Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAMİLEYİM........
HAMİLEYİM........
HAMİLEYİM........
ŞUAN GÖZYAŞLARIMI TUTAMIYORUM.....
İNANAMIYORUM...BU GERÇEK Mİ?
SONUCUM 100.7 VE 3 HAFTALIK DEMİŞLER...ben korkumdan sonucu almaya eşimi gönderdim ve inanamadım..lütfen bana yardım edin...doğru mu bu?
dr'um 2 gün sonra testi tekrar et cumartesi gel dedi.......
ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN SANA.....
İNŞALLAH GİDİŞAT DEĞİŞMEZ.
LÜTFEN HERZAMANKİNDEN ÇOK DUA EDİN....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım çok tebrik ediyorum. Darısı başımıza. Arada sizi takip ediyorum. Bize de bir önerin var mı canım?

canımmmmmmm çok sevindim allah tamamına erdirsin,darısı başımıza kızlarrrrrr

tebrik ederim cnm ne güzel duygudur ya asya ya sormuştum başka topikte ne oldu diye...umarım hamile olmayan arkadaşın beauty degildir diye...ne güzel haberler bunlar dünden sizin geçmiş yazılarınız okuyordum hazirandaki...şuan ise hamilesin allah kucagınada almayı nasip etsin..

cnm şuanda bende net birşey bilmiyorum evet karışık oldu ama sanırım 12 de bakacak doktor sonra ne yapılacagına karar verilecek..klomen igne dgl kullandıgım teblet şuan sanırım güçlensin diye veriyor...bana bu tableti kullan 11 birlikte olun 12 de gel dedi..özel muayenehanesine gidecem hastaneye dgl o zaman anlatır durumu sanırım sonuçta eşimden sperm testi alacakca hastaneye çagırırdı gün veriridi bize sanırım..aşılama söz konusu dgldi şuan ama testi almışken aşılama için kullanırız dedi...karışık ama bakayım bende net sonuçlar alırım umarım...cvp verdigin için sagol..

seninle birlikte bende gözyaslarina boguldum gercekten canim cok tebriik ederim..en umuzsuz oldugun anda geldi bebegin hayirlisi olsun canim tebrik ederim.

kıslar bişi sorcammmm
aklıma takılan bişi var; şimdi ben menogon iğnesiyle tedavi görüyorum sonra çatlatma iğnesi yapılacak bu arada hamile kalırsam ya da kaldıysam doktor muayenesinde anlayabilirmi bunu :S yani muayene de hemen belli olurmu yoksa sadece kan tahlilindemi çıkar söleyin lütfen kendimi hamile gibi hissediyorumm :s

beauty gözlerim doldu tamamen dağıldım Allahım şükürler olsun çok mutluyum senin adına.Canım benim Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım bak duaların kabul oldu çok şükür çok şükür ne diyeceğimi bilemedim çok heyecanlıyım.

menegon ignesi galiba yumurtalari gelistirmek icin yani catlatma ignen daha yapilammis bu durumda catlamayan yumurtada döllenme olamaz..yumurtan catlamadan hamile kalamazsin.doktor muayenede anlayamaz ayrica ancak catlatma ignen yapilir birlikte olursunuz yada asilama hangi islem uygulanacaksa yapilir ardindan 12 gün gecince kanda hamile olup olmadigin belli olur.

canım teşekkür ederimmm benimki daha çatlamamıştı dün ozaman hamile değilim aşılama yapılmicak bana yumurtalıkların zayıf demişti doktor güçlendirecek bu iğneyle... tedaviye başladığımdan beri moda girdim hamile gibi hissediyorum kendimiii allahım sıyıttıracak en sonunda bu gebelik isteği benii (

hepimiz bu ugurda akil sagligimizi tehlikeye atiyoruz,ama dedigim gibi yumurta catlamadan hamile kalamzsin..bende bu ay basarisiz bi asilama gecirdim bende sonucu bekleyene kadar ne havalara girmistim bi görsen canim tursu istiyo hemen pesinden tatli diye araniyorum.sabahlari midem bulaniyo uyku istegi say say bitmez.yani hepsi psikolojik sekerim

