Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gaslan, Asyacan,Beauty hepinizden haber bekliyoruz hadi artık sevindirin bizi.
Mevlam rahminize nurunu üflemiştir umarım ,umarım mucizeniz sizi orada bekliyordur.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....sevgili arkadaşlarım,hani kan testi yaptıracaklar nerdesiniz yaffffff????

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....sevgili arkadaşlarım,hani kan testi yaptıracaklar nerdesiniz yaffffff????

kızlar maalesef negatif çıktı;( çok üzüldüm bugün doktorum ile görüşücem bakalım ne diyecek ama bana sadece klomen içirmişti çatlatma iğnesi vurmadı acaba çatlamamı olmadı ayyyyyyyyyy bilmiyorum akşam çok ağladım çok umutlanmıştım kızlar, aslında normal yolla hamile kalanlar ne kadar büyük bir iş beceriyorlar kendimi çok beceriksiz hissettim ama hayırlısı:roflol:

canlarım günaydın.hepiniz merakla bekliyosunuz biliyorum ama ben pek ümitli değilim.çünkü dünden beri ağrılarım arttı.alev alev yanıyo ayakalrımın altı.ben hazırım gibi kötüye.henüz gitmedim hastaneye.öğleyin arkadaşım sevkimi getirecek okuldan.malum bugün dersim yok.gideceğim hastane öğle arası verdiği için en erken 3 gibi alırım sonucu.ama siz de hazırlıklı olun ki ben hiç sanmıyorum bu şartlarda hamile olabilieceğimi.öpüyorum hepinizi.hemen yazarım dönüşte....:a015:

canım ben artık aşılamayı araştırmaya başladım bile güzel mevlam bizede gösterse cömertliğini

arkadaşım senin adına çok üzüldüm.ben de bugün yaptırıcam testi ama senden farklı olmıycak bence.beraber üzülücez.metanetli olmalıyız.güçlü olmaya çalış canım.senin adetin gecikmiş miydi?çatlama olmuştur aslında neden olmasın ki....hakkımızda hayırlısı.
kendi kendine hamile kalanlar bu işi kendileri becermiyor ki.ne sen ne de biz beceriksiz değiliz tatlım.buna Allah izin veriyorsa oluyor.hiç ööle düşünüp de kendini daha çok üzme lütfen...Allah inşallah bi gün bizim bebişlerimize de 'OL' diyecek ve biz de yaşıycaz o duyguları.....:1hug:

canım ben artık aşılamayı araştırmaya başladım bile güzel mevlam bizede gösterse cömertliğini
canım ben bu ay aşılama yaptırdım.neyi merak ediyosan sorabilirsin.ama sanırım bende işe yaramadı.sen rahim filmi çektirdin mi?çektirmediysen aşılamadan önce muhakkak çektir.ben dr'umun lafını dinlemedim çektirmeden yptırdım aşılamayı,sonuç da şimdiden hüsran gibi....

canım benim tşk. ederim çok sağol olun kızlar rahim filmi çektirdim herhangi bir sorun yoktu ben polikistik olduğum için adet olamıyorum hapla düzenli adet görüyorum ,10 gün geçti halen olmadım daha öncede klomeni adet düzeni hiç vermişti dr. hap bittikten bir kaç gün sonra adet oluyordum, bu sefer adet olmayınca çok umutlanmıştım ama olmadı

beautycim aşılama hk. merak ettiğim öncelikle maliyeti tabi aşılamadan sonra yatak istiharatı varmı? ben çalışıyorum çünkü birde senin eşinde herhangi bir problem varmıydı?benim eşimde sperm sayısı normalin biraz altı ve hareketliliği biraz yavaşmış gerçi dr. sorun olmaz bu şekilde bir sürü hastam baba oldul demişti,gerçi daha yeni başladım tedaviye bebek için 3 senelik evliyim ama daha fazla ilaç yutmak istemiyorum dr'um ile görüşüp aşılamaya gidicem allahım inşallah kapısından eli boş göndermez

canım benim nası üzüldüm ya,çok ümitlydim yaaaa....belirtilerimiz aynıydı ve benim şu an kendi adıma ümidim yok oldu diyebilirim....
ne diyeyim Allah hayırlısını versin......
İnşallah beauty ıı haber verir....
ben de aşılama yaptıracağım bu ay....Allahım o bari tutsa ya......
ya canım akıntın nasıldı????benim beyaz beyaz parça parça gelio...

