Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yafff.Bugünğ resmi atil ilan etsinlerrrr ya ben de hamileyim yaaa..................liste işe yaradı.......artık hiç hamişimiz yok demicez.
Eyyyy Allahımmm ne buyuk ve yucesin,dualarımızı duydun şükür.....
Ayyy salak oldum a,rüya gibi bu,sersem oldum...
Arkadaşlarım hep size duacıyım artık her namazda her dua da....

ikinizde ayni günde ögrendiniz ne güzel tebrik ederim canim senide...insallah saglikla sende melegine kavusursun..kiiz kirklariniz karisicak yaaa ne güzelll

canım hoşgeldin,sefa geldin.çok şükür aynı güne denk geldi yine.cuma diyoduk ama perşembe de uğurlu geldi.
yaşasın kızlar ilk ben öğrendim asyacanınkini.heee heeeh..
canım inşallah Rabbim tamamına erdirsin.dediğim gibi yarın yeğenim kaç haftalık öğren hemen tamam mı talım.teyzesi merak ediyo onu şimdiden.
ay inanamıyorum ya bunları konuştuğumuza.hakikaten rüya gibi.ben bütün gün ağladım valla.sersem oldum aynen.ÇOK ŞÜKÜR SANA ALLAHIM.:teytey::teytey::teytey:

ben ikinci asilamayi yaptirmayi istemiyorum belki daha sonra cünkü cok yoruldum cok yiprandim sende biliosun bekleme süresi öldürüyyo insani...hakkimizda hayirlisi olsun
bence iyi yani nete bir arastirm yapmistim ilk 3 haftada 5 ile 75 arasinda yaziyodu b-hcg oraninda.seninki 100.7.

.simdi sira sizde iki canli olarak bize dua edin.allahim sizden esirgemedi bizden de esirgemez insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tabi ki canım.etmez miyim.dualrımda olucaksın.biliyorum ne zor olduğunu haklısın ama bence ara verme derim.inan bana normal yoldan daha az beklersin.ben seniin adına umutluyum.pes etme arkadaşım.olucak inşallah.biraz daha dayan....:1hug:

kesinlikle her gün size dua edeceğimizden emin olabilirsin.Allah bana be beauty e nasip etti ya sıra size gelio inşallah..
umudunuzu sakın yıtırmeyın,sakınnn.Biz öle umutsuz anlardaydık ki,ama Allah çok büyük ve istememiz için ondan her daim hazır..
Allah hepimiz için hayırlısını versin..
ve ben yanlış tedavi kurbanı oldum,8-9 ayım gitti bosuna ve yeni tedaviyle 2. ayda hamiş kaldım.....
diyeceğim,lütfen sorunu tam olarak öğrennnn ve dr unu ii seç tatlım...Şeniz

Çooook mutluyummm ya ....Şeniz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

inanmıyorum resmen ağzım açık kaldı bu kadar olur artık ikinizde aynı günde hamile olduğunuzu öğreniyorsunuz mucize gibi bir asutay eksik oda şüpheleniyordu inşallah oda hamiledir.
Asyacan ne diyeyim bilemedim bu çok büyük bir mutluluk Allah tamamına erdirsin sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Beauty dediklerim senin içinde geçerli kendine çok dikkat et canım.
Seni çok çok öpüyorum artık sizde bizlere dua edin.

Parılcım bu Allah ın bı lütfu,duadan başka hiç bi izahı yok....Allah dua eden herkesten razı olsun,bundan sonra hep dilimdesiniz heppppppp.
Çoook harika bi duygu,inşallah sıra sizde..