canlarım,kutlayan herkese teşekkür ederim.Allahım hepimize birden yaşatsın bu güzelliği inşallah.çooooookkkkk mutluyum kızlar.aynı zamanda korkuyorum.inşallah tamamına erer de rahatlarım artık.insan bi kere kötü bişey yaşayınca çok korkuyo.dualarım sizlerle.inşallah inanıyorum bu ay çok hamiş çıkacak bu topicten.Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah.darısı hepinizin başına.öpüyorum canlarım.iii ki varsınız....:teytey::teytey::1hug:

canim simdi bu duygunun tadina var birak ya kötü bisey cikarsa diye düsünmeyi..sen demiyomuydun bu 9. hüsran olucak diye ama bak mutluluk oldu..hadi sen ayagini sürüdün insallah arkandan bizde geliriz

canim simdi bu duygunun tadina var birak ya kötü bisey cikarsa diye düsünmeyi..sen demiyomuydun bu 9. hüsran olucak diye ama bak mutluluk oldu..hadi sen ayagini sürüdün insallah arkandan bizde geliriz
canım sağol.haklısın galiba.ama ben diyodum ya adet olucak gibi ağrılarım var filan diye.o beni korkutuyo işte.çok şükür ilk kez hüsran olmadı.inan hepinize dua ediyorum.Rabbim hepimizi güldürsün.inşallah 2.aşılamanla gelir bebeğin canım.çoook öpüyorum.sağol desteğin için...:1hug:hihoyyyt:teytey::

O adet oluyormuş gibi ağrılar devam eder sen merak etme benim görümcemin bayaa bir devam etti.Kendine ii bak yorma ve sıkma bol bol dua et canım bende edeceğim zaten nerdeyse her namazımda dua ediyorum sizlere Allah kabul ediyo inşallah bak darısı bizlerin başına.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebek için yanıp tutuşuyorum ama olmuyor dün çatlatma ignesi
oldum
inşallah çatlar cumartesi tekrar doktora gidicem bu arada hamile olan beauty arkadaşın mutlulugunu allah daim etsin inşallah tebrik ederim bize dua etsin onun duası makbuldür

canım benim çok sağol.beni yalnız bırakmıyosunuz iii ki varsınız ya inşallah dediğin gibi kötü bişey değildir bu ağrılar.valla bunu duymak ii geldi.sağol bi tanem.inşallah dikkat edicem artık.hepinize duacıyım.Allahım bu mutluluğu hepimize tattırsın bir an önce.inanıyorum ki hepimiz arka arkaya yaşıycaz bu duyguyu.hadi bakalım sıra sende...hadi kızlar darısı size artık...
parılcım güzel haber verenlerden olursun inşallah canım.
bakalım inşallah yarın da ilknur verir müjdeyi.sonra hergün bi haber...Allaaahhhh.düşünmesi bile güzel.bekliyorum sabırsızlıkla..:1hug:
sefacım sen de hoşgeldin.darısı başına canım.çok sağol.duzlarım sizinle...inşallah kabul olur....:1hug:

amin canım amin inşallah dualarımız kabul olurda bizde fazla yıpranmadan hamile kalabiliriz.
Buarda mevzey,asutay, asyacan hiçbiri bugün girmedi ama girdikleri an süprizle karşılaşacaklar ne hoş.

üzme kendini ilk baslarda öyle agrilar olurmus diye duymustum bende.hemde asilamadan sonra 13.günde b-hcg 100.7 cikti diyosun bu gayet iyi bir rakam.iki gün sonra görüceksin ki deger yükselmis.:sm_cool:.insallah hayirlisiyla kucaginada alicaksin..bu senin ilk asilamandi demi??

aaa bide dogum tarihini hesapladiniz mi??yaz bebegi olucak insallah.

canım ya valla beni çok mutlu ediyosun desteğinle.sağol içim rahatlıyo bunları duyunca.gerçekten ii bi rakam mı dersin?ne biliim işte insan bunca zaman sonra inanamıyo kolay kolay.inşallah dediğin gibi yükselir canım.inanıyorum ki sen de 2.de yakalıycaksın bebeğini.dua edelim bol bol.
evet bu ilk denemeydi.şükür gerçek oldu hayalim.hesaplamaz mıyım..hemen baktım zaten önceden de sürekli bakıyodum her adet olduğumda.internete göre ve tıbbi hesaplara göre 22 temmuz inşallah.evet yaz bebeği olucak inşallah teyzesi.umarım sorun çıkmaz da o günleri de görürüz.duacıyım tatlım.Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün....:1hug:yerimsenibenŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…