canım maliyet dr'a göre değişiyo.benim dr'um işlem için 600 ytl aldı ve cebe indirdi.onlar ameliyat parası gibi kendileri alıyo bu ücreti.bi de iğneler var göbekten yapılan onlar da eğer memursan maaşından kesiliyo.benim maaşımdan bu ay 100 ytl kesilecek.toplamda 700-750 ytl gibi bi masrafı var.tabi ilki tutmazsa maliyet diğer denemelerde düşüyo.mesela benm dr ikinci aşılamadan 500,3.den 400 alırım dedi.keşke paralar boşa gitmese de milyarlar versek ama...
benim eşimin sperm sayısı çok yüksekti normalin 2 katı.ama işe yarayan sperm sayısı 10 milyondu. hareketlilerin sayısı bizde de düşüktü.aslında aşılamada en ii ve en hızlıları aldıkları için sayının hiç bir önemi yokmuş.bu konuda rahat ol tatlım.
adetin 3.günü muayene ediyo dr.5.gün filan göbekten iğnelere başlıyo.kimisi yine klomenle büyütüyomuş yumurtaları.dr'a kalmış.2 güne bir dr çağırıyo ve östrojen ölçülüyo ve her gidişte vajinal muayene ile yumurtaların gelişimin kontrol ediyo.ne kadar büyümüş,kaç tane yumurta oluşmuş diye.. . östrojenin oranı yükseliyo hergün ve yumurtalar yeterince büyüyünce çatlatma iğnesi yapılıyo ve 36-40.saatler arasında aşılama yapılıyo.vajinal muayeneden hiçbir farkı yok ve ağrısız.2 dakika sürmüyo bile.sadece vajinayı birazcık genişletip içeri spermleri şırınga ediyo.iğne vurulmak gibi.işlemden sonra çatalda 45 dakika yatırdılar beni.işlem çatalda yapılıyo.ve sonra eve döndüm.ilk 2 gün ağır hiç bi iş yapma dedi.ertesi ilişki önerdi.ilişki konusunda da rahat ol.zaten aşılama o ayki ilişkilerinden biri gibi bişey.ama eşinle değil de şırıngayla oluyo ilk ilişkinsonrasında da normal hayata devam.
inşallah sorularına cevap verebilmişimdir.daha da sormak istediğin bişey olursa herzaman sorabilirsin canım.inşallah senin yüzün güler ilk denemede..Allah yardımcın olsun...öptüm çook.ben birazdan tahlile gidicem.hayırlısı....

Son düzenleme:

canımbenim çok tşk. ederim verdiğin bilgiler için ben memur değilim özel sektörde çalışıyorum ama inan ne kadar olursa ödemeye hazırım yeterki bebişimi kucağıma alayım, allah seninde gönlüne göre versin, akşam çok kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim , böyle zamanlarda eş büyük destek insana ve iyiki sizi tanımışım iyiki :enbuyukkk: katılmışım

asyacancım üzülme inşallah senden güzel haberler alırız,aslında bende okadar üzülmezdim belki ama dr. çok ümit verdi hayal kurdum heralde sonunda hayel kırıklığı tabi,benim akıntım su gibi geliyordu regli oldum zannediyordum hatta ama olmadım halende olmadın bekliyorumCADIARZU

kızlar nappıonuz ????beauty canım dualarım senınle tatlım..inşallah aşılamadabıze umut olacaksın,inanıorum tatlım......hadi hayırlı haberler...bu aksam donuyorum bılıosun eşimin yanına.ben yoldayken sonucunu alırsın muhtemelen,bana msj at olur mu????

gaslan cdanım,hayırlısı bakalım,her sey rabbimden napalım......Allah hepimize anne olmayı nasip etsin....

