arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yafff.Bugünğ resmi atil ilan etsinlerrrr ya ben de hamileyim yaaa..................liste işe yaradı.......artık hiç hamişimiz yok demicez.
Eyyyy Allahımmm ne buyuk ve yucesin,dualarımızı duydun şükür.....
Ayyy salak oldum a,rüya gibi bu,sersem oldum...
Arkadaşlarım hep size duacıyım artık her namazda her dua da....
canım hoşgeldin,sefa geldin.çok şükür aynı güne denk geldi yine.cuma diyoduk ama perşembe de uğurlu geldi.arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yafff.Bugünğ resmi atil ilan etsinlerrrr ya ben de hamileyim yaaa..................liste işe yaradı.......artık hiç hamişimiz yok demicez.
Eyyyy Allahımmm ne buyuk ve yucesin,dualarımızı duydun şükür.....
Ayyy salak oldum a,rüya gibi bu,sersem oldum...
Arkadaşlarım hep size duacıyım artık her namazda her dua da....
canım ya valla beni çok mutlu ediyosun desteğinle.sağol içim rahatlıyo bunları duyunca.gerçekten ii bi rakam mı dersin?ne biliim işte insan bunca zaman sonra inanamıyo kolay kolay.inşallah dediğin gibi yükselir canım.inanıyorum ki sen de 2.de yakalıycaksın bebeğini.dua edelim bol bol.
evet bu ilk denemeydi.şükür gerçek oldu hayalim.hesaplamaz mıyım..hemen baktım zaten önceden de sürekli bakıyodum her adet olduğumda.internete göre ve tıbbi hesaplara göre 22 temmuz inşallah.evet yaz bebeği olucak inşallah teyzesi.umarım sorun çıkmaz da o günleri de görürüz.duacıyım tatlım.Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün....:1hug:yerimsenibenŞeniz
ben ikinci asilamayi yaptirmayi istemiyorum belki daha sonra cünkü cok yoruldum cok yiprandim sende biliosun bekleme süresi öldürüyyo insani...hakkimizda hayirlisi olsun
bence iyi yani nete bir arastirm yapmistim ilk 3 haftada 5 ile 75 arasinda yaziyodu b-hcg oraninda.seninki 100.7.
.simdi sira sizde iki canli olarak bize dua edin.allahim sizden esirgemedi bizden de esirgemez insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben ikinci asilamayi yaptirmayi istemiyorum belki daha sonra cünkü cok yoruldum cok yiprandim sende biliosun bekleme süresi öldürüyyo insani...hakkimizda hayirlisi olsun
bence iyi yani nete bir arastirm yapmistim ilk 3 haftada 5 ile 75 arasinda yaziyodu b-hcg oraninda.seninki 100.7.
.simdi sira sizde iki canli olarak bize dua edin.allahim sizden esirgemedi bizden de esirgemez insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inanmıyorum resmen ağzım açık kaldı bu kadar olur artık ikinizde aynı günde hamile olduğunuzu öğreniyorsunuz mucize gibi bir asutay eksik oda şüpheleniyordu inşallah oda hamiledir.
Asyacan ne diyeyim bilemedim bu çok büyük bir mutluluk Allah tamamına erdirsin sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Beauty dediklerim senin içinde geçerli kendine çok dikkat et canım.
Seni çok çok öpüyorum artık sizde bizlere dua edin.
Hamişliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
[COLOR="Magenta"
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................[/I][/I][/COLOR][/COLOR],
[COLOR="Red"]HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............
asyacan beauty gercekten sizin adiniza okadar mutluyum ki .bu konuyu ilk beauty acmis ve asyacan hemen altina yazmis aradan 7 ay gecmis ve ikinizde ayni günde hamile oldugunuzu ögrendiniz..
beauty tedaviye ara vermezzsem asil kendimi daha kötü hissedicem.
ben bu ugurda ameliyat masasina yattim kizlar.ama endometrioz cok pis bir hastalik...ve tedavisi olmamasi dahada kötü.tedavi gördügümüz merkez zaten sadece tüp bebek ve mikroenjeksion üstüne calisiyo..doktorlar da iyi ama 3 yildir hic korunmasiz bi gebelik olusmadiysa bundan sonrasi icinde söylenecek fazla bisey kalmio....
ALLAH a yalvariyorum bizi eksik birakmasin diye gözyaslarimi görüyo biliyorum...dualarimi kabul edicek insallah...benide dünya rahmetinden eksik etmicek..:Saruboceq:
canım benim.çok iii farketmişsin.cidden bu topici açtığımda ilk asyacan cevap yazdı.bu çok güzel bi duygu ya anlatılmaz.inşallah siz de zaten anlıycaksınız en kısa zamanda.asyacan beauty gercekten sizin adiniza okadar mutluyum ki .bu konuyu ilk beauty acmis ve asyacan hemen altina yazmis aradan 7 ay gecmis ve ikinizde ayni günde hamile oldugunuzu ögrendiniz..
beauty tedaviye ara vermezzsem asil kendimi daha kötü hissedicem.
ben bu ugurda ameliyat masasina yattim kizlar.ama endometrioz cok pis bir hastalik...ve tedavisi olmamasi dahada kötü.tedavi gördügümüz merkez zaten sadece tüp bebek ve mikroenjeksion üstüne calisiyo..doktorlar da iyi ama 3 yildir hic korunmasiz bi gebelik olusmadiysa bundan sonrasi icinde söylenecek fazla bisey kalmio....
ALLAH a yalvariyorum bizi eksik birakmasin diye gözyaslarimi görüyo biliyorum...dualarimi kabul edicek insallah...benide dünya rahmetinden eksik etmicek..:Saruboceq:
Liste uğurlu gelecek demiştimmmmmmmmmmm.....Şeniz:CüvCüv:
parılcım sıra sizde.çalışın bu ay ben inanıyorum hepimiz yaşıycaz bu mutluluğu.Rabbim senin de 2.evladını sağlıkla ve bir an önce hayırlısıyla versin.ilgin ve güzel sözlerin için sağol bi tanem.dualarımdasınız hepiniz.inşaallah bizimki tamamına erer ve inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız.....:1hug::1hug:inanmıyorum resmen ağzım açık kaldı bu kadar olur artık ikinizde aynı günde hamile olduğunuzu öğreniyorsunuz mucize gibi bir asutay eksik oda şüpheleniyordu inşallah oda hamiledir.
Asyacan ne diyeyim bilemedim bu çok büyük bir mutluluk Allah tamamına erdirsin sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Beauty dediklerim senin içinde geçerli kendine çok dikkat et canım.
Seni çok çok öpüyorum artık sizde bizlere dua edin.
kızlar maalesef negatif çıktı;( çok üzüldüm bugün doktorum ile görüşücem bakalım ne diyecek ama bana sadece klomen içirmişti çatlatma iğnesi vurmadı acaba çatlamamı olmadı ayyyyyyyyyy bilmiyorum akşam çok ağladım çok umutlanmıştım kızlar, aslında normal yolla hamile kalanlar ne kadar büyük bir iş beceriyorlar kendimi çok beceriksiz hissettim ama hayırlısı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?