Liste uğurlu gelecek demiştimmmmmmmmmmm.....Şeniz:CüvCüv:

asyacan beauty gercekten sizin adiniza okadar mutluyum ki .bu konuyu ilk beauty acmis ve asyacan hemen altina yazmis aradan 7 ay gecmis ve ikinizde ayni günde hamile oldugunuzu ögrendiniz..
beauty tedaviye ara vermezzsem asil kendimi daha kötü hissedicem.
ben bu ugurda ameliyat masasina yattim kizlar.ama endometrioz cok pis bir hastalik...ve tedavisi olmamasi dahada kötü.tedavi gördügümüz merkez zaten sadece tüp bebek ve mikroenjeksion üstüne calisiyo..doktorlar da iyi ama 3 yildir hic korunmasiz bi gebelik olusmadiysa bundan sonrasi icinde söylenecek fazla bisey kalmio....
ALLAH a yalvariyorum bizi eksik birakmasin diye gözyaslarimi görüyo biliyorum...dualarimi kabul edicek insallah...benide dünya rahmetinden eksik etmicek..:Saruboceq:

bitanem arkadaşım,Allah er ya da geç görüyo merak etme sakın ne olur...bak ben de hiç korunmadım evlendim evleneli.....ama oluyo oluyo tatlım.Allah sizlerede nasip edecek merak etme.....
senin tam olarak problem ve tedavi aşaması neydi????
bu arada kan testi yaptırdım veee 3 gibi alacağım sonucu.....
hadi hayırlısı bakalım...
sevgiler...:teselli:

asyacan negüzel haber bu çok sevindim rabbim kucagınızada almak nasip eder.dilerim rabbim bekleyen diger arkadaşlarımızada nasip eder kısa zamanda hamişligi..ne güzel beauty ve sen aynı günde almışsınız müjdeli haberi....tebrikler tekrar..

canım benim.çok iii farketmişsin.cidden bu topici açtığımda ilk asyacan cevap yazdı.bu çok güzel bi duygu ya anlatılmaz.inşallah siz de zaten anlıycaksınız en kısa zamanda.
canım lütfen sakın kendini bırakma.ben bu ay ara verelim diyodum eşime.hatta bi kaç ay para biriktirip tüp bebek yapalım diyodum.bak Allah çok şükür o dar anımda verdi.inanıyorum ki sen de tadacaksın bu güzelliği.Rabbimin ol demesi lazım.sabret tatlım.olmadı o gittiğin merkezde tüp bebek yap.ne farkeder,sonuçta sağlıkla olsun da...Rabbim gönlünü buruk bırakmasın.sabah namazında,cuma vakti her an dua ediyorum emin ol.inşallah sıra sizlerde......öptüm canım.Şeniz

Liste uğurlu gelecek demiştimmmmmmmmmmm.....Şeniz:CüvCüv:

vay be canım ya....bugünleri gördük ya.ÇOK ŞÜKÜR.ama henüz liste eksik.inşallah alt alta dolacak bu ay burası.duacınızım kızlar.....anca beraber kanca beraber.ben hep birlikte duyuralım hepimiz diye dua ettim.inşallah kabul olmuştur....:1hug::1hug:

parılcım sıra sizde.çalışın bu ay ben inanıyorum hepimiz yaşıycaz bu mutluluğu.Rabbim senin de 2.evladını sağlıkla ve bir an önce hayırlısıyla versin.ilgin ve güzel sözlerin için sağol bi tanem.dualarımdasınız hepiniz.inşaallah bizimki tamamına erer ve inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız.....:1hug::1hug:

BİR KOCAMAN MAŞALLAH ........... ilknurcum, beauty tekrar tekrar gözünüz aydın. .ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİNcanlarım benim ben hep ne diyorrdum:önce size sevineyim sonra sıra bana da gelsin. yolarkadaşlarım umudumuz ıışığımızsınız artık. darısı başımıza.İlknur kimbilir baban nasılda sevinmiştir... kayınpederim torun göremedi inşallah kendi babam görür ve hepimizin babası..

ilknurcum sabırsızlanıyorum valla.inşallah çok güzel haberler alırsın bebişine dair ve bizi de mutlu edersin.ben de yarını iple çekiyorum.bekliyorum seni,aman ha hemen yaz sonucunu....:dance::teytey:

canım benim herşeyin hayırlısı. umarım bugün daha iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…