GASLAN senin adina üzüldüm canim gercekten..benide doktor cok umutlandirmisti herseyiniz cok iyi diye ama tutmadi iste..artik önümüze bakma zamani...insallah bu ay hepimiz birden basaririz bu isi...yinede fazla üzme kendini hepimiz ayni yollardan gectik ve gecmeyede devam ediyoruz....

beauty sende canim ttaaa en basinda beri umutsuzsun..ben bari insallah seninki tutumustur diye dua aédiyorum..bu aralar hickimseninki tutmadi nedense bari seninki tutsunda bizde seninle sevinelim....

verende ALLAH alanda ALLAH..yaa verse sonrada alsa daha kötü olru diye ben kendimi avutuyorum..insallah hepimiz yakinda bu duyguyu tadicaz...

slm kızlar allah hepinize bebişler nasip etsin hayırlısı ile kucagınızada almak nasip etsin...bendede adet düzensizligi söz konusu en sonki regl de 50 gün bekledim oda progestan kullandımda regl oldum..3 gün önce doktora gittim 4 aydır falan bebek istiyorduk ama hap kullanmayı bırakalı 7 ay falan oldu sanırım..doktor regl 3 günü baktı klomen verdi 5.itibariyle kullanmam için 8.akşamı son klomeni içecem..12 randevum var ama 11 de eşinle birlikte ol dedi..sperm tahlili istedi eşimden onu almışken aşılama için de kullanırız dedi..yani bir taşla iki kuş vurmak gibi bir şey olacak doktorumun yaptıgı..ama sanırım net anlamadıgım için sizde bende net aktaramıyorum. aşılama yı sanırım önümüzdeki ay uygulayacak dgl mi normaldebu ayın 12.de benim tam 13 günüm olacak.hemen aşılama yapamaz dglmi bu ay duruma bakıp önümzdeki ayamı yapar aşılamayı...igneleri kendinizmi vuruyordunuz...kızlar umarım gönlünüzdekileri yaşarsınız..beauty inş bebişin tutunmuştur sana asyacan sende yarın yapacaksın sanırım testi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

cnm. çok sağol beni gerçekten çok iyi anlıyorsunuz çünkü hepimiz aynı durumdan muzdaripiz nasreddin hoca'nın bir gün ayağı kırılmış yanıma ayağı kırılan gelsin beni bir tek o anlar demiş bizdede aynı cnm. :1hug:

valla yazdiklarindan pek bisey anlamadim ama eger sana igne tedavisi yapiosa asilamayi da hemen bu ay yapabilir ama eger asilama yapilacaksa esinin en az 3 gün sperm veermemis olmasi gerekir ki doktor neden birlikte olun dedi...karmasik bir durum..iyismi sen doktorunu ara bi sor yanlis bisey yapmayin.igneleri genelde kendimiz vuruyoruz cok basit göbek deliginin etrafindan elinle tutyosun igne zaten incecik hicbisey anlamyiosun bile..sinek isirmasi bile daha cok acitiyodur.

ilk baslarda beni esim bile burdaki hanimlar kadar anlamiyordu.anlat anlat dilimde tüy bitmisti..sonuda kafasina vura vura dank ettikaydirigubbakcemile..gercekten burdaki anlasma ortami cok harika herkes birbirne destek oluyo..

bu arada umut listemizde
beauty
asyacan var sadece
hadi kizlar bari siz basarmis olun.
diger konulara bakyiorumda millet catir catir hamis..bizde tik yok:bbo:senağlama

Merhaba Arkadaşlar;
Şu an dersteyim. Kadrolu olduğum okulun dışında bir başka okula ders tamamlama için geliyorum perşembe günleri. Şu anda o okuldayım ve buradaki laboratuardaki dolabı açtım az önce ilk defa. Karşıma ne çıktı dersiniz. GONAL-F ilacını tanıtan kapağa sahip bir defter. Üzerinde muhteşem mavi gözlü bir bebek yanında da "Tek bir bebek, her şey demek" yazıyor. Tam o anda gözlerim doldu yaşlar akmaya başladı ezan okunuyor bir yandan. Çocuklar, "öğretmenim ne oldu neden ağlıyor sunuz?"diye soruyorlar. Ne diyeyim ben şimdi bu çocuklara. Allahım duy artık dualarımızı.. Yüzlerce kulundan esirgemediğin bir parça canı bizlere de bağışla nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…