarım.döktürmüşünüz yine.benim nette sorun vardı.açamadım sayfayı yine.
ilknurcum senden çooook ümitliyim ben bu ay.çünkü hem adetin çok geçti hem de akıntının artması bence önemli bi işaret.inşallah sen bu grubun ilk hamişi olursun.cumadan önce yaptırabilseydin keşke.valla kendimden çok seni merak ediyorum.sonuçta bende gün geçmesi diye bi şey yok.hatta ben baya hazırladım kendimi olumsuzluğa.canım ya cuma yapalım dedik ama sanırım dayanamıycam.yarın boş günüm.sabahtan gidip yaptırsam da bu işkenceden kurtulsam mı,ne dersiniz kızlar?hepinize soruyorum.napiiim?bu gün aşılamanın üzerinden 12 gün geçti yarın 13 olacak.ve adetin 23.günü olacak.30 günde bir olacağımı düşünsek 7 gün önceden kanda çıkar mı ki?valla ilknurcum şimdi düşünüyorum da valla sen nasıl dayandın.benim bi de günüm geçse acayip moda giricem ama nerdeeee....kızlar bana yardım edin lütfen.bekliyorum cevaplarınızı.ayrıca çoooook korkuyorum.bu 9.hüsran olucak.....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?