kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAMİLEYİM........
HAMİLEYİM........
HAMİLEYİM........
ŞUAN GÖZYAŞLARIMI TUTAMIYORUM.....
İNANAMIYORUM...BU GERÇEK Mİ?
SONUCUM 100.7 VE 3 HAFTALIK DEMİŞLER...ben korkumdan sonucu almaya eşimi gönderdim ve inanamadım..lütfen bana yardım edin...doğru mu bu?
dr'um 2 gün sonra testi tekrar et cumartesi gel dedi.......
ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN SANA.....
İNŞALLAH GİDİŞAT DEĞİŞMEZ.
LÜTFEN HERZAMANKİNDEN ÇOK DUA EDİN....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
HAMİLEYİM........
HAMİLEYİM........
HAMİLEYİM........
SONUCUM 100.7 VE 3 HAFTALIK DEMİŞLER...ben korkumdan sonucu almaya eşimi gönderdim ve inanamadım..lütfen bana yardım edin...doğru mu bu?
HAMİLEYİM........
HAMİLEYİM........
HAMİLEYİM........
valla yazdiklarindan pek bisey anlamadim ama eger sana igne tedavisi yapiosa asilamayi da hemen bu ay yapabilir ama eger asilama yapilacaksa esinin en az 3 gün sperm veermemis olmasi gerekir ki doktor neden birlikte olun dedi...karmasik bir durum..iyismi sen doktorunu ara bi sor yanlis bisey yapmayin.igneleri genelde kendimiz vuruyoruz cok basit göbek deliginin etrafindan elinle tutyosun igne zaten incecik hicbisey anlamyiosun bile..sinek isirmasi bile daha cok acitiyodur.
HAMİLEYİM........
HAMİLEYİM........
HAMİLEYİM........
kıslar bişi sorcammmm
aklıma takılan bişi var; şimdi ben menogon iğnesiyle tedavi görüyorum sonra çatlatma iğnesi yapılacak bu arada hamile kalırsam ya da kaldıysam doktor muayenesinde anlayabilirmi bunu :S yani muayene de hemen belli olurmu yoksa sadece kan tahlilindemi çıkar söleyin lütfen kendimi hamile gibi hissediyorumm :s
canım sağol.haklısın galiba.ama ben diyodum ya adet olucak gibi ağrılarım var filan diye.o beni korkutuyo işte.çok şükür ilk kez hüsran olmadı.inan hepinize dua ediyorum.Rabbim hepimizi güldürsün.inşallah 2.aşılamanla gelir bebeğin canım.çoook öpüyorum.sağol desteğin için...:1hug:hihoyyyt:teytey::canim simdi bu duygunun tadina var birak ya kötü bisey cikarsa diye düsünmeyi..sen demiyomuydun bu 9. hüsran olucak diye ama bak mutluluk oldu..hadi sen ayagini sürüdün insallah arkandan bizde geliriz
canım sağol.haklısın galiba.ama ben diyodum ya adet olucak gibi ağrılarım var filan diye.o beni korkutuyo işte.çok şükür ilk kez hüsran olmadı.inan hepinize dua ediyorum.Rabbim hepimizi güldürsün.inşallah 2.aşılamanla gelir bebeğin canım.çoook öpüyorum.sağol desteğin için...:1hug:hihoyyyt:teytey::
canım benim çok sağol.beni yalnız bırakmıyosunuz iii ki varsınız ya inşallah dediğin gibi kötü bişey değildir bu ağrılar.valla bunu duymak ii geldi.sağol bi tanem.inşallah dikkat edicem artık.hepinize duacıyım.Allahım bu mutluluğu hepimize tattırsın bir an önce.inanıyorum ki hepimiz arka arkaya yaşıycaz bu duyguyu.hadi bakalım sıra sende...hadi kızlar darısı size artık...O adet oluyormuş gibi ağrılar devam eder sen merak etme benim görümcemin bayaa bir devam etti.Kendine ii bak yorma ve sıkma bol bol dua et canım bende edeceğim zaten nerdeyse her namazımda dua ediyorum sizlere Allah kabul ediyo inşallah bak darısı bizlerin başına.
canım sağol.haklısın galiba.ama ben diyodum ya adet olucak gibi ağrılarım var filan diye.o beni korkutuyo işte.çok şükür ilk kez hüsran olmadı.inan hepinize dua ediyorum.Rabbim hepimizi güldürsün.inşallah 2.aşılamanla gelir bebeğin canım.çoook öpüyorum.sağol desteğin için...:1hug:hihoyyyt:teytey::
canım ya valla beni çok mutlu ediyosun desteğinle.sağol içim rahatlıyo bunları duyunca.gerçekten ii bi rakam mı dersin?ne biliim işte insan bunca zaman sonra inanamıyo kolay kolay.inşallah dediğin gibi yükselir canım.inanıyorum ki sen de 2.de yakalıycaksın bebeğini.dua edelim bol bol.üzme kendini ilk baslarda öyle agrilar olurmus diye duymustum bende.hemde asilamadan sonra 13.günde b-hcg 100.7 cikti diyosun bu gayet iyi bir rakam.iki gün sonra görüceksin ki deger yükselmis.:sm_cool:.insallah hayirlisiyla kucaginada alicaksin..bu senin ilk asilamandi demi??
aaa bide dogum tarihini hesapladiniz mi??yaz bebegi olucak insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?